CREDIT TO:

Måste ge credit till en av västtrafiks buss chaufförer, hade jag vetat hans namn hade jag ringt till dem och bett dom ge honom högre lön!

Jag skulle som vanligt med 18.35 bussen in till Kungsbacka för att träna, jag står på busshållplatsen 18:29. Står där och huttrar och svär för mig själv eftersom jag var där 6 minuter tidigare.. Klockan tickar på, den blir 18:35 ingen buss kommer.. 18:40 still no bus. 18:45 ser jag en buss komma från dimma och kyla, EJ I TRAFIK står det.. Kör inte på vägen då. 

Jag blir lite irriterad för jag inser att han kommer köra förbi mig, precis som vilken annan busschaufför med den dumma skylten! Men till min stora förvåning svänger han sakta in på hållplatsen öppnar dörren och frågar om jag ska till Kungsbacka. Med glittrande ögon svarar jag ja och hoppar på, då han sagt att han kan köra mig ändå. Jag säger att jag ska via Aranäsgymnasiet, men dit skulle inte han. Okej tänkte ja, ''du kan släppa mig vid nästa hållplats så går jag därifrån.''
Han frågar om jag ska träna, jag svara ja och i nästa mening säger han: ''Äsch, jag kan lika väl köra dig via Aranäs.''

Jag trodde jag skulle trilla av stolen! Vad säger du? Finns det roliga, generösa, trevliga västtrafik chaufförer!?

Credit to you!

31JANUARI

Åhh, imorgon är det februari, sen mars sen april och sen maj, 20 maj ♥ !!! Åhh taggar järnet till POTC (min egen förkortning på Pirates of the caribbean, ball!)

Dags för dusch efter gymmet.
Love!

NYÅR DUBAI


30JANUARI

Har precis tittat klart på Solsidan & Time Out med familjen. Vill även klämma in tre grattis till Spanien, Danmark och Frankrike till brons, silver och guld. Och för er som inte såg matcherna var dom enormt jämna!!

Idag var jag i Göteborg med Paulina och Lisa, strosade runt lite i stan och lunchade på Le Pain.
Bilderna från Dubai är äntligen inlagda på min datator, happy!
Uppe i Burj Khalifa, världens högsta hus. *Status*
Vart haru handen Zlatan?
Mmm.. MUMS! Bilderna är i ordning från dagarna (fast den första och sista är på samma dag). Egentligen inga speciella.. Nu ska jag duscha.
Puss!

MER FRÅN DUBAI

It's a hallelujah moment!
Håkans (morbror) bilder från Dubai är här, dock är inte hela överföringen klar, det är 2113 bilder.
Här får ni ett smakprov.

Tipsare: Kristin Alexandersson (höhö)
Bild: Håkan Eriksson

29JANUARI

Det blev en lång lååång natt igår.

Igår åkte jag, Paulina och Roxane hem till Bruno, Paulinas kompis, på krök. Det var riktigt trevligt och kvällen blev lång, var hemma runt 04:00 efter många om och men. Nu ska jag duscha, städa lite på mitt rum och skriva på samhällen (som jag inte fick gjort igår..). SEN ska jag åka hem till Hanna och sova där.

Bye!

28JANUARI


Här ligger jag och njuter av att det är fredag. Efter skolan gick jag, Lisa och Paulina och tränade så att få ligga här i sängen med varmakoppen och Chic är underbart!

Dock har har allting en nackdel, jag måste skriva på samhälls arbetet.. Men det är bara att bita i det sura äpplet.
Ciao!
27JANUARI

Walla balla alla bruccchhoor!
Drar och workar out my body naow handbolla is the shit.
Hare gôtt haaaj!

26JANUARI

Har ganska precis kommit hem från skolan och snart ska jag hem till Josefine och plugga på engelska och SH. Idag blir det ingen träning vilket är otroligt skönt, jag vilar väldigt sällan utan tränar i princip varje dag, man ska egentligen vänta 48h så att det tar någonting. Förutom dansen i skolan (som är lite små jobbig) där vi kör på i ett, dagens dans vart otroligt rolig, vi skulle leva oss in som zombies, och givetvis skulle Pernilla skämta bort det och göra så att jag får skratt anfall!  

