23:52

Nu går jag och lägger mig med The return of Hjärtans Fröjd och spanska gloserna som jag aldrig fick pluggat på, har prov imorgon, great!

Godnatt!

Sanna's sweet sixteen

Fredag;
Börjar med att jag och Carro köper den sista maten inför kvällen sedan åker vi hem till henne hämtar resten av maten sen går vi hem till Sanna där vi ska spendera ikvällen.
Sätter igång med att laga mat och fixa i ordning, folk rullar in under tiden. Vid 20:00 tiden släcker vi ner hela huset och förbereder oss inför hennes ankomst, strax efter det hör vi Camilla, Amanda och Sanna låsa upp dörren när dom klivit in tänder vi lampan i hallen och.. SURPRISE!! Det blir en riktigt bra kväll lyckad för den delen också, fast kanske inte slutet men det tar jag inte upp här, what happened in Sanna's house, stay in Sanna's house.
Någon gång under natten gick jag och Carro hem till henne och sov.

Fick inte så många bilder, men här är en på födelsedagsbarnet i alla fall!

Lördag;
Klockan 09:00 väcker Carro mig, fyfan vad jag mådde kast, blä! Jag och Carro gick hem till Sanna för att hjälpa henne och Amanda att städa, fast vi satt mest och tjöta om kvällen, 3h senare går jag, Carro och Amanda hem till Carro och äter frukost tittar på Black out, konstig film men eftersom Amanda hade tjötat hela morgonen om att få se den så satte vi på den. Efter vi kollat klart på den satte vi på Bert, jag och Amanda såg 2 avsnitt, inte ens det innan vi somnade.. Carro väcker oss 15:30 och säger att vi ska köpa godis (äntligen, haha). Amanda hoppar av på vägen tillbaka, när jag och Carro kommer tillbaka hem till henne sätter vi på Sommaren med Göran, väldigt rolig film - värd att se! Sen kommer mamma och hämtar mig vid 19:00, vid 20:00 åker jag hem till Simon där Linnéa också befinner sig, ingen sa speciellt mycket den kvällen, men vi hade våra anledningar.. Satte på någon Brad Pitt film, kommer inte ihåg vad den heter, handlade om andra världskriget, bra/rolig var den i alla fall.

Men nu har Wallander börjat igen.

Puss!

Städning


Ganska stor skillnad faktiskt!

Middagen fick jag stå för ikväll eftersom mamma och pappa inte var hemma och givetvis blev det kyckling och pastasallad, även efterrätt muffins med vailjsås och grädde.

Nu ska jag ta mig en dusch sen ska jag kolla på Wallander - Innan frosten, fixar inlägg om helgen när det är nyheterna.
Puss!

Söndags godis!

Muffins!

Gör såhär;
Sätt på ugnen på 225c.
Smält 50g smör.
Blanda smöret med 1/2 dl mjölk.
Vispa 2 ägg och 1 1/2 dl socker, det ska vispas vitt och pösigt.
Blanda 2 1/2 dl vetemjöl, 2 tsk bakpulver och 1 msk vaniljsocker (2 msk kakao om du ska göra chokladmuffins).
Häll i allt i en och samma skål och vispa ihop det.
Sedan delar du upp allt i formar och in i ugnen i ca. 8-10 min.
Det blir ca. 14st.

Inte speciellt svårt att göra (men riktigt gott).
Behöver;
Lime.
Kran/bubbel - vatten.

Skriver mer om mig helg senare ikväll, för just nu måste jag städa mitt rum sedan plugga.
Bye!

FREDAG!


As snygga, mina nya bästa kompisar!

Nu ska jag kika i min garderob och hitta något jag ska ha på mig ikväll sen ska jag ner till Carro för att fixa inför ikväll, hoppas på att det blir en bra kväll!

Hörs imorgon, ciaobella!

rubrik

Hade inte så mycket att skriva förutom att jag hoppas på att morgondagens kväll blir hur bra som helst, inget eller ingen får förstöra det, mer än såhär kan jag inte skriva, det blir nog bilder och ett inlägg på lördag!
Men nu ska jag ta mig en dusch sedan gå och lägga mig, är trött även fast jag sov 2h förut.
Godnatt!

20:20

18:00 telefonen ringer, det är mamma, följande samtal:

- Hej, hur är det med dig, har du fortfarande huvudvärk?

