Cry baby

Åker hem till Hanna på mys kväll, Moa är också där. Har haft en riktigt rolig dag med massa skratt och fjanterier!
Ganska random bild, men jag kände bara för att lägga upp den, blev så tomt med bara text lixxxom!

31JULI

Nu drar jag, Hanna & Moa in till Göteborg. 
Puss!

Converse

Vill åka till USA igen för att köpa converse (även för att bara få vara där) i alla färger! Några av dessa + hallon röda osv. Håller inte koll på vilka jag vill ha, men alla möjliga färger!!!!!

Jag är jätte trött så jag ska ta och stoppa tandborsten i käften sedan lägga mig och läsa! 
Har bara vart hemma ikväll och myst med katten och tittat på film.

Chailatte

Tidigare idag satt jag med en sån här goding i handen och kollade på film.
Och kände mig såhär snygg:
Bjuder på den! 
Måste hålla på och fjanta mig med fula miner på i princip varje bild..!
Jag är brun i alla fall!

Hälsa&skönhet

Kom precis hem efter att ha tränat, så skönt riktigt slapp fredag! Nu ska jag äta thaimat och efter det blir det onyttigheter, hehe.
Var och köpte ansiktsmasker, body butter (mango, luktar super gott) och body scrub efter gymmet. Köpte 4 (8st masker för att det är två stycken i ett paket) olika masker så får jag testa mig fram eftersom jag aldrig använt Chantelle's märke förut. Nu har jag lovat mamma att plocka ut diskmaskinen innan vi hämtar maten, ska lägga upp lite bilder senare också!
Kram!

WOW!

Aaah. HELVETE VAD SNYGG HAN ÄR!!!!

Nu drar jag och tränar, puss!

30JULI

Jag fick som jag ville. En hel dag då regnet bara vräker ner. Ligga inne och kolla på film hela dagen lång, dricka te, läsa, som en riktigt höst dag. Men nu när jag väl fick denna dag är det inte alls lika mysigt som jag tänkt mig, bara för att det är fredag och jag hade planer för dagen. Dumma väder! Men jag fick nästan som jag ville.
Jag ogillar mitt tangentbord mer än någonting annat just nu! Mellanslag är helt konstigt och resten av knapparna är.. ah, jobbigt dumma!
Jag har inte så mycket mer att skriva denna tråkiga dag. 
Ha det gôtt, haaaaj!

S.W.A.T

En film jag och Felicia kollade på, grymt bra action, super värd att se! Hittade en riktigt god bit i filmen, killen med huvudrollen: Colin Farrell!
Hello handsome!

Nu ska jag göra te, skära upp honugsmelonen jag köpte och titta på film/tv, är inte längre på humör p.g.a blogg.se som förstör mina inlägg!

29JULI

Blev inget gym för mig och Josse igår, vi tog en låååång promenad istället, lite powerwalk skönt! Tog verkligen vara på gårdagen eftersom det skulle bli den sista soliga/varma dagen på hela veckan! När jag kommit hem var det snabba puckar för att hinna med bussen till Kungsbacka där jag skulle möta upp Cassie och vi åkte till Åsa för att bada & sola heeeeela dagen och så blev det också.
Var hemma vid 18:00 tiden, åt mat, matade Hanna's katt (som jag passar), duschade åkte hem till Fillan och sov där. Felicia hade ''varnat'' mig för flugorna hos henne. För att de senaste dagarna hade hon vaknat av att dom surrat omkring i rummet. Äsch tänkte jag, jag är svår väckt (när jag ligger skönt)! Men så fort i lagt oss märkte jag att sängen var för hård och kuddarna för tunna, aaaaaargh! Så jag la mig och läste någon timme så att jag skulle bli tröttare - jag lyckades och somnade. Jag vaknar upp självmant (trodde jag ja!!), nä, då är det två jävla flugor i rummet som surrar vid mina öron.. Eftersom det var så ljust ute gav jag upp med att försöka somna om och väntade på att Felicia skulle vakna. Inom loppet av 30 sekunder har en bamse hund och en katt lagt sig på mig, fan.. Katten får jag bort men inte hunden. Jag tar upp min klocka och kollar vad den står på: 07:15, det är fan inte sant!!!!!! 
Ligger ihop pressad mellan en stor och stark hund, Fillan och en katt, inte nog med det nu är det FYRA flugor i rummet, GO MORGON KRISTIN! Efter 45minuter somnar jag äntligen (efter jag fått ut alla djuren från Fillans rum). Min dag hade redan börjat dåligt så varför skulle den inte fortsätta?
♥ När jag skulle ta vatten från hennes kylskåp fick jag kolsyrat, jag hällde ut to

