DON'T STOP BELIEVIN'


Jag tänker aldrig säga farväl!

DAG 02 - 5 SAKER NI INTE VISSTE OM MIG

1. Jag måste alltid hålla eller lägga ner mina nycklar på ett visst sätt. Dom får inte röra bordet, så jag lägger dom på ett speciellt sätt på en guldbricka jag har på nyckelknippan.
2. Jag kan planera väldigt bra, men går (nästan) aldrig efter planeringen.
3. Jag är en tävlingsmänniska och går in för allting som har med spel att göra. Ibland kan det gå utöver skolan och sånt. Detta gör mig även till en dålig förlorare..
4. Jag hatar människor som skryter om pengar.
5. Jag måste dricka minst en kopp te per dag för att klara-av-att-leva.

Att komma på såna här saker har jag insett är väldigt svårt..

30NOVEMBER

Tiden går nästan alldeles för fort. Jag fick inte ens känna av hösten försen det var snö utomhus och nu är det snart jul. Redan första december imorgon! På tal om imorgon får jag (antagligen) reda på om jag kan/får byta från media till en annan samhälls inriktning (hoppas hoppas)!

Nu har tiden t.o.m gått så fort att du nu byter adress.
Kommer sakna dig så innerligt mycket när du lämnar förorten och beger dig mot storstan!
Jag älskar dig, min allra bästa vän!

Chillar på liiiivet


Min måndag eftermiddag har nästan vart för bra för att få vara en måndag såhär slutet av höstterminen. Nu efter hollywood fruar slog det mig, jag ska göra ett engelska tal tills imorgon, visserligen ska jag bara prata om vad som helst i 1 minut, men ändå!

JUDIT & JUDIT


- Hur mår du Judit?
- Hej på er!

- Vem är han då och vad är det där för jävla skit regel!?

HAHA, skönaste reklamerna gör ju comhem med Judit & Judit!

GOTT SNACK


I väntan på hollywood fruar.
Gott snack!

DAG 01 - PRESENTERA MIG SJÄLV

Vem är Kristin Alexanderson?
Jag är en tjej på 16 vårar, går första året på Aranäsgymnasiet, samhäll-media, men har planer på att byta till samhäll-samhäll/internationell. Jag känner att varken linjen eller lärarna är bra. 
Jag bor i centrala Onsala och trivs (oftast) som fisken i vattnet. Jag spelar handboll och har gjort det i 9år utan uppehåll (förutom när det gäller skador). Jag har testat på i princip alla sporter som går att spela/köra. Den mest ''udda'' sporten jag testat är trail, då du ''stuntar'' med en cykel/cross i skogen, dock kom jag inte längre än med cykel, haha! Jag har bloggat i 2 år och jag har haft 2 bloggar innan denna. Varför jag startade blogg var nog för att få skriva av sig om vad man gjort på dagen.

Om jag skulle beskriva mig själv skulle jag säga (prat)glad, ärlig och envis. 
(Prat)glad - det är nog ingen som missat, jag älskar att prata och att vara glad, skratta inte minst!
Ärlig - jag har oftast bra självförtroende/självsäkerhet och när jag är säker kan jag vara ärlig (jag vet när jag ska vara det och när det inte passar), men det är skönt att få säga det man tycker och inte behöva sitta och trycka på det man vill få sagt.
Envis - det har jag alltid vart och kommer alltid att vara, jag föddes sån. Låter hemskt men jag kan faktiskt ge med mig också, tro det eller ej.

För 5 årsedan bröt jag näsan, jag gick då i femman.

Det var vinter, men i princip bara is överallt, så vi (kompisarna på skolan) lekte curling med oss själva och skulle ''slänga oss'' över de andra personerna som låg längre ner på ''banan'' (fotbollsplanen). Det gick så illa att jag kommer över en person och en annan kommer bakom och ''putar'' på mina fötter och jag dyker rätt ner i den hakade isen och skrapar upp hela ansiktet. Eftersom jag skämdes så mycket vågade jag inte se mig själv i spegeln så jag vet inte hur jag såg ut, eller jag kommer inte ihåg hur det såg ut som värst.


