Vad fan ska jag ha på mig?


Håret tog 26630257526 år att fixa, usch, inte nöjd någonstans..
Nu får jag traska till min garderob och kika ut vad jag ska ha på mig.

Bye!

30APRIL

GRATTIS JOSEFINE MAMMA EKLUND 46ÅR! (även alla andra som fyller år idag).

Matte provet gick faktiskt bra idag, det kändes bra i alla fall!
Nu ska jag börja fixa mig sedan ska jag möta upp J&J (Julia & Josefine) och så ska vi till Göteborg, kolla lite på Cortégen(?) sedan vidare till HardRockCafé Och spendera större delen av kvällen där och sedan blir det vidare på fest/krök!
Ha en dumt trevlig Valborg!

Har precis..

installerat ett sjukt nice program till min mobil. Man kan göra exakt allting som man kan göra på mobilen, programet kanske är gammal, don't know men jag älskar det!

Lite bilder från idag, bl.a mysdressen, balklänningen (ser jätte tråkig och ful ut på bild, snyggare på) och solbrillorna.

Tidsfördriv

VAD HÄNDER MED DINA VÄNNER I FRAMTIDEN?
Ta fram mobilen och slumpa bland kontakterna.

Alkolist: Johan Örnmark
Påkörd: Simon Lyxell
Nobelpristagare: Lovisa Schmidt
Strippa:
Ellinor Ramstedt
Fotomodell:
Susanna Johansson
Uteliggare:
Ludvig Skvagersson
Fotbolls proffs:
Emelie Olsson
Flickvän:
Sanna Järsvall
Pojkvän: Emma EÖ
Stalker:
Daniela Eriksson
Bög: Kob (kort och bög, passar perfekt, hahaha)!
Oskuld tills 30+: Amanda Holmqvist
Nästa Hitler: Angelina Johansson
Porr stjärna: Pauline Lundblad
Hippie: Christian Larsson
Knarka ihjäl sig: Joel Palage
Blottare: Viktor Wigert

 


29APRIL

Hoho, är 100% säker på att mormor köpte väskan idag, eller det är jag eftersom hon sa det! Awsome!

Hej Kristin suger i matte man är fucking amazing i svenska! VG på ett läxförhör, VG på min berättelse jag gjorde för några veckor sedan och VG på en recention, hej världen! Dock är min matte lärare elak, hon har ljugit för mig, NEJ! Hon berättade inte hela sanningen. ;) Haha, men matten ska jobbas upp, prio numero one!

Idag har jag vart i kungsbacka och pluggade matte, jag ska allt visa min matte lärare att jag förtjänar bättre (ska nämligen ha matte prov imorgon).
Nu ska jag duscha, städa mitt rum och tagga som fän imorgon!

Talk to you later!

har ska man skriva något men jag kommer inte på något bra..

Super go dag!
Hej jag har en omogen klass, men vissa borde få en guld stjärna för att dom gör min dag till ett enda skratt! ♥

Jag, Kiwin och Linnéa åkte in till Göteborg och kollade. Hittade en sjukt snygg väska och nu när jag skulle skicka den till mamma var det inte det lättaste och hitta den på internet..
Denna är blå, ska ha en svart. Eller ska antagligen få den i present av mormor.

Den är snyggare och större i verkligheten, jag älskar den! Inte lika dyr som förra jag hittade på 2000kr, denna ligger på 900kr. *tummen upp*
Nu ska jag duscha och lyssna på Bach, Monteverdi, Roman osv, för jag ska göra resten av mitt musikprov imorgon, lyssnings prov. Men den skriftliga delen gick faktiskt väldigt bra! (:

Hejdå.

28APRIL



WUUHU! 600:de inlägget nu!
Sitter och lyssnar på YT, så jävla roliga busringningar:
Barnporr.

Porr farsan

LYSSNA LYSSNA LYSSNA!
Sitter och garvar ihjäl mig åt detta!
Ska strax in till Kungsbacka och träffa Lollo.
Ha det fint!