AAAAAAAAAAAAH, JAG FÅR FANIMIG PANIK, JAG GE UPP, JÄVLA SKIT SOM BARA GÅR UT FRÅN INLÄGGET HELA TIDEN OCH SÅ SPARAS DET ITNE, JAG GER UPP DET FÅR VARA SÅHÄR, JAG HATAR MITT DAMP TANGENTBORD, MÅSTE KÖPA NYTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fick i alla fall gymmat, goaste på länge!

När ingen annan ser

Hade riktigt svårt att somna inatt. Kudden var för mjuk och tunn. Madrassen var för hård. Kände hemlängtan. Till min säng. Men inte sådan hemlängtan man hade när man var liten. Jag längtade hem till min mjuka säng. Hårda tjocka tempur kudde. När jag legat där i timmar och försökt sova, tittade på klockan om och om igen, insåg jag att det var lön löst. Då börjar tänka på en massa konstiga saker. Naturliga saker. Verkliga saker. Men saker som är mindre bra att tänka på. Att gå så djupt in i sig själv att man tänker på t.ex. döden. Morfar är dålig. Jag sov i hans säng. Det var det första jag tänkte på, att jag skulle få ligga i hans säng sista natten för honom, hemska tanke! Fäller några tårar och inser att det är lön löst. Jag blir arg på mig själv eftersom jag alltid tänker hemska saker innan jag somnar. Hemska tankar!

Vaknade vid 10:00 tiden i morse, fixade äggröra och mackor till mig och mormor. Sedan hjälpte jag henne i trädgården, klippte gräset, rensade ogräs. Efter ett tag blev det alldeles för varmt att jobba ute i solen så vi bestämde oss för att åka och hälsa på morfar istället med flädersaft och choklad! ♥ Sedan åkte jag hem till Linnéa och nu är jag hemma igen och ska få sova i min egna säng, sköööönt!
Imorgon ska jag träna med Josse sedan åker jag och Cassie till stranden!
Nu ska jag gå och lägga mig med min nya bok jag köpte igår, När ingen annan ser, handlar om Duncan som från och med att han fyllde 4år blev han utnyttjad av sin pappa, det pågick i 10år. Den är riktigt hemsk men bra på samma gång!

27JULI

GRATTIS LINNÉA PÅ 14 ÅRSDAGEN!!
Sitter i mormor's kök med cocktailtomater bredvid mig, lovely. Ska ta mig en dusch strax och fixa mig lite sedan dra ner till stan och sedan hem till Linnéa och fira henne.
Skriver mer när jag kommer hem, för jag gillar inte att skriva när någon sneglar på skärmen hela tiden och kollar på vad jag skriver, ägd mormor..
Ha en fortsatt fin och solig dag, kööööözzzz!

den man Älskar

Efter en lång dag med thaimat, kvällsdopp och kollat på Avatar går vi nu och lägger oss.
Ha det gôtt, haaaaaj!

Nu drar jag


Hörs ikväll! ♥

26JULI

Vaknade upp för en stund sen. Drömde en hel knäpp dröm, pratade i sömnen gjorde jag också för att jag vaknade upp varje gång av mig själv, ibland av mitt skratt.
Låg kvar i sängen ganska länge imorse, satte på Pirates 1 igen som jag somnat till igår.
Ringde mormor och bestämde att jag åker hem till henne i eftermiddag och sover sedan där. Men innan jag åker iväg ska jag få be om en dusch!?
Tack så mycket.

Bild från Långasand.

23:23

Nu ska jag koka te, göra en macka och kolla på tv/film. ♥

Ni får ursäkta mig att jag inte kan vara seriös på bilder. Här är i alla fall en bättre bild på tröjan när jag har den på mig.
Details:


Klicka på bilderna för att få större.

