In the house of bambooo!

Ha det gött HAAJ!

31MAJ

Grattis Lisa 16år!

Har städat hela huset idag med pappi & lillebror. Mamma kommer nämligen hem i natt och önskade ett fräscht hus. Jag och bror köpte även en present till mamma i morsdags present, fyra bokstävet L O V E, super fint. Gjorde även ett kort, nu ska jag plugga spanska och no, tråkigt men jag måste..
Ha det fint!

Silly Walks & Little Britain

Tyvärr gick det inte att ''bläddra in'' klippet från YT, så klicka här för att se det otroligt roliga klippet, från Silly Walks, som jag och Hanna skrattat åt en hel helg!

Little Britain:

HAHAHAHAHHAHAHAHA!
Kärlek från top till tå!

Tjejmiddag @ my place

Hade en grymt trevlig kväll igår med grymt goa tjejer! Kom även några killar senare på kvällen. Togs över 200 bilder de flesta är på mig, Paulina och Hanna som dampar. Smak prov ett inlägg ner och de är ändå de ''fina'' bilderna, haha! Tyvärr är jag alldeles för lat för att lägga upp några bilder, berättar om dagen istället.
Fick otroligt mycket fina presenter, bl.a hur min framtid ska se ut - ett häfte med mig och Johnny Depp, hur våra barn kommer att se ut osv, ett häfte jag alltid kommer ha med mig. ♥

Började med att jag och Yulia vaknade upp här hemma hos mig, gjorde kort (jag till Hanna och Y till sin mamma) sedan fixade vi oss, Y åkte hem och jag på släktkalas hem till Hanna. Förjävla rolig/trevlig släkt du har Dear Hanna Maria Sandell! Efter att ha tagit extremt mycket (och fula) bilder på oss själva med hennes nya systemkamera åkte jag till ett till kalas, grattis kusin i efterskott! (:
Nu ska jag lägga mig i sängen med en mysig J.D film.

Tänk vad PS kan göra, I want you to be mine!
Grattis mammi på morsdag, hoppas du har det härligt i Frankrike.

30MAJ

Grattis världens bästa Hanna, my best friend, my everything!

You make me happy!

Hel nyktra bilder!
Skriver mer sen efter jag tat mig en go dusch!

29MAJ

Walla balla balla!
Sitter här hemma hos Hanna på hennes golv, mjukt! Vi ska strax hem till mig och fixa iordning oss själva och mitt hus.  Igår kollade vi på Little Britian, super rolig serie, dock somnade jag gott i soffan, hehe. Helt slut efter veckan, sover inte speciellt mycket på vardagarna..

Har inte så mycket mer att tillägga, ha en fin lördag!

28MAJ

Matte provet klarade jag.
Även musiken, hey girl you rock! Bara lite kompletering på so, inte speciellt mycket/jobbigt sen är det no;n. Men inget av de behöver jag sitta med nu i helgen, nu ska jag bara ha kul och chilla som fän. Strax dax för hjärnan att ta sommarlov och jag börjar lite långsamt.
Nu ska jag börja städa mitt rum och lite på mellan våningen när pappa & lille bror åkt. Sen ska jag och Hanna förbereda lite inför imorgon.
Sover hos Hanna ikväll.

WTF FACE?

Vad är din största hemlighet?

It's not true!

27MAJ

Hellu bloggie!
Har just tjötat med Hanna, ska träffa henne imorgon! ♥ Har 2 lektioner imorgon, svenska, matte och bollsport. Matte och bollsport är en halv lektion var, för man gör ingenting på dom ändå. Sitter och mumlar en dikt jag ska kunna hyfsat utantill imorgon.
Idag gjorde jag sista provet (förhoppningsvis, vill inte göra om matte eller musik provet, men det tror jag inte. :D) Även mitt sista test, hallelhuja! Sista inlämningen blir på onsdag, inte speciellt jobbig. Men eftersom vi har inställda no lektioner mån-tis så ska vi jobba hemma.

