?

vad är grejen med blogg om det ska hålla på att cpa?

GÅ NER I VIKT MED HJÄLP AV SEX?


TA AV KLÄDER
Villig..........................12 Kalorier
Ovillig........................187 Kalorier

KNÄPPA UPP BH:N
Med båda händerna.....7 Kalorier
Med en hand...............12 Kalorier
Med tänderna..............85 Kalorier

TRÄ PÅ EN KONDOM
Med erektion...............6 Kalorier
Utan erektion..............315 Kalorier

ÖVNING
Försöka hitta klitoris.....8 Kalorier
Försöka hitta G-punkten......92 Kalorier

STÄLLNINGAR
Missionären..................12 Kalorier
69:an, liggande............78 Kalorier
69:an, stående.............112 Kalorier
Skottkärran...................216 Kalorier
Bakifrån (doggy style)....326 Kalorier
I ljuskronan..................912 Kalorier

ORGASM
Riktig...........................112 Kalorier
Fejkad..........................315 Kalorier

EFTER ORGASM
Ligga och kramas...........18 Kalorier
Gå upp direkt.................36 Kalorier
Förklara varför du går upp direkt................. 816 Kalorier

ATT FÅ EN ANDRA EREKTION
Om du är:
20-29 år.........................36 Kalorier
30-39 år.........................80 Kalorier 
40-49 år.........................124 Kalorier
50-59 år.........................972 Kalorier
60-69 år..........................2916 Kalorier
70 och uppåt.....................Döden

KLÄ PÅ SIG EFTERÅT
Lugnt...............................32 Kalorier
Snabbt.............................98 Kalorier
Med din pappa knackandes på dörren......1218 Kalorier
Med hans/ hennes flickvän/pojkvän knackandes på dörren.....3521 Kalorier

toppen

nice ass, high class , sexy smile , krille style!

börja aldrig..

att röka.
paniken drar sig inom mig vill ut, vill skrika men kan inte skrika, då skulle hela grannskapet undra vad som håller på hos familjen Alexanderson och pappa skulle fråga vad det är, kan ju inte precis säga att jag behöver nikotin, hur skulle han reagera då; hej, pappa jag behöver en cigg är det okej att jag går ut en runda och röker? haha!

min kropp är van vid nikotin, jag bestämde mig för fort för att sluta på vardagarna, min kropp är van vid varje dag, varenda eftermiddag.. nu har det blivit 1 gång i veckan + helgerna, det fungerar inte.
jag får inte gå ut för pappa, men jag ska säga till honom att det är bara bra om jag går en sväng och tar lite frisk luft, och dålig luft, men det vet han inget om, hehe, men det blir förmodligen en sväng senare när Josefine kommer hit, hon behöver också frisk luft. om jag inte får gå ut sen så sticker jag ut när han tränar innebandy vilket är vid 21:00-22:30 1.5h, gitt!

men nu måste jag skriva på so;n som jag ska ha mailat in innan 00:00, men jag behöver verkligen energi, funderar på att ta mammis/philips bärbara data och sätta mig på altanen i blåsten för att få frisk luft, låter gött!

Krillo out!

23 april, dead and gone

det känns fortfarande som att det var igår du pratade med mig i telefon, men nej, jag har fortfarande inte förstått, för pappa säger att han åker till dig hela tiden, till din lägenhet, vilket får mig att tro att du finns där varje gång, i princip varje gång jag åker till Göteborg funderar jag på att åka hem till dig, men då går en rysning genom hela kroppen som säger, nej, åk inte ditt, lägenheten står tom.
jag har fortfarande kvar programet man fick på din begravning, vilken ordning låtarna kom på när prästen skulle prata osv, det var ett vitt kort där det stod ditt namn när du föddes och när du dog, men vet du vad?
den är inte vit längre, den är svart. eftersom jag tänkte att jag skulle göra mig fin på din begravning så tog jag på mig mascara, den höll tills prästen drog massa minnen som vi haft med dig, hade programkortet i knät tårarna med mascara föll ner på kortet. jag tänkte ta någon annans kort som var helt fint och spara det, men jag ville ha det, för att visa hur mycket jag verkligen grät för att jag saknar dig så himla mycket!
många har frågat varför jag kladdat på det. jag svarar; det är inte kladd, det är tårar blandat med mascara och kollat ner i golvet och försökt trycka tillbaka tårarna med ögnonlocken..
snälla, kom tillbaka, en så stark person som dig förtjänar det bästa, okej, du var sjuk det var det bästa för dig, men jag tyckte du kunde frisknat till istället!
den här texten skriver jag inte för uppmärksamhet, jag skriver den till Ingrid, Ingrid Linnéa Jönsson.


bilder från bildenyou are the music in me.

kärlek!mumma, ska sätta på en film nu och chilla lite, love love!

sick!

yes, det blev hemma idag, skönt att få sova ut lite också, hähä, vilket jag kommer få göra imorgon också om jag går, för då börjar jag inte för sen 12:20, den dö, ska ha origentering i Kungsbacka skogen.
funderar på att dra ner till Österströms eller Videonytt och köpa en coca cola för jag får ryket är så himla sugen på det.

sen är det 30 September, och för 1 månad sen åkte jag till Tallinn, usch vad jag längtar tillbaka, eller ah, längtar mer till att få semester, men det var en jätte gullig stad så.. saknar mest New York, funderar stort på att flytta dit när jag blir äldre, hade verkligen vart något.
nu ska jag chilla lite, sen ner till VideoNytt.

Krillo out!


