29OKTOBER

ÄNTLIGEN FREDAG!
Jag har jätte bråttom nu, ska packa ner saker hinna mer bussar osv!!
Men jag ville önska er en go fredag och en trevlig helg om vi inte hörs imorgon, hela min helg är uppbokad till 110%.
KÖSS!

28OKTOBER

Jag är helt slut!
Hela min kropp är som spagetti och vill bara lägga sig i sängen för att sova. Men långt, långt inne i min hjärna sitter mitt samvete och ber mig plugga matte och gå på träningen. Dumma matematik. Dumma träning.

USE SOMEBODY

Godnatt alla fina!
Jag är super taggad inför helgen, kan det inte bara bli fredag en aningen fortare?

WILLOW SMITH - WHIP MY HAIR

Tjejen är bara 9 år och gör låten tillsammans med Jay-Z. Grööm!

27OKTOBER

Det är otroligt hur jag aldrig lyckats bli bra på ett skolfoto. Jag har slått rekord!
(Står 5:e överst i vit blus och ser allmänt tjeck ut).

Jag har bestämt mig för att hålla mig ifrån att skriva långa texter om vad jag gör på dagarna. Jag lyckas alltid skriva osammanhängande, så att jag själv ibland inte ens förstår (men är för ''lat'' för att ändra i texten), jag får t.o.m passa mig när jag skriver nu.. (THIS IS A CARE-CUP c|_|, AND IT'S EMPTY!!)

Har matte prov på fredag och jag hade lyckats tappa i princip allting om matte i helgen, så när jag på måndags lektionen ska börja räkna står det helt still i huvudet. Så idag var jag illa tvungen att gå på extra matten för att få hjälp, gissa vilken hjälp jag fick. Det var ju värre än på vanliga lektioner, jag fick vänta i 30 minuter innan läraren hjälpte mig!

Efter matten tog jag mig ett gympass och nu sitter jag här helt slut, ska strax duscha, äta och sedan kommer Hanna hit för tv kväll.

KINGS OF LEON

Kings Of Leon – Pyro

Jag är fotograf. Jag är i New York.

Vattnet är inte fryst. Det droppar. Fick in en ganska snygg tajming. Snopp.

TWO MONTHS LEFT

STANDARD

WINTER

CRYSTALS

26OKTOBER

Utvecklingssamtalet gick lika bra som jag hoppats på! Efter samtalet följde Julia med mig hem och vi satte oss för att plugga matte (och tjöta), nu har hon åkt, lämnat denna röran till matte åt mitt öde!
Var så uppe i boken i igår så jag glömde skriva att jag träffa Josse, vi sola och åkte hem till henne för att äta (zuper god food!!) och snacka, zuper myzzz!
Hejdååå!

25OKTOBER

Jag känner mig på topp just nu!
Imorgon ska jag ha utvecklingssamtal och jag är inte ett dugg nervös, för jag har faktiskt fått en riktigt bra skolstart, tack och lov! Jag trivs för mesta dels i klassen och jag har super goa vänner i och utanför den!
Helgen är planerad till 80%, lite små saker angående söndagen som ska ordnas, det är ju halloween och det ska firas med tjejerna hemma hos mig! Fredag och lördag är klara till 99.9%

I lördags kollade jag ju på The Last Song och när min kompis, Lisa, sa att boken var mycket bättre och jag var tvungen att läsa den sprang jag in i biblioteket för att låna den! Det fanns ingen inne just då, men den skulle komma in idag och att jag skulle få ett mail då. Dagen går och vid slutet av skoldagen när jag sitter med ett svenska arbete ser jag att boken kommit in, happy! När jag lånat den och ska gå därifrån säger Linnea (efter att läst på baksidan på boken):
- Du vet väl att den är på engelska?

Givetvis finns den inte översatt någonstans i hela Göteborg! Så jag lånade en annan bok av Nicholas Sparks: Undrens tid (A walk to remember). Jo, jag har sett filmen typ 5 gånger men kände mig tvingad till att läsa boken också, får hoppas att boken är riktigt bra nu!
Nu måste jag sova, börjar 09:00 och slutar 09:30, känns grymt skönt!
PUSS!