- Just nu känner jag mig yr så jag tänkte vila mig lite.

- Ojdå, men då ska du inte träna då?

- Nä, jag tror inte det..

- Okej, men somna bara in så att du inte somnar sen ikväll.

- Nej då, inga problem.


18:10 ligger jag och sover riktigt bra!
Vaknade upp för 15 minuter sedan och nu ligger jag och kollar på Robinsson Karibean, hoppas Mats och Johan står i finalen, dom är bäst!!!

Ciao!

28JANUARI


Jag gillar verkligen mina och Amanda's engelska lektioner!

Efter en dag med en hemsk huvudvärk så ska jag ta mig en tupplur sedan träna handboll.
Men innan jag vilar så ska jag äta våfflor för att lillebror har namnsdag, grattis!

Peace and love!

öppethus

Nu har jag lagt in mina val. Blev inte så som jag trodde att det skulle sluta, men det blir nog bra!

1. Samhäll Media - Aranäsgymnasiet
2. Samhäll Ekonomi - Elof Lindälv
3. Idrott (handboll) med Samhäll som inriktning - Aranäsgymnasiet, kanske.

För några dagar sedan var jag stört säker på att jag absolut inte skulle välja Aranäs och att Samhäll Ekonomi var mitt första val, men det var 'tur' att jag gick på öppethus där idag, helt ändrade planer!

Nu ska jag gå och ta mig en dusch sedan gå och lägga mig.
Ha det bra!

Chaitea

Tjeeena!

Ska strax in till Aranäs på öppethus, men just nu sitter jag och dricker chailatte, men inte från EspressoHouse. Fick nämligen chaite av Josefine i julklapp och nu ska jag se vilket av dom som är godast. Hittills smakar EspressoHouse's mest.

Var även hos sjukgymnasten idag, hur skönt som helst med goda nyheter! Strax kan jag börja träna som vanligt ign.
Längtar faktiskt tills mina glasögon kommer, har väldigt ont i huvudet och ögonen i princip hela tiden, panic at the disco!
Ciao!

26JANUARI

Kände mig väldigt duktig igår, jag läste igenom 2 häften 2 gånger var, mina anteckningar 3 gånger och boken 3 gånger så jag får hoppas att jag klarade testet idag, i alla fall så tog jag in och ut i diskmaskinen, tände brasa och underhöll den i flera timmar, lagade mat och städa. Detta gjorde jag på 2.5h, congratz Krillo!

Idag har jag bara tat det lugnt efter skolan, ska strax åka och träna, tur att jag såg att den var framflyttad som förra veckan, så jag kommer inte vara hemma försen 22:15 ikväll och då ska jag fixa mig för kvällen sedan kolla på tv och jag tror inte jag har speciellt så mycket att skriva om då.

Ni får ursäkta mig att bloggen är väldigt tråkig just nu men eftersom jag inte suttit vid min data sen i fredags har jag inga bilder att lägga upp så att den blir lite roligare att läsa och att jag har haft mycket för mig med skolan, kompisar och träning. Vet inte om det kan bli så mycket ändring just nu eftersom det är mycket i skola och handbolls träningar nu.

Imorgon är det öppet hus på Aranäs vilket jag ändå ser fram emot, har ändrat min åsikt lite om skolan så jag ska kolla på Samhäll Media och Samhäll Idrott (Handboll som inriktining), men jag ska ändå välja Samhäll Ekonomi som första.

Men nu måste jag pallra mig upp ur sängen och byta om till tränings kläderna.
Puss!

pluggellipluggpluggaaa

Sitter på brors data nu, den var på och jag orkade inte starta min.
Kommer inte ha tid att fixa bloggen idag, måste plugga, ska ha so text imorgon! Nu står det en chailatte där nere i köket och väntar på mig, bara mig! Kommer antaglien inte blogga mer idag, kanske ett mobil inlägg innan jag går och lägger mig, får se!
Annars så hörs vi imorgon.
Puss.

21.34 (mobil inlägg)

Sitter här i min ny bäddade säng med min nya mugg med ny chailatte med ny skummad mjölk ny duschad nytt johan falk avsnitt sen är allting som vanligt.

new design

Som ni ser har jag bytt design ska fixa den när jag sitter vid min dator där jag har bilder och sånt. Har inte använt den sen i fredags, good girl, alltså så sitter jag vid mammas nu. Men nu snart ska vi äta och jag har inte så mycket mer att skriva!