DAAAAAAAAAAAAAAMP!

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH SKJUT MIG, DÖDA MIG VAD SOM FUCKING HELST!!!!!!!!!

det där med header och shit är fanimig inte min grej, ska fixas en ny imorgon, tack Casso för att du hjälpte mig lite, men fick ju ryket när det inte gick för mig, hur fan gör du!?!?!?!?!

facebook ljög för mig, dom jävlarna! jag skulle vara 78% glad idag, dom är ju körda i huvudet, gissade ju som så fega as! jag kan ju inte påstå att jag vart glad, hostan/lärarna tar ju fan kål på mig! vill bara sätta alla lärare i ett rymdskepp som skulle flyga upp till rymden men hann inte upp för att det sprängdes, skönt att se hur det exploderades, tänk den dagen, fyfan vad skönt!

BLA BLA BLA BLA! finns inget mer att skriva, ELIT BILDEN SOM KUNGEN TAGIT!nu ska jag duscha av all min ilska, blir nog hemma imorgon.
KRILLO OUT!

hata skolan!

känns som jag precis vaknade, inte för att jag sovit men jag har legat i sängen och kollat på Mulan, huhu.
håller på att bli sjuk, hostar, börjar bli hes och huvudvärk, be om att få gå hem från skolan ska inte vara några problem! men jojo! om man heter Kristin Alexanderson och har livakter så är det jävligt svårt, ''nej, det är bara 3 lektioner kvar, det klarar du.'' TAPPAD BAKOM FLÖTET HELT TOTALT? fuck no att jag går imorgon! okej, vi har prov, men jag tänker inte sitta där och hosta ihjäl mig, den här hostan skär ju upp hela halsen, mysigt!

tänkte att det skulle vara perfekt för mig att gå hem, chilla lite, skriva på so;n plugga lite no och dricka mängder med te för att jag skulle kunna gå på åtminstone torsdag! men fuck no! heter man Kristin Alexanderson och har livakter så existerar det inte!

NU är jag hemma, sen en tid tillbaka, men ah, Casso fixar en header till mig, gött! nu ska jag dränka mig i te.
puss!

Mobilinlägg, can't sleep...

JAG DÖR KAN INTE SOVA MIN HOSTA DÖDAR MIN HALS SOM DÖDAR MIG! + ATT MIN HÖGRA HANDLED ÄR HELT CP, UNGEFÄR SOM EN STUKNING, ELLER NÅGOT I DET STILEN! Fuck off för denna hemska rethosta, gå/jogga/spring och dö, bara någonting så jag blir av med dig. KRILLO OUT!

ge mig!!!!!!!!

JÄVLA CPDAMP GE TILLBAKA MITT LÅNGA HÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111MEIK3MWFEWFGE4GE65G54E6G
:''''''(((((((((((((((((((((((((((((((((( *GRÅTER MÄNGDER*BILD FRÅN JULI 09, SAKNAAAAAAAAAAAA!
JÄVLA CPFRISÖR! SKA ALDRIG KLIPPA MIG DÄR IGEN, HAN FÖRSTÖRDE EN DEL AV MITT LIV, SKA STÄMMA DEN JÄVELN!

och Josefine Eklund.. GE MIG DITT HÅR! FUCKING PERFECT!en sisådär lagom sur Krille!
KRILLO OUT!

höstens mode?


kom precis hem från Cassie, eller nej det gjorde jag inte, men jag kunde gjort, kom hem för typ 40 min.
nörden och jag var en snabbis i Kungsbacka och Casso kollade jackor, höstens mode? gillar den gula färgen, love!

precis druckit upp mitt te och jag måste göra mer men jag orkar inte, fast min hals tar kål på mig! usch!
känner verkligen att det är höst, det är mysigt, riktigt mysigt, men.. denna sjuka som kommer, dessa tjocka jackor, mysigt, men jobbigt, dessa dagar man måste gå till skolan för att det är så mycket löv och blöt så man håller på att ramla och så slår man ihjäl sig, aja, hösten är i alla fall mycket bättre än vintern, den är mysig, men detta slask och shit som kommer efteråt, en big diss! 

detta med gymnasieval är jag inte så förtjust i, vi ska ju för fan snart välja, får rycket! ingen aning om vad jag ska ta eller vi bli, för det är ju lika svårt att komma in på allt roligt, man måste fortsätta läsa till andra skolor och hej och shit vad det kommer bli jobbigt, vill inte bli så vuxen att hålla på att jobba, jobbigt att jobba, hähä!

nu blir det mer te, lovelove!

KRILLO OUT!

god night!

nu ska jag duscha, sätta på te och sedan kolla på Sunes Sommar efter det blir det en godnatts sömn, fast ah, hoppas inte för god för jag har kvarsittning imorgon 08:30 för att jag tagit för många ''godnatts sömnar'' hähä!

Krillo out!