27APRIL

Hello my dear!
Direkt efter skolan åkte jag med Josefine in till bibloteket och pluggade, gick faktiskt bra! Har gjort klart hkk arbetet, pluggat massa musik och gjort klart min idrottslektion, go Krillegirl! Nu ska jag duscha och sedan plugga mer musik, glo på tv, och leva livet. Jag är jätte glad nu! Bara små saker får mig att le hela tiden. Längtar tills helgen!

Hittade denna bild och massa mer (som jag inte vill lägga upp) på mitt USB-minne, inte igår om man kollar på resten av bilderna. JAG ÄR AS SNYGG!
Takecare.

Paus från arbetet..

Får väldigt ont i svanskotan av att sitta i min säng, halv ligger ner typ, haha. Blev på mycket bättre humör förut för jag fick ett samtal från Miss. X, det gjorde mig glad att höra hennes röst igen! Ska förhoppningsvis ses emot slutet mot veckan, ser mycket framemot detta. Nu blev jag jätte osäker hur emot/imot stavas, när jag tänker för mycket på ett ord känns det som jag skriver det fel, sad face, haha! Det stavas väl med E, eller..? Aah! Tillbaka till ämnet, det går framåt i min Hkk - inlämning, dock kommer jag inte lämna in den på morgonen imorgon, men hon älskar mig och jag kan bli en super fjärskis när det väl behövs och jag lovar er, det fungerar. ;)

Har fått många frågor angående mitt hår, inte bara på bloggen utan in real life, tänkte dra lite ''fakta'' så era frågor blir besvarade.

♥ När mitt hår är lockigt, ja, då sover jag med flätor simpelt och jag behöver inte oroa mig för att det ska se ut som en tornado på huvudet när jag vaknar.
♥ Nu när jag fått väldigt(!!) mycket längre hår får jag inte fula lockar längs ner vid topparna, stort +, detta märkte jag i dag när jag inte gjorde flätor innan jag gick och la mig. Dock var det helt spiktrakt blir ju ganska tråkigt i längden, men det blir det med lockigt hår med, tycker det är jätte fint med det!
♥ För att få längre hår böjer jag huvudet fram och borstar jag underhåret 100 gånger. Mycket effektivt, tips till er som vill ha längre hår!
♥ Jag fick några förfrågningar om jag skulle raka mig på ena sidan, nej, jag hade funderingar på det, men det ska bli små flätor i stället, lika snyggt det med. Vill inte ''riskera'' mitt hår, fegis, hehe!

Jag är öppen för fler frågor! Nu ska jag återgå till mitt arbete.
Peace!

26APRIL

Jag kan börja med att skriva att det blir inga bilder från kläderna som jag lovade igår, har för det första inte fixat några och för det andra sitter jag inte vid min dator. Jag använder mig av mamma's just nu för jag skriver ett Hkk arbete. Så det ska jag börja med nu, inte gjort ett sk*t.

Efter skolan åkte jag hem till Lisa med Paulina, skulle pluggat, men så blev det inte.. Satt i stället och gjorde massa inspelningar på mobilen och höll på att fjanta oss!

Men nu måste jag göra den här inlämingen, ska vara inlämnad imorgon, wish me good luck, dock har jag en ursäkt. Säger bara att internet la av och att jag inte hade henne's mail adress, fungerar alltid. Eller så ber man bara om att få skicka in den på kvällen eller dyligt, haha!

Bye.

Söndag

På den senaste tiden tappar jag mycket blogg intresse, som ni märkt, det har med privata själ att göra, men jag kan säga såhär:
Det suger att inte ha alla spelare på plan, man behöver alla för att kunna försvara sitt mål - jag har en utvisad.

Min lördag gick fort. Dagen började med att prova kläningar som mamma köpt hem, nu är min bal kläning klar skönt att slippa oroa sig för det (bild kommer imorgon). Jag och mamma åkte in till Kungsbacka köpte en mys dress jag tittat på även ett par solglasögon. Sedan åkte vi och handlade mat åkte hem gjorde rent altanen, åt middag sedan film mys, just me and my mom. Där var lördagen klar.