Att tänka efter..

Efter att ha ägnat min dag till att städa mitt rum ska jag nu ägna lite tid till mig själv, duscha, ansiktsmask, you name it. Eller nu kom jag på att jag måste plugga till ett test jag ska ha på tisdag, fan.. Aja, får la sätta igång nu med pluggandet.

Ett till mobil inlägg

Har precis kommit hem från simon där Linnéa också va, har kollat på film, ophera eller något sånt hette den, väldigt dålig film faktiskt. Fick i alla fall köpt mina muggar och en minivips så man kan skumma mjölken till chailatte, väldigt bra! Men nu är jag väldigt trött och ska sova nu snart. Godnatt!

Mobil inlägg

Hallå! Jag är hemma en snabb stund efter att jag vart med mamma i kungsbacka på synoptik - om 10 dagar har jag läs glasögon.. Sen har vi också fixat en klocka, pappas gamla men nu är den min. Nu snart ska jag och mamma till allum medans min bror spelar match. Ikväll ska jag träffa Linnéa, härligt, har ännu inga planer inför kvällen. Men nu ska vi kila ha det bra!

FREDAG

DAMPELLIDAMPDAMP VAD SUR JAG BLEV IGÅR NÄR DET INTE VAR NÅGON CP TRÄNING!!!!
''OJ, TRÄNAREN MÅSTE GLÖMT AV DEN???!?!?!'' AAAAAAAHHHHHHH!
Träffade Linnéa istället, lyckopiller!

Sen jag kom hem från skolan har jag legat i min säng kollat på tv och läst, det blir man väldigt trött av märkte jag! Om cirkus 1.5h ska jag och Josse åka in till Kungsbacka och fika, men nu först måste jag äta, håller på att svälta ihjäl!

Switchfoot - Mess of me

mfweriota

Congratz Krillo, dina knän var inte alls mycket bättre, kött skalle som var ute och sprang och roade dig på handbollen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rehab träning idag igen - dö kul. (Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(L)(L)(L)(L)(L)
För er som vill veta har jag inte spelat inom hus match sen i april 09, sen var det i och för sig Aranäs Open och Åhus, men det är utom hus. I MISS IT!!!!

DAMPELLIDAMPDAMP!

tv i dessa tider..

Eftersom det inte kommer ett smack roligt på tv försen 23:00 (och då ska jag försökt somna) och jag orkar inte sitta vid datorn mer, sätter jag på Public Enemies och popar popcorn, lill lördag ni vet, hehe!

GODNATT!

Onsdag kväll

Switchfoot - Sing it out


Precis kollat på Halv åtta hos mig och nu sitter jag här och lyssnar på musik med en chailatte i ena handen, lovely!
Är ganska trött så jag ska försöka lägga mig tidigt idag. Fick reda på att vi hade inställd bild imorgon så jag börjar 10:10, damn thats good!


Love!

20JANUARI

Fröken fråga eleverna;
Om 4 fåglar sitter på en eledning & en jägare skjuter en hur många sitter kvar?
Pelle svarar: ingen!
Nej säger fröken men jag gillar hur du tänker! Dagen efter har pelle klurat ut en fråga att fråga fröken!
Fröken om 3 kvinnor sitter & äter glass 1 suger 1 biter & 1 slickar vem av dom är i ett äktenskap?
Fröken svarar & rodnar den som suger!
Nej den med ring på fingret men jag gillar hur du tänker fröken.

HAHAHAHAHAHAHA!

BRRR!

Nu ska jag ut i kylan och springa (?) med handbollen, för att jag tror att mina knän snart är bra igen, HAPPPPPYYYYYYYYYYYY! Sen ska vi ha inomhus träning, och jag är inte hemma försen 22:00 och då lägger jag inte in något inlägg så detta får bli dages.
KISSSSSSSSSSSSSS!!!!!! - är varmt.

18JANUARI


GP 18/1-10

Efter en dag i skolan sitter jag här med ett läx häfte och en chailatte framför mig, ska sätta på Secret Window, sätta mig i sängen och plugga lite smått.
Trailer på Secret Window.