TAGGA!

precis ätit en jätte god mat, och kollat på Hål i väggen, OCH NU DET ÖGONBLICKET VI ALLA VÄNTAT PÅ; PARLAMENTET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

The X Factor 2009 - Daryl Markham


sssssööönnddaaaggggggg - stammar?

vaknade för 1.5h hemskt seg nu, klockan är 16:00 och vad gör jag?
sitter med brors underbara data i knät och chillar ihjäl mig! hemskt sugen på cola, fan vad gott det hade vart! mmm! Coke Time. nä, slut tjötat om det, för jag blir bara mer sugen på det, hähä.

sitter här och fixar musik till mina playlist on spotify, fett najs!
får se vad som händer idag, kanske ska träffa Josefine lite senare, men får se, det ända som är bestämt är att jag ska titta på Parlamentet, ÄNTLIGEN!

men nu alla loves, ska kungen dra, eller har inget mer att skriva.
Krillo out!

på tal om..?

hej, nu är jag hemma, fail kväll, hell yeah! aja, nu är jag i alla fall väldigt hungrig, håller på att svälta ihjäl, dödödö! nej tack, så nu ska jag ta mig ett litet mål, mellan mål? nej tack, dödödö!
fotbollsmål? nej tack, dödödö!
på tal om fotbollsmål så spelar Svergie den 10/10-09 TAGGA!
och imorgon, eller ah, idag, beror på hur man ser det, i vilket fall som helst så börjar Parlamentet, TAGGA MAN, FYFAN VAD BRA! samma tid, samma kanal, tv4, 20:30!
MUMMA!

nu ska jag äta för att jag svälter ihjäl, dödödö!
Krillo out!

tidsfördriv

tjäna!
kom precis hem från en fika med Hanna, Cassie och Lisa på Carma, mysigt!
ska äta lite och fixa mig, sen kommer Cassie och Lisa hit och vi ska sedan dra ut.

Josse åkte härifrån vid 11:15 eller något för att hennes pappa hade kommit hit och sagt att dom skulle till IKEA, haha! shit vad trötta vi var, somnade vid 05:00 för att vi låg och kolla klart på Hercules, så jävla bra! love love!

nu svälter jag ihjäl, hejdå!

KRILLO OUT!

vaniljte

klockan är 03:47, vad gör vi?
- sitter och dricker te och chillar med spotify.

Josse sover här ikväll, gitt man!

godnatt!

myskväll

tjäna!
sitter här med Josefine, Alva och Lisa och tjöter och myser med te.

blev en chill kväll med lite tjejer + Gustav en stund emot slutet.
inga bilder, men nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, skriver imorgon istället, hade gött!
Krillo out!

14:37

så, nu drar jag och mammi in till Kungsbacka och kollar kläder och andra stuff, gitt!
sen ikväll kommer det lite folk hit, chill kväll!

hörs ikväll.
puss!

22:15

tagit bort alla lösnaglar nu, orkade inte ha några stycken fina, jag menar, hur snyggt är det? och, jag är mycket stolt över mig själv, jag har inte bitit/rivit någonting hitills och jag har haft det såhär i 2 dagar nu, HEJA MIG!

fick massa coola bilder på bilden, temat var frihet, tyckte jag lyckades ganska bra, jag menar, med våran digitalkamera, fast den är rätt bra ändå, 8.1 megapixel, helt okej? hähä.

slutade ju som sagt 12:00 kom hem och kollade på Hercules, hur grym är den inte, haha! love!
efter den så stack jag in till Fillan sen stack hon vid 17:00 så träffade jag Helena, trevligt, inte vart med henne på ah, jag vet inte hur länge? snäppet till pinsamt länge? sen träffa vi/jag massa goa människor!
vid 19:00 drar jag mig upp till Linnéa sedan åker vi hem till henne och kollar på Idol, grymt.
och nu är jag hemma, go dag, och imorgon blir det bättre, FREDAG TAGGA MAN!
ska försöka somna TIDIGT idag för det kan jag ju inte påstå att jag gjorde inatt, eller någon av dom andra nätterna nu dom senaste 7 MÅNADERNA, bra! nej, absolut inte!

pussycat dolls - i hate this partknarkar låten, lite smått jobbigt att knarka en låt, eller att en låt knarkar en?
i vilket fall som helst är den bra!

KRILLO OUT!

gött!

gött, slutade för 1h sen, alltså 12:00, två inställda lektioner, göttttt!
ska nog in till Kungsbacka snartm ska fixa mig lite och sånt nu, hare gött.
hörs ikväll!

bild?

ett snabbt inlägg för jag är snabbt hemma eller snabbt hemma för att göra inlägg?
i vilket fall som helst så har jag bild nu, men skulle hem och hämta min kamera så har den inte så mycket batteri så nu måste jag vänta på att den ska laddas, segt går det!

ikväll blir det la att träna tror jag vet inte hur jag ska göra för jag har någon konstig hosta nu.. usch!
aja, i vilket fall som helst måste jag dra nu!

take cara, kristin.

VIDEO INLÄGG!åh herregud, mitt skratt, snäppet till pinsamt! fult  som fän!
3:48 anfall typ? åh herregud!
så jävla bra är vi!
I LOVE YOU!

onsdag!

tjäna!
precis snackat klart med Josefine i telefon, kunde inte skriva tidigare!

efter skolan åkte jag in med Hanna till Kungsbacka och kollade prao plats, brandstationen hade ingen då, sen hade alla andra gått för dagen så vi ska ringa dom imorgon, frågade på massa ställen så det löser sig! kommer bli hur kul som helst!

blev ingen simhall för att bubbelpoolen var trasig.. så vi stack till donken och cpade runt lite på Kungsmässan, jag hittade nya skor, vita converse.jag älskar dig min cpkorv, hur mycket som helst!

hemskt vad lång tid det tar från Kungsbacka hem till Cassie i Sevekulla med moppe, kändes som det tog en evighet, det blåste hur mycket som helst, vilket det fortfarande gör och jag höll påatt somna heeeeela tiden..

sen när vi kom hem till henne så satte vi oss vid datan och fulade oss med massa videos, kommer en senare!
nu ska jag duscha snabbt, efter scrubs då, vilket kommer bli sent, men skit samma.