Detta har gjort att jag har problem med andningen, inga stora, men t.ex. när jag sover andas jag bara med munnen, vilket inte blir så roligt när man vaknar upp och är helt torr i munnen.. Konsekvenserna ytligt är att jag har sne näsa, det är lite mer vriden åt höger, vilket man kan se på vissa bilder som jag lagt ut. Fast jag är nog den enda som tänker på den, men när jag blir 20 år får jag (om jag vill) operera den igen.
Jag har två stora mål i mitt liv. Dom är nog inte så svåra att lista ut, båda är långsiktiga. Det ena är att flytta till New York när jag blir stor och det andra är att få se/träffa Johnny Depp!

Mina kortsiktiga mål är att komma ifrån samhäll-media, bli mer vältränad och bli bättre på att lägga mig i tid. Kan säga rakt och ärligt att det var höstlovet som förstörde min goda rutin med att lägga mig i tid och komma upp i tid. Efter höstlovet har det gått dåligt med sömn..

HOPE THERE'S SOMEONE

Eftersom jag nu bara fyller ut bloggen med vad jag gör på dagarna lägger jag in en lista (tagen från Linn) som ska fylla ut lite mer + att ni får reda på mer om mig.
Dag 1 kommer idag, fast lite senare.

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – 5 saker ni inte visste om mig
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Ni bestämmer !!
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick


29NOVEMBER


Julia, en tjej i min klass, blir arg på Lars (datakunskapsläraren) när han inte hjälper henne. Det slutar med att hon förvandlas till det monster hon har inom sig (bilden ovan) och hoppar runt som en apa på alla borden..

28NOVEMBER

Första advent!

Har haft en jätte skön dag (ensam) här hemma. Städat hela mellan våningen, tänt brasa och ljus, satt i franssar på halsduken jag stickade för ett årsedan och, när familjen kommit hem, myst med smothie, pepparkakor och julmust!

Önskade att jag var bättre att ta bilder, men tyvärr, har ingen lust att fjanta runt med en digital kamera som är sisådär bra.. Just nu önskar jag att vi inte åker till Dubai. Därför att jag då skulle jag kunna önska mig julklappar från mamma och pappa, vilket betyder att jag skulle ha mage att önska mig en systemkamera. Men å andra sidan kommer jag säkert hitta massa fina saker därnere och då får man lite extra eftersom man inte fick julklappar hemma, av mamma och pappa.
Fast jag vill hellre ha fina bilder att kolla på när jag kommer hem, snälla jultomten om du ser detta, så är det en systemkamera (helst Nikon) jag önskar mig!

Matchen igår vann vi med 30-7. Eftersom vi redan visste (vi har möt dom innan) att vi skulle vinna var match tråkig och kände att det var väldigt ovärt att åka 2h bil resa för att möta dom..

OCH SÅ VAR FREDAGEN ÖVER

Tjejerna åkte nyss, dom har vart här på fredags-mys kväll. Är helt slut efter veckan och träningarna, mina ben har inte fått vilat sen i onsdags och imorgon ska dom vara igång igen för då ska jag spela match (tidigt!!!!) i Hylte (som ligger åt tjotahejti in i landet). Jag kan bokstavligen knappt gå längre.. Mina ben!! :((
Nej, nu längtar jag verkligen efter att lägga mig skönt i min säng, ska upp om 8h, lycka till Kristin!!

PUSS!

26NOVEMBER

Och det är 1 månad kvar i kylan för min (och familjens) del.


NO ONE'S GONNA LOVE YOU

När jag stod i duschen insåg ja något som var riktigt läskigt!

För exakt 1 år sedan hade jag en blogg pause i drygt 14 dagar. Dom 14 dagarna skulle bli börjat på 4 förjävliga månader!
Inte nog med att det var 1 år sedan det hände, utan för exakt 1 år sedan åt jag lasange, precis som idag, det måste vart riktigt timeat?

