31AUGUSTI


Mobilväska från Melrose
Köpte även lite andra saker till mobilen såsom ett nytt skal och ett plastskydd för skärmen.

30AUGUSTI


Jag har gått och förälskat mig i min nya tazzel-nyckelring från H&M.
Helt underbar!

29AUGUSTI


Hängt med Hannah på Kungsmässan/Espresso House idag efter skolan.
Nu på kvällskvisten har jag fortsatt gårdagens pluggande och ger nu upp för dagen.


MANGO CANDLE


PEACH MANGO

28AUGUSTI


Nu har skolan flyttat in till Kristin.

22AUGUSTI


Har precis kommit hem efter att ha paddlat kajak här i fjorden med friskis&svettis. Det var kul eftersom det var så länge sen, plus att jag tycket att det är kul att paddla. Dock har jag kommit hem med myggbett stora som bölder på hela kroppen. Jag kommer ha en hemsk natt/morgon/vecka, för när jag väl får myggbett kliar de som bara den och så sitter dem i länge..

Skolan har dratt igång och jag har fått några läxor som ska göras under veckan, men det tar jag hand om då. Next up: Dusch sedan gå och lägga mig. Godnatt!

18AUGUSTI

Hej! Då var skolan igång igen och vi har fått en tillökning på 7 personer i klassen. Idag började vi med schemat, som förövrigt är väldigt bra, och jag hade tre lektioner och har redan två läxor.. Dock inte så jobbiga men det är ändå läxor som måste göras. Har annars ingenting att blogga om, är så otroligt oinspirerad för att fixa fram blogg inlägg. Vi får väl se framöver, imorgon ska jag försöka komma ihåg att visa upp lite fina saker så kika in då!

Nu är det dags för mig att sova, är väldigt trött. Godnatt!

17AUGUSTI


Jag har alltid gillat Hannah Montana serien, men att jag skulle gilla filmen mycket trodde jag inte. Så nu har det kommit en ny favorit i mitt filmliv. Och jag vet att jag är väldigt efter med att se filmen för att vara ett Miley Cyrus/Hannah Montana fan, men jag har ju min Johnny/Pirat att se till.. ;)
Nu lär alla mina vänner tycka om mig mindre för att jag skriver detta, att jag gillar filmen, eftersom de flesta knappt står ut med att jag lyssnar på hennes musik.. De anar inte vad de går miste om!!

15AUGUSTI



13AUGUSTI

Deppar sönder för att det är så jäkla gött väder ute och jag ska jobba idag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( :( :( :( :( :( :( :(

WILL YOU MARRY ME?


Jobb imorgon med, 07:45-17:00!

10AUGUSTI

Usch vad dagar, veckor och månader har gått fort.. Nu är det inte ens 1 vecka kvar tills jag börjar skolan och går in på mitt andra år. Är fruktansvärt opepp och skulle tänka mig 3 månader till med ledighet. Men man får väl hoppas att 2;an går lika fort som 1;an.

Idag drar jobbet igång igen efter 1.5 veckans ledighet. Idag är det 14:00-20:00 som gäller, det var så otroligt skönt att ta sig en låång sovmorgon, 10h, det var inte går de! Påtal om igår så var jag, Lisa & Emma på Liseberg i 11h!! Tiden går fort när man har roligt och jag kom inte hem tomhänt, första vinst på Daim!

Ska strax traska ner till jobbet i storm och snart, regn - skönt att jag har 50 meter till jobbet!

ENTRENAR

Drar iväg på ett intensiv pass på friskis & svettis, efter det ska jag träffa några vänner. Kram!

8AUGUSTI

Känns så otroligt skönt att vara hemma igen, efter totalt 294,65 mil med bil och 200 mil tåg (400 mil tur/retur). Visserligen kom jag hem igår, men så fort jag kom hem tog jag på mig träningskläderna och tog en runda med Paboo. Direkt när jag kom hem åkte jag in till gymmet med Hannah. Det var verkligen efterlängtat och välbehövt för jag har nog aldrig ätit så mycket som jag gjort veckan i Norge. Allt är frukostens fel..
Kvällen spenderade jag med Emma EÖ & Paboo, jag tog ett kvällsdopp (Emma fega ur..) sedan gick vi hem till Paboo och kikade på skräck.. Eller jag kollade inte så mycket sitter för det mesta med händerna framför ansiktet och gör små springor mellan fingrarna så jag ser 1/10 del av TV, hehe.

Vaknde upp hos Paboo, åt frukost och sedan träffade jag Josse med picknick. Vi skulle egentligen paddlat kajak men det blåste mycket och regnet trängde sig sakterliga på så att det blev ingenting med det..
Nu väntar middag, ciao!

6AUGUSTI

Next up: 23h tågresa, wuuuhu!