Krillo out!

OKI?

HÄÄÄÄÄÄJ!
JAG SITTER HEMMA HOS CASSIE NU OCH VI BAJSAR OCH JAG ÄLSKAR CAPS, OKI?
PUSS!

godnatt!och jag har en grym förmåga att driva med folk och kryddar gärna på lite extra när det gäller vissa saker!
så det där med Casso är bara en chill thing mellan oss, nörden har blogg, men har lösen och sånt shit på den, lösen är bara så 08 eller hur va det nu? haha!

mys!

TJÄNARE!sitter här och väntar på att mitt te ska bli klart och äter Marabou choklad, tjockis!
orkar inte att Scrubs börjar försen 23:30 sjukt jobbigt! jag vill se det nu nu nu!kände att jag verkligen var tvungen att lägga upp nattens konstverk, mycket likt om jag får säga det själv, rena picasso på mig! någon mer som vill bli av målad? haha!

men nu ska jag ta och lägg mig ner i sängen med mitt goa te och kolla på tv.
imorgon ska jag och Hanna ÄNTLIGEN in och kolla prao plats, kommit saker ivägen så vi inte kunnat fixa det, sen ska jag till Simhallen med Casso för hon ville lära sig simma, hon kan fortfarande inte det, synd om henne, haha!


fint!

tisdag

kom precis hem från skolan, helt okej dag, fast jag gillar inte att dom är så långa, provet gick förvånandsvärt bra, toppen, fick även reda på att jag klarade mig på mitt no-prov som jag gjorde förra veckan, gött!
men nu ska jag kila iväg till Lisa där vi och Cassie ska kolla på film och tjöta som vanligt, hörs ikväll.

puss!

takida - the things we owe
sjukt bra låt!

11 inlägg på 1 dag, borde ju egentligen ta bort en etta? hähä!
men det här blir det sista inlägget för dagen, lovar!
så, nu har jag inte pluggat nåt, men grym som jag är fixar jag det jämt!
om drygt 20-15 minuter börjar scrubs, fetting najs!
hoppas på en bra morgon dag då jag och Hanna ska snacka med brandstationen, haha, fan vad kul!

men nu får alla ta och sova gott.
krillo out!

jag pluggar på bra

10 FAVORITER
Dialekt
: göteborgska
Mat: gogogo mat
Låt: David Guetta ft. Akon - Sexy Bitch
Film: pirates of the caribbean helt klart!
Tecknad figur: svampbob fyrkant
Komiker: johan glans!
Veckodag: fredag
Glassmak: gillar inte glass
Soloartist: vet inte.

9 FÖR TILLFÄLLET
Humör: chill
Tanke: dricka te och kolla på scrubs men jag borde plugga.. 
Kläder: bh trosor mysbyxor stor t-shirt
Bakgrund: en bild på mig och Linnéa, för att jävlas med bror för att det är hans data! 
Känsla: chill
Tid: 20:43

Bästa sak: umgås med vänner , resa , shoppa
Irritationsobjekt: när jag skriver i en bok så bokstäverna blir jätte ful och måste hålla på att sudda tills det pappret blir ''vitt'' igen, allting måste vara snygg och perfekt, en liten perfekttionist..

8 FÖRSTA
Bästa vän: Hanna Sandell
Husdjur: vandrande pinnar
Piercing: öronen
Förälskelse: hm minns inte
CD skiva: vet inte
Bil: ingen
Ord: vet inte 

7 SENASTE
Telefonsamtal: mummin
Mat: hamburgare
Dryck: pepsi
Biltur: bussen i fredags
Tv-program: scrubs!
Spelad låt: någon hardstyle, ofc.
Köpta klädesplagg: tunika

6 HAR DU NÅGONSIN
Dejtat någon av dina bästa vänner:

Brutit mot lagen: ao
Blivit arresterad: no
Badat naken: ao
Varit med på TV: sisi
Varit med i tidningen:  jaja

5 NEJ TACK
Skolämne: matte, no, spanska, svenska, engelska, bild och slöjd
Mat: konstig mat
Musik: punk
Dryck: vet inte
Djur: SPINDLAR!!!!!!!!!!

5 SAKER
Du gör när du har tråkigt:
 hillar vid datan 
Du gjorde igår kväll: var med Sanna
Du kan höra just nu: musiken från min data 
Du inte kan leva utan: familj, vänner, mobil & musik

3 PERSONER
Du kan berätta allt för:
dom vet nog
Du tycker om: ärliga människor.
Du inte gillar: elaka?

2 VAL
Coca Cola eller Fanta
: cola
Hund eller katt: hund

1 - ÖNSKAN
för mycket.


20:30

det är inte antalet rätt du gör som räknas, utan antalet fel.


SMART!

TAGGA KRISTIN, TAGGA!
heja mig so prov imorgon och jag kan allting!!!!!!!!!!!!

nej, krillo, du suger, du är sämst, du kan ingenting!
jag visste att det skulle bli såhär, sitta kvällen innan och plugga..

förstår precis!

gröt är gott och Cassandra bloggar om varma koppen?

hej och hå, så det kan gå?

har försökt få lite färg och sånt på bloggen nu, tack och lov fick jag bort den fula texten, hähä.

DAGENS TIPSNING!

jag förstår inte varför folk blir så himla sjuka nu och på sommaren? okej, nu kanske man blir ''lurad'' av att det ser soligt och varmt ute, det SER ut så ja, men känn efter!

hähä, hej jag har tråkigt och jag älskar mina spelningslistor på Spotify, loveeeeeeeeeeeeee!

nu ska jag ta och duscha, pusss!


