30SEPTEMBER

Jag fick tag på min sjal idag!! 
Fick ett lyckorus när jag såg den, som ett litet barn på julafton. 

Helgen är fullspäckad med roliga saker, ska ha det så roligt att jag ska sitta och plugga lördag och söndag, wuuuhu!
Nu är jag super trött ska ta mig en dusch sedan sova och njuta av min sov morgon! 
PUSS!

I'm lost in you


29SEPTEMBER

Felicia åkte nyss och här sitter jag ledsen och ensam. Jag glömde mig fina sjal idag på spanskan, det värsta är att det är en favorit sjal för att det är en sjal ingen annan har, vad jag sett! + att den inte var billig!! Jag hoppas hoppas att min spanska lärare tog hand om den, kommer börja gråta om jag inte får tillbaka den. Har enormt dåligt samvete just nu och har en jätte stor klump i magen, please kill me! :(((
Cee-Lo Green – Fuck You

Bakarn'A!
Nu ska jag dränka mig i engelska glosor och matte om jag hinner, after that Halv åtta hos mig!

FALL

Vackra höst!
Då det är höst ska dessa färger visas starkt, hög kontrast enligt mig, vilket man måste ha för att framhäva färgerna. Ibland kan det bli snyggt med för mycket kontrast, men inte på alla bilder. 
Hösten blir lite Tim Burton inspirerat med starka färger, vilket han brukar ha i sina filmer, och på tal om Tim Burton vill jag påminna er om att Big Fish en film han har gjort kommer i kväll 22:15, SVT1.
Dessa bilder tog för drygt 10 minuter sen och nu är det kol svart ute, scary but cozy. 
Stör mig enormt på att jag bara har en fjuttig digital kamera dock har jag då någonting att 'skylla' på (att mina bilder blir halv bra). Det var riktigt svårt att få fokus en kväll som denna, det blåste mycket + att det var kallllllt!

Fixat chailatte och nu ska jag sätta mig framför tv resten av kvällen.
PUSS!

27SEPTEMBER


Varför sökte han till idol när han redan är sjukt bra? Han skulle kunna få ett skivkontrakt i alla fall. Den första och andra låten är grymma, låten mitten är lite halv, det blev alldeles för studio inspelat..

Hej föresten! 
Är helt slut efter dagen, haft samarbetsdag i skogen med min klass idag, det var faktiskt väldigt kul fick sig en hel del skratt! Kallt med kul.

Nu måste jag plugga, sen blir det idol.
PUSS!

Olle Hedberg


Gryyyyyyyym!

26SEPTEMBER

3 månader kvar.

Ännu en söndag som gått alldeles för fort, om ungefär 1.5h ska jag åka och kolla på A-laget, Elitserien måste hinna plugga matte och engelska på denna tiden, lycka till Kristin.
Våran match gick bra, vann med 2-3 bollar, spelade mot Kärra. Är helt slut efter matchen vill bara lägg mig i sängen och chilla hela dagen, men nä nä, här måste det arbetas.. 

SD

I fredags la jag upp en status på Facebook som lyder:

Dina bokstäver är latinska. Dina siffror är arabiska. Din demokrati är grekisk. Din pizza är italiensk. Din kebab är turkisk. Din alkohol uppfanns av en iranier och du älskar att åka till Thailand. Din favoritrappare är afrikan och han den där roliga på TV är kurd. Din landslagskapten är bosnisk. Visst vore livet tråkigt utan "invandrare", Sverigedemokraterna? Lägg det här som status om du inte stödjer SD.