Nog om mitt otroligt tråkiga tjöt för nu går bussen.
Ciao!

UPDATE: Bussen var givetvis 15 minuter försenad, varför förvånar det mig varenda gång!?

25JANUARI

Seg som en deg ska jag ta mig till bussen, vidare till träning och gym, så att jag får utveckla mer muskler. Grööömt!


RIPCURL


Ripcurl

Denna fina blusen provade jag i lördags och idag kom mamma hem med den. Nöjd!

Var och gymmade nu ikväll och mina muskler är helt döda. Jag har dans som i-val i skolan och idag hade vi ett riktigt tufft pass där också. Kommer antagligen ha svårt att lyfta benen ordentligt imorgon..

Kram!

GT HAR NOG SLUT PÅ NYHETER?

Artikeln är tagen här.

Visst, det är synd om lärarna vars namn blev ''uthängda'', men se det komiska i det!

24JANUARI

Godmorgon godmorgon, mixmegapol här, vem är det jag pratar meeed?

Hittills har min morgon varit bra. Jag blir skjutsad till skolan, istället för att ta bussen (vilket betyder att jag kan åka 30 min senare). Pappa gjorde jättegod frukost till mig, mumms, och jag känner mig fräsch och redo för skolan, wuhu!
Nu måste jag dra på mig mina ny tvättade jeans så att jag ''går in dom'', för att dom är helt stela, innan jag måste bege mig mot skolan.

Beyoncé – Listen - from the motion picture Dreamgirls
Hej hej hej dååå!

Bild: Oktober 2010

KÖSS

Kände för att mogna till ett tag nu på kvällskvisten..

Sleep well!

NY DESIGN!?

Någon söt liten själ som kan hjälpa mig med ny fräsch härlig design? Eller ge mig förslag på hur den kan se ut. Vill ha samma bredd för att lägga upp större bilder som då får mer effekt, men ändra allt annat.
Please help me!

Mormor: Kan du ge mig hårddisken med bilderna från Dubai, de bilderna som Håkan tog?

23JANUARI

Åh, vet inte om jag ska skratta eller gråta åt detta skämt!
Det började med att en liten gosse skrev på facebook att det var inställt p.g.a att Aranäsgymnasiet skulle sanera skolan, sen skrev alla det. Gick in på fronter och mycket riktigt, skolan var stäng. Sen kom det fram att den var öppen och några minuter skrev någon att den var stängd. I själva verket är det någon underbaring som hackat sig in på fronter och skrivit detta. Hur kul?  

Jag gillar bilden starkt förövrigt!

Matchen gick inte så bra idag, slut resultatet 30-14 till Kropps. Jaja, får väl muntra upp oss med att vi knappt hade några 9:or som kunde styra upp spelet ordentligt PLUS det allra viktigaste (nästan) Sverige slog Kroatsien, hur bra?

@ LISA

Sitter just nu hemma hos Lisa och tittar på 88 minutes som går på TV4+, Paulina är även med. Bio var mer än vad jag förväntade mig, den var ap bra! Ni som inte sett den, se den! Detta skriver jag inte för att (som alla andra tror) jag gillar Johnny Depp utan för att han, och de andra som spelar i filmen, är riktigt bra! Det ska ni ha klart för er.

Fick jag reda på ikväll att jag har match tidigt imorgon, eller ah vid 13:00, fast vi ska samlas 12:00, men ändå.. Nu ska jag koncentera mig på slutet av filmen.

Köss!

22JANUARI

Kilar in till Göteborg med mammi, kollar lite i affärer och kollar sedan på The Tourist (WOHUU!!).
Puss!


21JANUARI

Efter en kort skoldag, ett DVD-träningspass med Paulina i hennes vardagsrum (som var riktigt roligt, ska skaffa en sån DVD själv) och sedan vidare hem till Madde på fredags mys med tjejerna summerar jag denna fredag som underbar! Vi åt kladdkaka och spelade Med andra ord, älskar det spelet!! Kan bero på att jag går in för det vääldigt mycket men men, roligt är det i alla fall!

Nu ska jag somna till The Notebook. Imorgon hoppas jag att mamma orkar åka in till Göteborg och kolla på The Tourist med mig. 
Puss!

Saknar det bara lite.. För mycket.

20JANUARI

I feel good, so good!