(Jag har sett i princip alla Johnny Depp's filmer, men på det senaste har jag mest sett Pirates, Public Enemies, Finding Neverland, Edward Scissorhands och Chocolat - dags för variation).
Puss.

_

Take me away, so far away that nobody will find me.

BIO!

Det blir en biotur innan Alice i Underlandet för att om 2h sitter jag i bio salongen och väntar på att Snabba cash ska börja! Med mig i salongen sitter Hanna, Mia och Allison.

Hade en otroligt mysig kväll med Hanna igår, grillade marsmellow's, kollade på två filmer; 2012 (OVÄRD att se) och A walk to remember (VÄRD att se). Men nu måste jag fixa mig för dom kommer och plockar upp mig om ungefär 1h!
Ha en bra söndag!

Alice i Underlandet

5 mars 2010 är uppbokad för mig och Josefine, vi ska se Alice i Underlandet kunde inte lägga in trailen för att det inte fanns någon ''bläddra in'' sak. Men klicka på länken för att det den. Skit samma, nu ska vi bara fixa biljetter så är det klart!
Det verkar väldigt bra och så tycker jag det är hejdundrandes bra att Johnny Depp är med i stort sett hela filmen!
Thank God for that!
Fast han ser väldigt läskig ut!

Fast sjukt ball sminkning.
Men nu taggar vi!!!!!!!!

Har haft en ''pause'' för att jag inte mår så bra. Så jag bloggar inte när jag mår dåligt, så det kanske inte blir lika mycket uppdatering men keep looking, det kan komma upp när ni minst anar det!
(Blev på väldigt bra humör nu för att vi bestämde att vi skulle se denna, h3h3h3..)

2010 blir strålande!

Vad kan man säga? Du bemästrar förmågan att se positivt på så
gott som allt - och det gör att du sällan deppar ihop för motgångar
utan fortsätter kämpa mot dina mål. Fortsätt som du gör så blir ditt 2010 strålande!

Innerst inne är jag livrädd - men jag håller masken. Men en dag kommer allting brytas ihop, då fungerar det inte längre.
På torsdag ska jag äntligen gå till skolläkarn så han får ''kolla till'' mitt huvud, vad är det som händer egentligen?


LOVE

When you're really in love, there's no one or nothing can stop you.
- I'm really in love.


O E R H Ö R T S N Y G G!

11JANUARI

Sen jag kom hem från skolan har jag bara legat i min säng kollat på Scrubs, ätit mackor och druckit chailatte.
Nån gång då och då har jag rest mig ur sängen för att svara i hemtelefonen som ringer ständigt. Nu har jag pallrat mig upp ur sängen igen för jag har kollat klart på andra skivan och Halv åtta hos mig. Bestämde mig för att gå ner och ta en dusch sen ska jag lägga mig i sängen igen så fort jag är klar igen, vilket ska bli inomloppet av 45minuter (max).


Söndag

Tat en riktigt lugn dag idag. Åkt pulka och smält smällare med lillebror, städat mitt rum och nu dom 2 senaste timmarna har jag egnat åt mig själv, vilket menas med dusch, ansiktskräm, BUS och lite annat smått och gott som gör en riktigt fräsch! Vill inte komma som ett smutsigt troll till skolan imorgon!
Har fixat lite te och sitter och kollar på Pirates 1 istället för den filmen som går på 4;an, hatar reklamerna!
Men nu ska jag fortsätta kolla klart sen ska jag sova.
Puss.

in your deams

Jag drömmde en underbar dröm inatt och nu är min högsta önskan att den ska gå i uppfyllelse!

9JANUARI

Jag känner inte för att blogga just nu.
Kanska är det huvudvärken som sakta smyger sig på igen eftersom dom senaste dagarna har jag haft det.
Det är inte tanken på skolan som får mig att må dåligt det är något annat i luften. Det kanske är min extrema besvikelse och avundsjuka?
Jag har väldigt mycket ångest för en del saker, vissa ganska sjuka saker som t.ex. att jag aldrig träffat Johnny Depp. Att man verkligen kan vara kär i någon man aldrig träffat och kanske aldrig får göra heller? Jag lyser upp när jag ser bilder och filmer med honom, men får ångest eftersom jag inte kommer få träffa honom. Det var en av som sjuka (haha). Sen är det allvarligare saker också, men dom tänker jag inte ta upp här, jag har ingen anledning till att skriva massa ''texter'' om personer, jag pratar hellre med dom/den i verkligheten - men det är ju inte alltid man ens får tid med personen..