Blev en udda träning för min del. Började med att jag kom 15min försent pga att jag aldrig hinner till 17:00, så säger tränaren att dom bara ska köra till halv för att vi skulle kolla på herrarnas match, dunder tråkigt!
Ovärt att ens ta på sig skorna, så jag spelade fotboll med mig själv. Efter matchen var vi ute och sprang intervaller, cp jobbigt. Ganska slut i hela kroppen nu.

Måste bara säga att jag gör vääääldigt bra grupper på face, alla älskar dom, speciellt min nya som jag gjorde för 10 min; Musik har inget utgångsdatum.

TMI (to mutch information) Krille!
Ha det gött haaaj! På tal om hajar langar jag en vithaj låt:
Näääk – Vithaj - Feat. Sexfemman

26MAJ

Super trött, helt klart!
Har köpt mat tills på lördag idag. Nu sitter här och lyssnar på musik exemplerna vi har i musiken. Ska ju ha provet imorgon istället. Nu ska jag duscha och sedan ringa Josse.
Puss!

Facebook test

Höll mig vaken lite längre..

Which Alice in Wonderland character are YOU?
Result: You are the Mad Hatter!
HEEHEE! You're absolutely mad, MAD, MAADD!!! You love to fool around, but at times you grow really serious. You like cakes, tea and tea PARTIES. And you are creative, so you love to design things. Some people may think you are act um... 'retarded' or 'idiotic' or 'stupi...d' and times, but really, you just wanna have fun! Though, when you get serious, some really horrid words come from you and you can't control your anger!

Stämmer in på mig väldigt bra, varenda ord! Dock gäller inte alltid det där med att när jag blir arg säger jag massa konstiga saker hus som helst. Det beror till vem jag pratar till när jag är arg, hehe..!

SOVAAA!?

Ja tack!
Är helt slut efter träningen, kändes som jag inte tränat på över 1 månad. Jag hade bara tat 2 dagars uppehåll. Bara 1 vecka tills jag får kortet, då kan jag träna som ''normalt'' igen.
Nu ska jag sätta på låtarna från Prinsessan och Grodan, för dom sätter sig verkligen på hjärnan JOBBIGT!1!!
Måste skriva en inköps lista också innan jag går och lägger mig..

Puss&godnatt!

Hittat den perfekta presenten!

Till vem säger jag inte, är inte säker på om personen läser min blogg, men bra som fan kommer den bli!
Har kollat på Prinsessan och Grodan, min nya favorit från disney, efter Pirates filmerna! ;) Även snackat med Josse i 2h, min mamma som hjälper mig med allt. Tack!

Nu ska jag in till träningen. Måste vänta 1vecka, 1 juni, då kan jag köpa sommarkort på friskis, härligt! Hinner dock ändå inte träna lika mycket denna veckan.
Bye!

25MAJ

Fierfox:et är fixat och jag är super glad! Strömmen gick i skolan, så alla sprang om den (haha). ;D Kul där Krille! Min fader kom hem med en X-ray till mig, aldrig smakat drycken, helt okej.
Min Hkk lärare love's me! Räckte bara att hon såg arbetet sa hon: ''Nej du Kristin, det här se riktigt bra ut. Du behåller ditt betyg.'' Jag: ''Ska du inte läsa det först?'' Hon: ''Jo, men jag vet att det kommer vara riktigt bra!''
YAAAAAAA! Men det stora + är ju att vi fick sluta innan musik provet, hade ju inte pluggat någonting.
Tack Gud du tänker på mig idag! - Nej jag är inte troende.

Måste komma på någon god tårta utan så mycket grädde tills på lördag. Kladdkaka med vitchoklad på? Åh, älskar vit choklad. ♥ Vill ha nu! :(

Härligt att mamma åker till Frankrike, Nice, imorgon då ska hon köpa massa J.D prylar till mig om det finns och jag är super säker på det!! HAPPY APPY PPY PY Y!!
I miss my Hanniepannie!