För exakt ett år sedan mådde jag psykiskt dåligt och jag hade huvudvärk som om jag hade en bomb som skulle sprängas vilken sekund som helst. Ungefär som det är idag, jag mår inte så psykiskt dåligt som jag gjorde då utan nu har jag huvudvärk och det känns som om att jag ska svimma en gång i timmen. Det kan komma då och då att det snurrar något så kopiöst, det är som att leva i en karusell som aldrig sluta snurra.

Men det läskigaste med det hela är att det som hände för 1 år sedan - det kanske händer igen.
Jag känner exakt såsom jag gjorde för 1 år sedan med min klass just nu.
Jag har sett ''den där'' gubben jag såg när jag var ute på min 40 min promernad igen. Jag är rädd för honom, jag tål honom inte!
Snälla, snälla, snälla, jag vill inte att den 25 november ska börja någonting nytt, dåligt, som för exakt 1 år sedan.

Detta känns som något test där allting då ihop. Som när flygplanen körde in i WTC, det finns saker som ''bevisat'' varför just det datumet osv.
Jag känner mig rädd om tanken jag har om vad som kommer hända här näst, jag hatar detta datum!

25NOVEMBER

Och jag hoppas på en förändring!

Förra torsdagen var jag nervös inför att jag inte skulle klara av att springa ungefär 1 mil - men det gick jättebra.

Denna torsdag var jag super nervös, pulsen låg på 151 (och nej jag överdriver inte hade pulsklocka på mig) när pulsen var som högst utan att jag anstängt mig, för att vi hade beep-test idag - det blev rena katastrofen!
Jag skämdes och jag skäms för hur dålig jag var!!

Träningen gick bra idag i alla fall, tack och lov!
Nu ska jag gott ner mig i sängen och njuta av att jag har sovmorgon imorgon (som vilken fredag som helst).


CALIFORNIA KING BED

Det börjar med ett Hej.

Linnea Henriksson – Hope There's Someone
Så otroligt bra röst den tjejen har, vinner inte hon idol blir jag riktigt ledsen!
När jag nu ändå prata idol vilka är dessa människor som rösta på Jay och Minnah (som dessutom inte ens kan sätta en enda ton!!!)!?
Lille Andreas, som är dubbelt så mycket bättre än dom två tillsammans åkte ut i fredags.. Usch på svenska folket!!

23NOVEMBER

Det var så skönt att hoppa i mys kläder när man kommit hem efter denna snöiga tisdag i skolan!
Gjorde varm choklad, tände brasa och satte på Joshua Radin för att koppla av och återhämta mig så att jag snart kan plugga samhäll.
Love!


22NOVEMBER

Om några minuter kan jag bocka av media inlämningen från listan också, känns riktigt skönt att strax vara klar med den! Igår var jag ju inte som sagt på humör och kände inte alls för att gå till skolan (vem gör det en måndag morgon i och för sig, men jag hade mina anledningar) men det finns faktiskt vissa människor som kan ''lysa upp'' ens dag! Det känns så otroligt skönt att få ha dom runt omkring sig i princip hela tiden och dom får en verkligen att le även fast allting suger (tänker på skolan huvudsakligen).
Tack till ER!

Idag var det final i Biggest loser Sverige, jag har följt programet varje måndag nu och att få se dessa, till en början, enorma människor som (vissa) är som pinnar nu. Att man har den viljan att gå ner 75.5 kg, på bara några månader. KF (Karl Fredrik) som gick ner dessa kilorna vägde vid första invigninen 169 kg och nu väger han 94, det är hel sjukt! Jag satt och skrattade av glädje för deras skulle, jag blev helt känslosam (don't ask me why). Det är helt sjukt! Hur klarade dom av det egentligen? De var tankar som cirkulerade runt i mitt huvud.

Nu ska jag skriva om hur media, familj och vänner påverkar oss i livet, sista frågan, gröömt!