Även fast vi gick från 08:25 till 15:30 tycker jag inte alls dagen var seg och tråkig. Det är säkert bara nu i början det är så? Men jag är så himla nöjd med mitt val. (Ni kommer aldrig bli av med mitt tjöt, haha).

Glad Kristin.
Nu måste jag dra på mig träningskläderna och bege mig mot träningen.
Puss!!

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!!!!!!! 
Att jag missat och berätta för er!

4 månader och 1 dag kvar, tagggaaa!!!
Men som jag sagt hela tiden, 20 maj 2011 kommer den! Jag får fjärilar i magen bara jag tänker på den! Det värsta av allt i hela världen skulle vara om jag inte fick biljetter till världspremiären, men det tror jag inte kommer hända.. ;)

19JANUARI

Äntligen har jag fått kläm på engelska glosorna, men det tog sin tid! Nu ska jag surfa omkring på internet för att hitta fakta om Sexmissbruk. Nu har min klump i magen kommit tillbaka, fan. Jag har ingen aning hur jag ska börja heller, dö dö dö! Okej, jag överdriver kanske liiite, för jag får fråga henne så fort det är någonting, men detta med att samla material får jag panik över + skriva frågor som jag ska besvara i en löpande text som ska vara mellan 2-5 sidor, och det är inte ens hälften av arbetet. Nu vet ni vad jag har att deala med..

Efter skolan träffade jag Kiwin en stund. Vi gjorde pannkakor och tittade på Transporter 3.
Over and out.

VÄSTTRAFIK KAN LIGGA GÄRNA LÄGGA NER!!

Hur irriterad blir man inte när buss efter buss inte går, när bussarna är försenade 20 minuter eller att västtrafiks personal inte är speciellt trevliga?

Minst 7-8 gånger sen jag kom hem från Dubai (8/1) har detta inträffat. Det har givetvis så att bussen vart sen upp mot 5 minuter, men det är det som varit värst jag skriver om nu. 

Nu ikväll efter träningen ställde jag mig vid busshållplatsen 19:33 som skulle ta mig hem, bussen skulle gå 19:50. Klockan blir 19:56, ingen buss kommer. Klockan blir 19:59, ingenting.. Ringen mamma och ber henne kolla västtrafiks hemsida och som jag trodde, dom hade ställt in bussen.. Det hade dom gått ut med 19:20 alltså 30 minuter innan bussen skulle gå, jag gillar hur dom tänker. 

Som tur är finns det taxi bilar som åker i alla fall(!!!!!!!!!) och att västtrafik betalar 300kr för det, väldigt snålt dock med tanke på folk som bor långt bort.. Plus så som dom håller på och tror att folk inte bryr sig om bussen inte kommer. 

En sak till västtrafik borde ''läxa upp'' är sin personal! Det är hemskt vad vissa kan vara otrevliga eller stanna bussen och säga att han/hon inte tänker köra förens, den personen som tryckte på knappen, eller spelar för hög musik osv, inte kommer fram. Det är så patetiskt och inte minst låter alla andra på bussen lida för det, för det är inte några sekunder vi pratar om att dom stått och väntat utan många minuter!!

Ska dom fortsätta såhär tycker jag dom kan lägga ner västtrafik och fixa in något bättre företag som i alla fall kan driva fram sin trafik!

18JANUARI

Hallu! 

Har fått en stor klump i magen som samlat på sig under dagen. Jag kanske inte berättade det för er igår, men jag ska göra ett samhälls arbete i skolan, man får välja ett ämne att arbeta om, jag valde sexmissbruk. De som går i klassen har redan fått 4 veckor med genomgångar, fått på börja arbetet osv.  Igår fick jag reda på detta arbete vad som skulle göras, 4 veckor har jag på mig. ''Det klarar jag enkelt och snabbt'' tänkte jag, men nu när alla andra i klassen säger hur mycket det är med material, skriva och tänka får jag en rejäl klump i magen och tror inte jag kommer hinna. PLUS att jag sitter och pluggar in engelska glosorna som är tills på torsdag och jag blandar ihop dom, jag har lite panic @ the disco right now. 

Nu tar jag mig en pause, tar bussen in till kungsbacka och går på träningen så hoppas jag denna oron försvinner! 
Bye!