Ha det fint!

Hello handsome!
Vart tog det fina vädret vägen?

ÄNTLIGEN KLAR!

Efter ungefär 5-6h är jag äntligen klar med arbetet. Det var riktigt kämpigt domförsta och sista sidorna, eftersom dom var så tråkiga. Hoppas verkligen hon uppskattar detta nu!!
Nu är det så att jag givetvis ska ha ett musikprov tills imorgon, grattis till din planering Kristin. Så efter att jag duschat ska jag sätta mig med det. Här kommer även spotify listan jag lovade:
http://open.spotify.com/user/mooselake/playlist/2n2Au3Ya7JgX9isZ508wfA
Inte jag som gjort den.
Får damp på safaris inställningar här jämfört med fierfox, men mitt fierfox började dampa som fan igår så jag bytte till detta och ah, är inte alls samma inställningar. PLUS att det blir rött understrycket under var enda ord..
Fast det är ju bra när man ska skriva på engelska för då vet man att det är rätt stavat, haha!
Någon som använder sig av Safari och vet hur man gör kursiv/fet/understrucken text? Även hur man ska kunna länka, istället för att behöva skriva in hela adressen.
PLEAS HELP!
UPDATE: Nu kom alla inställningar tillbaka, men min text blev helt ihopklumpad..
VARFÖR SKA MAN INTE KUNNA GÖRA MELLANRUM MELLAN RADERNA!?!?! (Dom klumpar bara ihop sig igen när jag publicerar det.....................) Dampellidamp!

24MAJ

Sitter här och gör mitt hkk arbete, pluggade ingenting igår, good! Jag har kollat igenom 11/35 sidor, inte ens hälften. I och för sig är det massa bilder + att jag inte tar med allt heller. Dricker te och äter mörkchoklad för att få lite energi, hatar att sitta intensivt vid datorn..
Samtidigt som jag gör detta lyssnar jag på en grymt go spotify lista (från min dator), langar den sen. Sitter vid mamma's datorn eftersom jag inte har word på min. Nu måste jag fortsätta, har precis kommit till inredningen.

Ciao!

Every time I see you, I get a smile


When you're really in love, there's no one or nothing can stop you.
- I'm really in love.

Farfar's cykel


Love! ♥
Langar även en dagens outfit, en chillig en!

Svart tubtop
shorts
vita converse

23MAJ

SHULU BLOGGEN!
Idag blir det ingen träning (vad jag vet än så länge) för att jag måste plugga, blä! Ska göra ett arbete i hkk om bostaden för att jag inte klarade mitt prov, fan. Hann inte göra klart matte provet i fredag så det ska jag plugga lite på + musik provet på tisdag.

I fredags efter träningen åkte jag snabbt till kungsmässan köpte en liten present till Paulina (som jag var hos igår). Efter det träffade jag Linnéa och vi åkte hem till mig och kollade på Prinsessan och Grodan. Sedan kom Kiwin. Senare på kvällen åkte vi hem till Martin, det var lite tråkigt där så jag och Linnéa åkte därifrån påvägen hem mötte vi Sanna, Simon och Affe. Kvällen slutade med att Linnéa & Affe sov här.

Lördag morgon vaknade vi tidigt åt frukost sen åkte jag in och tränade. Åkte hem och träffade Josefine några timmar. På kvällen åkte jag till Paulina som hade tjejmys för att hon fyllt år, det var jätte kul/trevligt! Med tanke på hur mycket sötsaker hon bjöd på var det väldans tur att jag tränat en hel del i veckan så att jag fick plats med mer, haha!
Just det ja! Jag fick en ny gamal cykel igår, jag älskar den. Det är farfar's gamla, lägger upp bild senare. För övrigt är jag sämst på att lägga upp bilder, sorry!!

Nu har jag inte mer tid till att sitta här och slöa!
Kram!

Blixt, dunder, regn & mörker

Bara för några minuter sedan höll detta på, nu är det mörkt.