Jag vill inte visa fööör mycket hud, men det jag visar är jag brun, right? right? Ah, menade la de!
PLUS att detta blir min varma goa outfit 4 2night eftersom det är lite kyligt nu, 13grader ogillas! Dock ska det bli hejdundrads bra väder i veckan, gillas!

Bara för att!
NU hungrar jag ihjäl, hejdå!

Want right now


En go mysdress hade inte suttit fel just nu! Funderar skarpt på att inskaffa en, inte just den på bilden, tog första bästa. Hade vart en riktigt stolt ägare isåna fall!

Lite historia


Myser ordentligt här hemma i mitt rum med mig själv, hehe.. Nädå, men rensar och plockar lite saker. Tröjan som jag har på mig har jag aldrig använt! Mamma köpte den till mig när hon var i New York 2008 och när hon kom hem med den otroligt fjantiga och fula tröjan kastade jag den längst in i garderoben och ville aldrig aldrig se den igen. Den var så barnslig! Tänkte lägga upp lite bättre bilder så fort kameran laddat klart.
Det jag ville komma fram till är att jag hade tat livet av mig nu om jag kastat bort tröjan! Den är hur go som helst, passar fortfarande det är det som är det bästa + att jag inte tycker den är ful/barnslig längre. Okej, hade inte tänkt att ha den på stan, men jag skäms inte över den. 2008 var en period då jag var otroligt osäker på vad jag skulle ha på mig, så det var därför jag reagerade som jag gjorde, eftersom den är så ''extremt töntig och ful'' som jag sa då!

Dum av dig

Nu när Yulia ändå tar en tupplur efter en god middag (thaimat och efterrätt kladdkaka, som vi bakade) passar jag på att skriva lite. Inte för att jag vet vad jag ska skriva men jag kan ju säga att jag längtar tills Daniel Adams-Ray tar tummen ur röven och slänger ut sitt album på spotify och inte bara en låt. Okej, den är grym, men jag vill ha fleeeeeer!
Daniel Adams-Ray – Dum av dig
Daniel & Oskar har väldigt likamusik gener, deras låtar är väääldigt lika i musiken, ville bara säga det!

Måste ta bilder, har inga nya bra (roliga) att lägga ut. Dock vet jag inte vart kameran är just nu..

25JULI

Sitter just nu i Lerum hos Hanna's pappa. Jag och Hanna åkte hit igår kväll, när vi kom hit åt vi jätte god mat sedan åkte vi till en sjö och tog ett kvällsdopp, jätte varmt och skönt i vattnet! Åkte hem efter det gjode te, hällde upp lite godis och satte på en film, Them, sådär bra film, slutade konstigt precis som alla andra ''rysare''.
Idag har vi bara ätit frukost och kollat på Parlamentet youtube klipp, ska strax åka hemåt, ska sedan träffa Yulia ikväll, awsome!
Kram!

24JULI

Sovit hos Hanna inatt, hade en super mysig dag igår. Åkte in till Kungsbacka och lämnade in min telefon, nu har jag en super konstig Motorola telefon förstår ingenting med den.. I alla fall så fick jag (mamma, hehe) köpt sjalen som jag ville ha! Åt super go pastasallad på Nello också.
Åkte sedan hem till mig och hämtade badkläder åkte till min farbror hämtade telefonen, sedan åkte vi till Orreviken och badade, super gött i vattnet (efter ett tag). Sedan åkte vi och köpte Thaimat och hyrde film, Har du hört ryktet om Morgans? SE DEN!! Så grymt rolig film, satt och garvade som bara den!
Imorse när vi åt brunch satt vi och lyssnade vi på svenska barnlåtar som var omgjorda med Indiskmusik, fulaste jag hört! Nu sitter jag här och kollar på Johan Glans world tour of Skåne, bäst!

Nu har jag inte så mycket mer att skriva, ha det gött haaaaaaaaaaaaaaaaaj!

23JULI

I'm home agian!
Haft super kul nere i Åhus, Åhus beach handboll är helt klart den bästa cupen som handbollen har. Dock blir det inte riktigt som vanlig handboll, men det är det som gör den ännu roligare!
Fick inga bilder därifrån, men det kommer säkerligen upp på Facebook från andra.
Nu måste jag klä på mig, ska in till Kungsbacka med Hanna! :DDDDDDDDD♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Ska lämna in min telefon, kanske köpa sjalen om den finns kvar och kanske ett par shorts, tummen upp!
Kram!