Söndagen gick inte lika fort. Vaknade upp och någon timme senare kom Linnéa hem till mig, vi åkte till Iserås (stället där sommarstugen ligger) kollade där, det är väldigt mycket att göra. Men det kommer bli kul! Åkte sedan hem till henne, åt middag sedan åkte vi runt lite i Kungsbacka, några timmar senare träffar vi Yulia och jag åker hem bara några minuter senare. Kommer hem äter mat, kollar på Parlamentet och Wallander.

Nu ska jag plocka undan lite kläder från min säng och sedan gå och lägga mig.
Kram!

25APRIL

Hade inte tid att skriva igår, knappt idag heller för att Linnéa kommer hit alldeles strax och jag har inte ätit frukost än.. Så jag får skriva mer ikväll!
Puss!

23APRIL

Skolan idag var go, inte så lång dag så den jobbades igenom snabbt! Efter skolan kom Josse hem till mig och vi åkte in till Kungsbacka tittade på lite kläder, la undan en jätte mysig mysdress som förhoppningsvis blir min imorgon! Sedan åkte vi hem till Josse och gjorde mat, eller Josse gjorde mat, jag satt och kollade på tv, haha! Vid 19:00 tiden åkte vi in till Göteborg och satte oss på Espresso House, wonderful! DOM HAR FÅTT FRAPINO IGEN! ♥♥♥♥♥♥ Denna sommaren kommer ni tappa räkningen på hur många frapinos jag dricker, det är kärlek på hög nivå! Efter ett tag där inne åkte vi tillbaka hem till Josefine och åt godis och tittade på film, nu ska jag alldeles strax lägga mig och sova, väldigt trött!

Förövrigt har jag äntligen fått tillbaka min mobil så jag är underbart glad!
Imorgon hoppas jag på att träffa Fillan som ska få åka med mig till Frölunda Torg och titta på kläder mammi lagt undan.
Idag är det ett år sedan du gick bort.. Jag saknar dig.

GodenNight.

22APRIL

Är super trött nu så det blir ett snabbt inlägg.
Nationella idag var både lätt och svårt, beroende på uppgift. Har gått runt med extrem träningsvärk i mage och lår, så hade vi styrke pass idag på idrotten, det kändes i magen.. Jag kommer ha dubbelt så mycket imorgon för jag gymmade idag också, 2h grymt! Var på kungsmässan en snabbis innan med mamma.

Nu vill jag lägga mig i sängen och sova, så det ska jag göra nu. Imorgon är det fredag, gött som godis, haha! Inga planer för helgen ännu, förutom att jag ska börja skriva på mitt hemkunskaps arbete som ska vara inlämnat på tisdag. Tänkte även åka till sommar stugan och se hur det ser ut där så jag och Hanna inte kommer dit helt oförberedda, lär va mycket saker..
Puss&Godnatt.

TOP 10 bästa bortförklaringar för sen ankomst!

TOP TIO!

10. Ursäkta jag är sen, men fick sakta ner när jag såg skylten "Skolområde, kör sakta".

9. Förlåt för att jag är sen, men min katt stände in mig på toaletten.

8. Förlåt för att jag är sen, men grannen tejpade igen dörren med silvertejp.

7.
Förlåt för att jag är sen, men min fågel hade tagit mina nycklar
.

6. Förlåt att jag är sen, men min hund åt upp min väckarklocka.

5.
Ursäkta jag är sen, men alla i korridoren ville ha min autograf.


4. Förlåt för att jag är sen, mamma bad mig posta ett brev och efteråt såg jag rosa elefanter som tog mig upp till himlen, men nu är jag nere igen.

3. Förlåt att jag är sen men jag lät min bror göra mitt smink, stort misstag!


2. Jag kom sent till lektionen eftersom det var dimmigt i morse och jag kunde inte hitta min väg till skolan.

1. Jag kom inte till skolan idag för att min hund var deprimerad ... han berättade för mig om jag lämnade han skulle hänga sin i sitt koppel.