SHOPPING 110117

Linne, BikBok / Linne-blus, Cream / Svart mysdress, Saint Tropez /

17JANUARI

Hola amigos! 

Jag är så nöjd med min nya klass och lärarna är jättetrevliga också (av de 3 jag träffade idag). 
Imorgon är en väldigt kort dag och jag har väldigt bra schema, vilket är supääär!


Min super snygga döskalle ring jag fick från Josefine igår!!

Nu måste jag städa på mitt vackra rum, byyye!

BOOMERANG SPRING 2011

Igår när jag, Hanna & Fannie traskade runt i Göteborg hittade jag denna fina shortan från Boomerang. 
899 riksdaler, I love it!

16JANUARI

Har precis tittat klart på slutet av Transporter 3, som jag somnade till igår, gisses vad Jason Statham är bra i den, sexig också. Robert Knepper är inte heeeelt fel heller, jag undrar om det bara är jag som ''tänder'' på de äldre skådespelarna.. Sen kan det också vara så att Robert Knepper och Johnny Depp har några små drag som gör dom lika? 

Sexy. 
Hoho, kollade precis upp hans ålder - 52 bast!

Idag har jag även träffat Josefine fönstershoppat lite på Kungsmässan och fikat på Karma. Fick även en dö (-skalle) snygg ring från henne. I love it! Lägger upp bild imorgon, för min webbcam tar jättedåliga bilder. 

Nu ska jag kolla på Solsidan, som äntligen har premiär!!
Puss!

SOMMAR 2011

Har precis tittat igenom en massa sommar bilder på facebook och inser mer och mer hur mycket jag saknar sommaren. Jag vill tillbaka till Dubai för värmen, men svensk sommar och sommarlov gör en så lycklig, jag var för det mesta lycklig sommaren 2010.

Långasand m. Hanna.

Skärsjön m. Lisa.
El negro!
Skåne m. la famila.
Oskar Linnros m. Josefine!
Paulinas tjejmiddag.
Yulias tjejmiddag. 

Skulle kunna ladda upp 100000 tals mer bilder, men jag tror ni förstår helheten. Saknar även alla fina kvällar i stugan, får se till att fixa den lite mer i sommar så det blir mer aktivitet där! 
Nu ska jag sova puss!

15JANUARI

Hej vänner små!

Nu är det egentligen tänkt att jag ska skriva om The Tourist, vad jag tyckte om den osv, men ne! 
Igår kväll gick jag och Hanna till Bergakungen, var lite sena och det var lång kö, vi skulle köpa lite godis till filmen. Filmen började 20:45, vi var klara med köpet vid 20:48. Det är ändå reklam innan så vi behövde inte stressa ihjäl oss. Trodde vi ja. När han som ska riva av biljetten säger följande ord vet jag inte om jag skulle skratta eller gråta. ''Ni är på Bergakungen, filmen visas på Biopalatset. Ni är på fel biograf''. 
- Jag blir matt!

Jag som verkligen taggat till denna dag. Det känns som ''han där uppe'' vill ''jävlas'' med mig. VARFÖR!? 
Istället tittade vi på The little Fockers. Tyvärr kom jag inte ihåg så mycket av filmen eftersom jag satt super kissnödig hela filmen och kunde inte tänka på något annat än att få gå på toa.. Jag vet att man kan gå ut från biografen och gå på toa, men vi satt i mitten och alla runt omkring var så inne i filmen att dom inte ens såg ner i popcornen en enda gång. Kände inte riktigt för att förstöra deras intresse i filmen. Fast egentligen skulle jag vilja kasta popcorn på varenda människa i biografen så sur jag var för att jag inte fick se den filmen jag har väntat på i över 6 månader!!

Idag var jag, Hanna och Fannie på stan. Vi åt lunch och kikade i affärer, mysigt. Nu i kväll var Paulina och Madde här och kollade på Prinsessan och grodan, en favorit!

Jag är nervös inför måndag då jag börjar i min nya klass, hejdådådådådå!

Vår mumsiga lunch-macka.