20JULI

Nu drar vi, hörs på torsdag/fredag!

Bild från 2009.

En fin vän


Puss på dig snyggo, jag älskar dig! ♥

Påminelse till mig själv: Lämna in telefonen efter att jag kommit hem från Åhus, p.g.a att den stänger av sig.

Vi hade ialla fall tur med vädret - igen!


Härligt med sol, vilket vi alltid haft (har vart med f.o.m 2008). Vi spelar i nätlinnen, sportbh och cykelbyxor = Go bränna!
Hörs säkert imorgon innan vi åker.
Godnatt. ♥

19JULI

För att göra en lång historia kort:
Gymmade med Josefine imorse (och hennes mamma). Lämnade tillbacka en bok, köpte ett match linne, super snyggt..! Åkte hem till Josse och åt mat, sedan till frisören, hon skulle klippa sig, hem till henne igen, direkt in till Kungsbacka köpte lite sport saker till Åhus. Fikade på Naam, morotskaka. ♥ Sedan till Kungsmässan och kollade kläder, sen hem. Har packat och små städat på rummet, ska strax lägga mig och sova, jätte trött! Åker vid 13:00 någongång imorgon, ska åka tidigare för att vi ska åka rodel, awsome! :D


Stör mig lite..

på mig själv, att jag inte kan vara hemma för engångskull och bara titta på film eller nåt? På dagarna tänker jag att jag att jag bara ska vara hemma på kvällen, men sällskapssjuk som jag är klarar jag inte av det när jag vart hemma hela dagen, stört.

Så kväll träffade jag Amanda & William. Kom nyss hem, fixat varmakoppen och ska kolla på en film, Pirates låter som en riktigt bra film just nu! Imorgon ska jag upp tidigt och gymma med Josse, gr8.
Good night.

Saknar hon som speglar sig i glasögonen, Hanna Sandell.

18JULI

Dagens humör: Glad.
Dagens mående: Seg.
Dagens borde: Städa mitt rum
Dagens frisyr: Hästsvans
Dagens klädsel: Måla kläder
Dagens planer: No idea.
Dagens vill ha: Sjalen från D.O.
Dagens längtan: Johnny & Carlos. ♥
Dagens fundering: Vad jag ska skriva här?
Dagens beroende: Måla penseln.
Dagens tråkigaste: Att måla med mamma, hehe.
Dagens tidning: GP del 3, serierna.
Dagens låt: Robyn – Dancing On My Own för att den spelats på radion 24/7.

KattenNatten


Sweeeeeeeeeeet!
Haft myskväll med Lisa i stugan, mitt andra hem (home2, höhö). ♥
Nu ska jag sova, puss!

Skärsjön


Kåtblicken.


Osäker på om jag fick lägga ut bilderna på Lisa, hoppar det, för säkerhetensskull.

17JULI

Nu åker jag och Lisa till Skärsjön och badar. Men först ska vi handla matsäck!
Bye!

Du är den absolut bästa!

Att börja med en inledning är bra,
för då vet folk i alla fall att man har börjat.


Du är den finaste människan på jorden, Hanna,
kan du inte få igång din kanna (telefon).
Slå en pling till lilla mig,
så att jag en dag kan få träffa dig.
Det är jobbigt att inte ha dig här nära,
för jag vill umgås/prata med dig min kära.
Jag älskar dig min kära rara,
om dagarna tänker jag på dig bara.

What I most want right now


Fast i brunt, så jädrans snygg!
Bilden lånade/tagen av Hannah, hittade ingen egen bild, finns liknande sjalar på Ester Eleonora's, snygga, men inte riktigt det jag är ute efter.
Kostar 299:- hoppas jag hinner tjäna ihop pengar innan den tar slut! :O

I ♥ mys


Myskväll med LisenFisen, I ♥ NY t-shirten och shorts.
Tycker det är synd att I ♥... har fått sån ''fjortis-stämpel'', eller hade?
Goa som fan är dom ialla fall + att det är en ''turist tröja'' som jag kallar dom, sovenir(?) sak liksom.

