31MAJ

Varm choklad med grädde - SCORE!

Ganska chill dag i skolan. På idrotten hade vi cooper test, sprang 2.4 km (egentligen är det 3 km man ska springa men tjejer, av någon konstig anledning, springer kortare) och jag var mindre glad på min idrottslärare av hans val.. Huvudsaken var att jag skulle ta mig igenom och det gjorde jag, till slut.

Då var skolan över för 1 vecka. Skönt att vi får ett litet mini lov innan vi går in på THE BIG FINAL!
När vi ändå snackar sommarlov, lyssna på denna goalåten, sommarplåga sommarhit!

30MAJ


Idag fyller min bästaste vän 17 år, grattis Hanna!!
Måste säga att du/hon är förjäkla snygg.

Måndag, sista måndagen i årskurs 1 VT - 11, hur skönt? Detta lilla firade jag med en (extra go) cola zero, som förövrigt har blivit min drog. Tack även solen för att den har hittat fram nu igen, lägligt till denna vecka då vi är lediga och kan slappa på altanen i värmen.
Om någon timma eller två ska jag & Paboo träna. Ska bli skönt att bli av med helgens festligheter som runnit som vatten ner i magen - men gott hare varit!

P.S jag har fått en ny laddare till datorn D.S

27MAJ


Detta var nog de sötaste jag sätt på länge, fick allt en och en annan glädjetår.

Ikväll var Hannah här och hälsade på. Vi lagade hamburgare m. pomes frites. Gjorde guccamole och doppade tortillachips och kollade på film, jättemysig fredag kväll!

Imorgon ska jag upp tidigt för att min bror ska konfirmeras vid 11:00 tiden (tänk, att när det väl är helg och man tror att man kan sova ut länge dagen efter, så ska man upp tidigt dagen därpå..), sedan blir det mat och ''firade'' av hans konfirmation och släktkalas för mig, allt i ett. 

Min skoldators laddare har tagit sig ett farväl och datorn har inget batteri överhuvudtaget så bloggningen kommer bli sämre än vanligt..
Dags att krypa till kojs, godnatt!

26MAJ


Gryyym, hade lätt velat gå på en konsert med killen!

Fy bubblan vad gött jag är klar med aaaaalllltttiiiinnngggg i skolan. Ettan är avbockad - cheack!
Om någon timma ska jag och Paboo köra något egengjort träningspass. Hoppas inte att regnet öser ner på oss, för så ser väderprognosen ut just nu.. 

Talktoyoulater

24MAJ

Hej! Jag har inte kunnat logga in på blogg.se via google chrome och det är det jag använder mig av, tills jag kom på att jag har explorer också!

Igår var jag ledig från skolan, var på begravning för morfar. Jag har inte berättat det, han gick bort på påsklovet, 19 April (då jag hade ett uppehåll på 1-2 veckor).  Det var en mycket fin och välordnad begravning, finaste av de 3 jag varit på i mitt liv. Vila i frid morfar, jag saknar och älskar dig!

Idag var det bara matte nationella som stod på schemat. Det var mycket lättare än jag trott och jag tacker för det! Ídrotten var inställd så jag och Paboo tog och gjorde en egen gympa lektion. Sprang 2km som uppvärmning och sedan utegym. Efter det åkte vi hem till mig, pluggade och larvade oss som vanligt.. (haha).

Imorgon har jag bara en enda lektion mellan 08.25-09:40 sen slutar och jag är den enda i min klass som gör det! Jag har inställd dans och behöver inte göra muntliga nationella i spanska. Vi har redan gjort muntligt prov innan och var man nöjd med det betyget behövde man inte göra nationella. Hur skönt?

Nu ska jag ta mig en snabbdusch, sedan ska jag krypa ner i en nybäddad säng med tidningen CHIC.
PUSS & KRAM!


22MAJ

De senaste dagar har jag blivit: 
En guldmedalj 
En go tomat bränna i ansiktet
.. rikare

Ett geografi arbete (ÄNTLIGEN)
.. fattigare

I fredags var jag och några vänner på Liseberg och skulle se Veronica Maggio, vi var inte dem enda.. Det var 20 000 till som ville se henne. Liseberg fick t.o.m stänga kassorna för att det blev helt fullt inne i nöjesparken. Dock fick inte vi så bra platser, men vi hörde henne ändå!

Lördag och idag, söndag, har jag spelat Aranäs Open, en handbolls cup som spelas utomhus på gräs här i Kungsbacka. Vi vann B-slutspel, wuhu! 
Jag har omedvetet bättrat på min bränna i ansiktet så nu när jag kollar mig i spegeln ser jag en tomat.. Det absolut värsta med denna cupen är att det alltid, varje år, regnar. Det är inte lite dugg utan när det väl regnar, så öser de ner! Precis när våran final match tog slut satte de igång och då var det inte bara för oss att ta vårat pick och pack och dra hem, utan då ska vi har prisutdelning och städa alla 40 planerna.. Jag behöver kanske inte säga hur jag såg ut efteråt? 

