29APRIL

Sitter på pendeln påväg in till Göteborg med två vänner. Ska gå runt i affärer och fika.
Igår kväll träffade jag Hanna i Göteborg, och åt middag på Da Vinci i Linné. Efter några timma mätta och belåtna åkte vi till Avenyn och satte oss på ett fik och tog en kopp te innan jag åkte hem.


28APRIL

Comeback efter 4 veckors uppehåll pga knäskadan..


ALFONS & MELROSE CO.


Påslakan-Lexington | Shorta - Maison Scotch | "Mysblus"-Tina Wodstrup | Blus-Lise Sandahl

I de två presenterna ni ser på första bilden låg detta:
T-shirt-Maison Scotch | Klänning-Color your mood

LE SHOPPING


26APRIL

Hej!
I väntan på att min f.d klasskamrat (vi gick i samma klass första terminen i ettan på gymnasiet), Julia, ska sluta skolan sitter jag på Fyren och studerar Tysklands nationalism på 1800-talet. Det är ett arbete där både historia och svenska är inblandade så nu gäller det att tänka på två fronter.

Det är helt sjukt vad tiden går fort och att snart är skolan slut och det är dags att inta sommarlov. Fram till den 12 juni, då vi slutar skolan, har vi nästan minst en ledig dag i veckan!! Förra veckan var jag ledig måndag och tisdag för att jag var i London. På torsdagen hade vi studiedag, igår var det A-dag (omtentsdag för de som missat eller fått "ig" på ett prov), nästa vecka är vi lediga måndag och tisdag och så fortsätter veckorna, hur skönt!?

Sommaren 2011

HK ARANÄS VS HAMMARBY

Sitter i A-hallen i Kungsbacka och kollar på HK Aranäs kvalmatch till elitserien (de åkte ner för några månader sedan och kvalar nu igen). Det har varit en jämn match hittills men det är drygt 40 minuter kvar..

 


25APRIL

Making banana pancakes!


ETT ÅR SEDAN

1 år sedan du lämnade oss. Vi saknar och älskar dig, morfar!

 


19APRIL


Jag har lagt upp lite bilder ifrån London nu så det är bara att scrolla ner och kika!

SHOPPING A LA LONDON


Pyjamas | Shorts | Bikini | Påslakan

Dr. Martens | Converse | Hunter

Harrods bag - Thomas Sabo

Baseballjacka


Köpte även lite andra "vanliga" saker t.ex body butter you name it..

MÅSTE BARA FÅ FLIKA IN ATT..

Idag hade jag min första körlektion, var inte speciellt nervös förrän jag satte mig i bilen och skulle köra ifrån parkeringen.. Enligt läraren så gick det "MYCKET BRA!! Har aldrig varit med om en elev som kan så mycket första lektionen och kan planera sin körning så bra". OMG, gissa om det kom några glädjetårar när jag gått där ifrån sen. PLUS att jag fick lönen idag och det var ett besked jag inte trodde var sant eftersom det känns som att jag knappt jobbat denna månaden. Happy girl!

18APRIL


Medan jag lägger in bilderna får ni en sneak peak bild på lite av de jag köpte.

17APRIL

Nu lämnar vi England för denna gången, vi ses snart igen!

16APRIL

Tjenixen! Dagen har verkligen sprungit ifrån oss men vi hann med att kolla på skor i ena sidan av London, gå på museeum, åka till Camden market för att käka mat och gå halva Oxford. Museet vi var på heter Impereal war museum. Större delen av museet bestod av Worldwar 1 & 2 (jag tycker det är riktigt intressant med dem krigen och alla andra krig som pågått/pågår). Man fick testa, på ett ungefär, hur det var att ligga/gå runt i en skyttegrav och läsa/se om krigen. Om ni befinner er i London och tycker att krigen är intressanta så är det värt ett besök, inträdet är gratis.
Imorgon är det sista dagen här, vi åker hem på eftermiddagen, så vi ska spendera sista dagen i Gillford. Kram!



Auswitsh

Camden town/market

15APRIL

Hej kåmpisar! Idag har vi traskat runt på Camben market i princip hela dagen. Det är en otroligt stor marknad som har det mesta och det är inte svårt att ta sig från stationen till marknaden *tips*. Imorgon är det sista dagen i London så då ska vi köra ett sista shopping-race och gå på ett museum.
Tidig dag imorgon så det är dags att "dejta kudden". Kram!




14APRIL

Tjena! Idag har jag varit på västra och östra delen av jordklotet - samtidigt! Närmare bestämt så befann vi oss i Greenwich. Efter att vi varit där åkte vi till Notting Hill och gick på en marknad där. Efter någon timma där åkte vi till Oxford St. och gick på Primark - skjut mig, det är värre än Ullared under högsäsong och vi gick ändå dit på kvällen!!
Nu är jag helt slut, ska göra mig i ordning för sömn så att jag orkar hela dagen imorgon också. Kram!










"Hur många får plats i en telefonkiosk?"
- 4 personen


Noting Hill

13APRIL

Hej! Hur är läget? Ännu en dag har passerat i London, solig men lite små kylig. Idag har vi hunnit med många saker, t.ex: åka sightseeingbus (hop on/hop off), gå runt på de kända varuhuset Harrods, en snabb titt på Camden market och givetvis: shopping! ;)
Imorgon väntar en fullspäckad dag bl.a sightseeing vid Themsen. Kram!


På denna frisörsalong klipper sig alla kändisar som bor i London. Väntetiden för klipptid är minst 3 månader..