HIMLEN LUKTAR PLASTKANELBULLE BAKVetebullar (grunddeg)
Ugn 250 grader, 8-10min
150g margarin eller smör
5dl mjölk
50g jäst
1/2 tsk salt
1-1 1/2 dl socker
1 1/2 tsk kardemummakärnor eller 2 tsk malen kardemumma (fungerar utan också, vi hade inte i det)
ca. 1,3 liter vetemjöl

Gör såhär:
Smält matfettet i en kastrull. Häll i mjölken. Värm tills alltsammans är ljummet, ca 37grader.
Lös upp jästen i degbunken i lite av degspadet. Tillsätt resten av spadet och sedan salt, socker, nystött eller malen kardemumma och drygt 2/3 av mjölet.

Arbeta degen så att den blir blank och smidig. Tillsätt ytterligare mjöl men spar 1-2 dl till utbakningen. Degen är färdig när den släpper degbunkens kanter. Strö lite mjöl över ytan så att den inte torkar. Täck med bakduk. Ställ degen dragfritt. Jäs till dubbel storlek.

Arbeta degen några minuter i bunken. Stjälp upp den på mjölat bakbord. Knåda i resten av mjölet. Degen är färdigknådad när den släpper bord och händer. Skär man ett snitt i degen, ska den ha jämn porighet. Är den storblåsig har man knådat den för lite. Kavla ut degen till en stor fyrkant. Lägg sedan på fyllningen, därefter rullar du ihop degen så att det blir som en rulltårta. Dela sedan rullen på mitten tills det blir små bullar.

Fyllning:
75-100g margarin eller smör
1 dl socker
2 tsk kanel

Pensling och garnering:
1 ägg
pärlsocker, hackad sötmandel

21NOVEMBER

Mina söndagar brukar inte innehålla så mycket ångest, men idag var det ångest söndag högt upp över öronen! Varför har lärare en tendens att lägga alla inlämningar och prov på samma vecka? På tisdag ska vi lämna in en hemtenta om media och på onsdag har vi samhälls prov, politik. Jag är egentligen inte speciellt upprörd över dessa två saker, det är mer att jag precis lämnat in två inlämningar (geografi & svenska) och jag var helt slut efter det. Sen kom det mer..

Jag och min bror ställde oss och gjorde kanelbullar så nu luktar det gott i hela huset. Medans vi bakade lyssnade vi på September – Mikrofonkåt (som jag tipsade om igår) och dansade runt i köket.
Nu för att varva ner lite lyssnar jag på Rihannas nya Rihanna – California King Bed. Tyckte att hel heten av hennes album var sådär, men denna var en top 3 låt.

Nu är bullarna klara och strax är det tv dags (Starke man, Parlamentet följt av söndags film) med familjemys.
Bilder kommer senare ikväll eller imorgon, puss!

20NOVEMBER

Ett glas Sprite, en kiwi, en låt Fergie – Big Girls Don't Cry (Personal) och en trött Kristin.

Denna lördag har gått fort, nästan för fort. Började med att jag ''försov'' (hur man nu kan göra det på en ledig dag) mig. Åkte hem till Hanna för att jag hade lovat henne att modella för henne. Okej, det låter jätte töntigt, men hon skulle göra en tidning till skolan och behövde en bild till framsidan. Credit till dig Hanna för sminket, love it! Om jag får tag på några bilder och hittar en bra kanske det kommer ut en senare i veckan.

Efter att jag hjälpt Hanna åkte jag hem och väntade på Josse som skulle komma hit. Några planer för kvällen hade vi inte, men jag ville ut! (Speciellt när man var snyggt sminkad och var redo för utgång). Men ack nej, inget partaj vi hittade, ty den som hittat det åt oss hade fått en guldstjärna! Istället tog vi det lungt hemma hos mig och senare på kvällen åkte vi hem till Josse och tittade på SATC!

Ledsen för att det var dåligt med bilder här under veckan, men eftersom jag suttit vid mammas dator har jag inga bilder. Sen att det tar 345år innan bilden kommer upp när man lägger upp från hennes dator. Imorgon (idag) kanske det kommer några eftersom jag var ute och fotade lite i veckan!