13JANUARI

Är såhäääääääääär sugen på att köpa en iPhone 4, men min hemska Sony Ericsson går inte ut förens i maj eller senare.. Jag vet att iPhone 5 kommer någon gång i juli juli, men den är så super ful så att hela magen vrider sig ut och in.. Jag tycker att iPhone 3G är halv fin i utseende, varför göra 5 precis lika dan som 3:an? Förutom kameran då som är.. Ful. 

Efter en lång dag av skola, utlämning av CV:n, väntan på mamma i 1h på coop(!!!) sitter jag här nu i min mysdress och dricker te i min I ♥ Dubai - mugg. Min hals är hemsk, vill inte samarbeta och gör ont när jag sväljer, hoppas verkligen den blir bättre till imorgon.
Är såhääääär trött så det börjar bli dags att hoppa i bingen. Imorgon fortsätter mitt äventyr av utlämning av CV, ska kolla på The Tourist och sova hos Hanna. 

Godnatt vänner!

ALLT SOM SIMMAR ÄR INTE FINA FISKAR

Gud så stolt jag är över mig själv just nu! Har skrivit klart mitt CV,  jag känner att allting flyter på och jag mår som fisken i vattnet. Nu gäller det bara att arbetsgivarna nappar. Oooh, där fick jag till det. Flyter - fisken i vattnet - nappar!

Nu säger mina ögon ifrån och vill vila i några timmar, min hjärna och resten av min (body builder) kropp också.
Godnatt alla fiskar i det blå!

Passande bild! 
Bild: Atlantis, Dubai.
Fotograf: Håkan Eriksson (även känd som morbror).

12JANUARI

Hellu! 

Idag var/är en bra dag. Jag var/är på gott humör och på måndag byter jag till samhäll/internationell. Efter skolan gick jag till Kungsmässan och tog mig en titt i affärer, hittade massa fint! När jag kom hem till Onsala kollade jag i Mimistore och hittade även där 1000 olika underbara klädesplagg. Dock hade jag knappt några pengar i plånboken.. Så nu sitter jag här och skriver ett CV. Dagar som dessa vill jag ha ett jobb jag kan gå till och tjäna mina egna fina pengar. 

En annan sak som gör mig glad är detta:

Bokade biljetter till mig och Hanna! Som jag längtat efter att få se den!

SHOPPING IN DUBAI

En tub klänning, Al Souk.
I ♥ Dubai t-shirt, Al Souk.
2 shorts - New Yorker, Dubai Mall.
RayBan, Al souk.
NYS glasögon, City Centre.
Röda höga converse, City Centre. (195dhs=390kr)
Vita låga converse, City Centre. (185dhs=370kr)
Hermés plånbok äkta, marknad från desert saffari.
Kamel berlock, Al Souk.
I ♥ Dubai mugg, DAY TO DAY.
3 linnen - tradivarings, Mall of Emirates.

Al Souk är en marknad i Dubai som är grym!! Åker ni till Dubai så ska ni besöka det placet!

VACKRA TING

Vackra ting från indiska.

11JANUARI

HJÄLP MIG SNÄLLA SVENSKA BEFOLKNING JAG SKÄMS IHJÄL!!

Min pappa var med på nyheterna igår med sin ''antihalkare'' en uppfinning han skapade 2004 som han förbättrat under åren. Här är klippet:

Jag håller/höll på att komma över detta klipp. Fast det är det mest sedda klippet på tv4 nyheterna..
Men så nu, när vi sitter och äter berättar han att mix megapol har ringt och vill ha med honom imorgon!! De ska prata om uppfinningen och så ska folk i Göteborgsområdet ringa in och ge en bra anledning till varför han/hon behöver en grusad väg av Patrik Alexandersson. Den med bäst motivation kommer pappa till och grusar med sin antihalkare..
Jag vet inte vad jag ska göra. Ta mig från jordens yta ett litet tag.

APARTMENT

Är jag alldeles för desperat när jag kollar på lägenheter i New York, Manhattan, som hyrs/säljs ut?
Denna är min favorit hittills som ligger på Upper West side. Väldigt billig för att ligga på Manhattan, $1895 = 8000 kr i månaden.
Här och här är en helt underbara på Upper west side, $2000 i månaden, det är ju ingenting!!! Den andra är ju helt gudomlig! 
Jag vill flytta dit nuuu!

Bild: New York 2008

9JANUARI

Jetlag.