Nu måste jag verkligen sova, är jättetrött efter helgen.
Puss & kram!

ME AND MY DEARLY BELOVED


Bra, bättre, Pirates of the Caribbean - On stranger tides.
Dog ju lite hur grym den var!! Många av er tror säkert att jag tycker alla filmer är så bra att jag inte kan ge dålig kritik för dem. Tro mig de kan jag, det händer väldigt sällan med tanke på att de är, enligt mig, världens bästa filmer så blir det svårt!!

Det enda jag tyckte var lite tråkigt var att de var så lite på vattnet och seglade. Det sköts inte en enda kanonkula i hela filmen. Jag kunde lista ut att slutet inte skulle vara som trean, där de är världens mest pampigaste krig (som jag förövrigt älskar). Visst, det var kanske ''skönt'' att de höll sig på land, men en och annan kanonkula kunde de allt smällt iväg! De är ju trotsallt pirater.

Pirates 4 var annars ingen besvikelse, snarare tvärtom. Jag hade höga förväntningar och de slog regissören, Rob Marshall, med hästlängder!! Tack för denna film jag ser verkligen framemot de två näst kommande filmer!
Det är inte helt säkert att de båda blir av, men jag läste en artikel med Geoffery Rush att han och Johnny Depp hade, mer eller mindre, gjort en deal om att göra minst en film till. Great deal my friend!

REDO FÖR VÄRLDSPREMIÄR


18MAJ OCH VÄRLDSPREMIÄR

Dagen har äntligen kommit och jag är så glad att jag spricker!
I ganska precis 4 år har jag väntat på att denna film skulle komma ut och nu har den gjort de. Ser verkligen fram emot filmen och vad den har att erbjuda. Kanal 3 hade en liten förhandsvisning på filmen i måndags och den lilla snutten var riktigt bra och jag kan tänka mig att filmen i helhet kommer vara grym!
Jag kommer säkerligen sväva på moln efter att vi sett filmen

PUSS OCH KRAM

SIRIUS BLACK HAR EN DOTTER


17MAJ

Fick denna underbara tröjan av mammi & pappi idag, love it!

Tack Aranäsgymnasiet för att jag fått vara ledig idag. Dagen till ära har jag pluggat matte (vi har matte nationella imorgon) och lite geografi. Nu på kvällskvisten har jag kollar på filmen Piraha, och såhär i efterhand kan jag säga att jag mår riktigt dåligt.. Den handlar bl.a om att det blir en jordskred och det öppnas upp en jättestor klyfta i en sjö. Ur klyftan kommer miljaders hungriga Pirajor som längtar efter att få äta upp boskapet runt sjön. Givetvis är det ett vatten party just då och ja.. Jag rekomenderar inte filmen till er som är känsliga, som jag, för blod, lik och dyligt.

På tal om film. Vilken film är det som har världspremiär om inte PIRATES OF THE CARIBBEAN - ON STRANGER TIDES!?!?!

FÖDELSEDAGSFIRANDE

Har firat mig med go mat och tårta. Fick Marabou Caribbean av min bror också (haha), gråa Palladium, Frihetsgudinan (Thomas Sabo berlock) och iPhone 4 (kommer om någon/några veckor) av mamma & pappa och mormor & Håkan (morbror).

Nu är det Pirates 1 som gäller som går på kanal 3. Imorgon är jag ledig tack vare att 2/3orna har nationella, så då ska jag plugga.
Fin dag med fina presenter, tack så jättemycket! 

Puss & Kram!

MARABOU CARIBBEAN

När jag kom till skolan imorse möttes jag bl.a av mina klasskamrater som grattade mig, men även Paboo som gav mig denna goingen! 
Ja, det finns en mening att hon köpte just Caribbean, inte just för att den är ny utan..? Haha, ja, undra varför? Den är riktigt god, faktiskt! Det är 'vanlig' marabou, kokos och banan. Go blandning - värd att köpa!

Slutade 2h tidigare idag, väldigt fin present från skolan. Nu ska jag städa lite här hemma sen kommer det lite gäster hit och firar mig, wuhu!

16MAJ


GRATTIS TILL MIG SJÄLV PÅ 17 ÅRSDAGEN!
MATVRAKET I HÖGSTA PERSON!!

FOR THE FIRST TIME


Detta är nog de mest gulligaste jag sätt på länge, går ju under här! 

Loppet gick okej, hade inte speciellt höga förväntningar på mig själv kände på mig hur det skulle gå, well well. Jag överlevde i alla fall!! Nu har jag två lopp till att beta av detta år..