Men dagen och en del på kvällen har vart underbar, sol & värme!

WOHU, långt hår!

Nu den senare veckan känns det mer som denna blogg har blivit en ''tränings-blogg''. Det enda jag skriver om är träning, träning och åter träning, men det är i och för sig min fritid och något jag gillar att göra! bara för någon månad sedan rökte jag jätte mycket och vips fick det en sådan vänding. Jag insåg väl att jag inte ville lägga pengar på det och träna och köpa andra riktigta/viktiga saker. När vi ändå pratar träning kan jag då skriva att efter skolan imorgon ska jag och Kiwin in och träna (haha).

Nu ska jag kolla på Prinsessan och Grodan sedan sova! Godnatt.

20MAJ

Behöver nog egentligen inte skriva vad jag ska göra men jag gör det ändå: Träning next. Ovanligt, nä.
Bye!

Efter 3h's..

pass är jag helt slut. Började med Station/bas, tänkte köra det som en slags uppvärming för att sedan möta upp Frida och dra in på gymmet, den fungerade bra. Gymmade 1.5h efter 1h blev jag hungrig och trött. När vi gått ut från gymmet sprang jag ner till 'receptionen' och köpte mig en banan, det var nog den godaste bananen jag ätit på länge!

Nu är jag äntligen hemma igen. Ska in och träna imorgon också, har tränat ända sen i fredags, hej sjuka människa! Nästa vecka ska jag skaffa kort på Friskis, värt!

Har precis ätit klart och nu ska jag ta lite glass till efterrätt - det förtjänar jag! Haha!

Måste bara säga att det verkligen kändes som sommaren är påväg, äntligen. Jag åkte mer shorts in till Kungsbacka. Efter gymmet när vi gick ut vid 21:00-tiden var det fortfarande varmt och ljust. Det är fortfarande varmt.
Hej hej sommar!

19MAJ

Nu först ska jag läsa igenom en läxa tills imorgon i svenska. No:n gick super btw, ÄNTLIGEN INGENTING EFTER MIG! Eller jo, ett matte prov jag ska göra på fredag, men det hoppas jag går bra!! + spanskan men den kan jag tydligen redan sa spanska läraren, gött!

Vädret är underbart, shorts och tunn tunika blev det idag, 28+ visar min termometer just nu!
Sen vid 17:00 ska jag åka in till friskis, ingen Fillan med för hon hade framflyttad match, synd! Så passet får jag göra själv, men efter hänger Frida med till gymmet, härligt!
Vi hörs kväll.

Träning

Go träning, 2 båtvarv (två varv runt inlag, baggis).. Dock är terräng banan värre!
Försov mig imorse, good! (t.m.i - to mutch information, h3h3). Taggar inför morgon dagen, wonderful väder!
David Guetta – Gettin' Over You (Featuring Fergie & LMFAO)
David Guetta – Gettin' Over You (Featuring Fergie & LMFAO;Sidney Samson Remix)
Dessa låtar är grymt värt att lyssna på och samtidigt tänka sommar!

Bara så att ni vet har min lillebror låtit hans kompisar snagga sig idag, FYFAN VAD HAN SER UT!!!1!1 Hej jag skäms!
Nu måste jag plugga no, gjorde inte no saken idag. Var alldeles för trött att plugga igår, höhö.

Ha det gött haaaj!

18MAJ

Hej all UNcoolers!
Jag gillar vädret till max, dock har det blivit lite sämre nu på eftermiddagen, bad. Längtar tills imorgon, underbart väder! ♥ Har precis bokat mig och Fillan till friskis imorgon. Nu måste jag kila iväg till träningen, ha det bra!

Beachen 2010 here I come

Lagt upp min träning inför hela veckan nu, måste ju hinna träna upp mig till 10 juni - till beachen 2010! ;)
Måndag: Spin/bas, efter gym - med Hannah.
Tisdag: Handboll.
Onsdag: Station, efter gym - med Fillan 17:30, glöm ej att boka!!! (komihåg sak till mig själv).
Torsdag: Handboll.
Fredag: Gym - med Kiwin (Lollo).
Lördag: Pass med Hannah(?) eller gym.
Söndag: Gym. - måste plugga istället..