LOVE YOU LIKE A LOVE SONG

Grottebadet ägde, typ! När man kom in till kassan står det en skylt om att de gömt en flaskpost inne i badhuset och en rad med priser. Redan när jag såg skylten visste jag att jag skulle finna den, och gissa om jag gjorde det? I did! Jag är verkligen menad att leta efter skatter. Så Jack Sparrow kan ju bara komma och plocka upp mig så drar vi!
Priset blev en slush och jag var nöjdare än någonsin för att jag hittat flaskan!

Just nu sitter jag och bror i vårat rum här på hotellet i Kiruna och kollar på Disney Channel. Det roligaste med Kiruna är att du inte behöver mer än ett par crocs för att smällta in. Varenda en går runt med det och då överdriver jag inte. Hur sköna invånare? Måste även få in att detta hotellet har världens bästa frukost!! Vi bodde ju här för 1.5 år sedan, när vi bl.a bodde på Ishotellet, och de var en helt underbar frukost buffé!

Nu kallar sängen, tåget tuffar iväg från Kiruna klockan 12:00, åker de i 3h till Boden, väntar i 3h där och hoppar sedan på nästa tåg som tar oss till Göteborg och en resa på 20h.
Godnatt!
Selena Gomez & The Scene – Love You Like A Love Song

LOFOTEN


SVERIGE


5AUGUSTI

Hej!

Sista dagen i Norge och den ska vi spendera i ett badhus som är insprängt i ett berg (grottebadet) och i en bil till Kiruna, Sverige, 26 mil från Harstad. Det är ingenting jämför med vad vi kört på vägarna här i Norge, varje dag har vi åkt minst 30 mil, de ni!

Nu måste jag packa ner i väskan ska cheeka ut från hotellet om 30 minuter.. Vi hörs igen när jag är i Sverige (då får ni bilderna från när vi var längst ut på Lofoten). Kram!


4AUGUSTI

Örnsafarin/RIB-safarin vad helt amazing! Såg flera örnar, åkte in i Trollfjorden och körde i 60 knop vilket motsvarar 120 km/h!


Ser ni mig? Sticker ut lite mer..



Hur härligt ser det inte ut att vara? Liknar beachen i Thailand, dock är detta vattnet 10 grader..

Eeeeagle!



En ö där många miljonärer bor, satsa!?


Faaaaaaaast!

Rutten vi åkte.

Vi åkte även längst ut på Lofoten men de bilderna har jag inte lagt över till datorn så ni får dem imorgon. Godnatt!

3AUGUSTI

Förlåt för min dåliga uppdatering, men jag hade faktiskt inte en tanke på att blogga igår kväll.. Vi gick bara runt i stan och kika runt i affärer och på minnes platserna som var fyllda med blommor till minne från människorna på Utöya. Idag har vi åkt från Tromsö till Harstad. Vi har precis käkat på ett ställe som heter Mona Lisa, super god mat! Så om ni besöker Harstad fråga efter resturangen Mona Lisa!

Nu ska jag och lillebror kolla på Spriderman 2 (ettan visades igår på TV) och dricka te och äta Bubblizz. Imorgon ska vi gå upp väldigt tidigt för att åka på Örnsaffari.
P&K!

2AUGUSTI

Frukosten här på hotellet i Tromsö var helt underbar!! Åh vad fint. Nu ska jag och mammi gå ner till turistbyrån och kolla vad vi ska göra denna dag. Vi hörs senare ikväll, puss!

40MIL SÖDERUT

Från Alta till Tromsö.



Efter flera timmar av bilkörning och två färjor har vi anländt till Tromsö, här ska vi spendera två nätter/dagar.
Nu ska jag lägga mig i sängen och somna till en film. Godnatt!

BILDBOMB

Nu kära läsare ska ni få en massa bilder från dagarna två.



Inte bara jag som är ett fan av Pirates, någon liten skit i Hammerfest är de också! (Bilden vill inte komma åt rätt håll)..

Nordkap, 309 m.ö.h.






Solen går/gick inte så mycket längre ner.

1AUGUSTI

Kom hem 02:30 imorse efter att ha varit på nordkap och sett midnattsolen, så det var därför det inte kom upp något inlägg igår. Vi besökte även Hammerfest och lite andra byar som innehåller 0,3 av 10 på civilisationsmätaren.. Jag fattar inte hur folk kan bo så, eller mitt ute i ingenstans..?
Vägen till dessa två platser tar/tog en evighet. För det första är Norge inte platt så det är inte att bara köra rakfram utan du måste köra runt allting.. För det andra. Här i den norra delen av Norge har Samerna sina renar gående hur som helst och de går väldigt gärna på vägarna och vägrar att flytta på sig.. Så om en resa ska ta 2h rak väg, tar den 5-6h här uppe.

Just nu ligger jag i sängen och min bror sover här bredvid mig. Om några minuter ska vi cheecka ut och åka mot Tromsö.
Kamran var så gott som urladdad igår men bilder från Nordkap fick vi ialla fall, ha dem inte på datorn just nu men de kommer säkert upp ikväll.


Nordkap (där solen är ligger de).

RSS 2.0