Ny låne telefon


Min snälla farbror var här och lämnade den till mig, dock var vi hos mormor, men nu har jag den!

Är väldigt trött nu och vill sova. Men först måste jag duscha och hålla på........ JAG LÄNTAR TILL SOMMAREN OCH JAG SAKNAR EN LITEN JÄVEL SÅ IN I HELVETICAS MYCKET!!
Btw, no provet gick hyfsat bra idag, imorgon är det sista matte nationella, så jävla skönt! Sen är det bara no, biologi, kvar. Eller det är ju svenska muntliga, men det har jag redan 'redovisat'.

Peace&Love!

På tal om vulkanutbrotten på Island

Märkligt att flygplan är beroende av ren luft med tanke på hur mycket dom själva släpper ut.

21APRIL

Ja må hon leva, ja må hon leva! ♪
Grattis mormor, Birgitta, 69år!

Chill dag i skolan, har suttit och tänkt på somaren, om mitt förra inlägg och att jag glömde telefonen imorse.. Jag skulle få låna en telefon av min farbror (jag klarar inte av samsung, han har en sony ericsson jag lånat innan), som min kusin skulle ta med, men nej, den fick jag inte!
Nu ska vi åka och fira mormor på sin dag.
Take care.
/K.

Bal klänningen & lite sommar 2010


Såhär ser den ut, dragkedja på baksidan också.

När jag satt på bussen idag (även nu) fick jag panik jäklar vad jag är sugen på sommar. Jag ska antagligen få inreda en hel sommar stuga, jag älskar mina idéer ibland, fyfan vad kul jag kommer ha, ska prata med Hanna också om det (eftersom jag vet att hon älskar att inreda osv så hon ska hjälpa mig och ge mig inspiration m.m). Det är nämligen så att min gammel faster (som ägde stugan) gick bort för några år sedan och vi slängde bara in hennes saker i stugan som hon haft i sin lägenheten. Och nu när pappa köpt den ska jag fixa den!
Men i lördags slog det mig att jag kan känna pengar på att fixa till den! Fast sedan när jag, mamma och pappa pratade om pengarna, kom jag på en bättre idé, eftersom jag får saker osv utan att göra så mycket kan jag fixa den som att jobba ihop allt + få saker samtigt, alltså att göra dom en gentjänst! Plus att det är en hejdundrandes kul sak att göra!
Men tro inte att jag ska lämna stugan pank! ;) Det är en sjuktstor gräs matta som ska klippas, och eftersom det gräset växer som ogräs blir det mycket pengar som rullar in, hehe! Plus att jag ska fixa rabaten osv. Jag längtar till somaren! Och eftersom jag och Josse antagligen ska bo i Fjällbacka 1 vecka i sommar behövs det fickpengar!

För övrigt har jag duschat, satt på lösnaglar, nu ska jag fixa te och titta på Scrubs.
Sov gott!

Hemma igen

Efter 7h är jag äntligen hemma! Först gick jag och pappa runt och kollade, sedan fikade vi på espresso house. ♥ Skulle ju få min mobil idag, men nepp, den var inte klar.. Hittade en mycket söt/snygg kläning på Indiska som kanske blir min ''bal klänning''. Satt och pluggade i 4h på fyren, eller i alla fall 3.5h för jag läste Johnny Depp's biografi från 2007, hehe! Sedan gick jag tillbaka till Kungsmässan hittade två tunikor och en kofta på Melrose, den affären har extremt snygga kläder!
Dagens mini inköp:

Lumene, foundation - 140:-
Kicks, nagelfil, 4 steg - 25:-
Kiss, lösnaglar - 130:-
Kicks, make-up svamp - 20:-

Nu ska jag äta, take care!

20APRIL

Ja, klockan är 11:46 och jag kom hem fär drygt 30 minuter sedan, engelskan var lätt har hyfsat lätt för engelska, matten var jag alldeles för okoncentrerad på men det gick okej! Nu ska jag in till Kungsbacka!