Med tanke på att man tränar gratis på friskis hela vecka 20 passar jag på rejält nu! (; Ska försöka hitta några roliga pass under helgen men det brukar vara dåligt med det på lördagar..

Följer ''strömmen'' med att lägga upp denna otroliga kille, 12år, damn boy, you're good!

Nu ska jag sova, är hur trött som helst.
Pöööösss!

17MAJ

Hej jag kan inte gå, hej träningsverk!
Skolan var helt okej idag, gjorde något muntligt spanska test, men det var alla tvungna att göra om, HAHA! Fail.
Direkt efter idrotten åkte jag in till Kungsbacka, mötte upp Hannah vid friskis och passet blev spin/bas, helt okej. Dock vet jag inte om jag kommer göra det fler gånger med tanke på att jag fick väääääldigt ont i knäna efter ett tag. Efter spinningen gick me, myself & I alone, upp till gymmet. Hannah var för trött. Var där uppe 1.5h, hej duktig tjej! Dock kommer jag ha fetaste träningsvärken i vader imorgon för att jag höll på med någon vad maskin som var jätte bra, tills jag slutade och kände att musklerna jobbat, fyfan! Kunde knappt gå efteråt..

Nu ska jag fixa en kopp te med min grymma vattenkokare från OBH Nordica - FAB! måste även plugga på no, har tydligen någon rest sen i mars typ, haha!

The presents


+ massa små krafs, såsom ansiktsmasker osv.
JOSSE, JAG FICK EN VATTENKOKARE! Hahaha! Jävlar vad jag tjötat på mam om att vi skulle köpa det.
UPDATE: JÄVLA BÖG SKIT!!!!!!!!! JAG HADE SKRIVIT EN ENORM TEXT OCH SÅ KLICKAR JAG PÅ BAKÅT, HELVETE!"!!!!#_"q#rwtewGHSJRYTH

Drar den kortfattat: Dessa vita convers är ju sån enorm efterfrågan på, dom tar slut hur fort som helst, affärerna hinner knappt få in dom innan dom är slut. Här har jag sprungit in och ut genom affärer som en dåre för att få tag på dessa i 2 månader, men dom tar slut precis när jag kommer, great!
Mamma vet ju hur jag fått leta efter dom, jag menar det tar ju på krafterna/nerverna! Och så hade hon en kompis på jobbet som nyss åkte till USA och har köpt dessa skor. TROR NI INTE JAG FLIPPA NÄR JAG SÅG DOM ELLER!?!?!
Själv står hon bara där och skrattar med en in your face reaktion.. Men nu är dom äntligen mina!
Väskan är kärlek för första ögonkastet!

Vet inte om jag skrivit det ännu, men i alla fall spelade vi bara en match idag, vi åkte ut i 8-dels finalen.

Jag saknar dig med! Vad roligt att du hör av dig nu, när vi inte ens snackat på drygt ett halvår.

Vädret

Hej värme, jag längtar tills på onsdag!

Mobilblogg

Sitter här och har precis ätit tårta, blä vad mätt jag är! Har fått massa fina presenter. Lägger upp lite bilder sen. ;)

16MAJ - 16ÅR

Grattis till mig själv! :D
- Tack, mig själv.

Jag invigde min födelsedag med en snutt från Pirates 3. ♥ Den sista personen jag kollade på när jag var 15 och den första när jag är 16 - var/är Johnny Depp. Jag känner att jag verkligen går in för detta.. (;

102DALMATINER

Det är filmtiteln på den film jag ska somna till. Läskigt länge sen jag såg den. Just nu är jag verkligen super trött, min bror höll uppe både mig och mormor med monopol kreditkort (haha).
Detta blir det sista inlägg och bild som 15åring, WOHU!