För er som stannar hemma och bara njuter kan jag ge några goa låtar från K'NAAN, för er som har Spotify.
K'NAAN – Wavin' Flag
K'NAAN – Take A Minute
K'NAAN – Wavin' Flag - Coca-Cola® Spanish Celebration Mix
K'NAAN – Bang Bang

Melrose Co.


Tunika & Sjal från Melrose Co.

Designen får vänta i 2 veckor, för då kommer min header, men jag ändrar nog lite things någongång ibland.
Nu måste jag duscha, hurry up!

16JULI

Igår gymmade jag med Josefine sedan strosade vi runt i Kungsbacka, köpte en tunika och en scarf på Melrose, lägger upp bilder senare ska iväg och klippa gräset nu vid stugan. Men först ska jag berätta klart, efter Josse åkt hem träffade jag Fillan, vi åt på Buffé, åkte hem till henne efteråt och sov där. Idag degade vi bara, kollade på film osv, även fast det var sånt kanon väder. Vid 14:00 åkte jag hem mötte upp Lisa och badade.
Nu sak jag kila innan solen försvinner.

You lost me

Christina Aguilera – You Lost Me - Radio Remix

Filmerna går inte att ladda upp på youtube, riktigt synd för en del var riktigt roliga, men jag ska försöka igen snart. Bilderna är super många, men det kommer upp lite då och då kanske.

Måste påpeka att jag har en super mogen syster, för mogen. Hon ska flytta till Filipstad i Augusti, i 1år!! Den fisen som alltid bott nära, Göteborg, som kommit till oss på helgerna. Som jag gjort massa knäppa saker med, alltid kunnat prata med, träffa osv. Bajs bajs!
Men hon kommer till oss imorgon eller på torsdag, tummen upp!

Ganska balla osv!
Kan lika väl dra morgondagen för er eftersom jag antagligen inte kommer hinna skriva innan jag sticker imorgon. Först blir det gymmet sen vidare till stranden med Yulia och Erica, ska blir upp mot 25grader här. ♥

13JULI

Vaknade sent igår, segade igenom större delen av dagen tills 16:00, då blev det en dusch sedan moppe hem till Linnéa, vidare med henne's familj till Krokvik i Åsa, sen gick jag och Linnéa till Vita sand och träffade Angelina och Lollo.
När vi var påväg hem bestämde vi oss för att tälta, vilken super idé, tills vi såg hur vädret skulle bli så vi sov i min stuga istället. Med krök och film hade vi det bra! Sov ingenting på hela natten, tur att Disney finns som gör så bra filmer. ♥
Hade en mysig morgon med Linnéa vid 05:00-06:00 snåret, satt utomhus i uterummet och hörde när regnet slog mot taket, lite muller då och då.
Jag kom hem vid 12:00 gick och la mig bums, sov till 17:30 och då hade gästerna kommit, great! Eller okej, det var mormor, morfar och min morbror (han fyllde år så vi firade honom). Nu ska jag träffa Amanda en stund.
Puss!

Underbara stad.

Spanien är världsmästare!

Jag visste att Spanien skulle vinna, precis som bläckfisken Paul! Slapp även se matchen ensam! Lisa och Emma kom hit. Popcorn, kex, ost, te, ahlgrens trafikskyltar, flädersaft och honugns melon dukades fram på bordet med VM på tv;n. Tycker det är ledsamt att dessa 3 veckor med VM är heeeelt slut nu, om 4 år är det igen, men kommer inte vara detsamma, nästan halva sommarlovet har gått också!
Kom även på en sak att nu de senaste månaderna har jag bara använt mig av kategorierna vardag & bilder, kanske ska börja med de andra 4 snart också?
Funderar på att ändra design nu, en ny header, ja tack!

Miss my Hannybunny a lot! ♥

Goa föräldrar..

