SPRING FÖR LIVET


Ja, då var det dags i år igen. Nu har jag anmält mig till Onsala runt och Midnattsloppet (Strömstad milen vet jag inte hur det blir än). Känns bra att veta att det är 100% säkert nu. Har vetat sen förra året att jag vill springa loppen och att mitt nyårslöfte var att förbättra mina tider och nu är det spikat.

Jag vet att jag lovat x antal gånger att skriva/ge träningstips, men på senare tid har jag haft mycket i skolan och lagt bloggen åt sidan - men nu jäklar!

27FEBRUARI


Bulgursallad
4 pers.
ca. 15-20 min.

4 dl bulgur
3-4 kyckling filéer
2 avokado
2 paprikor
1 gurka
1 ask coctailtomater
1 grönsaks buljontärning
Några droppar limesaft

1. Börja med att steka kycklingen.
2. När kycklingen börjar bli klar kokar du upp bulguren (lock på!!) på låg temperatur i 8min (tiden varierar beroende på vilket bulgur märke du har).
3. Häll ner vatten i stekpannan, tillsätt buljong träningen, häll även i några droppar av limesaft, sätt sedan ett lock över kycklingen och låt den koka på låg värme.
4. Gröp ur avokadon, haka gurkan i runda skivor och skär dem sedan i halvmånar. Skär paprikan i små tärningar. Dela coctailtomaterna på mitten.
5. När kycklingen är klar, skär den i tärningar och häll ner allsammans i en skål och bland om.
FINITO!

20FEBRUARI


Toppar-GinaTricot

15FEBRUARIKylan har slagit till ordentligt. "Halsduken" som jag hade framför ansiktet frös!! Förutom det var skidåkningen grymt idag! Underlaget, lagom mycket folk och vädret var bra (förutom kylan uppe på fjälltopparna).
Idag blev det kvälls åkning och det var som en dröm hur bra det va! Nypistade backar och nästan inga människor = Helt underbart!

Imorgon åker vi hem, tråkigt nog (..) så jag kommer inte ha någon tid att göra ett blogg inlägg då vi åker skidor på förmiddagen och sedan åker vi från backen, med bussen hem. Vi hörs där hemma. Puss!

14FEBRUARI

Hallå!
De senaste  2h i mitt liv har jag slappat bort! Tog en låång dusch + bastu och 30 minuter i massagestolen. Nu är mina vader väldigt avslappnade, det var knappt att jag kunde resa mig upp och gå efter massagen.. Skulle kunna leva såhär ett bra tag till!
Ikväll var det ett kvällsåk inplanterat men dagens vind har ställt till det för oss hela dagen och även nu ikväll.. Liftarna har stängts av och på hela dagen. I början av dagen hade jag inga glasögon så när vi åkte längst upp på toppen som ligger på 1500 m.ö.h, kändes det som miljoner vassa knivar "attackerade" ansiktet så de det blev till att åka och köpa glasögon och dra upp halsduken över hela ansiktet resten av dagen, hehe!
TalkToYouLater!

13FEBRUARIFörsta dagen i backen avklarad! Hade riktigt tur med vädret i början av dagen, lite mulet och alldeles vindstilla. Senare in på eftermiddagen kikade solen fram bakom fjälltopparna, med solen kom även vinden (orkan)..
Annars var/är backarna riktigt bra. Det enda dåliga med back-systemet är att 3 backar går ihop till en för att komma till huvudliften och efter några timmar blir den backen alldeles för uppkörd dvs dålig.
Imorgon gäller samma sak - åka skidor! Jag skulle kunna stanna här i flera veckor bara för att åka skidor, dag ut och dag in!
Godnatt från Hemsedal, Norge!

FRAMME

Hej kåmpisar!
Nu sitter vi i lobbyn och spelar spel och myser! Skriver på iPaden nu så får se om detta vill dyka upp..
Buss resan gick bra, tog 9,5h med pause i drygt 1h! Imorgon ska vi upp med tuppen för att äta frukost, hyra skidor och sedan glida i backarna hela dagen, längtar så himla mycket!! Sist vi var och åkte skidor var i Dubai i några timmar..
Nu är det min tur i spelet, hörs imorgon, godnatt!

HEMSEDAL


Brb, Hemsedal!

12FEBRUARITop-GinaTricot | Hörlurar-a-JAYS four

Ni som funderar på att köpa dessa hörlurar - tveka inte! Dem är verkligen värda priset, jag ångrar inte en sekund att jag köpte dem!

10FEBRUARI

Alla planer ändrades hit och dit ikväll och det slutade med hemmakväll. Jag, ostkrokar, Sprite, Johnny Depp (till en början) och Män som hatar kvinnor. Äntligen är det lov!
Lovet är välplanerat, på ett avslappnat vis, vilket är väldigt skönt!

9JANUARI


Think about it.

STUPID PEOPLE

Har precis tryckt i mig varma koppen, cibatta och fruktsallad för att orka plugga timmarna ut. Jag är helt slut efter dagen som egentligen inte var så lång men förberedelserna inför FN-rollspelet tar verkligen på krafterna.. Ska bli skönt med ett nytt lov om 2 dagar. Look forward to it! Utöver de arbetet har jag naturkunskap och engelska, fun fun. Sen är det lov!!

8FEBRUARI

Min Stockholms helg med Hanna vad jättemysig och fylld med skratt! I fredags när jag anlänt åkte vi till Söder, där Hanna bor, åt god mat och sedan va det TV mys.
Hela lördagen gick vi runt i stan, från söder till gamla stan, drottninggaten, djurgården och östermalm. När klockan närmade sig 17:00 var det så kallt att hela ansiketet förfrös så istället för att gå hem tog vi tunnelbanan och tog ett fotbad och hamnade i soffan vid TV:n.
Söndagen bestod av att gå runt på Söder kika i affärer och på kvällen kolla Wallander. Gick upp 04:30 för att ta tåget 06:00 och gå i skolan till 16:30 - världens bästa måndag!

Någon favorit stad är det inte, men längtar till somaren då jag absolut ska besöka den igen!!

2FEBRUARI


Är helt excited för imorgon då jag ska åka upp till Hanna i Stockholm.
Jag åker direkt efter skolan och kommer antagligen inte ha någon tillgång till internet på tåget.
Nu ska jag sova har hunnit med att gå i skolan, jobba och plugga. Känner mig riktigt flitig!

RSS 2.0