Igår när jag kom hem slängde jag upp alla kläder och andra saker jag haft med mig på sängen. Jag trodde (tror!!!) att hela resan vart en dröm, den gick så fort. 
Hanna kom hit på kvällen och sov över. Jisses vad jag saknat henne! 

Idag när hon skulle hem var alla bussar inställda, så hon kom tillbaka hit och vi kollade på sommarn med Göran och SATC 1. Eller ah, Hanna kollade på SATC medans jag låg och sov..

Imorgon efter jag vart och hälsat på morfar, vilket blir på morgonen, lovar jag er att uppdatera om slutet av min resa! 

Puss!

7JANUARI

Till Staffan!!

Hemflightnr.
09:30 Riga    BT792

13:00 Göteborg   BT121

Om 4h (klockan 05:00 Dubais tid) går planet. Innan dess ska vi packa ner det sista och käka libanesisk mat, mums!

6JANUARI

Vill bara meddela att vi lever men att det är dags för att lägga sig. Har blivit sena kvällar och tidiga mornar.
Skriver mer imorgon, puss!

5JANUARI

Våningen man åker till.
Dubai Mall. Den delen med vågor är ungefär lika stor som Kungsmässan..
Burj ala arab - 7 stjärniga hotellet.
Idag har vi hunnit med mycket som ni ser. Började dagen på ca. 400 meter, fast att jag har höjdskräck tog jag mig upp ändå. En underbar utsikt över Dubai fick jag som belöning!
När vi kommit ner till jorden igen gick vi snabbt på Dubai mall och shoppade, åt och väntade.. 

Vi tog bilen och körde runt i Dubai och hamnade på en strand alldeles vid Burj ala arab. Från den stranden har jag plockat med mig minst 100 snäckor.. Nu gäller det att välja ut vilka som är bäst *careface*.

Efter att vi sett utsidan på Burj ala arab åkte vi till Mall of Emirate och åkte skidor. Känslan att gå från +26 till +5 på 2 sekunder var.. Kall. Det var helt underbart att få åka skidor igen (gjorde aldrig det 2010 eftersom vi åkte till Kiruna). Efter skid åkningen tog vi en shopping sväng på Dubai Emirate Mall. Fick med mig 3 linnen, visar allting när jag kommer hem till Svergie.

Nu ska kila iväg till ''våran'' libanes resturang. Vi är nog klassade som stamkunder där nu!
Puss!

EN HÄNDELSERIK BILRESA FRÅN KUST TILL KUST

Bilresan blev ett riktigt äventyr, vi åkte till andra sidan kusten, till Fujairah. 

Bil hyrningen gick inte som väntat. De som jobbade på uthyrningen hade lovat bl.a en ny bil, den var från 2007 om inte ännu äldre. Den hade repor i lacken, rök-luktande säten och ut sliten ratt (dom älskar att tuta). 

Vi kom iväg vid 13:00 tiden (då vi egentligen skulle vart i Fujariah). Vi åker på en stor motorväg med en massa bensinstationer längs vägen. Vi började resan med halv tank och när vi kommit in på en väg som Emirates Road (se kartan nedanför) kör vi in på en lite mindre väg med tungt lastade lastbilar. Då hade vi 4 pluppar på bensin mätaren, men inom loppet av 3minuter hade vi EN! När vi kör in på den lilla vägen står det att det inte kommer finnas några bensinstationer alls mer på vägen. Vi var mitt ute i öknen, ni vet de amerikanska filmerna då dom står mitt ute i öknen och så kommer en liten boll rullande över vägen, precis så var det! (PANIK!!)

Efter några hjulsnurrar på bilen hittade vi ett hål i väggen. En av långt hus med några små bil firmor och ett sunkigt café. Tack och lov var det riktiga hjältar som jobbade på firmorna och åkte till närmsta bensinmack och fixade bensin åt oss. 

När vi fått bensin i tanken och många skratt och uppvisningar, från människorna som bodde där, åkte vi vidare på vår resa.

Framme i Fujariah åt vi libanesisk mat och gick på nattmarknad. Vid 23:00 tiden åkte vi hemåt.

Röd & svart = Vägen dit. Svart är den lilla tungt-lastad-lastbil-öken-där-vi-fick-sopatorsk-vägen.
Brun = Vägen hem till hotellet.

