28APRIL




27APRIL

Så jäkla länge jag väntat på denna dag och äntligen har den inträffat. Idag släpptes biljetterna till Pirates of the Caribbean - On stranger tides och jag är så grymt glad för att jag har bokat riktigt bra biljetter!

För er som inte är med i Bioklubben, kan ni inte boka förren 29 April.


MELISSA HORN

Melissa Horn – Med ena foten utanför

PÅSKGODIS


Igår och idag förmiddag var jag med och hjälpte till i kyrkan med en påskpjäs för dagisbarn. Det var riktigt roligt, speciellt eftersom barnen trodde allting var på riktigt. ''Lönen'' var ett påskägg och en biobiljett, jag klagar verkligen inte!

Ska strax bege mig till Paboo för att sola lite och senare i eftermiddag ska vi fira pappa och min halv storebror som fyllde 21 i söndags. 

19APRIL

Grattis pappa på födelsedagen!


FÅ TRÄFFA JOHNNY DEPP

Sitter här och skakar! Jag hittade en tävlning där man ska motivera med 30 ord vad man skulle vilja fråna Johnny Depp och då vinner man: 

I priset ingår Resa för två T/R Stockholm Arlanda - LAX, Californien (resa till/från Stockholm ingår ej). Transfer flygplats - hotell - flygplats 4 nätter på Paradise Pier Hotell.

Biljetter till Disneyland Biljetter till Disney's California Adventures.

Biljetter till world famous studios amusement park.

Transfer till och från nöjesparkerna och hotellet.

200 dollar i kontanter.

Värde 39 000 kronor.


Tänk om man vinner, fy bubblan vilken lycka!


18APRIL

Det satt 3 ensamstående mödrar och fikade när de kom in på ämnet om vad deras söner skulle bli. Första mamman:
- Jag vill att min son blir en astronaut! Han ska bli den första som åker till Mars! Och hela världen tittar på när han tar första steget på Mars och blir historisk!
Andra mamman:
- Jag hoppas att min son tar magisterexamen i medicin och blir den som hittar botemedlet mot AIDS! Hela världen kommer att hylla honom och han blir ihågkommen som mannen som räddade mänskligheten från en av de värsta sjukdomarna genom tiderna!
Tredje mamman:
- Jag vill att min son ska bli en känd fotbollsspelare! Han ska spela i landslaget, och landslaget har tagit sig till ett VM-final inför en fullsatt arena med över 100 000 män som jublar!! Och det står 0-0 när det är 1 minut kvar av matchen då min son tar bollen på egen planhalva och dribblar förbi 1, 2, 3 (!!) spelare och börjar närma sig motståndarmålet! Han tar sig förbi 2 backar med bara målvakten kvar!! Alla i publiken är i EXTAS! Han dribblar förbi målvakten och står med öppet mål på 3 meter! Och SKJUTER! OCH MISSAR!!!! Och 100 000 tusen vilda manliga fotbollsfans vrålar: "DIN DJÄKLA NOLLA, JAG SKA KNULLA DIN MAMMA!!! Och då ska jag springa ut på plan och ropa till alla i publiken:

"DET ÄR JAG! DET ÄR JAG SOM ÄR HANS MAMMA!!"


16APRIL

Hej kamrater! Hur mår ni? Jag mår bra, men fortfarande lite seg efter natten.. Igår var jag, Paulina, Roxane & Camilla på lokalfest i Göteborg, Berg 211. Vi startade lite smått hemma hos mig innan vi kilade iväg. Det blev mycket dans så det känns i benen idag.. Var hemma vid 03:30 och somna bums jag la mig i sängen. 
''Imorse'' när mamma kom och försökte väcka mig sa hon: Kristin ska du inte gå upp, klockan är 13:30!
Själv trodde jag att det var skola och flög upp ur sängen! Men, det visade ju sig att det var lördag och nästa vecka har vi lov!!

De få timmarna jag varit vaken har jag lyssnat på Melissa Horn och städat lite här hemma. Om någon timma ska jag och mamma åka och hälsa på morfar. Efter det möter jag upp Hanna och åker hem till hennes pappa i Lerum och spenderar natten där. 

Ciao!

Wuhu, såg just att det är exakt 1 månad kvar tills jag fyller år!