Hörs ikväll!

My man


Med denna helt fantastiska bild säger jag god natt!
Imorgon blir det även (helt säkert) shopping innan pluggningen!

My sweetheart comes home tomorrow


Idag fick jag ett sms från ThePhoneHouse om att min mobil var klar, härliga nyheter! Och imorgon har jag bara muntliga nationella, börjar 10:00, men muntliga i matte sen, 10:30(-11:00) muntliga engelska, sen slutar jag och då ska jag åka in och hämta den och plugga på fyren (bibloteket i Kungsbacka) för det är det enda stället jag pluggar riktigt bra!

Gör dig populärare med fler besökare, tryck här!

Super redigerade bilder!




19APRIL

Ja må han leva, ja må han leva..
Grattis på 50 årsdagen pappa!

Eftersom vi kom hem till Parlamentet igår (20:30) så blev det inget bloggande igår, eftersom det var Wallander jag var tvungen att fixa mig för kvällen och ja! Så här kommer lite bilder från igår:

Jag & Isabelle, syster.

Folk.

Vincent, bror & Anna, flickvän.

Rasmus, sysling.

Isabelle, syster & Hannah, kusin.

Sist men inte minst (väldigt nära närbild) på Pappa!
Grattis! ♥

18APRIL

Hello bloggen!

Blir ett snabbt inlägg för att vi ska iväg och fira pappa idag, han fyller nämligen 50 imorgon, gamal gubbe, så vi ska ha släkt kalas om 1h, och vi måste åka om 25 minuter och jag har inte fixat klart mig ännu.

Ska klä på mig, ta lite mascara, smycken ska på, sen är jag fit for fight, haha!
Vi hörs ikväll, ha det bra!

17APRIL

Grattis Vincent (halv storebror) på 20årsdagen!

Just nu sitter jag med ett So arbete som ska vara inlämnat på måndag. Man ska fördjupa sig i ett u-land i Afrika och jag har Tchad. Det är frivilligt, men vill man satsa på högre betyg i geografi skulle man göra detta och även fast jag inte får VG+ eller MVG så är det värt att försöka göra det.
Nu vet ni vad jag ska göra underdagen, ikväll ska jag träffa Josse.

Ha det bra!

Modern family

Blev en hemma kväll för mig (med massa hemma mys, nu är det fredags mys ♪) eftersom jag gick hem från skolan. Först go mat med Talang 2010, sen för att smälta maten, tills efterrätten, blev det premiär för tv4's nya serie, Modern family. Jag har nog inte skrattat så oavbruttet i en serie som jag gjorde i denna. Synd att den går på fredag kvällar, men tur att då tv4 play finns.

Första avsnittet:
Modern family som handlar om familjerna Pritchett, Delgado och Dunphy.
När Glorias son Manny förälskar sig i en sextonårig tjej står det klart att det finns en hel del generationsklyftor och kulturella skillnader mellan Gloria och Jay att överbrygga.

När Claires dotter Haley, har med sig en kille hem försöker maken Phil spela cool inför ungdomarna. Samtidigt ställer sonen Luke till det för sig och Claire och Phil försöker bringa ordning i kaoset.

Mitchell och hans pojkvän, Cameron, har just fått hem sin adoptivdotter Lily från Vietman och de genomgår både himmel och helvete i sina försök att hantera den nya situationen som föräldrar. De har också en tuff utmaningen framför sig, att presentera Lily för släkten.

Efter Modern family blev det låååång film, 2h - Ransom. Bra men i slutet väldigt långsam och förutsägbar film.

Kvällens favoriter i Talang.

Micke Maskins robotsmoves.

Carl Tillenius - trollkarl.
Så jävla skön kille, hans rim är oslagbara! Och så undrar jag hur fan han får till det i slutet!?

Får tyvärr inte bort ''Nyheterna Skaraborg'', men jag tror ni överlever.
Nu ska jag sätta på Pirates 3 och sedan sova.
Sleep sweet!