Dom bad mig stanna hemma och vänta på dom så vi skulle se matchen tillsammans, visst det är la mysigt! För dom har vart i Strömstad hela helgen. Men nejnej, nu ringer hon och säger att dom stannar kvar där och kollar på matchen så jag får se den själv, kul! Antingen har man kompisar som bor långt ifrån, där bussen inte går, eller så tycker dom inte om fotboll, chill!
Skulle vilja sitta på den Arenan i Sydafrika just nu, fyfan vad ballt det hade vart!
Nu ska jag säga hejdå till er och hej till tv;n och fotbolls VM final, Spanien - Holland.
Go Spain or Nederlands?

11JULI

Torsdagens matcher spelade vi lika, igen, på kvällen var det mys kväll igen, samma plats med samma människor, eller Emma EÖ var inte där och Julia och Kiwin joinade. Vi spelade Med andra ord, spelet är underbart roligt!
På fredagen blev det nya matcher, dom vann vi också. 3 lika matcher och 3 hade vi vunnit. På kvllen var Emma och Lisa här, vi chillade och kollade på Alice in wonderland
I går, lördag var jag tvungen att gå upp 06:00, för att vara i Göteborg 07:30, samling. Första matchen vann vi, sedan åkte vi ut.
Igår kväll träffade jag Paulina & Lisa, chillade vid havet, sedan hem till mig och fortsatte att chilla, sedan blev det sängen och på tv visades Herkulez.
Nu visas Dinosaurier på tv;n, älskar den filmen, så grymt bra gjord! Har bara tat det riktigt lugnt idag, kollat på film osv. Ikväll är det VM final, yääääy!
Ska kanske träffa Kiwin och Julia, får se hur det blir.
Nu vill jag fortsätta kolla på filmen, vi hörs.
Bye!

8JULI

Igår och några dagar framåt spelar jag Partille cup vilket betyder, dåliiiig uppdatering.
I förr går träffade jag som sagt Cass, vi fikade, åkte till min stuga sen sov hon här. Det kändes hel knäppt och träffa henne igen, men hon var densamma som för 6månader sen.
Igår efter hon åkt träffade jag Lisa en snabbis, åkte till Göteborg och spelade match, lyckades få en fin lårkaka, åkte hem träffade Lisa, Paulina, Emma H, Emma EÖ & Josefin. Vi spelade Med andra ord i min stuga, jag och Paulina vann så klart!

Nu måste jag ta på mig de kläder jag ska ha sedan bege mig till bussen, har två matcher idag, 15:30 & 17:50, alla spelas på Heden. Måste bara säga att vi har ett kanon väder här, kommer säkert se ut som man gjorde på Aranäs Open?
Kram!

Tisdags fika

Om 10 minuter går jag till bussen som tar mig till Kungsbacka. Ska fika med Cass (tro det eller ej men vi pratar lite igen, inget illa menat). Har ju inte pratat på 6månader, men ikväll gissar jag på att det blir massa prat.
Nu måste jag kila.
Har det gött, haaaaj!

6JULI

Sitter just nu hemma hos Fillan (Felicia), själv.. Eller hennes bror är här, men hon och sina kusiner har redan åkt till Kungsbacka med en jätte tidig buss utan att säga någonting till mig, och nästa går inte försen 13:45..
Okej, riktigt så var det inte, det där med bussen was a lie, för jag har moppe och ska strax ta den in till Kungsbacka, så ska vi färga Fillan's hår, sedan in till Göteborg.
Nu när jag ändå bara sitter här utan att göra någonting kan jag berätta lite snabbt om min helg. I fredags åkte jag som sagt hem till Fillan fixade oss och krökade lite. Vid 21:00 tiden åkte vi till Vallda, till Rasmus. Trevlig, rolig kväll och trevligt, roligt folk, haha.
På kvällen sov jag hos Fillan. Tidigt nästa morgon åkte jag till Onsala för att Julia och Lollo skulle konfimera sig. Efter vi vart i kyrkan var jag bjuden hem till Julia på lunch. Några timmar senare kom även Frida och Emma. Någon timma efter det åkte jag hem, åt fixade mig lite sedan in till Kungsbacka träffade Linnéa, Yulia, Johanna och Erica, vi var hemma hos Johanna och chillade. På kvällen, snarare natten, träffade jag Fillan och Victoria, vi skulle hem till Rasmus på efterfest, dock blev det fest för oss, fast det var mer krök, aja skitsamma.
Sov hos Rasmus sen, eller vet inte om jag & Fillan sov speciellt mycket eftersom vi låg och skrattade som fan åt Rasmus och hans namn, RAS-MUS, Rase-mouse, Mus-ras osv.
Söndag. Vaknade upp åt frukost, allmänt seg efter gårdagen eftersom vi inte somnade försen 06:30..
När vi skulle hem missade vi två bussar så det var bara att ta upp tummen och lifta.
Åkte och hämtade min moppe hos Linnéa, hem duschade, vart sliten som faen, sedan träffade jag Lisa. Vi åkte till stugan och chillade. Vid 22:30 ringde Paulina och bad oss komma hem till henne och kolla på My sisters keeper, jätte söt film.
Igår vaknade jag jätte sent för att jag stängde av klockan.. Men jag stack in och gymma sedan träffa jag Fillan och hennes kusiner.
Nu ska jag ta på mig mina vanliga kläder och röra mig mot Kungsbacka.
Vi hörs ikväll.