14APRIL

Förlåt för att uppdateringen på bloggen är urkass, men jag har verkligen inget kul att skriva om.. Det kanske ni märkt de senaste dagarna, skriver för att jag ''måste''. 
Men som en vändning har lovet mycket att erbjuda och varje dag är bokad med något kul!! Så då får vi bara hoppas att jag hinner blogga. 

Klockan är mycket och det är dags att slå igen locket strax (skriver från en laptop för er som inte förstår). Sista dagen imorgon innan det efterlängtade lovet. Geografi & matte. Det är allt. Sen är det lov. Påsklov.

Melissa Horn – Som jag hade dig förut - med Lars Winnerbäck

12APRIL

Hej! Idag har det varit en bra dag, jag har haft världen på min sida, även fast vädret varit sämre. Excel provet gick bra, hoppas på ett VG. Efteråt hade vi teori på idrotten, vilket är tråkigt, men jag och Paulina gjorde lektionen mycket roligare på vårat egna lilla vis. Efter idrotten gick jag, Lisa och Paulina och simmade, bubblade i bubbelpooeln och bastade i simhallen. Dö skönt!

I eftermiddags, då jag kom hem, har jag bara slappat och städat mellan (hela) våningen och nu ska jag lägga mig i sängen och vänta på John Blund. 
Godnatt!

J.DEPP


11APRIL

Måndag igen och den är nästan över, skönt. Ska tappa upp ett bad, bara ''dö'' för ett tag och läsa i The Last Song. I skolan idag hade vi inget speciellt förutom dansuppvisningen som gick bra för min del! 

Inget mer att skriva så.. Bye bye!


WELL SPOKEN


NEW YORK

Hello my friend. I miss you. See you in a couple of years. No, soon, I hope!

SÖNDAGSKVÄLL

Ny duschad. Ny bäddad säng. Ny gjort te. Ny söndagsfilm. Och ändå känner jag mig ofräsch, antagligen p.g.a febern och det onda i halsen.

Ligger just nu i min säng och kollar på Burn after reading med två av mina favoriter: Brad Pitt och George Clooney. Jag dööör vad rolig den är! Nu ska pallra mig ner och hämta en glass som (förhoppningsvis) kan lindra halsen, som jag även kompleterar med te:t, och hoppas på att jag blir hyfsat frisk imorgon. 

Ciao!

10APRIL

Hej söndag! Känns hemskt att läsa bloggar och på facebook där alla skriver hur varmt väder vi har när jag själv inte kan röra mig ur sängen och gå ut.. Ligger här med feber och super ont i halsen, så jag får väl nöja mig med att kika ut genom fönstret ett tag till tills jag orkar ta mig härifrån.

Emmas tjejmiddag igår var jättetrevlig och maten var super, credit till dig igen Emma! Tråkigt nog kände jag av febern och halsen igår så jag var lite hängig, men det var väldigt kul ändå!

Dags att samla lite krafter för att gå upp, latero!

NEVER SAY NEVER




Dags för tjejmiddag hemma hos Emma H.
Hörs imorgon, kram!

VECKANS INKÖP


H&M

9APRIL

Ååååhh, jäkla förbaskade dator, varför vill du inte sammarbeta!?!
För några veckor sedan bytte jag lösenord på min stationära dator, jag stängde av den, och dagen efter fick vi våra skoldatorer (det är den jag har skrivit från de senastre veckorna). Nu efter, när jag försökt sätta på min stationära fungerar inte mitt lösenord till kontot.. Jag har försökt med allt, men ingenting fungerar!! Så nu är det väl bara att lämna in den, men risken är då att alla bilder försvinner.. Och det är bara jag som har, t.ex, bilderna från Dubai, New York och alla andra resor vi gjort.. Så om ni undrar varför jag lägger upp samma bilder, eller ibland inga bilder alls, är det för att jag har inga andra bilder på den här datorn.. 

Nu tänker jag inte sitta här mer och klaga utan njuta av det fina vädret vi har idag. 
Tuuudels!

TENNIS

Måste bara flika in att jag är väldigt glad nu! Jag har fått svar från två (av två) tennisklubbar som har plats redan nu i maj/sommar. Åh vad kul!! Är helt extas och damn vad jag längtar till sommaren då uteträningarna börjar. Kan se mig själv på prispallen i Davis cup och Wimbeldon om några år..