Du gör mig knäsvag




Hehe.

Pirates 4




Hur hade Bloom och Knightley nu tänkt sig? Det är ju inte Pirates om dom inte också är med..
Filmen tar bara 1år att göra, och det blir antagligen (ganska säkert) den sista filmen (sad face), offra er förfan!

Back on track


Så blir det när man blir medlem här! ;)

Fler besökare?

garanterat mer besökare på din blogg, genom att bli medlem här det är helt gratis!

16APRIL


Mitt första val! Vilka super betyg jag har, haha!

Gick hem från skolan efter att vi haft 30 minuters so (+ nationella då), nu ska jag spela Pirates! :D

22:00

Nu går jag och lägger mig med te och en film. Går till skolan imorgon och gör nationella, sen får jag se hur det blir.
Good night!

Bilder från 9/4


Jordgubbs smothie. ♥

Miss you!


Buuuh! :( Bli klar snart, jag vill ha en riktig telefon!

Den jag har nu..

15APRIL


199:-

249.50:- (ev. underkläning till ''balen'').

Vaknade upp med hög feber imorse, ingen ork alls så jag var hemma idag. Har sovit och tittat på Alice in wonderland, love! Imorgon måste jag gå till skolan, i alla fall på morgonen för då har vi matte nationella och det är de nationella man kan ta mest poäng på, men jag går nog hem efter det, lär inte må super bra imorgon eftersom jag hostar förskyld osv.
Men nu måste jag skriva rent min berättelse.

Puss.

Jag hatar musikprov!

Vilade det gjorde jag + att jag tittade på Pirates 2, helvete vad bra den är (dom andra två också)! Dock har jag inte pluggat på musiken eller skrivit rent min 'berättelse' men jag ska se till att vara hemma imorgon, orkar verkligen inte skolan är redan skoltrött, kan också bero på att jag är sjuk. Jag och mamma var nere en snabbis på awaer fick köpt en under kläning och en tröj/linne/fläng, ah, jag vet inte, men jag lägger upp bilder imorgon.
Jaja, nu ska jag lägga mig och sova.
Puss!

*


Hero of war!

14APRIL

Usch, idag mår jag inte bra! Har känt av sen i måndags att det är någonting på gång, och idag fick jag feber. Great! Skönt i alla fall att slippa skolan man jag är väldigt trött och slö så det är riktigt dåligt!

Tänkte dra helgen lite snabbt, i fredag vaknade jag och Josse vid 10:00, så åt vi frukost och spenderade resten av dagen på min altan med lite mys! På kvällen, var vi hemma hos mig, Josse åkte vid 23:00 och jag träffade Lollo som även sov hos mig.
Lördag vaknade jag och Lollo av att Hitta Nemo meny:n är igång och Marwin & Doris tjöttar om att man ska sätta på filmen igen, aarh! Jag skjutsar hem Lollo strax efter vi fixat oss lite så är jag hemma hela dagen, eller till 16:00 så kommer Linnéa, vi träffade Koffe en stund, sedan hem till Lollo fixade oss och vidare på fest till Vässingsö, den sög. Det tyckte även alla andra där också, så vi åkte hem till Lollo, vidare ner till Statoil(?) hyrde film och köpte chips!


Igår var jag hemma hos Josefine efter skolan, pluggade och snackade, kom hem vid 22:15 så jag var väldigt trött, och därför blev det inget inlägg igår.

Nu ska jag vila mig en stund så ska jag och mamma kanske åka ner till awere som ligger här i Onsala och kolla lite snabbt på kläder, får se hur jag känner mig. Måste även plugga på mitt musik prov jag ska ha imorgon, om jag nu kommer till skolan.

Peace!

Facebook grupper


Vi som tänker för mycket.
Var bara tvungen att gå med i denna gruppen, ganska klockren.


Is your ass from McDonald's? Because I'm lovin it.
Allmänt rolig grupp.


Vi som blir blöta när vi duschar.
HAHA!