Bilden är tagen från nu, hej trött!!!! Känner inte riktigt igen mig på bilden(?).
Godnatt!

15MAJ

Kom nyss hem är så extremt trött! Har spelat tre matcher, förlora en och vann två. Så imorgon är det samling 07:50, great. Men A-slutspel blev det.  Ikväll ska jag deffinitivt bara vara hemma och ta det lugnt. Mormor är även här. Nu ska jag hjälpa till att göra tårtan till imorgon, men innan dess, bilderna från igår och idag:

Hej, hur fint är det inte? Passar perfekt till de andra berlockerna jag har på mitt armband.
Kortet får 10/10 stjärnor, damn vad jag skratta när jag såg det, baksidan var fin den med - men inte lika fin som framsidan.. ;)

Givetvis en bild på i princip all lera jag samlat på mig. Är ännu mer på armar, baksida ben och tröjan, ansiktet you name it. Tog fanimig 30 minuter innan jag var ren igen..! Skönt att det ska bli bättre väder imorgon.
Nu blir det bakpotatis till middag, verkar som att dom gjort klart tårtan medans jag la upp bilderna, haha!

Talktoyoulater.

Godnatt

Nu blir det sängen med en gång!
Skriver mer imorgon & några få bilder kommer.
Hanna, jag älskar dig, I really do!

14MAJ

MAMMA KOM HEM MED MATEN DIRR JAG SVÄLTER!!1!!111!!11

Today var jag med Fillan. Det var faktiskt rätt kul, eller mer än så! Nu väntar jag på att mamma ska komma hem, sedan att Hanna ska komma hit! Kul att jag måste gå upp 08:00 imorgon, t.o.m tidigare än så..
TAGGA! n-o-t.

Stand by me

Kristin is just a bog.
Kristin is this, Kristin is that.
Kristin is me bro.
Let me be me.
When is that gonna start?

Saknar sommar 2009 lite, eller jag saknar mer alla kvällarna jag kollade på Surf's up, hur mycket jag och Sanna skrattade om och om igen åt den filmen. Att jag kollade på den varenda kväll i 3 veckor. Surf's up var min sommar. ♥

 

Sen jag kom hem från Göteborg (vart där hela kvällen) så har jag;
Plockat disk. Hängt upp tvätt. Ätit kräm. Dampat med massa video's (kommer ej läggas upp, hehe). Fixat nya lakan till sängen (en ren katt kom och la sig där imorse efter en tripp ute i leran ♥). (Vad katten har gjort:) Katten gjorde hål på mina mjukis byxor så nu har jag ett fins litet hål på dom. ♥♥♥♥♥♥♥♥ Fuck him! Men eftersom ingen är hemma kan jag inte ''slänga'' ut honom från mitt rum för han måste verkligen sova hos någon annars knäller han sam bara den.

 

Thank's for the information Kristin!


Kenye West

that don't kill me
can only make me stronger
I need you to hurry up now
cause I can't wait much longer
.

13MAJ

Hey bloggish!
Min syster kom hit vid 13:00 idag och så spelade vi lite spel och tjöta om massa. Nu ska jag äta, fixa mig sen ska jag med Linnéa in till Göteborg. Vi hörs ikväll, blir nog lite trevligt krök @ my place I think.

Bye!

Just human

Jag blir helt psyko när jag åker moppe länge. Speciellt på kvällen. Jag glömmer av att jag kör. Tror att bilarna ska köra in i mig. Om det regnat, att jag skulle få tvärbromsa och moppen skulle glida på sidan och jag rätt ner i asfalten. Att däcken ska halka på sträken vid övergångs ställerna/pilarna i marken. Eller att en bil skulle präja ner mig i diket. Eller att min hjärna säger åt mig att ta ut ena benet från moppen i en sväng för att jag skulle ha den som stöd.
Men jag hann vakna upp..