@ Mrs Eklund

Tjenixen!
Orkade inte blogga imorse innan jag åkte in till Kungsbacka med mamma. Fick köpt ett par vinterskor, inte speciellt snygga men who care, dom är extremt varma i alla fall! Fick även köpt en ny mascara och fontation, inte för att något av det var kris slut men jag kände för att prova något nytt! Efter jag handlat tog jag en fika med Cass och Lisa efter det åkte jag hem till Josefine. När jag kom hit åt vi tacos snackade hur länge som helst. Sen bestämde vi oss för att åka pulka efter 3-4 åk orkade vi inte åka mer så vi gick in och värmde oss med varm choklad, mysigt.
Har precis kommit in från hennes garage där vi försökt få ut en madrass, det var inte det lättaste! Och precis som ni förstår så sover jag här inatt.

Godnatt!

you must believe in miracles

To find neverland, you must believe.

En dag i Göteborg

Haft en super duper mysig dag i stan idag! När jag gick på pendeln i Kungsbacka träffade jag Fillan och hennes kusin, satt och tjöta som bara den på pendeln. Sen så ringder mormor och frågar om jag hittat någon väska, ups, har inte ens letat än, haha! Men jag går in på Åhlens där vi skulle mötas och så är min morbror med och han hade med sig världens sötaste hundar (som han passar åt en kompis). Så fick jag gå runt med dom, hehe! Så gissa vem som fick extremt mycket uppmärksamhet på stan idag.
Vid 17:45 var jag på Liseberg med handbollen, eller i spelhuset rättaresagt, hade femkamp osv.

Hittade en väska, sjukt jävla cp snygg var den, helt perfekt, men allt var inte perfekt med den - priset, fan!
2500:-

Men nu har jag inte tid att sitta här, har fixat te och mackor och ska kolla på Finding neverland, gammal film men den är grymt bra ändå, Johnny Depp lika snygg i sina filmer som vanligt.
(En liten parantes, idag har jag bott i mitt rum i 1år, grattis till mig och mitt rum - hoppas verkligen ni antecknade detta)!

Hörs imorgon!

7JANUARI

Känner mig otroligt smidig! När klockan ringde imorse stängde jag av den.. BRA KRISTIN! Så jag vaknade för 20 minuter sedan, inte hela världen eftersom mormor har vart hos någon granne osv. Men om jag ska hinna kolla väska och så måste jag verkligen skynda mig, har inte tid att sitta här!
Hare gött! Vi hörs ikväll när jag kommer hem.

-


Jag gick aldrig och tog mig ett glas vatten..
Jag har fortfarande inte gjort det - vilken miss!

Grymt bra information!

Nu är mitt internet egentligen dött och jag kommer inte kunna publicera detta inlägg försen mitt internet kommer tillbaka. Känner mig ganska cool som sitter och skriver ett inlägg när jag inte har något internet, klockan är 00:46 och jaa, jag har ingen aning om när mitt internet kommer tillbaka, men det känns lite mysigt som om det är strömavbrott fast strömen är på. Okej, det var ingen bra jämnförelse.
Det blev inte så mycket film för min del eftersom jag tränade och maten tog lite tid eftersom jag och mamma köpte den efter att vi tränat, men jag kollade på en film - Kenny Starfighter, haha! Johan Rehborg är förjävla skön i den filmen! Tänkte sätta på några Scrubs avsnitt men först vill jag få detta inlägg publicerat så nu får jag la kopiera allt jag skrivit så att jag/ni inte går miste om något.

Föresten så ska jag gå upp tidigt idag för jag ska antagligen in till stan med mormor för att jag ska välja en väska jag vill ha, efter det ska jag på Liseberg med handbollen, eller vi ska till spelhuset precis som förra året fast nu är det inte bara f-94 längre, utan 94, 93, 92, 91 (EUB=elit utveckling bredd).
Godnatt.

Vasaru?