Vi som hatar när man ska köpa en ring och Gollum tar den.



Engla skämt är dåliga... Eller är det bara jag som är ute och cyklar?
Gruppen kanske är lite 'elak', men sjukt rolig på samma gång, haha!


''Dom enda två männen som förstår sig på kvinnor; Ben & Jerry.''


Jag vet att vissa grupper inte gjordes idag och jag blev inte medlem med dom flesta nyligen, men jag kan fortfarande sitta och skratta åt dom, love Face! ♥
Måste även tillägga att jag tycker jag kladdade över ''skriv något'' - rutan väldigt fint!

12APRIL

Just nu:
♥ Skriver jag detta inlägget.
♥ Lyssnar på: Rise Against – Hero Of War och det är väääldigt bra!
♥ Kikar in på Facebook någon gång ibland.

Alldeles strax:
♥ Ska jag skriva klart min svenska inlämning.
♥ Plugga på no:n.

Har gjort:
♥ Vart i skolan.
♥ Ätit pizza med Lollo (inte gjort det på 1.5år, och fyfan det äter jag inte igen)!
♥ Pratat med Josfine i telefon.

11APRIL


Här kommer filmen som skulle upp i fredags, men eftersom jag inte haft tid + att det vart så fint väder så har jag inte suttit vid datorn!
Filmen spelades in mellan torsdag och fredag natt.
Nu ska jag titta klart på Wallander och tagga inför skolan imorgon. Jag skriver om helgen senare i veckan, säkert imorgon och då hoppas jag på bättre uppdatering för er som bryr sig! :D Dock tror jag inte det eftersom det ska vara underbart väder veckan ut! ♥

Godnatt!

10APRIL

Haft 'fullt ös' senaste dagarna, ingen tid/lust att blogga när man är med kompisar. Nu är jag själv, för stunden, väntar på att mitt video inlägg ska bli klart på YT, så ska jag äta frukost för det har jag inte gjort, skjutsade hem Lollo i princip det första vi gjorde när vi vaknade, ikväll blir det party, no matter what.
Bilder och annat kommer senare.

Puss!

Pic's from the evening


HAHA, håller precis på att blunda..

Var väldigt mysigt, satt där nere i 3h och pratade låg och kollade på stjärnorna, såg stjärnfall! Hoppas min önskan slår in. (;

8APRIL


Känner mig redigt efterbliven just nu, men det får ni leva med!
Skriver det nu (säger det i 'filmen' också), men ljudet är efter, eller som det är tvärtom, don't remember.
Förstår inte hur stillbilden alltid blir så väldigt snygg?

5APRIL

Fred och kärlek på att jag inte orkar uppdatera!

J ♥ K


Extremt gamal bild, 2 år närmare bestämt, men det spelar ingen roll.
Jag saknar tjejen, Josefine kan du ta och komma hem nu?

4APRIL

Walla!
Har hemskt ont i ryggen idag igen, jag undrar hur jag sover egentligen..
Kvällen igår var hel kul, har dock väldigt ont i fötterna efter allt dansande, men det var det värt.
Här kommer lite bilder, dock blev det inte alls lika många som igår, kameran låg för mesta dels i väskan.

Lollo, Patrik & Josef.

Lollo.

Linnéa & Lollo.

Resten av bilderna får ni kika på facebook.

Fix

Nu brinner det i knutarna, jag sitter i mys kläder och tittar på How to lose a guy in ten days, I got to hurry up now!
So, talk to you later!

Bilderna

Nu är jag grymt trött på att lägga upp bilder eftersom jag lagt upp några på facebook så ni får gå in på min facebook för att kolla på bilderna.
Nu ska jag käka och fixa mig inför kvällen, ha det bra.

Peace and love!