14:42

stör mig verkligen på reklamen som kommer upp mellan inläggen, fett ovärt med den!
den bara förstör!

skämt

''vad är världens trasigaste mat?''

''paj''

HAHAHA!

mitt riktiga ja?

ganska likt!

omväxling?

okej, nu har jag äntligen lagt in några bilder, kändes som jag la in typ 40 stycken, men det kan jag inte precis påstå att jag gjorde, hähä, 28 bilderla jag in, samanlagt tog vi ungefär 800 bilder - kamera - och mobilbilder.

tog ner bror's data för lite omväxling, fett go att skriva på!  
nu ska jag kolla HåkanBråkan, fast egentligen borde jag ju plugga, men jag chillar på det lite till, huhu.

krillo out!

Tallinn bilder


alla dessa V-tecken!så, det var kamera bilderna, nu kommer lite bilder från min mobil!


Tallinn 30/8 - 6/9 2009


sjuk

okaj, nu är det såhär att jag stannade hemma idag så jag kan ju slänga in lite Tallinn bilder, huhu.
fråga mig inte varför jag vill göra det, eller det ser ju roligare ut med bilder än med text, love love!

Håkanbråkan!

Tjäna mobil inlägg här, ballt! Ligger här i min säng och kollar på håkanbråkan julkalendern, sjukt bra. Mår inte så jätte bra så får se om jag går till skolan imorgon, hoppas inte det för jag orkar inte gå dit imorgon. Ska kolla klart nu, eller ah, satte precis på den igen, blev fett sugen på lussebullar! Krillo out.

sunday!

bojkottar bilderna från Tallinn får ändå aldrig tid!
puss!

chill dag, stack till Sanniepannierannie, där gjorde vi inte ett jota trots att jag hota! nemen det var chill.

bilder från gårdagen, chill!loveyou!

har inte så många bilder, ska få av Angelo, gitt!
eller så drar ni och kollar Hannah's blogg nu direkt för fler fräscha bilder, hannahvictoria.blogg.se!
Krille out!

hos kusin!

kvällen blev grym, bara att mina föräldrar kom hem tidigare än väntat, huhu.
efter att nästan alla hade gått så var det Hannah, Hanna, Linnéa och Moa kvar, fast Hannah och Linnéa låg och sov, haha! efter en stund senare kom Cassie och Lisen, mysigt, satt i min källare och spela buzz. runt 01:30 stack vi ut för att dom skulle kila hem och så tog vi även lite dålig luft, hähä.

vaknade runt 09:15 av att Linnéa och Hannah pratar om gårdagen sen kollar vi bilderna från Hannah's kamera som tog ganska många bilder igår, nyktra!
nu sitter jag hos mina kusier, ska kila nu, skriver mer när jag kommer hem, kan även lägga in bilder på deras underbart söta kattungar, mihi!

krille out!

lördag

vaknade nyss, så himla skönt att få sova ut.
ligger här i min säng med mammis data och på min data visas det HåkanBråkan's julkalender och snackar med Linnéa, hon ska strax komma hit. hoppas på att kvällen blir grym, hähä.

men nu måste jag fixa mig, hare gött.
krilleo out.

SOVA!

så trött så trött sååå!
as mysig kväll, åkte till Espresso House i Göteborg med Josefine och satt där i 2h och bara tjöta och andades in dålig luft, sen efter en stund stack vi och träffade Cassie, Lisa, Hanna, Hanna och Moa chillade lite sen träffade vi mer folk, najzzzz!
nu ska jag sova, dödstrött!

krille out!

takida

rätt go dag idag, äntligen Fredag, tagga, wiihuu!

nu ska jag käka för jag är väldigt hungrig sen ska jag åka till Kungsbacka och träffa Yulia och sedan hoppas jag på att Hanna kommer in, har inte fått tag på henne, men i såna fall ska vi fixa prao plats, brandstationen!

sen tillbaka till Onsala hem till Josefine och vidare in till Göteborg, ska ej gå på Håkan, gillar inte honom så speciellt mycket så vi bojkottar det, fräckt!

låten är ju underbart bra!
nu måste jag kila.

Krille out!

goden-morning

vaknade klockan 05:00 imorse av att någon slags pärla höll på att stutsa och rula runt på mitt golv, låg kvar lite och halv sov tills jag förstod vad det var som pågick, KATTEN! då sitter han och leker med mina Turörhängen, så jag kast ut han för jag hade ALDRIG fått en blundi ögonen om jag hade lämnat han kvar i mitt rum.

skippade bollsporten imorse (08:00-09:00) hade ändå inte kunnat vara med pga att jag är sjuk.. fast jag ska börja nu 09:10 med matte, det är ju jätte kul.. men nu ska jag äta frukost sen ska jag klä på mig och sedan dra mig nermot skolan, helt okej.

krille out.

suger i ps''jag är helt onsynlig för er.''

kissemissen! (L)

kom precis hem ska koka lite te och kolla scrubs, lovely! mysig kväll med massa snack  fast det är väldigt kallt.
så fort jag kom hem hoppade min katt upp i mitt knä när jag satt vid datan och somnade, söt är han! fick lite bilder på honom, kanske inte syns så jätte bra, men bättre än ingenting, på tal om bilder så förflyttas bilderna från Tallinn till helgen hoppas jag på om jag får tid, ganska många, fast inte tänkt lägga in alla, men några stycken hade ju vart mysigt.

kärlek till honom!
puss och godnatt!

love!

så, nu drar jag mig bort till Josefine en stund, ska ta en liten promernad och få frisk och dålig luft, hähä.I love you!

go dag?

känner fortfarande av bedövningen i käften, cp? mjo..

orkade inte gå på matten och idrotten idag, satt hos bodil hela matten och snackade om allt mellan himel och jord, gött. fast jag håller på att bli sjuk så jag var i ''vilo-rummet'' hos Bodil och snackade med wunderbara Hanna, krya på dig människa och hoppas det blir brandstationen för oss på praoen, haha!

nu blir det plugg plugg och åter plugg, segt, men jag måste göra det, annars kommer jag inte få bättre än G på provet på Tisdag, ska verkligen försöka få minst VG, heja Kristin!

skriver ikväll, puss!