HetTips:
September – Mikrofonkåt
PUSS! 

19NOVEMBER

Ännu en replik.

Sitter och skriver på svenskan som ska vara inlämnad ikväll och för engång skull är jag nöjd med det jag åstadkommit hittills. Jag sitter och bläddrar fram och tillbaka i boken för att hitta fakta jag missat och jag blir bara mer och mer inspirerad av hennes sätt att skriva, fantastiskt! Hur mina tankar rullar igång när jag läser hennes kursiva text, som denna ovan, ännu en replik. Så många tankar som man kan tänka och bara använda sig av tre ord.

Jag sitter även här och små ler åt mig själv för att jag kom på en klockren rubrik till ett av styckerna, what happened in LA, stay in LA, tänk att den meningen kunde bli så användbar till ett svenska arbete! (Ellen, tjejen i boken som det handlar om, åker nämligen till LA för ett foto jobb och ja.. vad som hände där vet bara vi som läst boken, hehe).

Nu när jag väl kommit igång med inspiration och skrivandet ska jag givetvis börja så sakteliga göra mig i ordning för träningen, so typical! På tal om träning har/hade jag en redig träningsvärk att ta itu med idag i skolans trappor..

Nu måste jag kila, latero!

18NOVEMBER

Geografi inlämningen om Mount Saint Helens inlämnad - check
Spruning ungefär 1 mil - check (var inte alls så jobbigt som jag tänkt mig, bra kondis wihu).
Stencil om aranäs kanter - check check
Svenska inlämningen om den man Älskar - halv check

Nu ska jag duscha, läsa och sova.
PUSS!

VITT

Hanna åkte nyss efter att vart här på tv kväll (som varje onsdag). Känns lite små jobbigt att det är bara någon vecka kvar tills hon flyttar till Göteborg och våra tv kvällar kommer inte bli desamma (vi bor ganska nära varandra nu). Vi kollade på Bonde söker fru, Sverige-Tyskland matchen och till det hade vi popcorn och muffins! Dock kollade vi inte så mycket på matchen eftersom den inte var speciellt händelserik = trååååkig. Istället unnade vi oss massa snick-snack.

Ops, nu springer klockan ifrån mig, dags att nana kudden och tagga inför morgondagen, torsdag!
Godnatt!

17NOVEMBER

Idag gäller det att bli så gott som klar med svenskan. Jag vet i hel heten vad jag ska skriva men inte vilka ord jag ska använda för att komma dit. Sitter mest och tänker på hur irriterande det är att Sverige-Tyskland matchen börjar 20:30 och det är då Bonde söker fru är.. Tänker även på morgondagen, inte bara att det är skolan som gäller, utan att på träningen ska vi springa 1mil ute i kylan, sen sitta i en ishall för att kolla på herrarnas match mot Drott (eliteserien). PLUS att jag måste åka in till Kungsbacka senare idag för att pröva ut ett par bra löparbyxor och detta slår ihop sig med svenskan, så den stora frågan är.
Varför skriver jag här, när jag borde skriva på svenskan?

The Tourist

23 dagar kvar till världspremiären. Jag vill kunna boka biljetter!

CHOKLAD MUFFINS


Tog en liten pause från skrivandet och gjorde muffins, receptet hittar du här.

Har suttit och kollat på skärmen i 1.5h och kommer inte vidare med svenskan, ingen inspiration över huvudtaget. Tidsfördrivet blir nu då, innan träningen, att skriva ett inlägg. Ett inlägg som inte blir så långt, men det är ändå ett inlägg.
Det tar 340 år att lägga upp en bild från mammas dator, jag kommer missa bussen om det inte går fortare..

PUSS!
UPDATE: Ni får bilden när jag kommer hem istället, tar alldeles för lång tid att lägga upp bilden.

16NOVEMBER

God förmiddag!

