Mar. 27, 2013

Sista provet innan påsklovet. Ett historia prov om Kalla kriget och fusklapp får medtages. Tack!


Mar. 25, 2013

Morgonlöpning! ✔


Mar. 21, 2013

Trots snö, kyla, en stressig morgon och en ovärd skoldag hade jag ställt in mig på att detta skulle bli en bra dag! Eftersom jag hade FN-rollspel vecka 10, fick halsfluss och sedan for till Hemsedal var det svårt att träna som jag är van vid, så har jag känt mig lite nere om man skulle kunna beskriva det så. Känslan av att hela tiden vilja göra någonting man tycker är kul men inte kan, en saknad helt enkelt. Men i tisdags tog jag mig tillbaka på banan igen, efter 1,5 vecka, och har kört sen dess och jag märker redan att humöret är bättre.

 

Tack vare att jag slutade så tidigt idag hann jag till gymmet innan alla andra kom så var jag nästan helt själv! Körde ett riktigt tufft rumpa/ben - pass och 20 min på crossen (detta är utöver 20 min uppvärmning).
Egentligen är jag nästan färdig för att gå och lägga mig men suget efter träning kom nu tillbaka när mamma frågade om jag ville hänga med henne på ett pass.. Hmm. Ja, jag kör, det har ju aldrig skadat!

 

Det är skönt att vara tillbaka. Ciao!

 


LOVE

 Ååh, så fina!

Mar. 19, 2013

Hallå! Det blev en kort visit på skolan idag, endast en mattelektion, innan jag skulle iväg på ett ärende. När jag och mamma ändå var ute och körde bestämde vi oss för att äta lunch på varbergs kurort (hade tänkt att ta en massage men det var fullbokat hela förmiddagen).. Det var längesedan man hade sån vardagslyx - räksmörgås till lunch (men, dem slår inte Gothia Towers räksmörgås)!
 
Nu ska jag komma igång med en uppgift sedan kilar jag iväg till F&S för träning. Ciao!

Mar. 18, 2013

Då var man hemma igen. Har haft 5 jättebra dagar i Hemsedal! Vädret i torsdags och fredags var underbart. Blå himmel, sol och riktigt bra skidåkning. Lördagen var molnig och väldigt mycket folk i backen så snön blev sådär efter halva dagen.
 
Idag är det utvecklingssamtalsdag på skolan och eftersom jag hade mitt imorse är jag ledig resten av dagen. U.N.D.E.R.B.A.R.T. Dagen ska spenderas följande: plugga, packa upp från resan, fixa ordning på mitt rum, därefter fika med Hannah och sedan möta upp V och åka hem. 
 

Mar. 13, 2013

Nu är vi på G! Har laddat upp med massa filmer och gott (bubblizz & cola zero).. Kommer vara framme runt 20:00-tiden och kommer vara hemma på söndag igen.

Hoppas ni får en bra helg. Puss!


Mar. 11, 2013

Studiedag.
Religionsplugg & dags att börja packa inför Hemsedal.


Mars. 5, 2013

Imagine dragons har sedan deras hit Radioactive blivit en personlig favorit. 
Här är mina tre favoriter just nu:
 
 

SPRING COME CLOSER

Vilket underbart vårväder det har varit här (Göteborg & Onsala) i helgen. Hoppas de håller i sig!

Imorgon sätter skolans FN-roll spel igång och jag ser faktiskt fram emot denna veckan väldigt mycket!


Dag 7- favoritgodis

Tröttnar nog aldrig på denna sort. Bubblizz.

Dag 6- En kändis som du vill träffa

 Lättare beslut går nog inte att ta..

Dag 5- Din profilbild på facebook


RSS 2.0