MAT!

Mobilinlägg igen, pga att jag inte orkar sätta på min data. Har just kommit hem från kungsbacka där jag var med Linnéa, mysigt. Nu sitter jag och äter och är hemsk mätt, ska städa rummet sedan blir det scrubs, renarama kärlek. Men nu först ska jag plocka ut ur diskmaskinen, varsågod för dagens information. Puss.

tandläkarn..

väldigt trött tjej som sitter vid datan nu, är inte på skriv humör, men jag ''måste'' skriva ändå.
seg dag, precis som alla andra dagar, om precis en timme sitter jag hos tandläkarn, usch! ska laga ett hål jag haft i ungefär 1.5 år nu, tandborsten kom inte åt i den tanden och bla bla bla. sen ska jag in till Kungsbacka och träffa Linnéa, mysigt!

kanske fixar in bilderna från Tallinn ikväll, finally, ingen mer läxa den här veckan för mig, känns bra.
nu ska jag sova en stund, puss!

hej

orkar inte skiriva något, puss!

Mobil inlägg (h)

Tjäna! Ligger här i min säng med mobilen och skriver ett inlägg cool som jag är, hähä. Orkade inte skriva på svenskan så jag får lämna in den som den är, bryr mig inte. Sött videoinlägg jag gjorde förut, hemsk vad söt jag är ibland, huhu. Önska mig lycka till imorgon för mitt första prov i 9;an och mitt första prov på ungefär 4månader. Nu ska jag stänga av tv;n och sova. Krille out.

jag driver med Cassie's blogg - video inläggljudet är efter, stör mig, men här kommer mitt första videoinlägg, fetting nice - ta det som ni vill, men tror att ni fattar att jag inte är så seriös, driver med hennes blogg.

godmorgon mångkapitär!

har precis suttit och fulat mig med massa videofilmer, ingen kommer komma in på bloggen, även fast dom är oseriösa så är det om andras bloggar, bara dom som vet om det, men det är ju kul.

mormor är påväg hit för att jag övertalade henne, inte träffat henne på veckor och hon ska ''hjälpa'' mig med no;n, hon är lika dålig som jag - kan ingenting, gööd!
mammi köpte något sött mobil fack till mig, gulligt!langar en liten sötis bild - not hähä, saknar mitt hår, hur långt och bra som helst!
aja, nu måste jag pluggeliplugga.
krille out!

godmorgon

sovit mycket bra inatt, lätt min katt sova hos mig och för en gångskull så gick han inte upp i ansiktet mr än en gång. ser inte fram emot dagen för att vi slutar 16;00, eller ah, 15;50, men det är i princip ingen skillnad, sen blir det massa plugg idag, jag kommer aldrig orka eller göra det, jag känner mig för väl, haha.
men nu ska jag äta klart min frukost så hörs vi ikväll.

ha det bra.

hemma igen

hej tjockiar jag är trött, lägret var bra, men fetting trött idag, orkade knappt spela!
träffade min EB Cassie när jag kom hem, chillade vid Iserås, sen till videonytt och köpte godis sen hem till fisen och kollade disney chanel, kärlek!

nu ska jag sova.
godnatt.

träningsläger next

chill kväll! sjukt najs folk, orkar inte skriva om kvällen, måste packa tills imorgon, inte gjort det en, en smart kristin! fast det är inte så mycket att packa, tur är väl det, hähä. fetting pep!

skriver när jag kommer hem på söndag, ska kila nu.
puss!

fort hem, sen ut igen

en snabbis hem, skulle hämta en hjälm, bytaa byxor oh lämna min väska, sen ska jag tillbaka till Josefine.

dagen i skolan var som vanligt, men det ser ljust ut för min del, finally! efter skolan stack jag en snabbis hem till Jacob och väntade på att Josse skulle sluta skolan, sen hem till henne, och ah, nu är jag här, väntar på att pap ska fixa moppen, var cp med avgasröret, men med skruv och mejsel fixar sig allt!

nu ska jag kila, puss!

fanta?

''klassen blir mer och mer en grupptryck klass där ingen annan platsar förutom dom som gått där sen 6;an.''

skrev detta första eller andra dagen när skolan börjat. jag har precis börjat kapareskolan, 9e, men även så har jag gått där sen 6;an.

Anton Wigbring - Summer Of ' 69 Idol 2009 Audition Malmö


fuck

i'm falling i pieces.


hatar dagen! skola, fyfan, döda mig, ta mig härifrån, vad fan har hänt?
aja, tränade idag, finally, as go träning fick även reda på att det bara var träningsläger i helgen, TUR! hähä.

men nu ska jag duscha och sånt sen ska jag kolla Scrubs med min kissemisse.
puss!


härligt!

gött svergie! 1-0 fast dom var as dåliga egentligen, hur många mål chanser som helst aja dom vann i alla fall, nu blir det kättare för dom när dom ska möta Danmark och sedan Albanien.

nu ska jag kolla tv och käka upp min mat sen så ska jag gå och lägga mig tidigt.
puss och godnatt, from the one and only Kristin.