Inne i Harrods


12APRIL

Hej! Första dagen har passerat här i London och vi spenderade den på Madame Tussauds och någon timmas shopping innan hemfärd. Vädret är som Sveriges under tidig vår, varmt men ändå några friska/kyliga vindar + några regndroppar.  
Imorgon väntar en Sightseeing tur med buss och marknad.
Bilder kommer jag att lägga upp när jag kommer hem då det inte går att lägga upp via iPaden. Kram!



♥♥♥

Zac Efron och lillebror

Lillebror och f.d Harrods ägaren Mohamed Al Fayed

Jag, Miley Cyrus och lillebror

Jag, Morgan Freeman och ("halv") storasyster

Lillebror och Tom Cruise

George Clooney och jag

Tiger Woods, ("halv") storasyster och lillebror

Martin Luther King och lillebror

Jag och Hitler

Barack Obama

11APRIL


Drar till London idag med familjen för shopping och hälsa på min halvsyster som jobbar där.
Tar med iPaden så det kanske blir lite uppdatering. Kram!

9APRIL

Hej! Kom hem för en stund sedan, har varit med Josse och Natta och tagit en kvällsfika.
Om ni undrar vart jag har varit de senaste dagarna så har jag pluggat hela förra veckan t.o.m torsdag och därefter tagit en paus från datorn (eftersom den påminner mig allt för mycket om skolan).. + att jag övningskört väldigt mycket! Tycker själv jag har blivit jätteduktigt och jag har gjort stora framsteg med tanke på att idag var 9-10:de gången jag körde idag!
T.ex igår när jag och mamma var ute och körde på en landsväg, ganska otrafikerad och pga det kör folk lite som dem vill. Vägen består för det mesta utav skarpa kurvor, men kör du bra dvs håller hastigheten och håller dig I DIN FIL fungerar det bra att köra på vägen om du känner dig säker på din körning!
I alla fall, jag kör i ungefär 60-65 (det är en 70 väg) och en kurva närmar sig, jag har inte tillräckligt mycket översikt på vart vägen går eller om jag får möte pga skogen som ligger tätt till vägen, så jag saktar in lite. Precis i kurvan kommer en idiot som kör i säkert runt 90 I MIN FIL(!!) och när han ser mig bromsar han INTE in eller väjer för mig och kör tillbaka in i sitt körfält.. Vägen är bred med det är precis så att två bilar får plats! Blir först otroligt chockad och det tar någon millesekund innan jag hinner reagera "koppling-broms/broms" samtidigt som jag väjer för honom. På min högra sida är det en brant på 1,5m till marken och sedan en stor åker. Samtidigt som allting går väldigt fort gick det långsamt och jag hann aldrig trycka ner bromsen ordentligt utan istället bedömde jag situationen så att om jag skulle ha tvärbromsat skulle han köra rätt in i mig, så jag chansade och försöker komma förbi. Jag var säkert bara några millimetrar från att åka av vägen och skulle, förmodligen, volta ut på åkern. Jag var säkert bara några millimetrar från att krocka med idioten i bilen..
Jag är inte direkt religiös, men den här gången var någon Gud med mig och såg till att jag höll mig kvar på vägen och klarade mig ur situationen - det var inte min tur att ha otur helt enkelt!


Just nu sitter och gråter här i min säng, dels för att det var det sista avsnittet av 30 grader i Februari och för att det var jättehemskt - precis som alla andra avsnitten.. Men det är på ett riktigt BRA sätt!!
Nu ska jag sova, ska gå upp tidigt för att åka in till "lilla London" och träffa Hanna.
Godnatt!

3APRIL

Hej!
Vad är det som har hänt?

Kul att du börjat göra lite fler inlägg nu på det senaste, kram!


Svar: Hallå! När jag var och åkte skidor i Hemsedal för 7 veckor sedan (..) så ramlade jag i backen och landade på mitt vänstra knä (dvs jag la all vikt på knät). Som tur var det på eftermiddagen och den dagen vi skulle åka hem, dock hade jag kramper i knät hela bussresan hem och har haft det konstant de senaste veckorna, varje gång jag tränar har jag fått ont i knät speciellt när jag går och springer.
Jag besökte en sjukgymnast i fredags och hon tyckte att jag skulle göra en röntgen eftersom hon trodde det var en spricka eller löst brosk i knät och skulle i så fall behöva operera det.
I måndags fick jag tid hos läkare och röntgen. Röntgen visade att det var brosk i knät men operation var inte nödvändigt (puh, tack och lov!!) men att jag under April månad och in på Maj inte skulle träna såsom jag gör idag (dvs 5-6 dagar/veckan). Nu är det korta promernader och gym (överkropp) som gäller för mig för att vila knät för att det handlar om en läkningstid. Jag tar även tabletter för att påskynda processen och lindra smärtan.

Där fick du ett väldigt utvecklat svar. Tack så mycket, jag gör mitt bästa! ;)

HEMMASPA


Unnade mig ett härligt bad med ansiktsmask (och plugg). Kände att jag behövde slappna av efter dessa veckor fullt med plugg och stress. Nu ska jag kolla igenom rättskunskapen igen (prov imorgon) sedan kolla på 30 grader i februari, favoritserien!

2APRIL


Tystnaden som uppstår när doktorn säger "du inte kommer få träna på minst 1 månad". My. Life. Sucks.

GODNATT


Efter en dag med mycket plugg ser denna sängen EXTRA inbjudande ut. Äntligen sömn!

1APRIL

Känslan av att ha lämnat in 2/3 uppgifter.
Nu återstå 2 prov och en inlämning, keeeep it up girl!

RSS 2.0