THE TOURIST

KAN INTE FILMEN KOMMA UT NU!?
Ska man behöva vänta tills 10 december för världspremiären när den redan är klar, i princip, november kunde väl ha räckt?
Fick en klump i magen. I have to see it, now!
Himlen är oskyldigt blå var en riktig höjdare! Jag rekommenderar den verkligen, speciellt till dig, Hanna (♥Bill)!
Men en sak förstod inte jag, när vi kom in satt det bara och då menar jag verkligen bara (förutom jag och min familj) pensionärer där inne, först var jag orolig att vi gått in i fel salong.

24OKTOBER

Förlorade med två bollar och vi spelade sisådär.
Sen jag kom hem efter matchen har jag legat i sängen och kollat på film. Medans jag log där slog det mig, vi har medieläxa tills imorgon, oups!! Givetvis har jag glömt papperna i skolan, fast jag var döds säker på att jag tat med mig dom hem, great..
Nu ska jag och familjen på bio, Himlen är oskyldigt blå.
PUSS!

Corpse Bride

Är nyss hemkommen från Lisa. Vi (jag, Emma & Lisa) kollade på Juno och pratade om allt möjligt.
Känns skönt att jag ska gå upp 07:45 för att spela match, jag är taggad - eller inte..

Nu är jag redo för att lägga mig i sängen och somna till Corpse bride, tycker den är lite läskig, eller figurerna i den, men annars är den fin!
Givetvis är det Johnny Depp's röst som får mig att somna, drömma och vakna upp av bäst.

23OKTOBER

WUHU! 
Last Song blev precis klar! (Har laddat ner den). Dagens planer blir att hålla sig inne och kolla på film. Ikväll blir det mys kväll med några tjejer för att jag ska upp tidigt imorgon för match.
Vaknade upp i morse av att jag knappt kunde röra mina armar, hade sån jäkla träningsvärk! Den är inte skön, den gör verkligen ont, haha! Hjälp!

OC:TO:BER

Inspirerades av Hannas albums namn på facebook.
Från lördagen då vi var och fotade vid Aspenäs.
Då beger vi oss in på söndagen.
JAG ÄLSKAR DIG!
Jag tog 1000 fina bilder på Hanna när hon låg bland löven, men hon la inte ut en enda på sig själv, därför blev det bilder på mig istället.

22OKTOBER

Försov mig i morse, typiskt. Hade gärna kunna vara utan den läskiga dröm jag drömde, i drömmen kunde jag inte se för att jag hade så ont i ögonen, så gick jag in i något omklädningsrum (bara sådär) och när jag kisar lite med ögonen står det en lite läskig flicka där och jag drabbas av panik när jag inte kunde hitta ut för att jag inte kunde se..

Nu har Hanna lagt upp bilderna på facebook, men i princip bara bilderna på mig.. Men jag tänkte lägga upp några i ett annat inlägg.
Dagens planer är att klockan 17:00 få en gym instruktion och få ett bra gym program, därefter handbolls träning och efter det ska jag träffa Lisa.
Dixie Chicks – Not Ready To Make Nice

PRETTY AWESOME!


I över ett halv år har jag fått vänta och nu är den äntligen uppe på väggen!
Det är ljuset som gör att den blir sepia, men tavlan är egentligen svart vit.

20/10 - 2010

Båda spanska proven vi haft denna veckan (igår och idag) gick bra! Eftersom jag inte pluggat (vilket man inte kunde direkt heller) så är jag nöjd. Fick tillbaka mitt no prov och där fanns det fina bokstäver, VG, blev så nöjd att jag smsade mamma med en gång och fick ett glatt svar tillbaka!

Jag borde egentligen plugga på engelska grammatik, som vi ska ha prov på imorgon, men jag kände för att göra en lista först så ni får lite uppdateringar om mig!