09-09-09

nu drar jag till Kob och kollar på matchen med Kew, Kob och Jacob, skirver när jag kommer hem, puss!

Sverige - Malta

taggad tjej! nej.. blev ingen träning igår, bajs blä och inte idag heller för att den är inställd, men imorgon, dåfan!
cup hela helgen, gå upp 08:00 på lördag morgon, härligt!ikväll är det Svergie - Malta, 18:30 på tv4, får absolut inte missas! så just nu sitter jag och pluggar på so;n så jag slipper göra det ikväll när det är match och sedan efter det idol 09, missade det igår, känns som jag missade ganska mycket igår både att göra och skriva.

har inte så mycket mer att skriva och jag måste plugga nu, puss!

hej hej tisdag, hej hej tisdag

seg dag, men det gick ju helt okej.
engelskan var ju hur rolig som helst, Bamse är kärlek! hähä.
efter skolan stack Casso med mig hem, käkade mackor och chillade lite vid datan med kladdkaka, mumma!
sen stack vi hem till henne en liten stund, men stack i princip direkt när vi kommit fram till Iserås, väntade på Iris och Hanna, efter en stund kom dom och vi satt och snackade massor, underbara tjejer!

nu ska jag ta mig en dusch och sedan sova, bilderna från resan kommer nog emot helgen, har inte riktigt tid just nu, eller snarare orkar.

puss och kram from the one and only Kristin.

alla hatar regn i Onsalaaajag orkar inte ta mer skit längre!

jag är trasan ni slänger på golvet och sedan skurar med, vrider ur mig, dränker mig, sedan slänger ni mig ner på nytt.

svampbob (L)

usch, hatar måndagar, så himla sega! chillade igenom den som vanligt. borde egentligen sitta och plugga nu, men nä, ska snart på handbollsmöte, inte tränat sen 8juni, hähä! det kommer bli exakt 2 månader imorgon, för då ska jag börja igen, bra kristin!

okej, svampbob ÄR kärlek! blev helt fucking överlycklig när jag fick mobilsmycket av Sanna, ska få ett till imorgon av Carro som jag ska ha på mina nycklar, fan vad schteek!P.S! IKVÄLL KLOCKAN 21:00 PÅ KANAL 9 ÄR DET PIRATES OF CARIBBEAN - THE BLACK PEARL, MISSA INTE DEN!
filmerna ÄR sjukt fucking bäst, love love love! D.S!

nu ska jag kila och tanka sen vidare in till Kungsbacka, puss.godmorgon världen!

världen är redo för mig, men är jag redo för världen?

precis gått upp, ska käka en go frukost, men inte lika go som på hotellet, buhu! sen fixa mig och ah, sånt ni vet, det vanliga man gör en morgon, fast måndagar speciella, för då kan jag sova länge och ta det lugnt, lovely!

have a nice day!

ur ''en komikers uppväxt''

man gör sig löjlig men kanske blir man älskad. då är det värt det.
blir man inte älskad står man där.
och är löjlig.


Estland, dag 8

sista dagen med färdig go frukost, utnyttjade det mycket väl, hähä. usch vad jag kommer sakna go härlig frukost! inte behöva skynda sig på morgonen osv, men skönt att vara hemma i alla fall.
dagen var seg, har gått rätt fort, gick till någon kyrka man kunde gå upp i ett torn, stentrappor smala som, ah jag vet inte vad, Paris Hilton? usch hatar att gå i såna trappor! sen köpte vi dom efterlängtade muggarna vi springit från affär till affär för att hitta, men nej, men så äntligen! sen blev det hemmåt resa.
hämtade katten så fort vi kom hem, shit vad jag saknat min korv! love him, min allra bästaste vän, man kan säga allt till honom utan att det kommer ut till folk som inte behöver få reda på det, det stannar mellan mig och honom! han är ingen lite skit som så fort han fått reda på det springer till någon annan och berättar det, kanske snackar med sina indolenta ''katt kompisar'' men det kommer inte ut till någon jävel som sprider helt jävla fail ryckte, därför håller jag det mesta inom mig, eller jag berättar det inte för kompisar, som jag inte litar på, vilket är sorgligt nog väldigt många, aja, langar ''Estland's köpet'' kommer säkert glömma, men ah, och bilder kommer så fort jag får tid, hoppas på snarast!

köp;
randig långärmad tröja.
vit tunika.
''mys-ull'' strumpor.
mössa, as cool dessutom!
en kopp med en pingvin på.
hotpants.
sjal.
toffsar (ej till benen)
spännen.
foundation.
cara mints (godis)
''pinnar'' man puttar ner nagelbanden med.
nivea ansiktskräm.
diadem.
två glas figurer - en igelkott och en snigel.
en glasfisk som man hänger i fönstret, passar bra med dom andra jag har från Thailand.

har säkert glömt något, men är ganska nöjd ändå, det var inte så billigt som vi trodde, ungefär samma priser som hemma.
men nu måste jag ta och ränka matte, kul! och skriva svenskan också, fuck..

puss och godnatt from the one and only Kristin!