Detta väckte uppmärksamhet i en pojk på Facebook som sen i fredags argumenterat emot mig och jag detsamma till honom. Nu börjar jag bli ganska trött på denna killen som inte kan ge sig och inse vad han skriver, han sitter och skriver att invandringen bara är en liten del av det SD vill, men ändå har 14 lååånga kommentarer handlat om detta. 
Min senaste kommentar till honom, efter många om och med och tröttsamheter på honom, var:

Vill tillägga en sak om statusen som började dessa argument, det står: Lägg det här som status om du inte stödjer SD. 
Dags att lägga märke till ord ******! Jag stödjer inte SD, och det står klart och tydligt att man ska lägga in den om man
inte stödjer dom. Och det står även: Visst vore livet utan ''invandrare'' tråkigt, SD?, om SD plötsligt ska bromsa invandringen kommer du aldrig mer få uppleva den ''goa'' Pizzan du äter. Jag menar, du bor väl i Anneberg, i den kiosken jobbar (jobbade) invandrare hur hanterar du det, eftersom du är så vääääldigt emot invandringen och tycker det är hel rätt. Hur bemöter du dessa jobbande ''invandrare'' varje du går in där? 
Tänker du, ''fan vad gött att SD vill bromsa ner invandringen så vi slipper såna som er''. Det blir nästan lite så, tänk efter innan du skriver/säger för mycket. Utan invandringen i Sverige hade du aldrig fått uppleva den större delen av maten du äter - tänk på det. 
Det är dags att märka ord!

Jag accepterar hans åsikter med personligen tycker jag det har gått överstyr för honom.. 
Detta är inget påhopp mot just honom, men han blir en i den mängden som står på ''deras sida'' och jag känner det klart och tydligt. 

Nu har jag lite (mycket) ångest för att jag inte gått och lagt mig än, ska spela match imorgon och samlas 10:00, bra där! 
För övrigt var min kväll hos Paulina jätte trevlig och mysigt, kollade på en otroligt bra film, får jag tag på namnet ska jag skriva in det, rekomenderar filmen starkt (har inte tid att skriva om vad den handlar om nu).
PUSS!

25SEPTEMBER


Sweet!
Har tvättat mamma & pappa's bil(ar) idag och tjänat pengar, kändes bra att stoppa ner pengarna plånboken nu. 

Ska plocka lite på mitt rum igen ogillar verkligen veckodagarna som förstör mitt rum med böcker, kläder överallt osv. Hinner bara hem slänga av mig kläderna, dra på tränings kläderna. När jag kommit hem efter träning står det en träningsväska kläder överallt och det fylls bara på mer och mer för var dag och tanken som går i huvudet är ''Åh, jag orkar inte städa nu, jag tar det imorgon istället'' (även fast jag vet att jag inte kommer hinna eftersom alla dagar är desamma..)
Efter jag plockat på mitt rum, pluggat lite ska jag hem till Paulina och mysa.
PUSS!

Hanna's nya frilla


När jag öppnade dörren då Hanna kommit hit blev jag väääldigt förvånad - hon hade klippt page(?)/pottfris
(haha)!. 
Sjukt snygggg!!

24SEPTEMBER

3 från Grundsund.1. (Vi som inte var med på matchen på lördagen)Förbereder oss inför fys. 2. Spenstträning. 3. Kladdkaka och glass efter fys är aldrig fel!

Nu ska jag in och träna sedan mys kväll med Hanna!

23SEPTEMBER

Nyss hemkommen från 2h träning, första timmen fys andra chill, rätt go mix! Dock var fysen ute så myggorna passade på att plocka lite blod här och var på ben och armar, sköööönt.
Är helt slut i hela kroppen efter denna vecka! Vill egentligen skippa skolan imorgon och bara få sova, men mina planer just nu är att gå och lägga mig så då får jag sova ut bra hoppas jag även fast jag har alla dessa myggbet..

Engelska testet vi hade idag var inte alls svårt, skönt det. Nu taggar jag inför tisdag då vi har uppsats. Nu är jag super trött och har inte så mycket mer att skriva.

Daniel Lemma – If I Used To Love - You
PUSS!

Johnny.D


Du är det finaste jag vet!
Nu har jag äntligen klurat ut hur man lägger in bilder på bloggen via telefonen, stolt.

Halv åtta hos Hanna

Headern är bara tillfällig, kände att det var jätte tomt och satte in denna bilden (om du inte ser tryck F5). Kan ju påpeka att lägga in den headern var super svårt med alla koder och siffror!
Men nu har jag inte tid att skriva om headern utan jag åker hem till Hanna för att kolla på Halv åtta hos mig. Det låter som om att jag inte har någon tv nu, men det har jag, men det är mysigare att kolla på det programmet när man är två.
Hanna, glass stopp på väg ner till Långasand i Juni. 
PUSS!