ALLMÄNT

Namn: Kristin
Piercingar: Ja, i öronen.
Tatueringar: Nej
Längd: 170 cm
Skostorlek: 38-39
Hårfärg: Blond
Är du kär i någon: På sätt och vis, Johnny Depp.
Önskar du att du bodde någon annanstans: NEW YORK!
Tänker du på självmord: Nej
Tycker andra att du är attraktiv: Ja
Vilket shampoo använder du: Wella
Vilken parfym använder du: Slut för tillfället
Vad är du rädd för: Spindlar 


SENASTE


Film du hyrde: The fourth kind
Film du köpte: Pirates - The cruse of the black pearl
Låten du lyssnade på: Daniel Adams-Ray – Gubben i lådan (spelas just nu)
Personen du kramade: Julia
Personen du pussade: Mamma, på kinden
Personen du ringde: Mummin
TV program du tittade på: Paradise Hotel
Känslan du kände: Trötthet

 


FAVORIT


Mat: Thaifood
Låt: Hans Zimmer – One Day
Sak att göra: Shoppa
Sport: Handboll
Dryck: Tropicana juice
Kläder: Myskläder
Film: Pirates trilogin, Pirates 1 handling, Pirates 2 skämten och Pirates 3 krig, hade alla dessa slåtts ihop till en film hade den vart världsklass!
Bil: Koenigsegg eller Hummer liknande

 

 

ANTAL


Gånger du varit kär: Inte fullt ut, så 0.
Gånger ditt hjärta brustit: Det vet jag faktikst inte
Hjärtan brustit på grund av dej: Vet jag inte heller
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Några gånger
Ärr du har på kroppen: Ett par stycken



ÖVRIGT


Vad har du gjort idag: Vart i skolan
Var det kul: Helt okej
Hur tidigt stiger du upp: Vid 07.00-07.30 vardagar (08:45 fredagar) 10.00-10:30 helger
Gillar du att slåss: Nej
Vad är du allergisk mot: Pollen
Var har du ont: I ögonen har jag ont i just nu
Använder du hårspray: Nej
Kan du stå på händer: Nja, avstår gärna
Favorit serie: Scrubs/New York-Hollywood fruar


EN LITEN FILM OM FRAMTIDA SVERIGE

Typiskt min bror att hitta en sån här film, men den är ganska rolig också. Alladins röst är klockren!
- Följ med mig till Danmark!!

18OKTOBER



Hej alla små!
Höst vädret var på topp i dag, men det var inte jag. Kunde inte slita mig ifrån boken igår kväll så klockan hann bli alldeles för mycket vilket gjorde att jag inte vart så pigg i morse.
Sen jag kom hem från skolan har jag sysselsatt mig med spanska och facebook, bra kombination! Vill bara lägga mig i sängen och få fortsätta på min bok. Jag är en sån person som är väldigt nyfiken och kan inte låta bli att bläddra fram några sidor och skumläsa lite om vad som händer, och det jag fick läst verkade väldigt intressant.
Elin Sigvardsson – Papercup Words
Elin Sigvardsson – When It Comes To You - *

FOTO HELG

Helgen har vart underbar! I fredags kväll när jag kom upp åt vi god mat och kollade lite på Pirates 1. Vid 00.00 snåret låg vi och sov i varsin säng, det var nog den skönaste sömn jag fått på riktigt länge!
Vaknade riktigt tidigt (och för en gång skull utvilad) på lördag morgonen. Bestämde ganska tidigt att vi skulle ut och fota, men vi kom inte iväg försen vid 15:00-15:30, men vi fick till ett par riktigt bra bilder! På kvällen åt vi kina mat, kollade på Hide and seek och även slutet av Pirates.
Vaknade upp utvilad, men lite senare än gårdagen även idag bestämde vi oss för att fota, men på Hannas tomt, riktigt bra höst bilder blev det, hoppas jag kan få dom så snart som möjligt av Hanna så jag får lägga in några här!

Nu är klockan mycket, jag är trött, jag måste duscha och hinna läsa något mer kapitel i min bok, den man Älskar, som nu blivit hejdundrandes intressant! 
Goden night!