Estland, dag 7

jao, näst sista dagen idag då.. usch vill inte åka hem! saknar vänner och så såklart, men mest min katt om jag ska vara helt ärlig, tänk om han blivit jätte tjock nu? tänk om han spruningt bort? tänk om han var i slagsmål? nej usch, ska inte tänka så, han har det säkert jätte bra hos sin mamma, fast bättre hos mig, hähä.
känner verkligen att jag behöver komma ifrån min bror och mina föräldrar ett tag, shit vad jag stör mig på dom ibland, är inte van att vara med dom 24/7, får panik!
föresten, glömde skriva att jag även köpte en sjal till mig igår, varje gång jag skriver ett inlägg glömmer jag av vad jag ska skriva och sånt så jag missar ungefär halva inlägget..

aja, nu kommer hur dagen har vart då;
bra.
haha! vilken humor! nej, men seriöst snack nu då;
vaknade upp till min lovely frukost som bestått varje dag av en skål av puffar och bäryouhurt, pannkakor. om jag orkade vilket jag inte gjorde varje dag men ah, så blev det en rostad macka och varm choklad - vilket bara inträffat två morgonar denna vecka, varsågod för informationen!
efter den renarama goda frukosten så blev det ett bad i poolen, sen ut en sväng på stan, sen till något slott och där även presidentet bodde, fikade sedan tillbaka till stan vidare till gamlastan och hem snabbt till hotellet, sen blev det mat, på en tyskresturang, och shit vad folk det var, säkert den populäraste resturangen i hela Tallinn, men mysigt var det, och hemskt mycket mat!

men nu måste jag fixa mig för att sova och räkna lite matte, mysigt!
hem resa imorgon då.. 15;25 går planet och 15;45 är vi i Göteborg, landvetter, be there? thanks.
(nu får ni tänka, 15;25-15;45 flygtur 1h och 20min)

puss from the one and only Kristin!

Estland, dag 5&6

Dag 5;

efter frukosten blev det massage, sjukt bra! sedan åkte vi ut till Nömme äventyrspark där vi klättra på 1.5 - 10m höjd, jag ju inte påstå att 7m banan var så rolig, fyfan.. fast sjukt kul var det ändå!

sen stack vi tillbaka till stan, till äventyrsbadet, Kalebspa, massa roliga vattenrushbanor m.m sen blev det hemmåtfärd, fast ett litet stopp och tog lite snacks och dricka.

Dag 6; fort upp till frukosten för att hinna innan dom plockade undan, som tur hann jag, love frukosten!
pap och Philip stack och hyrde Segway igen medans jag och mam gick till en skönhetssalong på andra sidan gatan här, jag fixade nya naglar, lovely och mam tog massage!
stack sedan till gamlastan med mam och kollade efter den efterlängtade tröjan och mössan, efter som strumporna är köpta, men nejnej.. sen träffade vi pap och Philip och åt på någon grekisk resturang, mumms var det!
efter det trog Philip och pap tillbaka till hotellet och jag och mam till ett köpcenter en liten bit ifrån stan, så najs var det, NewYorker, den affären är renarama kärlek, fuck off för att den varken inte finns i Kungsbacka eller Göteborg, bara i Stockholm.. usch!
ialla fall, fick köpt en tunika och hotpants där, sen var jag inne i Marks&Spencer och köpte en långärmad randig tröja, najsigt värre, sen köpe lite smink, hår och nagel things, dricka och chips på Prima, typ som Coop.
men nu ska jag socialiera mig med min indolenta familj.

kisse and hugs from the one and only Kristin!

Estland, dag 4

lika seg morgon igen till frukosten, men gott som fän var det! efter frukosten stack vi och badade lite i poolen, sen upp och duscha och fixa sig och ut på stan sen blev det en saitsing buss och jag somnade igen. efter buss turen åt vi och sedan gick vi till en marknad och jag fick köpt mina stumpor eller ah, ser ut som raggsockar, sjukt goa, nu är det en tjocktröja och en fetting ball mössa som jag ska köpa, eller jag kollar mer kläder fast just den tröjan är sjukt svår att hitta, för att det är alltid någonting som inte stämmer, detsamma med mössan, men det löser sig.
efter det hyrde vi segway, sjukt kul, fast jobbigt för fötterna!måste ju bara säga att jag var helt klart bäst på att köra det! grymt kul var det också!
sen stack vi hem och åt på någon resturang som ligger här alldeles vid hotellet, gott var det.
nu ska jag sova, puss.

Estland, dag 3

somnade sent igår igen.. låg och läste ur en komikers uppväxt och såld, sjukt bra böcker.
så ja, en trött kristin blev det återigen, fast jag gick upp så att jag hade ungefär 40 minuter tills frukosten skulle plockas ihop. jag vet inte vad det är, men för mig är hotellets frukost dagens höjdpunkt, jag älskar deras frukost! den är inte så speciell om man tänker efter, men ändå!

efter frukosten tog vi en ''city buss'' det var som en liten sigtsingtur, givetvis var jag så trött och somnade så jag missade hela turen tills vi skulle gå av vid någon forntidsby där vi först åt lunch och sedan hyrde vi cyklar som vi trampde runt på medans vi kollade husen.

efter ungefär 2h så åkte vi därifrån och vidare till ett zoo med massa knäppa djur, kommer komma massa bilder när jag kommer hem. vid 19;00 tiden stängde det och vi gick till ett köpcenter som låg bara några meter ifrån zoo;t och åt mat, sedan blev det hemfärd.
har sjukt ont i fötterna och ryggen, imorgon blir det antagligen massage, helkropps och ansiktsmassage, gotti gott gott.

men nu ska jag sova, puss.

RSS 2.0