Träningen var as go, satt perfekt sådär på slutet av dagen, som grädde på toppen med en extra kryddning av chili. Nej blä vad äckligt! På tal om chili så är jag väldigt hungrig och pajen i ugnen blir ju aldrig klar!
Nu ska jag plocka in lite kläder osv.
/Kristin

friskis och svettis next

HEEEEEEEEELT ändrade planer blev det precis!
Mamma kommer in till mig nu och frågar om jag ska med in till gymmet, ofc, finns inget goare än att duscha efter man tränat, haha! Sen så berättade hon att jag fått en liten ''nyårsgåva'' för att jag håller så fint i mitt rum och gissa vad det va; SCRUBS hela säsong 1. Taggad inför chill kväll as hell!

Men nu måste jag rusa, eller jag måste fixa mig.
Puss!

uTorrent

JAG ÄR BÄST BÄST BÄST OCH ÅTER IGEN BÄST!
Jag fixade mitt uTorrent så nu rullar filmerna ner.
Det har nämligen krånglat i 1.5 vecka men nu hittade jag felet, inte för att jag suttit stup i kvarten för att försöka fixa det men ändå.
Min kväll är räddad!

...


design byte - igen!

Hoppas ni inte blir allt förvirrade av mina byten på designer hela tiden. Jag vet inte om jag vill behålla denna.. Fast jag har den här ett tag.

Nu har jag lagt in alla bilder och filmen, men tyvärr var det väldigt mörkt ute och man varken ser eller hör speciellt bra så jag tänkte inte att det var någon ideé.

Hanna's ute outfit, äckligt ful mössa, halsduk och strumpor hade hon på sig. (Titta på mössan så förstår ni nog).
Dö snyggtjej med försmå byxor och mössa och alldeles för stor indianjacka.
Bilder påväg hem från bussen (idag).


Black and white.


Kvällen spenderar jag hemma, chillkväll.
Hörs senare.

6JANUARI

TJÄNA!
Sov hos Hanna inatt därför det inte blev något inlägg, när jag kommer hem ska jag lägga in en film vi gjorde och bilder från kvällen igår. Vi åkte nämligen på plastpåsar i snön och riktigt snygga kläder hade vi, aja, det kommer upp bilder snart.
Efter vi lekt i snön kollade vi på två filmer Välkommen Mrs Doubtfire, som gick på kanal 8 sen så kollade vi på Kenny Starfighter, damn den filmen är kärlek! Men nu ska jag packa ihop mina saker för jag ska strax ta bussen hem!
Puss!

@ Mrs Sandell

Hos sjukgymnasten gick det mycket bra, jag är på bättringsväg, JAAA! Kommer antagligen kunna träna som förut i mars/april (med knäskydden på försäkerhetensskull). Efter jag vart där så gick jag hem till Hanna och hon bor inte precis granne med vårdcentralen, men eftersom bussen skulle gå ut till Älskogsbräcka först och sen hem till Hanna gick det snabbare att gå.

Just nu håller Hanna på att spela Wii och så låter det som om det kommer inbrotttjuvar in i huset heela tiden..
Måste också säga att Hanna är en 'jävel' på att rockarock ring och åka slalomskidor, eller inte. Hade det vart i verkligheten hade jag fått ringa ambulansen! Fotboll är heller ingen höjdare märkte jag nu..
Men nu är det min tur att åka på snön och på tal om snö, damn vad det snöar ute!

P&K!


Sjukgymnasten

Nu går jag till sjukgymnasten, wish me good luck. Hoppas verkligen 2010 börjar med bra knän så att jag kan börja träna på riktigt igen och ingen jäkla rehab träning (= styrketräning bredvid plan)!

00:22

Eftermiddagen spenderade jag med Linnéa, senare på kvällen åkte vi hem till Adde och tog det lugnt, träffade Mattias också en snabbis (sega Adde).
Imorgon måste jag gå upp tidigt, 10:00 (som i inlägget nedanför) eftersom jag ska till sjukgymnasten 11.30, känns som jag aldrig kommer komma upp! Efter jag vart där ska jag träffa Hanna!

Jag förstår mig inte på dig!

film tjöt

Under 2010 beräknas det att Johnny Depp ska göra två filmer, den ena är Alice i underlandet, garva som fan när jag såg det! Fast givetvis ska jag se den, med sällskap eller utan! Sen The rum diary, fast den har dom inte börjat skriva på ännu.
Så jag ser framemot 2010, fast ännu mer 2011, Pirates 4!