17OKTOBER

Kan inte tiden spolas fram 15år. Jag är trött på att behöva dagdrömma och avundas människor som har det livet jag vill ha. Jag vill ha min underbart fina lägenhet på Manhattan i New York, alldeles vid Central Park och en utsikt över ''down town'', de otroliga byggnaderna. Att få vakna upp av sig själv, ta på sig träningskläderna och ta en jogging runda i parken och känna att livet kan faktiskt bli som man tänkt sig.
Därefter komma tillbaka där man började dagen, i lägenheten, hoppa in i duschen, göra sig i ordning, packa ner kameran och bege sig mot det bästa frukost fiket på hela Manhattan. Sitta där och planera jobb och kommande dagar. För att sedan gå runt som en turist och ta mängder med bilder som man förvarar i datorn eller sätter upp på väggen där hemma.
Att få ett liv i New York där pengar, jobb och språk inte är ett problem skulle vara det ultimata. Jag vill inte vara en (tänker inte bli) sån person som skryter om pengar men man kan ha bra ställt utan att det syns, ytligt. Jag vill försäkra mig om att jag inte behöver någon gång i hela mitt liv ska behöva ringa till mamma och pappa och be om att få låna några hundra/tusen kronor. 
Jag vill ha ett jobb som jag kan trivas med i hela mitt liv, där jag har den möjligheten att jag kan till slut kan få den lägenheten jag vill ha, med utsikt över Central Park och ''Down town''.
Språket, det kan jag, men jag vill kunna det lika bra som dom som bor där. 
Min högsta önskan är att en dag kunna säga:
I'm a New Yorker.


15OKTOBER

Är så nervös så att min mage har vridit sig in och ut och jag vill spy upp maten jag just ätit. Varför vet jag inte. Kanske för att jag är väldigt noga med tiden och just nu irrar jag bort den ordentligt i huvudet, jag måste med 16:50 bussen, är kanske nervös inför matchen? Men jag har aldrig vart såhär nervös inför en match i hela mitt liv, nåt fel är det! 
Sitter och lugnar ner mig med Pirates of the Caribbean (Hans Zimmer) musik och för ett tag fungerade det, men nu vrider sig magen igen.. Panic at the disco, kan det inte bara försvinna!! Kan inte Pirates 4 kommer ut nu nu nu nu nu!!!!

Efter matchen åker jag hem till Hanna, i Lerum, och spenderar hela helgen där. Gisses amalia vad skön-t! Så ni kommer nog inte höra så mycket av mig denna helgen.
Måste även berätta att det är otroligt hur mycket jag dagdrömmer, but I love it! Min bok jag läser, den man Älskar, hjälper mig lite extra på traven.

''Ellen Dempsey har allt: en våning i New York, en framgångsrik karriär som fotograf, och inte minst underbare maken Andy. Ellens äktenskap inte bara verkar perfekt, det är perfekt.

Men tre månader in i det lyckliga äktenskapet springer Ellen på Leo - första kärleken som bara försvann ur hennes liv efter ett bråk en nyårsnatt för sju år sedan. Leo, som helt utan förklaring lämnade henne hjärtekrossad och bitter. Det ena leder till det andra. Ellen börjar ifrågasätta det liv som hon lever tillsammans med Andy ... För om Andy är den stora kärleken, varför kan hon då inte glömma Leo?''

Amazing book, read it!
Nu måste jag packa och städa lite här i rummet. 
Pusssssss!

BlackBird


Would you please be mine?

New York i Kiruna


Ishotellet, Kiruna 2010.
NewYork.

13OKTOBER

Kände att det var väldigt nödvändigt att klicka sig in på google och se filmen med han som begick självmord i måndags. Självklart blev jag väldigt nyfiken när jag hörde om det på nyhetsmorgon och folk runt omkring mig som pratar om det, men ibland kanske räcker med höra med inte se?

Skönt att varken ha läxor eller prov denna veckan, det enda problemet är då att jag inte haft med mig min kalender till lektionerna så när jag skrev upp allt vi hade nu framöver insåg jag vad mycket roligt jag har att se framemot! Från 0-9 på 3sekunder. Prov och inlämningar. Jag är taggad till tusen! Fast nä..

Någonting jag verkligen sett framemot hela denna veckan är denna onsdag!
Bonde söker fru speed dating,
jag ser framemot en riktigt rolig och mysig kväll med Hanna! 
Förövrigt var fotbollsmatchen bedrövlig igår. Holland är andra världsmästare (världsmästare enligt mig för Spanien var förlorare redan innan), men det är ingenting att skylla på, för att svenska landslaget borde väl veta bättre än att bokstavligt ge bollen till Holland.. Nu får dom tagga om till 29 mars då nästa kval match är, inte långt kvar, inte alls..