Kvällen spenderades hemma hos Roxane med Paulina & Emma, vi gjorde egen pizza och kollade på Eurovision, hur spännande var det inte!? Satt och jublade när Svergie låg etta och fick 12 poäng flera gånger, fan att vi inte vann!! (Var ju första gången på typ 20 år vi fått så bra placering!) Men Azerbajans låt var inte helt dum den heller! (Dock gillar jag inte Eric Saades låt)..

Nu ska jag sova, är väldigt trött efter dagens lopp. Imorgon (idag) väntar fika, plugg, PW och såklart, VM i Ishockey!!!! 
Brons idag, guld imorgon!

Pusss!

14MAJ

Idag gäller det. Jag fruktar verkligen denna dag, varför och åter varför? Vad har flugit i mig? Springa 1,2 mil bara sådär.. Paboo har ont i halsen så jag kommer att springa själv, kommer att skämmas ihjäl när jag kommer in i mål - om jag ens kommer dit vill säga, kommer förmodligen dö innan..



13MAJ

Fredag den trettonde.
Än har det inte hänt någonting som innehållt någon större skada (förutom att jag inte träffade Fillan). Ikväll ska jag och några tjejer gå på bio och se Water for Elephants. Kollar man på trailern verkar den bra och vad man hört från andra, så vi hoppas på det bästa! 

MELROSE CO.

Idag hade Melrose Co, en affär i Kungsmässan, 20% i hela butiken. De bjöd på champang, goodiebags + att jag fick hem två blusar med mig hem. 

Vita - Culture
Ljusgula - by SECOND FEMALE

12MAJ

Hej! 
Ekonomiprovet gick bra, hoppas att jag får bra betyg med tanke på att jag suttit och pluggat på de en del.. Efter skolan gick jag och Paulina till Sportlife och träna. Det var ett helt okej gym. Jag skulle inte lägga pengar på ett gymkort där kanske, men som engång var det bra!

Just nu kollar jag på Herr&Fru på tv4play, imorgon är det fredag (äntligen) och då är fullt upp. Träffa Fillan, hämta nummerlapp till på lördag (Onsala runt) och sedan ska jag och några tjejer på bio! 

Puss!

LOVE STORY

I hope you always find a reason to smile

11MAJ

Tänka sig, här har man väntat i 4 år och nu är det bara en vecka kvar. Vad tiden går fort!
Längtar så jädrans mycket!!

Imorgon har jag SH prov, ekonomi, och det är det jag suttit med de senaste dagarna om ni undrar vart jag hållit hus.

10MAJ


8MAJ

Tjenis penis!
Allt bra elleeeeeeer? Jag är frisk och hälsan är på top! Nyss hemkommen från en PW med Josse som tog 2h + att jag cyklade dit, vilket är 4km t/r så jag är såå nöjd över mig själv så!!

Helgen har gått fort, men jag har ändå hunnit njuta av det (otroligt) fina vädret. Imorgon väntar en tuff morgon då jag och Paboo ska cykla till skolan, fram och tillbaka, och det är 1 mil en väg.. Jag är ledsen för att ni bara får läsa om mina cykelturer och träningar, men det är prio ett just nu (förutom skolan!). För på lördag ska jag och Paboo springa 12km och jag har inte tränat lika mycket som jag egentligen borde gjort så jag försöker här nu in i det sista. Slutspurt! 

6MAJ


Grym låt, kommer lyssna mycket på denna i sommar vill jag lova! In med denna sköna och ut med Sture-P som förövrigt är (SUPER) dålig.

Kom nyss hem efter 1,2mil cykeltur på 20-25 min(!!!!) taggar inför lördag den 14 maj då jag och Paboo ska springa 1,2mil. Nu ska hoppa in i duschen, efter det, plocka upp på mitt rum och senare ikväll ska jag hem till Paboo på tjejmiddag, som förövrigt fyller år idag!
PUSS!

5MAJ



3MAJ


Hej! 
Det var inte igår jag skrev någonting här, har hänt en del på senaste tiden. Tänkte att ni tyckte det började blir lite tjatigt att se filmklipp och en massa texter hela tiden så därför skriver jag nu. Skönt att Maj månad har kommit, till slut, och att värmen har hittat hit, dock snöade(??????) det imorse(!!!!!).

Sitter på fyren och skriver på en svenska analys som ska vara inne på torsdag. Det värsta med allt är att vi har varit och simmat med klassen idag och mina ögon är drängta med klor. Då är ju dilemat att jag måste sitta och kolla på en skärm (som jag redan tycker är jobbig att titta på för ögonen) för att skriva på svenskan i x antal timmar..

Latero.

1MAJ


RSS 2.0