Dag 4- Hur ser din framtid ut

Min framtid.
Kriminolog är det i nuläget som lockar mest. Innan det vill jag resa och jobba utomland innan jag sätter igång med plugget igen, måste få en break från skolan. Samtidigt är det svårt att få jobb som kriminolog i ung ålder.
Blir det inte det är jag även sugen på att bli polis, dock är lönen låg så de är väl det som tar emot.. Medtanke på de jobb man gör och utsätter sig för som polis borde lönen höjas, dock skulle jag jobba mig uppåt inom yrket.

Dag 3- Favoritställe

Om mornarna är mitt svar: sängen. Så mysig, uppvärmd och extra plus med V i den.
 
Men när man väl har tagit sig upp för att utföra dagens (vad det nu kan vara) sysslor är det New York eller Dubai jag vill ha utanför min tröskel. Statsliv, höga skyskrapor, ljud och en stad som aldrig sover är det jag vill ha!
 
Dubai är den perfekta kombinationen av ljud, shopping, sol och bad. Medan New York har sitt som jag inte kan sätta fingret på men dit ska jag snart igen!
 
Ett luddigt svar blev det då jag har två (tre) favoritställen..
Dubai.
New York

Dag 2- EN TVSERIE JAG ÄLSKAR

Min absoluta favorit serie är "How I met your mother", surprised?
Jag skulle kunna ta med mig serien till graven. Det "intressanta" är att när jag började kolla på serien runt 2008, jag råkade snubbla in på kanal 6 som sände HIMYM, Scrubs och The city på kvällarna/nätterna tyckte jag inte alls om serien. Jag avskydde amerikanska serier där dem lagt in skratt som om att det skulle utspela sig live. Därför föredrog jag Scrubs mer, men ju mer jag kollade på HIMYM så kom jag på mig själv tillslut att jag inte ens tänkte på skratten längre och idag är serien som min "bästa vän".

Feb. 26, 2013

Har precis slagit mig ner på Espresso House med en kopp te och plugg i väntan på att mamma ska träna klart. Själv har jag spenderat mina timmar på gymmet klart idag med ett ben - och rumppass och 30 minuter cross.
 
Jag vet att det är fult att smyglyssna på andra människors konversationer. Men när man sitter själv på att cafe och letar inspiration till allt möjligt går det inte att undgå. Det en mamma, sitt barn och sin väninna som diskuterar vad dem ska göra härnäst, efter deras fika, vilka affärer de ska kika i osv. Mamman säger då att de kan gå till Melrose för att få såna påsar som man ibland får med när man handlar där, för att deras nuvarande är trasig. Jag kunde inte undangå att le/skratta för mig själv när hon sa så. Dels för att hela grejen att gå dit för att göra ett köp bara för att få en sån påse, tanken på om hon skulle säga till om hon inte skulle få det men även att hennes dotter som inte var särskilt stor 7-8års åldern skulle springa runt med den släpandes i marken efter sig...

DAG 1 - I MIN VÄSKA


Necessär | Kalender | Plånbok | Solglasögon | iPhonecase | Tuggumi
 
 

7 DAGAR

Dag 1- Vad finns i min väska.

Dag 2- En tvserie du älskar. 

Dag 3- Favoritställe.

Dag 4- Hur ser din framtid ut.

Dag 5- Din profilbild på facebook.

Dag 6- En kändis som du vill träffa.

Dag 7- favoritgodis.


Feb. 22, 2013

Veckorna bara flyger iväg och det är med glädje och sorg/panik.
Glädje: Våren, sommaren, bal & student m.m.
Sorg/panik: 13 år i skolan tar slut & ett PA som ska göras.
 
I detta nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar och att min fina vän Josefine ska komma hit. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och låta all träning som gjorts under veckan få sjunka in + att ladda om inför imorgon. Har kört på rätt hårt hela veckan med timmar av kondition och styrka, morgondagen blir densamma.
 
Förövrigt väntar en helg med plugg, umgås med pojkvän och kanske laserdome!
Ha en fortsatt bra fredag, kram!
 
 

Feb. 15, 2013

Spenderar lönen och kvalitetstid med mormor i Göteborg.
Senare ikväll ska jag hem till Hanna och vi ska gå till vårt stam ställe (Puta madre....) och dricka stans godaste mojitos. Bra fredag!


LYCKORUS

Jag älskar känslan av spontana lyckorus. Ni vet såna när man bara känner att livet äger och man verkligen uppskattar och älskar sina nära och kära! Denna vecka och dag har innehållit väldigt många ups and downs beror nog för det mesta pga trötthet och att jag inte tränat som vanligt. Denna dagen har nästan bara innehållit motgångar dvs ett projektarbete som går trögt, matte plugg som går åt.. (prov imorgon) och andra små saker. Men tidigare ikväll när jag satt och hade slitit av alla hårstrån från huvudet i frustration på matten fick jag, till slut, äntligen det där underbara lyckoruset. Tack!
 

Feb. 06, 2013

Mitt sportlov ser givande ut. Tur att jag inte tackade ja att hänga med familjen till Hemsedal över lovet (drar vecka 11 istället med några kompisar) för det hade blivit riktigt stressigt..

Hoppas ni inte missar Sverige - Argentina matchen nu. Blir förhoppningsvis en riktig rysare (precis som de senaste matcherna)..


MYS FREDAG

Eftersom hela familjen är borta ikväll spenderar jag den själv framför HIMYM med lite plockmat och en värmande brasa.
Skulle egentligen åkt och tränat men har varit rätt trött hela dagen och kände att det var okej att ta en vilodag idag så får jag köra på imorgon och på söndag! Ha en fin fredag!


RSS 2.0