May. 27, 2013

Det är nog första och sista gången jag säger det: Måndag, du var inte så farlig och hemsk som jag egentligen anat.
 
Många fina saker har hänt denna dag jag vaknade upp bra, haft en bra dag trots att jag hade två inlämningar att göra och den slutar bra. Jag har just lämnat in mitt absolut sista arbete på gymnasiet och jag kan inte förstå att det är sant. Jag kan verkligen inte förstå det. Känslan av att lägga sig i sängen nu och inse att jag inte kommer att ha med skolan att göra på något år är.. ah, jag vet inte, är rätt mållös av hela situationen.
 
Imorgon är det bal som står på schemat och jag har under årets lopp inte kännt något större hets av balklänning, skor, smink och hår vilket har varit väldigt skönt då det varit så mycket annat att tänka på. Nu, istället, utan några större förhoppningar/förväntningar, kan jag inte bli besviken.
 
Just nu är jag så glad av att vissa saker har hänt i mitt liv så det krävs mycket för att jag ska falla tillbaka till ruta ett, som jag gjort varje dag i över 1 månads tid.
 
Godnatt fina måndag, Du kan visst komma med bra besked i alla fall.

May. 26, 2013

Firar morsdag ute på böljan blå. Mysigt!


May. 25, 2013

Igår hade Kunskapsgymnasiet sin bal (där bland annat mina två närmsta vänner, Josefine & Hanna, går) och var i början utanför Operan för fotografering innan de for till Marstrand. Gud så fina alla var!


Första turen med nya båten


May. 23, 2013

Pastasallad och matteplugg. Kul torsdag!


May, 22, 2013

Usch vad mycket det är att ta tag i och göra i skolan just nu. Istället för att kämpa på in i det sista får jag mer lust att dra täcket över huvudet och låta dagarna gå. Fick i alla fall bockat av tre/fyra saker idag på min "to do list", så någon vart kommer jag i alla fall, fär väl glädjas åt det lilla just nu.
Matte C nationella på fredag och det är nog det som tar emot allra mest. Tur att jag har en sån otroligt fin vän som ställer upp helt frivilligt och hjälper mig till 110%! Har suttit cirka 4 timmar effektivtid och pluggat in matteregler och tal..
 
Nu måste jag sova för att orka med morgondagen där redovisning och matteplugg står högt upp på listan.
Lune – Leave The World Behind

STUDENTKLÄNNINGAR

Första: Klänning för att ha på studentfesten från VILA

Andra: Utspringningsklänning från OBJECT

Sådär, då var allt fixat. Nu är 5 juni mer än välkommet!


May, 20, 2013

Äntligen trillade mitt paket från NELLY ner i brevlådan! I paketet låg denna svarta top och en vit klänning från VILA (se inlägget ovanför).
Var och fikade med Julia idag och haffade hem mina första vita byxor (har haft lite svårt för det här med vita byxor, på mig själv, men tycker att det är snyggt på andra). Fick även köpt min utspringningsklänning (inlägget ovan).
 
Nu ska jag ut på en springtur sedan in till Göteborg för en kvällsfika. Skönt att vara ledig imorgon!

HEEELT OFATTBART!

Jag började nästa gråta när Henrik Sedin skjuter in 5-1 målet över hela plan (tom kasse). DRÖMMÅL! VM - guld på hemmaplan, det är ju helt underbart. Detta trodde jag aldrig skulle hända i början av turneringen men när Svergie slår ut Kanda i torsdags och Finland igår kom hoppet, om ett silver.. Med tanke på motståndet. Men SÅ vackert dem gör det.

Nu är man stolt svensk!


May. 19, 2013

Jag och min favorit i fredags på Park Lane.

Vi var ute och firade Emma EÖ med middag på Hard Rock, förkrök på Flygarns Haga och sedan drog jag Hanna & Emma B vidare till Park Lane. Gryyymt bra kväll!!

Just nu sitter jag och familjen och kollar hockey. Ååh ta hem det här nu Tre kronor!! ÅÅÅH DE SATTE PRECIS 3-1!