Weise: ''Nej, jag får bara hybris!''


Slutet med Weise är så klockrent, haha!

22SEPBEMBER


13:37

Hemkommen efter en lugn och kort dag i skolan, onsdagar är rätt goa ändå. I morse kände jag verkligen att det var höst! Tog på mig en av mina tjockaste tröjor + skinnjacka. Inte ens när jag klev av bussen efter skolan kände jag att skinnjackan skulle tas av, då är det äntligen höst! Får alltid en extra mysig känsla på hösten som inte går att förklara men jag är nog inte den enda som upplever denna känslan?
Nu ska jag läsa slutet av en bok i engelskan som vi har innehållstest på imorgon, fun! Jag har bestämt mig för att satsa extra mycket på engelskan nu, hur ska det annars gå när jag flyttar till New York? Grunden kan jag, såklart, men jag måste bli mer säker på språket och våga prata det mer, det ska jag satsa på.
PUSS!

En favoritDrömmer mig bort


Dubai.

21SEPTEMBER

Nu har jag fått upp menyn men den är för smal.. Förstår mig inte på koderna i blogg.

Natten tills idag var en mardröm.
När jag lagt mig i sängen för att kolla igen glosorna en sista gång innan jag skulle släcka lampan ner jag hur något stort svart springer fram från sängkanten under några kuddar som jag lagt på golvet. Jag drabbas av panik när jag inser att det var en spindel som var på mitt golv och inte en så liten heller. 
Jag kastar min kalender under kudden för att se om den kommer fram (för aldrig i hela mitt liv att jag somnar när jag vet/har sett att det finns en spindel i mitt rum). Min fobi för spindlar är enorm, jag har även klaustrofobi och när jag ser en spindel får jag automatiskt klaustrofobi också. Allting blir mycket mindre, väggarna kommer närmare - även spindeln. Jag skrämde upp mig själv med tanken att jag skulle somna och den hade vart i min säng och det första jag ser när jag vaknar är en stor hårig spindel. Jag var tvungen att få bort den!
Jag ser att dammsugaren står längst bort i rummet så jag skuttar försiktigt över golvet och tar sedan tag i dammsugaren och putar försiktigt på kuddarna - och där sprang den iväg under sängen, FAN! 
Där stod jag, men gråten i halsen, på en kudde som en öde ö i mitt egna rum med en dammsugare och spindeln under sängen.
Dock tog det inte lång tid innan jag ser den igen. Nu springer den i fullfart mot väggen på andra sidan av rummet, bort från mig. Den stannar upp, jag riktar dammsugaren mot spindeln, vänder bort blicken för att sedan starta dammsugaren men när jag slår upp blicken igen är den borta.. Jag blir livrädd och kollar runt mig, vid sängen, där den var innan den försvann, helt borta. Jag tittar upp mot fönstret är där sitter den 10cm lång (benen inräknade), kolsvart, hårig och hemsk! Paniken rusar inom mig, jag börjar gråta och springer ut från mitt rum upp, upp till mamma och pappa och skakar och hoppar så att allting runt om mig inte kommer nära (som när du står vid en myrstack och inte vill att myrorna ska krypa upp på dig). Den natten sov jag inte i min säng.
När jag idag berättar historian för Julia 'räddar' hon mig med:
''Om det är såna spindlar är det alltid två, no matter what''. 

Så nu sitter jag här, osäker i mitt rum, så fort det kliar någonstans på kroppen tror jag att den andra finns där, jag kommer aldrig kunna sova ikväll. 

Nu har jag lärt mig något nytt:
Det spelar ingen roll som du städar varenda vrå i ditt rum - dom finns där ändå, stora som små!

Tekniska problem!

Som ni ser är bloggen bredare (det är för att jag ska kunna lägga upp bilder i större format), nu är texten lite för bred och menyn ligger under alla inlägg, får ta och fixa detta någon dag jag hinner. Gör jag texten smalare kommer menyn upp igen, men jag vill ha den i denna bredden så att jag får upp bra bilder men texten är för bred. Ni får 'överleva/hålla ut' tills det blivit fixat. När jag är nöjd med designen kommer en header.
TEST BILD!
Det har inte kommit upp några bilder från träningslägret än, men så fort de kommer upp lägger jag in några här. 
PUSS!


