KÖPENHAMN 2011

Vilka underbart fina dagar vi hade. Vädret var inte på topp hela tiden, med det var humöret! Tänkte skriva lite, dag för dag, kortfattat, hur vi tog oss igenom fyra dagar i Köpenhamn. 

Onsdag, 15 juni 2011
Tåget tuffade iväg från Kungsbacka station 10:00. Ankomst Köpenhamn H, 13:27. Vi tog första bästa buss, 2A, för att komma till Bellahöj Camping där vi hyrt en 'lyx pavelljong' för de 3 nätterna. Vi installerade oss, började sedan med middagen för att sedan kunna tjöta, mysa och spela spel i den friska sommarvärmen som var. 



Torsdag, 16 juni 2011
Denna dagen tog vi oss in till city och hängde. Käkade en mindre go lunch (my point of view) och shoppade, bl.a Johnny Depp tröjan inlägget nedan. Senare på eftermiddagen åkte vi hem gjorde iordning oss för middag och uteliv. Jensens Buffhouse låg högst upp 'listan' så dit åkte vi och käkade. Just in time kan man ju säga för att vi var inte där förens 22:00 och de stängde 23:00.. Men, skönt var väl de eftersom vi fick hela resturangen för oss själva! Vidare, for med 5A to middle of nowhere, trodde vi, visade sig tillslut att vi var 5 min från Köpenhamn C. Helt spontant träffade vi några danska killar och kvällen var igång. Från bar till dancefloor. Svenska tjejer äger dansgolvet, thats it! 




Fredag, 17 juni 2011
Något sega tjejer vaknade upp, det kändes i benen att man dansat x antal timmar. Roxane åkte hem en dag tidigare, alltså denna dag. Frukosten severades och sedan var det dags igen, all in. Kvällen var rolig, men slog inte dagen innan. Sista kvällen i Danmark och vi sa hejdå till våra danska vänner.

Lördag, 18 juni 2011
Frukost, städning, packning och sen var det bara att ta sitt pick och pack och åka till Köpenhamn H igen. Blev ganska stressigt med att hinna med tåg för att vi var tvunga att gå av i Malmö och köpa ny biljett (för att vi hade köpt barn biljetter Kungsbacka - Köpenhamn, men vi räknas ju som vuxna i Danmark, thats the reason) men vi hann i alla fall! 

On our way home!


Tack så hjärtligt fina vänner för denna kanon resa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0