May. 18, 2013

Sitter på Harrys i Kungsbacka med min fina vän Julia och dricker lite goa lördagsdrinkar. Fancy as hell! 💁


BIRTHDAY AND BIRTHDAYGIFTS

Har haft en jättebra födelsedag. Var i skolan på en lektion, skrev klart ett arbete sen möte jag upp Josefine och vi åkte hem till min för lunch och "födelsedagsfika". Vid 18:00 hade jag ett litet släktkalas med mat, tårta och pingisturnering i garaget (händer vid varje tillställning vi har här).. Är nu heelt slut och vill bara lägga mig i sängen och läängta tills jag kan koppla in xboxet som jag fick och börja spela. Fick även en bok om Johnny Depp, parfym, pengar och presentkort. Materiell lycka!


May, 16, 2013 - IT'S MY BIRTHDAY


RUN

Koppla på. Koppla av.

INTERNATIONELL POLITIK

Kursen Internationell politik är väldigt rolig och det är en kurs jag längtat till att ha för att jag är väldigt intresserad i utrikespolitik, konflikter m.m MEN att kursen skulle vara så krävande och komplicerad trodde jag ej. Ämnet vi håller på med nu är att vi ska analysera Libyen konflikten utifrån tre olika teoretiska perspektiv. Roligt men krävande!


May, 15, 2013

Bilder från tidigare avsnitt/säsonger av HIMYM.

Igår såg jag sista avsnittet av säsong 8 (sista säsongen kommer i höst) och vad bra det var! Det var ett perfekt sista avsnitt tänker inte säga så mycket mer för er som följer det och inte sett avsnittet än, eller för er som överväger att kolla för det visas rätt mycket.
 
Frågan är nu hur jag ska klara mig till hösten innan 9 säsongen börjar, vill se mer! Dock har jag ännu inte tröttnat att kolla igenom övriga säsonger jag har hemma. Det kan låta lite töntigt men ärligtalat har det faktiskt "hjälpt" mig att kolla på HIMYM det senaste. Istället för att kunnat ringa eller fly hem till någon har jag hoppat ner i soffan och kollat avsnitt efter avsnitt nätterna in. Till en början trodde jag det skulle vara jobbigt att kolla på programmet då det innehåller 100% om relationer men istället har det varit "lärorikt" och fått mig att må bättre. Självklart har utomstående faktorer också påverkat mycket men under såna förhållanden det varit på det senaste handlar det mest om hur man själv tar tag i saker.
 
Tack!

DAGS ATT SOVA

Varje kväll/natt när jag ska sova lyssnar jag alltid på musik för att slappna av. Det har faktistk slagit mig att varje gång jag lyssnar på musik tänker jag mindre på saker som oroar mig (som till exempel skolan) och gör så att jag aldrig somnar.
Här delar jag med mig av min sov-lista Soft mannen jag uppdaterar den dagligen med all möjlig musik som är så lugn att man kan sova till den. Sleep tight!
 

PUMPCAST NEWS

 
Underbaraste paret!

May. 12, 2013

Var inte en snabbis i Kungsbacka idag på förmiddagen för att göra ett ärende och efter det smet jag in på ZARA och haffade dessa "hur-sköna-som-helst-byxorna". 

Den tid som är kvar av denna dag ska spenderas med plugg och träning. Ciao!


LEGO STAR WARS

Har hittat ett nytt beroende. I väntan på att middagen skulle bli klar tidigare ikväll laddade jag ner Lego Star Wars för iPad och är nu heeelt fast!


May, 11, 2013

Var och lunchade med Hanna idag på Tullen i Kungsbacka och efter det åkte vi till Kungsmässan och kikade runt lite. Jag har varit i stort behov av att uppdatera min "bikini-garderob" då alla mina underdelar blivit för stora, träningen ger resultat wuhu! Har även funderat på att köpa en från Panos Emporio men kan verkligen inte bestämma mig för vilken färg jag vill ha..
Haffade i alla fall dessa två på H&M.
 

SHOPPING

Fick lite tid över nu på lördagskvisten och tänkte därför visa upp det jag shoppat de senaste.

Tröja från NEWPORT

Top från ZARA

Kjol från ZARA

T-shirt från ZARA


May. 07, 2013

Ligger ny duschad, "ny tränad" i min ny bäddade säng och äter hallon med kvarg och vindruvor. Gott avslut på denna soliga tisdag.

1. Efter ett träningspass. // 2. Från SHM i november. // 3. Kvällens mål - hallon, kvarg & vindruvor. // 4. Frukost bilden är för några veckor sedan.


RSS 2.0