På tal om Pirates så stör jag mig så hemskt mycket på en sak som dom inte tänkt på när dom gjorde 3;an är att;
I slutet av tvåan så tar Jack Sparrow David Jones hjärta ifrån kistan och James Norrington ger hjärtat till Beckett, men i vilket fall som helst när David Jones öppnar kistan finns hjärtat ju inte där, men det är han som har kistan när filmen är slut, inte Beckett, han har bara hjärtat.
Men när Beckett och David Jones möts i 3;an för att Beckett vill ha hjärtat på Den flygande Holländaren är det Beckett som har kistan..

Det är sånahär saker jag stör mig på, dom ytterst små sakerna som ingen annan skulle göra som inte sett filmerna så många gånger som jag gjort. Men jag kan inte sluta kolla på filmerna ändå, dom är så grymt bra!

Sen har jag fått frågan (ett antal gånger!!!); Hur många gånger har du sett Pirates filmerna/Public Enemies?
Svar; Jag har ingen aning, tappat räkningen, fast i och för sig har jag inte ens räknat, men som sagt dom är lika bra varenda gång!

wake up

Jag blir så extremt snurrig och stressad med tanke på sjukgymnasten imorgon!
Att behöva gå upp tidigt, 10:00, hela morgonen har jag trott att det vart tisdag, först vaknade jag 11:00 fick panik och somnade om..? Och nu vaknar jag 13:00 kollar på klockan - FAAAN! Vad är det för dag idag? - Måndag.
Det är samma sak, jag tror att skolan har börjat, att jag försover mig varje dag. Fast ändå sover jag inte bra.
It's killing me.

jag är grym!

Hela kvällen har jag bara suttit hemma och inte gjort någonting. Vid 23:00 tiden fick jag panik, jag ville inte vara hemma! Så jag gick ut och tänkte ta en promenad på 20-30minuter, ringde Hanna och snackade.
När jag kom till henne så gick hon med mig ut och tog en promenad och snackade, det var inte tyst en sekund vi bara pratade, allvar och inte allvar. Det är grymt att man kan ha så mycket att säga till någon, orden tog verkligen inte slut i munnen på mig, men som man säger;
Visst hatar man när det blir en pinsam tystnad med personen man gillar?
Men med rätt person blir det aldrig en pinsam tystnad, tänk på det.
Hanna, du är verkligen rätt person!

2h promenad blev det, istället för 20-30minuter, you go girl!

PARLAMENTET


Älskar parlamentet, detta klipp är ifrån 2002.

03:20

Vart sitter Iris?
Sist jag hörde satt hon på österåkern.

04:24
Fortsätt sången; Upp och ner, ner och upp..

Sitt i båten jävla mupp.

HAHAHAHAHAHHAHAHAHA!

facebook


Damn, this is good!

3JANUARI

I am happy for you.

Nu ska jag fixa mig sen ska jag dra mig ner till solariet med Josefine.

Lördag natt

Sitter här och äter pastasallad, tortilla chips och vindruvor (värsta 'frölundamålet') och stor lipar åt Public Enemies, så grymt sorlig (och sen får jag tårar i ögonen för att J.D är så jävla snygg i den filmen)!
Kvällen var helt okej ska inte klaga. Men nu ska jag kolla klart på filmen, ha de bra!

2JANUARI 2010

Första inlägget på 2010.
Fick inte tid till att blogga och säga gott nytt år i torsdags men det är inte hela världen.
Nyår tillbringades med Hanna, väldigt glad för det! Först var vi och åt mat hos deras kompisar sen åkte vi in till Kungsbacka och firade våran nyår.

Vaknade upp hemma hos Hanna, åt frukost sen åkte vi hem till mig. 1 Januari är nog den dagen man känner sig som allra segast, jag i alla fall. Så vi spenderade vi hos mig, lagade go pastasallad med kyckling, kollade bonde söker fru och på stay och public enemies, givetvis hade vi massa godis. Somnade nog inte försen 03:30? I vilket fall som helst sov vi länge och även denna dag har vi tat det lugnt.

Nu för en stund sedan åkte hon hem och jag fixar mig väldigt långsamt har inte så bråttom än i alla fall. Ska åka hem till Sanna sen vidare till ******* på krök.
Men nu ska jag ta mig ett middagsmål, väldigt hungrig.

Puss K.

RSS 2.0