12OKTOBER

Taggar inför fotbolls EM, om 10 minuter är det avspark Sverige - Holland, jag hoppas ni tittar för detta kommer bli (förhoppningsvis) en otroligt spännande match! 
Hörs imorgon istället, puss!

Hans Zimmer ♥

Hans Zimmer – One Day

Det är den låten som alltid får mig på bra humör, jag är helt kär i den och jag blir kär när jag lyssnar på den, haha. Jag blir helt glad och får fjärilar i magen när jag hör den. Kanske för att den påminner mig om Pirates = Johnny? Men den är verkligen hel mäktig, det är en låt man ska skruva upp volymen till och bara njuta!

11OKTOBER

Har jätte irriterande ögon, sticker och kliar, när jag går får jag in massa luft i ögonen så det känns som att dom ska torka ut. Mamma har påstått att jag haft röda ögon i 3 dagar nu. Skön känsla! 

Skulle tat nytt kort för mitt pass men icke sa nicke, istället skulle polisen krångla med det ena och det andra. Fick inget pass med mig hem, men lite ansiktsprodukter köpte jag med mig hem, från L'oréal.


Vackra google bilder.

Kan rekommendera de Clinique setet jag köpte för några veckor sen, redigt bra 1-2-3 steg! Det räckte flera veckor, dock råkade jag spilla ut lite av ansiktsvattnet så det tog slut lite fortare men det räcker att börja med det ''prov paket'' dom har.

Nu håller jag på att bestämma mig för vad jag ska kolla på, PH premiären eller Halv åtta hos mig.. It's a difficult choice.

Nyttig morotskaka

Blev sugen på något gott men ändå nyttigt, letade igenom lite recept på internet och hittade ett lovande på en morotskaka. Detta är en morotskaka utan glasyr, men den var lika god ändå! 
Kände även att det var dags att uppdatera min kategori ''Mat & Recept''.
Nu ska jag duscha sedan blir det tv-time med familjen.

Ugn: 175grader    ca. 40min

2 ägg
75 g råsocker
30 g vetemjöl 
2 tsk kanel 
2 tsk bakpulver
300 g riven morot

(1dl=60g)

Gör såhär:
Skala och riv morötterna. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Sikta mjöl och bakpulver. Blanda i de rivna morötterna och kanelen med det andra ingredienserna i en bunke och rör ihop. Fördela i en kakform eller springform. Skär upp kakan när den svalnat.
Jag råkade bara ta 30g socker, men den smakade lika gott ändå, kanske t.o.m godare!?

10-10-10

(Mobilblogg) En outfit för att handla lite mat, har på mig den nya blusen från Saint Tropez. Blev sugen på att baka, men samtidigt baka någonting nyttigt så morötterna kanske hjälper er att komma på vad jag ska göra?

SAINT TROPEZ



Big fan av märket, har 8 (?) klädesplagg från dom nu, har en likadan modell som den svarta fast vit, hehe.
Nu ska jag plocka undan lite kläder sedan åker jag hem till Yulia. 
PUSS!

9OKTOBER

Gisses vilket vackert höst väder jag vaknade upp till idag, strålade humör hade/har jag också! Ställde mig i köket och tog tag i disken och städade köket för att göra mig och mamma en björn tjänst! 
Gick ner till Mimisto Store (affären är i Onsala som jag var i måndags och kollade på kläder i) och fick med mig två blusar hem som jag visar lite senare. 
Har precis ätit brunch, ska handla lite mat. Senare eftermiddag/kväll ska jag träffa Yulia!

Talktoyoulater.

Dummer hummer


- Kristina, varför heter den blå-stång när det är en grönalge?
- Hahahaha, nej Kristin, den heter blåstång, det är en slags tång.
- Ahaaaaa!

Min hjärna låg nog fortfarande i sängen? För vaken kan jag inte vart, dummer hummer!

Nu ska jag ta och repetera och placera in all no info i mitt huvud.
Godnatt.