3APRIL

Glad påsk alla glada!
Älskar vädret idag, dock kunde jag ju mått bättre, haha. Blev ganska mycket igår men kul som fan var det.
Jag höll vad jag lovade över 200 bilder blev det, på 6h, grymt!
Det började hemma hos Linnéa där vi firade Helda som fyllde 17 år, så kom det lite folk en efter en, eller tre och tre kom dom, haha. I alla fall, vid 00:30 gick vi upp till Linnéa's granne, Pontus, (där har jag inga bilder ifrån eftersom kameran dog innan dess) dock var det bara jag, Linnéa, Lollo, Christoffer (jag skrev Christoffer med K igår, men nu kom jag ihåg det. (;) och Pontus.
Där slutade även kvällen, efter 4h, gissa om vi var döda.. Så vi går och lägger oss, håller precis på att somna och så kommer Linnéa och säger att vi måste gå hem, yes!
Sov 7h inatt och när jag vaknade hade jag bläck i hela ansiktet, för att Lollo skrivit massa på mina händer igår, och nu går det inte bort kul!
Men nu måste jag duscha för jag måste fixa så mitt hår bli lockigt tills ikväll, då blire röj igen!

gra bilder kommer när batteriet laddat klar.

Bye!

2APRIL

Jag måste sovit jätte konstigt inatt för nu har jag hur ont i ryggen som helst + att jag drömmde hel weird drömmar, vissa var bra andra var läskiga. Det säg ju att man drömmar fyra drömmar varje natt.

Idag har jag städat mitt rum och nu håller jag på att fixa mig. För första gången använde jag eyeliner, det var fan inte det enklaste, men nu ser det helt okej ut i alla fall. Håller på att kika ut vad jag ska ha på mig ikväll, ska kröka hos *top secret*, haha. Men först ska jag träffa Lollo och ska vi in till Göteborg och fixa lite things sen bär det av. Kommer inte skriva försen imorgon så vi hörs då, ska försöka få lite bilder från kvällen också.

Peace and love!

Skärtorsdag

Hanna åkte nyss tråkigt, men jag behöver även verkligen sova, gick upp 08:45 idag och jag började 08:00 sen var jag i skolan till 16:30, haha!

Lite mer om kvällen. Hanna kom till mig vid 20:45 och så hjälpte hon mig lite med svenskan, satt givetvis och fjanta oss som vanligt! Hanna gömde ett ägg för mig så jag hade letat i 10 minuter så säger hon:

- Oj Kristin, jag fick visst en flashback, det ligger inte alls där, du är inte ens i närheten!

Hahahaha, knasfia! Till slut hittade jag det och det var ju inte bara godis i det!
För er som inte förstår engelska så om man är orolig över något, tex. ett prov så ska man 'prata' med en av dessa dockor, så under natten hjälper den dig och tar bort din orohet. Men eftersom det bara finns 6 dockor kan man bara ha 6 olika 'oroheter' att berätta varje dag.


JAG ÄLSKAR DIG! ♥

HAHA! Detta är bara komiskt, det har ingenting med påskharen eller något sånt. Jag frågade Hanna för någon vecka sen vad hon önskade sig av påsk haren svarade hon:
- En barjskorv. Du?
- En morot.

Man får det man önskar sig, haha!
Fick även muffinsformar, men jag hade bara tagit ett kort på dom och de råkade jag radera och kameran dog nyss..

Nu ska jag sova, jätte trött i ögonen efter allt data sittande.
Peace and love!

1APRIL

Än är skolan inte över för min del, sitter här och skriver på en svenska recention som ska lämnas in kväll. So provet gick faktisktiskt bra idag! Hon har i princip bara VG och MVG frågor på sina prov, vilket är bra eftersom då är det fakta som är grunden men sin egna åsikt som står högst.

Någon som blivit lurad idag? Själv tar jag inte 1 April speciellt seriöst såsom man gjorde när man var liten.
Jag lär nog snart få ta en data och blogg pause igen, för mina ögon tål verkligen inte data ljuset. Jag känner det varje gång jag sitter vid datorn och när jag inte gör det, hur ont det gör i ögonen.

Nu måste jag fortsätta skriva, sedan hoppas jag på att få träffa Hanna!

Ciao!

RSS 2.0