20SEPTEMBER

När jag kom hem igår var jag helt död i kroppen, träningsverk i varenda muskel upp till höfterna + höger arm. Men istället för att bara slänga undan väskorna och lägga mig i sängen för att sova tog jag istället tag med allting direkt. Fick även för mig att rensa i mina klädlådor och lägga allting snyggt. Satte mig därefter en liten stund med engelskan men efter bara några minuter började något mer intressant på tv - val vakan 2010. Nu hade jag inte tänkt och skriva mina åsikter om valet i 100 meningar utan jag kör kortfattat:

Vill även lägga till att Lars Ohly verkligen visade media vart han står till SD.
Innan Lars skulle gå in till TV4 för intervju.  
''När jag såg Jimmie Åkesson (SD partiledare) inne i sminklogen vände jag på klacken och gick, jag tänker inte vara i samma rum som honom''.

Hanna kom hit en stund i kväll, vi kollade på Halv åtta hos mig och så hjälpte hon mig med kläder inför imorgon ska nämligen ha klass foto, hoppas på det bästa och att det inte failar lika mycket som förra året.
PUSS!

17SEPTEMBER

Nu släpper jag bloggen för helgen skall nämligen på träningsläger upp i Grundsund och kommer hem på söndag igen. Hoppas ni får en bra helg.
PUSS!

15SEPTEMBER

För er som följt min blogg sen i Januari/Februari kanske kommer ihåg att jag köpte denna Canvastavlan, jag fick hem den någon vecka senare och sen har den stått här i mitt rum bakom dörren i en liten rulle. Men för 2 veckor sen ganska exakt lämnade vi in den för att den skulle spännas upp och nu sitter jag här förväntans full att dom skall höra av sig om att den är klar så att jag kan få upp den på min vägg någongång!!

Men jag sitter inte bara här och väntar på att dom ska höra av sig, utan även på vad jag ska ha på mig i kväll!? Det är nämligen så att det är 'fest' för alla 1:or och uppåt, Inspark som dom kallar det. Jag fick ett tips av Lisa & Paulina, men det känns konstigt.. Dock är jag ju inte fixat och har ingen aning hur jag ska ha hår/make up. 
We'll see how this ends.

14SEPTEMBER

Tack och lov att denna dagen vart mycket bättre!

Kikar just nu runt i en tidning vi fick på posten igår, deras klänningar/tunikor är gr8! Kan se mig själv springa runt i Dubai med dessa i det underbara vädret och reta alla i Sverige för att jag har det gött i värmen medans ni springer runt i kyla, stress och slask!
Det är bara 3 månader och 2 veckor kvar!

Nu måste jag ta tag i engelska glosorna och en städning igen skulle inte sitta fel! Därefter blir det träning som vanligt.
Är bild -och inspirationslös right now, inspire me please!
PUSS!

13SEPTEMBER

Är så arg att jag skulle vilja riva hela huset!
Inte nog med att jag fick dålig sömn, mitt klädval var fel, medie saken var sparad på Andreas konto som jag inte fick tag i och det ska vara helt klart imorgon! När jag väl får tag på det är det bara 5 minuter kvar på lektionen. Jag sparar det på fronter så jag kan fortsätta att skriva hemma. Jag ringer mamma och då har hon med sig sin dator till jobbet, den enda med Microsoft Word, och den enda som kan öppna programet. Men hon säger ändå att pappa's dator har Word, men nej nej. Jag kokar över!
Blev så arg att jag slängde telefonen i golvet, synd att den klarade sig..!

Nu ska jag in till Kungsbacka igen för att hämta mamma's dator, detta gör mig galen, vill bara ligga i min säng och dra täcket över huvudet idag. Bara se allt passera för just nu bryr jag mig inte ett skit om någonting!

Jag hatar måndagar!