IT IS A GHOST IN MY GARDEN




6OKTOBER

Jag är så omotiverad som helst till att sätta mig med no:n. Istället sitter jag med Café World på facebook som jag startade upp igen och lyssnar på musik. 

Tallinn 2009

I ögonvrån ser hon New York


Jag har satt upp mitt mål och det ska jag nå. 
Målet är ingenting, men vägen är allt!

Pause från no:n


Hahaha, detta gjorde min kväll!!

5OKTOBER

Ni får ursäkta mitt otroligt tråkiga uttryck men ''jag måste plugga'', får hoppa över träningen idag så nu måste jag plugga och få bra på provet så att det är värt det (att missa träningen).
Ni får även ursäkta mig för att jag är så dålig på bilder, men det går som min statistik på bloggen. När det finns bilder är titta på har jag många som kikar in (och då går det uppåt), men sen när veckan börjar om på nytt, bilderna är slut och plugget drar igång går det neråt. Men samtidigt har väl antagligen alla plugg så vem hinner sitta och läsa bloggar? Och vem vill bara läsa om ''idag har jag pluggat''?`Ganska boooring, or?
Kunde inte låta bli att leta efter en bild. Skåne 2010.
Åter till no studierna.

Changeling

Kalla mig Ms. Snabb! 
Detta är filmen jag och Paulina såg förra lördagen, SE DEN! 

4OKTOBER

När jag klivit av bussen gick jag ner till 'centrum' i Onsala istället för hem och kollade in den 'nya' (har funnits där i drygt 1 månad) klädaffären och gisses vad fina kläder dom hade, dåligt samvete hade jag på mig själv för att jag inte gått dit tidigare! Givetvis hittade jag massor med kläder som jag la undan, så nu är jag nöjd! Jag köper inte mina kläder själv, utan jag kollar ut, lägger undan och så kollar jag och mamma på det. 
Nu får ni absolut inte tro att jag får allting jag pekar på, absolut inte, men jag personligen köper gärna lite dyrare/finare kläder (som är värda det!!!!).
I gentjänst hjälper jag extra till hemma med saker som att t.ex (stor) städa källaren som jag och mamma gjorde för några veckor sen, ni förstår nog.

Usch vad klockan springer iväg, nu måste jag sätta igång med no:n!
PUSS!

3OKTOBER

Stört skön kväll igår! Givetvis glömde jag kameran igår men såg att Klara fått några bilder så det kanske kommer upp lite senare.

Nu måste jag plugga lite på geo-provet vi har tills imorgon, ska även försöka planera in pluggning till no provet vi har i veckan, g o o d l u c k! 
James Blunt – Stay The Night

PUSS!

2OKTOBER


Nu är jag hyfsat färdig för att dra hem till Lisa på krök med goa b-rudar. Ska försöka få ta lite bilder under kvällen. 
Vi hörs imorgon, ha en bra lördagskväll!
Ha det gôtt haaaj!


1OKTOBER

Nu är det inte bara hösten som är här, utan även höstens månad, Oktober!
Dagarna och månaderna går väldigt fort, vilket är skönt eftersom jag har någonting att se framemot till jul! Dock händer en mindre rolig sak i December, men det är hemligt.
Kanon dag, allting har bara gått bra. Efter skolan fikade jag med Julia, Felicia och Ella. Om drygt 1h ska jag träna därefter åker jag hem till Hanna.

Daniel Adams-Ray – Gubben i lådan tjena mittbena vad gryyyym denna låten är, kan han inte ta och skynda sig med fler låtar!? 

BTW, HAR ÄNTLIGEN FÅTT MIN TAVLA, SKIT FIIIIN! Nu längtar jag tills den kommer upp på min tråkiga vägg som vart tom i år!



Inköp under veckan.
Nya handbolls skor var ingen tvekan om att jag behövde, mina var super slitna men hur goa som helst, vilket alla skor gör när man måste göra sig av med dom, kändes svårt att slänga dom igår, haha! 
Kläder, allting från H&M, älskar militär grönt! 
Tavlan, underbar! Bilder kommer när den är uppsatt!
Den ser väldigt ljus och tråkig ut på bilderna, men jag kan lova er att den är bättre i verkligheten.

RSS 2.0