Idag ska jag få klart ett arbete i geografin och förhoppningsvis hinna fortsätta med svenskan, ikväll blir det träning som vanligt.

Kvällen hemma hos Madde var jätte rolig, film, show, skratt, mat, GODIS  och mycket mer. Vill bara skriva att jag är bäst på vilken disney melodin som tillhör vilken film. Den som slår mig får en stor godispåse, seriöst! 
Sov som sagt där och givetvis glömde jag kameran hemma..

Söndag, vaknade upp hemma hos Madde, åt frukost och kollade på Diselråttor & Sjömansmöss, har inte sett den sen den gick på tv, vilka minnen som kom upp i skallen när man såg den. 
Åkte hem någon vid 14:00 tiden, var hemma för att 'fira' farsdag. Pappa fick sin termosmugg och blir riktigt glad, tummarna upp
Senare på kvällen åkte jag hem till Yulia och sov där. Kollade på andra säsongen av Scrubs och åt popcorn, gotti.

Måndag, tog en lååång sovmorgon, åt sedan frukost och ganska direkt därefter åkte jag hem. När jag väl var hemma satt jag vid datorn och spelade Heros, grymt spel! På kvällen var det dags för träning.

Nu har ni min helg tråkigt och slarvigt berättat, men ni har hel heten i alla fall.
PUSS!

13NOVEMBER

Var i Kungsbacka idag med Lisa och jag fick köpt en farsdag present, en termos-mugg.

Ikväll är det disney maraton och girls night @ Madde. Sover där så det blir ingen mer uppdatering, men jag ska försöka få med mig massa bilder (I hope). Ganska stressad nu så jag måste kila.
PUSS!!

GUL BIL

Hej mormor!
Tycker du fortfarande bloggen är lika intressant? Har hört att du är ett stort fan av den. 
Men det är ju alltid roligt med läsare som passerat utgångsdatumet (haha).
LOVE!

12NOVEMBER


Jag övertalade pappa att köra mig till skolan, jag är bra! Och nu ska vi åka, idag är det fredag och snart är det helg, underbara helg. Det goa med denna helgen är att den är extra lång, jag börjar inte skolan försen på torsdag nästa vecka - yes, jag känner er avundsjuka svämma över bloggen!
PUSS!

10NOVEMBER

Igår var jag högst upp. Imorgon är jag nedanför
Jag ser inga gnistor slå ifrån min egen glöd
Jag vill känna mer, Se mer än jag ser. Något kommer brännas ned
En miljon på banken men ingenting att leva för
Daniel Adams-Ray – Gryningspyromanen'
Lite svart lite vitt framför allt däremellan
Det kommer vara så bland molnen Lite svart lite vitt framför allt däremellan Det kommer vara så bland molnen Daniel Adams-Ray – Vitt Om inte jag var feg, om inte du var den som hade rätt Hade väl du aldrig kunnat genomskåda allt som skett Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt Förlåt att jag aldrig någonsin sagt förlåt Daniel Adams-Ray – Förlåt att jag aldrig sagt förlåt Kommande 2 veckor har jag 3 inlämningar (svenska, geografi och media) att inte se framemot. Kommande veckan har jag 3 lediga dagar (mån-, tis- och onsdag) att se framemot. Kommande kväll har jag 3 super bra program (Paradise Hotel, Bonde söker fru och Berg flyttar in) att se framemot. - Talet 3 är magiskt.

SICK

Daniel Adams-Ray - Svart, vitt och allt däremellan
FINT.

SVAR PÅ KOMMENTAR

Anonym om SHOPPING:
vart har du köpt den påslakan?:)

Svar: Påslakanet är köpt i Textil på Freeport, Kungsbacka.

7NOVEMBER

Min helg på några rader.
Fredag: Rensade både min och mammas garderob (hittade riktigt snygga & användbara kläder i hennes, ut med det gamla och in med det äldre!) Åkte sedan iväg och ''slängde'' kläderna (dom säljs eller skänks bort) och sedan gymmade jag. Fredagen blev en hemma kväll, var helt slut i kroppen så det var familjemys som stod på listan.

