RELEASE


Idag släpptes Pirates of the Caribbean - On stranger tides på DVD/BlueRay!!!!

27SEPTEMBER


Jag tänder ett ljus för dig varje dag, morfar.

STICKATUt med sommarens virkade kläder och in med höstens stickade! & självklart, min underbara ChaiTe från EspressoHouse.

INTERNATIONELL ARBETE - DONE

ÄNTLIGEN!! Internationell arbetet som jag har arbetat med i 5 veckor. Har skjutit fram och haft ångest attacker för att jag inte trodde att jag skulle hinna, men det gjorde jag. Har aldrig varit lyckligare! Detta ska firas med historia plugg, har prov i överimorgon. Happy mode!

26SEPTEMBER


(Bild från Oktober 2010)
Hjälp vad fort veckorna går, det var 1,5 (!) vecka sen jag bloggade! Och vad har jag gjort under den tiden? Pluggat. Varenda vardag har jag suttit här på Fyren (är här nu igen) och pluggat.
Gick bara i skolan 10 minuter idag, fick reda på ett prov sedan fick vi gå. Detta tack vare/p.g.a (beror på hur man ser det) att det är språk möte för steg 3,4 & & 5 idag, fördel för mig som har steg 1!

Har shoppat lite nytt till min höstgarderob, ska försöka visa de när jag kommer hem ikväll, men nu måste jag fortsätta plugga, ciao!

15SEPTEMBER

Efter ett 3.5 timmars träning är jag riktigt nöjd över mig själv men samtidigt otroligt trött/sliten! Körde skivstång (min favorit på F&S), Aerobic och gym på slutet. Imorgon börjar jag klockan 11:00 och på schemat finns bara en sak: orientering i Kungsbackaskogen.

13SEPTEMBER

Jag är fortfarande kvar i min ''plugg-9/11-bubbla'' kommer aldrig ur den!
Jag har ett ''favorit'' Youtube-klipp, en film där planen åker in i WTC, som jag kan se om och om igen, jag ryser (och får t.o.m. tårar) varje gång!
I söndags var det ett program på SVT2 som hette Dokument utifrån. I programmet berättade USA:s högsta ledning om vad som hände bakom kulisserna under och efter attacken. För er som är intresserade gå in här och kolla på programmet. Var så jäkla intressant att se/höra vad som gick runt i deras huvuden, vad som hände runt om, allt!!

Nu måste jag, tyvärr, återgå till Kulturkunskapen som vi förövrigt har prov på imorgon - 2:ans första!


NEVER FORGET 9/11


Kollar på 11 september - dagen som förändrade världen som går på SVT2 (det är repris från morgonsändningen). Just nu pågår det en cermoni för de 2983 personer som dog i attentaten.

Idag går mina tankar till de drabbade i 9/11. ♥


7SEPTEMBER


Har helt glömt av att jag har en blogg känns det som.. De senaste dagarna har jag spenderat i skolböckernas värld och förvånande gör jag det nu också.. Är så otroligt trött på skolan och har sovit väldigt dåligt senaste veckan så en sovmorgon hade inte varit helt fel, men jag får vänta tills på fredag.. Tänkte bara svänga in och säga att jag lever, för nu måste jag återgå till kulturkunskapen och mitt internationellarbete som handlar om Colombias strider genom åren.

Ciao!

2/3SEPTEMBER

Hej! Sitter hemma hos Hanna i Göteborg och har nyss kommit hem från en kvälls/natt fika på Condeco som ligger på Avenyn. Nu ska vi sätta på en film och mysa, få en god nattsömn och hoppas på att min förskylning försvinner. Den har varit i värk hela veckan och vill inte bli bättre, utan värre.
Puss & godnatt!

RSS 2.0