DUBAI 26/12 - 8/1Har tjatat hål i mamma's skalle om att jag vill att vi åker till New York över jul, men har fått tills svars att alla är ju där då och att det är försent att boka nu..
Så vid middags bordet drar jag upp det igen, varför vi inte kan åka dit och jag får samma svar. Då får min bror en idé om att vi ska skriva två resmål vi vill göra någon gång inom den närmsta tiden (året/åren). Jag och Philip skriver USA på våra och mamma och pappa skriver Dubai, ingen av mig eller Philip förstår varför båda vill dit. Min kommentar är: ''Det märks ju att ni är gifta eftersom ni står fast vid att båda vill åka till Dubai''.

Och för bara någon timma sen fick jag reda på att vi ska åka till Dubai i Jul, 26/12-8/1, ser riktigt framemot resan! Här är några bilder från hotellet, kunde inte få stora bilder men jag hoppas att dessa duger väl.
Bilderna på rummen är det rummen vi ska bo i, ser helt okej ut.. Ser underbart okej ut!
Längtar redan tills vi åker dit!

12SEPTEMBER

Sitter och skiver på ett medie arbete, det är super tråkigt men det måste göras, kollar även på någon film på tv4 och äter naturgodis! Är helt slut efter idag, jag och Josefine var nämligen och gymmade och jag sprang 1h = 10.1km, någon är stolt!

Har inga bilder från igår eller idag och nu måste jag fortsätta med arbetet så jag får sova någon gång.
PUSS!


NY


For every day that passes, I come closer to my dream.

11SEPTEMBER

9 years ago - WordTradeCenter.

Igår var jag och Hanna och såg Going The Distance som hade Sverige premiär. Jag trodde först att det var en B-film, men den visade sig vara riktigt bra! Bästa romantiska komedin jag sett hittills faktiskt! 
Efter filmen köpte vi varsin varm dryck och traskade runt i Göteborg. Pratade om allt mellan himmel och jord.
Om jag ska sammanfatta min fredag kväll var den perfekt!

Nu måste jag fortsätta städa mitt rum, i kväll kommer det över några tjejer på mys kväll så jag måste hinna städa lite i övriga huset också!
PUSS!

9SEPTEMBER

Finaste!

Är nyss hemkommen efter 3.5h fysövningar med handbollen. Det var inte sån jobbig fys som ni kanske föreställer er, det var mer övningar och fys, men det var roligt! 
Min bodybuilder dröm kommer inte gå i uppfyllelse, för att handbolls spelare (och alla andra sporter) kan inte bli biffiga.. Eftersom vi inte bara kör styrka varje dag ut, dag in så.. Fan!
Jag var i och för sig oseriös när jag skrev det, men det lätt så 'hemskt' när 'fyatränaren' sa att vi inte kunde bli biffiga..

Idrottsdag imorgon med alla 1:or! Förlåt, men måste bara få skryta lite, för jag blev glad och överraskad idag efter att vi orienterat så frågade min idrotts lärare om jag vill orientera med 2-3:na imorgon på tid (frivilligt alltså). Men nä, det hoppar jag. Förlåt, jag hatar själv när folk skryter om saker, fast jag är mer stolt över det, typ. 

PUSS!

It's in your eyes


Passande bild till rubriken eller passande rubrik till bilden, klyftigt i vilket fall som helst.
Mindre fina underfransar.

Min dröm är att en (eller två) dag blir bodybuilder och bara äta ägggula.

8SEPTEMBER

Ni får ursäkta mig för min otroligt dåliga uppdatering, men eftersom det är samma gamla visa dag ut och dag in känner jag inte att det finns någon anledning att skriva + att jag inte har någon inspiration till bilder osv. Dock har jag gjort något ovanligt idag, jag var hos tandläkarn! Jag hade vart utomordentligt duktig med att hålla tandtrollen borta. Är jätte hungrig med vill inte 'förstöra' min fräscha mun nu, efter tandläkarn blir den något extra.
Alltså, ni märker ju hur otroligt bra jag är på att skriva, okej, skriver jag så klart det blir sämre men ändååååå.