8APRIL

Fredag. Äntligen fredag. Vad jag saknat dig. Kära fredag.

Givetvis försov jag mig imorse, kom 15 minuter sent. Givetvis hade vi en debatt i geografin. Givetvis kom jag inte in i den och deltog så mycket. Givetvis är det så att jag älskar att debattera. Givetvis sumpar jag denna chansen. Givetvis gick matteprovet dåligt. Men, jag hade allt en underbar dag efter skolan. Fika med härliga tjejer från klassen. Efter fikan, när jag åkt hem, träffade jag Hanna. Vi tog ett rejält träningspass (hemmaträning) vilket är väldigt skönt nu efteråt. Nu är klockan mycket jag jag måste sova, så vi hörs imorgon. 


6APRIL

Förutom att jag försov mig imorse har detta varit en kanon dag! Dock har jag en extrem träningsvärk efter redskapen (ringarna) igår i armar, axlar och rygg..
Jag fick ett gott besked från ett speciellt företag om en viss sak som ni får reda på senare denna månaden.. Uuh, nu är ni allt nyfikna. ;) 

Har precis pluggat klart SH och engelska så nu ska jag förbereda en liten uppvärmning sen kör jag på hemma träning framför TV, gött!

Talktoyoulater.


BEAUTIFUL


5MARS

Hejsan! 
Skolan var som vanligt idag, tråkiga tisdag. Ännu värre var det att vi hade spanska muntligt prov och redskap på idrotten (redskap är inte precis mitt starkaste ämne i idrott). Efter att jag kommit hem från skolan satte jag mig ner och pluggade därefter träning. Idag hade vi ''speciall'' träning, den var bara inriktad på kanter och linjer och han som tränade kanterna var ingen mindre än Tommy Atterhäll, kanten i Aranäs (elitserien). 

På tal om träning har jag precis skickat iväg en ansökan för mig, Paulina och Rockie till tennis, hoppas verkligen att de svarar! Speciellt eftersom jag ska gå ner mig till bredd i höst och dom kommer bara tränar 2 ggr/veckan, vilket jag, tycker är lite. Så om jag kommer med på tennisen ska jag köra det också, ska bli kul att få gräva fram sina nedgrävna talanger som vill komma upp till ytan, haha! (Har nämligen spelat tennis för några år sedan).

Sen vill jag bara flika in att jag har Bryssel ansökan imorgon. Jag satsar inte järnet för att få åka dit hela 2:an, men visst, det skulle vara riktigt kul!

Så, nu blev inlägget mycket längre än jag trott, så jag stoppar här. 
Ciao!


4APRIL


Ingen inspo till att blogga @ all.. Försöker just nu bli av med min förkyldning och få upp motiveringen för att träna och plugga igen. Så fort jag hoppar över någon träning tappar jag jättemycket så tills jag fått allt tillrätta, vilket säkerligen blir imorgon, så får bloggen vila. (Jag tror nog att ni har stor trivts med mitt Justin Bieber skämt inläggen nedan). Har som tur är inte alls mycket plugg denna veckan, bara en geografi debatt på fredag så jag trivs som fisken i vattnet. 

Dags att läsa lite i min fina bok - The Last Song. Hajdåå!

JUSTIN BÄVER

‎3 guys walk into a bar

The first guy says "I have got the smallest arm in the world"
The second guy "I have the smallest head in the world"
The third guy "I have got the smallest dick in the world"

The 3 guys go to the Guinness World Records

The first guy comes back and says "I really do have the smallest arm in the world"
The second guy comes back and says "Amazing, I do have the smallest head in the world"
The third guy comes back angry "Who the FUCK is JUSTIN BEIBER?!"


-


1APRIL

Yo-Ho kamrater! Hur mår ni? Jag mår lite bättre, fortfarande den där ''typiska förkylningen'' som man alltid får såhär års. Idag har vi varit lediga från skolan, studiedag, så jag tog mig en rejäl sovmorgon och sedan sprang jag, Paulina och Roxane 1.5 mil, vi är bäst! April april. Ååååååh, jag vet vad roligt! Men vi tog oss 1h PW i alla fall!

Nu kikar jag på Skönheten och Odjuret som visas på Disney Channel, oerhört bra! Planerna för ikväll, en så länge, är att vara hemma kolla på talang och äta kinamat.


RSS 2.0