Love the way you lie

I think I'm in love with you.


Eminem – Love The Way You Lie

Godnatt gott folk.

Mys kväll.

Ni får höra om min helg senare, för nu ska jag iväg och träffa Lisa.

Ha det gött haaaaaj!

4JULI

Alla ni som har blogg.se och loggar in såg detta inlägg.

Och jag gillar hur hon tänker och jag hade en riktigt stor känsla inom mig vem som skulle bli 1;a, och givetvis har jag rätt!

GE MIG!

Nu ska jag duscha, sliten som fan.. Berättar om helgen sen. ♥

2JULI

Blev ju inget skrivande igår, men nu är det sommar och då vill jag inte sitta inne vid datorn och orkar inte mobilblogga.
Men efter jag tränat igår åkte jag till Espressohouse med Lollo och Julia, efter vi fikat osv åkte vi hem till Julia sedan ner och bada, hem snabbt fixa grill mat osv och så kom Frida och så grillade vi, fast så gjorde vi inte det. ;PPppPPp För vi fick inte igång grillen så vi mättade oss med pastasallad och godis!
När jag kom hem var jag så trött så trött, så jag somna direkt.

Idag har vi slängt en del saker från stugan, så har jag klippt gräset och rensat brännässlor, bränt mig en del på armarna. :(
Nu ska jag ta bussen hem till Fillan, förkröka där sen blir det fest i Vallda.

Ha det gött, haaaaaj!

Bild från Långasand, peace!

Jag borde bli poet

Jag har blivit en riktigt grym rimmare, haha! Igår när vi väntade på att Hanna's ena kusin Theo skulle somna skrev Hanna sms till mig eftersom vi inte ville prata så att han skulle vakna och jag svarade i rim.
Nu ikväll efter filmen fick jag ett sms av Hanna:
Alla har en iPhone förutom Hanna - hon ringde från sin gamla kanna. bla bla bla..
Hur har ni det, var filmen bra?
Mitt svar:
Alla har sin finaste kompis nära, förutom kristin som är långt bort från sin kära.
Synd om dig kära hanna, men jag hoppas på din fina kanna.   
Filmen var bättre än jag trott, men jag önskar jag med carlos eller johnny depp bott.
Edward är ju ingenting för mej, för han saknar ju en grej.. (Han är ju iskall)
Värme är det man vill ha från sin man, vilket båda av mina älskare kan.
Men min värme vill jag helst ge till dig, för du är den som betyder mest för mig.

SLÅ DEN DU! ;)


Tänkte jag kunde lägga upp några få bilder från olika dagar, men eftersom klockan är mycket nu (för mig som verkligen lyckats vända tillbaka dygnet, HURRA!) så ska jag gå och lägga mig, ska upp hyfsat tidigt imorgon och träna.

En moppe tur i Långasand.

Hanna Sandell + Joel Kinnema = Snopp

Får avsluta med en bild på mig och Hanniepannie! Eftersom jag är otroligt trött och det tar otroligt lång tid för bilderna att komma upp på bloggen får jag fixa mer imorgon.

Efter filmen idag träffade jag, Josefine och Olof som skulle till församlingshemmet (95:orna hade konfa) så jag följde med ditt.
Godnatt min skatt!


RSS 2.0