Måste bara tillägga att jag tyckte att Sverige spelade super igår mot Samarino(?) 6-0! Fast Mellberg kan ju bara gå och krypa in någonstans och ni som såg den hoppas jag att ni tycker detsamma! 
Nu har jag inget att fylla ut raderna med längre, förutom att jag ska kolla idol ikväll, grömt!
PUSS!Goodiebag tävling

Jag känner aldrig att det är någon idé att vara med och tävla på såna här saker, man vinner ju ändå aldrig, men klart, när jag ser vad man kan vinna blir man ju lite små sugen på att vara med + att det är ganska enkelt att vara med och tävla. Tävlar gör du här
Tävlingen avslutas om några dagar så passa på nu!

5SEPTEMBER

3 från helgen.Bilderna är från igår (lördag) i Åsa hos Henrik(?). Åkte hem till Julia vid 18:00 tiden och fixa oss. Sedan förkrökade vi med goa tjejer hos Johanna, vidare till Henrik på fest. Efter timmar hos honom drog vi oss tillbaka till Johanna på efterfest. 3vliga människor och myck1 go kväll!

Måste bara tillägga att jag rensat ogräs idag på vår tomt, det var det värsta jag gjort i hela mitt liv! Men det är alltid värt i slutändan - Ben & Jerry's. 
Nu ska jag sätta mig i sängen med PS2 Pirates 3, go söndag!

I hate this part

The world slows down
But my heart beats fast right now
I know this is the part
Where the end starts

I can't take it any longer
Thought that we were stronger
All we do is linger
Slipping through our fingers
I don't wanna try now
All that's left's goodbye to
Find a way that I can tell you
I hate this part right here


The Pussycat Dolls – I Hate This Part

3SEPTEMBER


Jag har världens bästa pappa!
Kände inte igen mig själv när jag först såg bilden, har blivit smalare i ansiktet om man jämför med nyare bilder (två inlägg ner).

Just nu sitter jag och skriver på en svenska artikel som ska vara inne på måndag. Kännde att det var bättre att bli klar med den idag istället för att behöva stressa på söndag. Bra planerat och tänkt Kristin!
Ikväll ska jag mysa med mina fina tjejer.
PUSS!

Ä-N-T-L-I-G-E-N!

Som jag har försökt hela sommaren att få upp detta klippet på fb & yt. Det var nämligen över 1 minut långt och det var 'p.g.a' att jag skulle starta kameran, springa till moppen, ta sats så att jag kom upp i en 'hög' hastighet sedan stanna, vända och stänga av, det tog sin tid.. Och när jag klippte den (vilket var väldigt enkelt) var den för stor för att kunna publiceras.. Men nu äntligen är den klippt och upplag!
Ni anar inte hur mycket vi har skrattat åt detta klipp, det var mitt mål med hela moppe resan ner till Falkenberg var att få göra denna filmen, haha!
Vilka mål jag har, ett 5 sek film klipp..

Var bara tvungen

Alcohol is not the answer, but it helps you to forget the question.

‎"Nu ska vi se sa blinda Sara och tog en yxa och såg."

Det var två blinda snickare och en såg.


Mindre seriös bild.

2SEPTEMBER

Så jävla snygg!
Saknar Långasand, det är så underbart bra!

Mitt liv är inte speciellt intressant just nu, det är skola, plugg och träning. Jag tänkte sluta skriva om mitt liv varje dag, kör lite mer på bilder (vilket jag älskar att ta och visa för andra, dock måste jag få inspiration) och lägger till någon enkel text under om ni förstår, annars blir det så tomt.
För jag vet själv hur tråkigt det är att läsa bloggar som bara skriver om vad dom gjort på sina dagar ''idag var jag i skolan, det var kul. Sen åkte jag hem pluggade och sedan tränade'' utan bilder t.ex. eller bara lägger in bilder och skriver någon fin/ful dikt/sång under. Känner redan att denna texten är värdelös. Men jag tror ni fattar
grejen.
Nu ska jag duscha sedan gå och lägga mig (ganska ointressant för er, jo).
PUSS!

1SEPTEMBER

Precis kommit in efter 1 mils rejäl powerwalk i Onsala med Josefine, ganska bra om jag får säga det själv.

RSS 2.0