Usch, hatar att komma in i såna ''faser''. Inbillar mig så extremt mycket, släpper taget om hjärnan, jag menar, den har ju redan tat sommarlov.
Nu ska jag krypa ner i sängen med min fula katt, se en film med Johnny Depp och önska att han var min. ♥ Tänk om mam har ringt honom och pratat as mycket och sagt att jag vill träffa honom, hon köper en random resa till mig mot LA/en ö i Bahamas/Paris och så får jag träffa honom. Tänk den presenten, den perfekta sweet sixteen.


Västtrafik - Makes people walk

HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHA! Fyfan, tror aldrig jag hittat en så rolig och klockren grupp på facebook, HAHHAHAH, sitter här och as garvar åt den!! Hello ensam tjej med dålig humor!

12MAJ

Passar på att skriva ett inägg medans Hannah duschar. Skolan gick fort idag, skönt, chill dag, no provet kände riktigt bra får se hur det går. Efter skolan tog jag moppen in till Kungsbacka, i ösregn. På med regnkläderna och handskar, mina händer var helt svarta när jag kommit fram till Hannah + att hela min träningsväska och kläderna där i var blöta, bra! Var nämligen på friskis, medel pass och eftersom det började 16:30 skulle jag inte hinna in med bussen, därför åkte jag moppe..

Vi har precis käkat middag och nu ska vi kolla på Wallander (vilken av dom kom jag ej ihåg) och käka godis! Detta 'mini-lov' kommer bli väldigt lugnt, det är en sak som är säker (tror och hoppas jag) med tanke på att jag ska ha handbolls cup lördag-söndag. Dock kanske det blir lite chill imorgon, får se.

Men nu har jag inte så mycket mer att skriva, ha det fint!

11MAJ

No lust to blogga egentligen, men det blir så ändå.................. Följande inlägg kommer bli rörigt, oseröst och cp, tror jag i alla fall,,....

Igår försökte jag plugga på bibloteket, men nej, trött som jag var höll jag på att kladda ner mina böcker osv. Träffade Linnéa, inte helt fel?

Idag var jag i skolan, det var kul och så var det inte det. ;PPpppPppP
Åkte dirr in till KungsbackAAA with Josefinä, vi gick till Karma och pluggade och tjöta, fick pluggat bättre idag. Kom på att jag har fotografiskt minne, sort of.
Imorgon taggar jag till NO prov och svenska text!!!111!1, nej tack. Dock taggar jag lite till passet med Hannah på friskis, det blir nog super!! Sedan ska jag vara med henne. (YyyyYyYY)

BAJSDÅ!

Kväll

Imorse när jag vaknade mådde jag dåligt och hade huvudvärk, det gick över under dagen. Nu snurrar allting och jag är väldigt trött.

Nu ska jag ta och lägga mig i sängen, titta på Wallander och käka kiwi! ♥

9MAJ

Kvällen igår var grymt kul! Sitter och skrattar/skäms över mig, men jag mår som jag förtjänat.
Josefine sov hos mig och jag vaknade upp med massa cp drömmar kvar i huvudet. Linnéa kom hit vid 14:00 och så har vi tjötat om gårdagen, kill me, HAHA!
Båda åkte nyss.

Taggar inför hockeyn ikväll, klockan 20:00tv6!
Måste plugga svenska kom jag just på..

8MAJ

Fullt upp idag, var och gymmade med Hannah större delen av dagen, det var både kul och bra!
Nu ska jag och Josefine iväg till lokalfesten som Tova&Cassie har.
Kör på lockigt hår ikväll, ha det gött!


7MAJ

Grattis Alexander 16år!
Nu alldeles strax ska jag åka hem till Linnéa för chill/krök kväll. Taggar inför imorgon istället, PARTEY!
Denna dag har vart väldigt seg, var väldigt trött så det var väl ''felet'' på dagen. Jag, Kalla & Lisa satt i caféeterian idag, gjorde inte så mycket, men vi hade riktigt roliga stunder, självklart!
Sov 3.5h när jag kom hem, lovely, dock var klockan 18:00 och nu är klockan 19:00, håret var redan fixat när jag vaknade, dock fick jag göra mat och välja kläder, vilket tog ett tag.