Mer bilder från dagen har min morbror.

4JANUARI

Godmorgon!

Idag ska vi hyra egen bil och köra till ... Jag kommer inte ihåg vad det heter just nu, fan. Jag vet inte hur detta kommer gå med tanke på att i Dubai kör dom som dårar och har 100000000 vägar, inga snabba smidiga utan för att komma till ett ställe måste du köra runt hela stan, typ.

Mormor: Skidåkningen och tornet (Burj Khalifa) blir imorgon! Nej tack, vi behöver ingen snö, vi klarar oss så bra utan den, hehe!

3JANUARI
Jag var tvungen, hehe..


Tjabba!
Det har tagit mig ungefär 20 minuter att bli klar med att ladda upp alla bilder, sega internet.. Jaja, till saken - matchen var sådär.. Slutade 2-1 till Milan. Zlantan var okoncentrerad och dålig. Kom givetvis i bråk med motståndarlagest tränare. Robinho sprang in i en kamera och fick lämna planen. Dock såg Robinho's inspringning i kameran väldigt rolig ut.

Idag var vi på Atlantis, ett äventyrsbad här i Dubai som ligger längst ut på en av ö-palmerna. Super kul! Dock tröttnade man lite på att åka runt i en uppblåsbar ring i alla slingor dom hade gjort, men det var roligt ändå. 
Vi åkte därefter till Dubai Marina och åt hamburgare, stora hamburgare så nu är jag mätt som en plätt!

Nu är klockan jätte mycket och jag är trött. Jag ska lägga in alla bilder från min morbrors kamera när jag kommer hem. Han har systemkamera och får mycket bättre kvalite osv på bilderna. 

Godnatt!
 2JANUARI

Har precis kommit hem från stranden. Vi har bara en mellanladning på hotellet för att duscha och göra i ordning sig inteför kvällens match. Idag var vädret underbart, eller i alla fall när man var i vattnet för att det kom vågor som var nästan 2meter höga. Jisses vad roligt jag och bror hade när vi hoppade och dök i vågorna.
Jag lägger in bilder senare ikväll för nu börjar tiden rinna iväg och hungern öka.

Puss!

DUBAI FESTIVAL CITY

Vi tog oss en rejäll sovmorgon (vilket behövdes) och tog lång tid på oss medan vi åt frukost. Vi hade bokat att vi skulle sticka iväg på desert safari men han som skulle hämta oss här på hotellet var 1.5h försenad så vi skippade den turen. Istället åkte vi och bokade biljetter till Milan matchen imorgon, är super taggad vill jag lova! Att ett av världens största lag ska spela i Dubai just när vi är här, vilken tillfällighet!
Efter att ha fixat biljetter åkte vi till IKEA och åt svensk mat (yes, jag har saknat det, haha) och gick runt i festival city som är ett varuhus. Köpte med mig ett par shorts från New Yorker.

Nu sitter jag och lillebror själva på hotellrummet och lyssnar på hans jättekonstiga musik, Rucka Rucka Ali – Ima Korean (feat. DJ Not Nice).. Morgondagens planer är att kila ner på stranden och på kvällen gå på matchen, låter redigt nice!

Ska återgå till min bok Inte han som jag fick i julklapp av min syster. Den är verkligen jättebra, mina förväntningar var inte alls höga men damn. Den är inte långtråkig någonstans som långa (tjocka) böcker kan bli, read it!

Puss!

EN SPECIELL NYÅR


Ja, vi kom aldrig fram till Khalifa. Vi satt fast i en bilkö på motorvägen och när klockan började närma sig 00:00 stannade alla bilar mitt på vägen. Dom väntade ungefär 200 000 människor nedanför Khalifa och så undrar jag hur många som stod på motorvägen. Det var en speciell nyår! Dock blev jag riktigt besviken på fyverkerierna. Det var bara några fjutiga saker som sköts ut från byggnaden, men el grande finale kom aldrig.. Mer udda nyår går nästan inte att fira, i en taxi, på motorvägen, ingenting att skåla med och fyverkerierna varade i 3min. 

Vi åkte till ett hotell och skålade in det nya året. Någon timma senare gick vi tillbaka till vårat hotell och firade in den svenska nyårn. 

1JANUARIRSS 2.0