Lördag: Felicia kom hem till mig vid 14:00 och mellan 14:00-19:00 gjorde vi ingenting, vi hade planer på att bara stanna hemma, men när det trillade in ett sms om fiesta ändrades planerna. Festen som mer var krök, var ytterst tråkigt. Det värsta var att nästa buss gick 2.5h senare, så där var vi fast, mitt ute i ingenstans. När vi väl skulle till bussen visste vi inte vägen till busshållplatsen, men till slut efter många om och men kom vi fram (tack till taxigubben som körde oss dit, utan dig hade vi inte kommit hem!♥) Nog om lördagen.

Söndag: Vaknade upp hemma hos mig (tack och lov), åt frukost, låg i sängen och kollade på tv till klockan 14:00. 15:00 var jag inne i Kungsbacka för att hjälpa till på herrarnas match (eliteserien), Aranäs - Redbergslid 30-30. Nu är jag hemma och nu är det tv kväll och imorgon börjar skolan, lovely!!

SHOPPING

Har skapat en ny kategori - Kristin shoppar. Blir lite lättare att hitta det jag köpt då, istället för att behöva leta bland alla miljoner bilder jag har.


Nu är jag:
Kavaj/Jacka - Flash
Påslakan, stjärnmotiv (ÄNTLIGEN, vad jag fått leta!)
2 Björn Borg trosor
2 t-shirtar - JC
2 par jeans - Crocker
..rikare!

4NOVEMBER

Igår var jag inne med mamma i Göteborg hela dagen, hittade både skor och jack/kavaj, men fick bara med mig jackan hem.
Ganska direkt efter att jag kommit hem igår åkte jag hem till Hanna på tv kväll, det var ju Onsdag igår (och dom är alltid fullspäckade med gryma tv program).

Idag har jag vart i Kungsbacka hela dagen med mamma. Målet var att hitta ett par snygga jeans, men jag fick givetvis med mig mer.
Ska stoppa lite mat i magen sedan träna (vilket jag inte gjort denna veckan!!) sen ska jag träffa b-rudar.
LOVE!

HOW TO LOSE A GUY IN 10 DAYS

Ligger i sängen och kollar på how to lose a guy in 10 days. Jag ÄLSKAR min nya madrass, döds skön. PUSS!

LOVESICK

If you start to miss me, remember, I didnt walk away, you let me go.

HALLOWEEN

4 bilder från Hanna.

WANT

Så jäkla ball sko, I want it!
800:-

IKEA

Är helt slut efter vart på IKEA. Skulle vilja lägga mig i sängen och sova. Vilken super tur att jag då köpte en super skön madrass med mig hem, hehe + en te-sil som jag ska använda nu (wuhu care)!
Åkte egentligen dit för att jag sett ett påslakan jag ville ha, men givetvis är det slut och kommer inte in fler av de..

UTFYLLNAD.

2NOVEMBER

Och nu bär det av till IKEA med mamma för att hitta lite små saker till mitt rum/huset.
LOVE!

I feel it in my fingers

1. Fingrar. 2. Paulina. 3. Hanna, Lisa & lite av mig.
3 bilder jag snodde från Emma.
Väntar även mer bilder från Hanna

1NOVEMBER

Back on track!
3 från fredagen!
Lördagen gick fort. Bakis. Kalas i Vallda. Hem och städa. Åka och handla. Hem till Hanna. Mysigt!

Söndag. Match. Vi vann. 20-5. Hem och halloween pynta. Fixa sig. Tjejerna kom på Halloween fest. LYCKAD!

Måndag. Julia sov här. Kollade på prinsessan och grodan. Hon åkte hem. Jag satt vid datorn. Jag åkte in till Kungsbacka för att träffa Hannah. Nu. Paradise Hotel. Sen. Sova. ♥

Bilder från halloween festen kommer upp så fort jag fått dom.
HÖST LOV(E)!

RSS 2.0