22AUGUSTIHej!

Nu är jag hemma igen från en fanastiskt rolig resa i Grekland. Sorgligt nog har skolan börjat igen och jag hade gärna haft åtminstånde några dagar ledigt till! Det är bara att bita i det sura äpplet och hoppas att tröttheten från resan försvinner illa kvickt så att man får tillbaka motivationen att gå i/till/från skolan. Det är ju trots allt bara ett år kvar för mig i skolan.

13AUGUSTI

Då har nästan hela sommarlovet gått och det blev inte alls som jag tänkt mig. Medtanke på att jag fyllde 18 innan sommaren hade jag tänkt mig spontana/planerade utgångar under lovet - blev 3 stycken. Hade tänkt mig sena sommarkvällar med prat, skratt och gråt med vännerna - blev alldeles för få. Härliga sommardagar på stranden - blev 3 stycken. Istället har jag under sommarlovet jobbat och jag klagar absolut inte medtanke på hur vädret har varit här på v(b)ästkusten. Det är alltså första anledningen till att bloggen har varit ganska död under den senaste månaden.
Jag har även ägnat större delen av mitt sommarlov till mitt körkort (som jag tog förra veckan). Känns konstigt men väldigt skönt att kunna köra själv!!

Just nu håller jag på att packa. Sista sommarlovsveckan ska jag spendera i Grekland med fyra kompisar. Vi hörs igen när jag är tillbaka och skolan är igång!

Puss!

RSS 2.0