25MAJ


24MAJ


Fint väder. Fina dagar.

22MAJ

Ännu en dag ledig från skolan. Började med körlektion tidigt på morgonen sedan gick jag och köpte frukost och överraskade mamma med i det fina vädret! Just nu sitter jag och pluggar matte, har nationella imorgon men pga det varma vädret (utan någon vindpust till fläkt) blir matten väldigt jobbig och jag vägrar sitta inne en sånhär dag!


16MAJ

GRATTIS TILL MIG 18 ÅR!!


LONDON AGAIN

Glömt att berätta det, men den 13/6 om drygt 1 månad åker jag till London igen fast denna gången med Hanna! Jäklar vad jag ser fram emot den resan. Pirrar lite i magen med tanke på att det är första gången jag flyger själv, utan mamma och pappa.. Men jag och Hanna kommer med största sannolikhet fixa det tillsammans!!


14MAJ

Kings of leon + rättskunskap


9MAJ

Sitter på le buss påväg hem från Kungsbacka, 12 timmar har jag spenderat i denna "stad".. Först var det skolan som gällde dvs engelska nationella och franska, direkt därefter hade jag en körlektion inbokad och ännu en gång var hon förvånad över min talang att på andra lektionen kunna så mycket (score!!) och till sist satte jag mig på Fyren för att fortsätta skriva på ett arbete som ska in imorgon.

Känner att detta kommer att bli mitt sista inlägg med tanke på hur jäkla okontrollerat och fort denna busschaufför kör. Frågan är om han är lite påverkad...... Säkerhetsbälte på och så hoppas jag på att jag överlever!


7APRIL

Lets cook dinner!


4MAJ

Äntligen fredag!! Helgen kommer bestå av ishockey VM (premiär match för Svergie ikväll, taggad!!), jobb, plugg och tjejmiddag/fest.

*Notis* Onsala runt äger rum imorgon, 12km loppet runt om i Onsala som jag skulle medverka i, men pga min knäskada måste jag avstå..


3MAJ

Inte långt kvar nu. Håll ut!!


1MAJ

Underbart väder!! Sitter nere vid havet med Lisa och ska precis sätta igång med Le Båt-race i en bäck!


RSS 2.0