31DECEMBER

Vilka underbara dagar jag haft här nere och inte ens 1 vecka har passerat!
Gårdagen spenderades på stranden, Jemaira(?) open beach. Den ligger inte långt ifrån vårat hotell (Pearl-Continental Dubai Creek) och det går en gratis buss härifrån. Vi kom tillbaka till hotellet efter en hel dag på stranden och åkte till Irish Villige där det finns 30 resturanger på rad. Alla har olika maträtter från världen över, hela världen i ett! Vi åt Libanesisk mat. Kall, varm och grillad mat. Det var hur mycket som helst och servitrisen sa att det var för två pers! Glömde ta bild på allting men det var mat för över 1 vecka!

När vi skulle hem vid 22:00 snåret och körde förbi Dubai City Mall kom vi på att vi inte hade någon frukost så vi svängde in snabbt tänkte vi. Givetvis var vi inte ensamma och vi stod i taxikö i 1h, var inte hemma försen 01:00 och då var jag helt slut!

Denna dag började detsamma, fast det var mycket svårare att kliva upp ur sängen..
Att ligga på stranden idag var underbart det var perfekt fläkt från vinden och man kände hur solen stekte och att man fick färg. Yes, nu har jag pressat 3 dagar i rad och jag är brun, wohu!!

Ikväll är det nyår och planerna är följande:
Vi gör egen middag här i lägenheten (vi har en hotell lägenhet). Vid 20:00 tiden ska vi åka till Burj Khalifa (världens högsta hus) där som ska smälla av världens största fyverkeri, givetvis.. Dom ska slå New York. 

Bild från gårdagen, man fick inte ta kort på stranden. Men idag fick reda på att det var pakistanier (killar) som kom hit och fotograferade tjejer. Så åker ni hit och ser en sådan skylt så får ni ta kort. Knäpper dom av en bild på någon i bikini blir det böter och fängelse!

Ledsen att det blev allt för mycket text men så blir det när man inte hinner uppdatera hela tiden..
Ha en fin kväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0