Nu ska jag knyta mina skor, dra på mig jackan, ta väskan och traska till bussen och störra mig på alla sniglar som kommer åka förbi mig.
Ha en fin fredag!

Sweet sixteen


Den går 1 dag efter!

Magen mättar före ögat

Sitter här propp mätt, orkar inte röra mig en meter till!

Super go träning, hell no. Tycker det är vääääldigt tråkigt att göra samma saker varje träning, i alla fall 2 träningar på raken. Fast när vi frågade en 95:a så hade dom alltid gjort såhär, döda mig!

Nu ska jag ringa Josefine om det går, för det cpa förut, hjälp? Nejdå. Är svin trött så jag ska kryppa ner i sängen och somna bums. Imorgon taggar jag inför nationella + att jag ska sitta i caféterian hela dagen, chill brill!

Cya!

6MAJ

GRATTIS PAULINA 16ÅR!

Oj! Klockan bara rusar iväg, har bråttom till träningen!
Hörs ikväll!

Dagens köp:


Ska ha shorts och via convers till, simpelt och bra!
I helgen fick jag mammas gammla skinjacka värd att spara, jao, dock får den en trekantig puckel när man har den stängd! (Ibland i alla fall). Den ska användas till halv varma dagar (eftersom skin är sjukt varmt att ha på sig när det är varmt ute) men den är snyggare med uppvikta ärmar + att det är lite för kort i ärmarna, men annars riktigt snygg (motorcykel) skin jacka!

Nu ska jag duscha, (efter det:) göra te och ha ansiktsmask.
Ha det fint!

5MAJ

Miley Cyrus är bäst! hoho! Eller nja, hennes musik/röst är bäst.
Miley Cyrus – When I Look At You

Ska strax in till Kungsbacka och träffa mummi och köpa min tröja jag ska ha på skolavslutningen. (YYYY)
Biologi nationella gick faktiskt bra idag, tyckte jag i alla fall, sen var no lärarna tycker är en annan tjuga.

Tjingchong!

BUSTED!

Givetvis! Min syster smsade precis:


ALDRIG I LIVET ATT JAG GER UT DET IGEN! Hoho, så nu ska jag fixa ett spotify konto.
Det som är överstryket övertalade mig till det, det var verkligen ''slaget under bältet''.

Uppbokad maj

Nu är alla mina helger uppbokade framöver, i alla fall alla lördagar, to privat to write here! (;
Maj är den månad på året min plånbok gråter som mest med tanke på hur många som fyller år!
Träningen var chill idag, körde med 95;orna och deras tränings rutiner var ju inte precis samma som vi brukar ha..
Nu ska jag duscha därefter läsa igenom ett häfte vi fick av vår no lärare eftersom vi har No nationella imorgon, som tur va är det i biologi, hoho!

Träning next

Tjadå!

Fit for fight!

Lexington 2010


Vill ha, vill ha, vill ha! ♥
Hkk provet gick faktiskt bra idag, eller i alla fall när man skulle planera en middag för 8 pers, sen om själva bostads delen är en annan femma!

4MAJ

(mobil inlägg) Sitter i ett grupprum med lisa och paulina och har engelska slutar om 20 minuter, är jätte hungrig och vill hem och äta! Ska även träna handboll idag för första gången på 2345067290 gött äre! Nu ska jag förhöra paulina på några glosor. Byebye.

WIHU

HOHOHO! FixarN Kr1571n fixar allt. Tror allt det bor en liten byggare Bob i mig.. I alla fall, spotify är läkt, den har fått sin medicin så nu ska det inte vara fel på den, får väl bara plåstra om den lite mer.

Godnatt readers!

Love spotify..

Även fast jag köpte mig en chailatte blev jag hur trött som helst när jag väl skulle sätta mig och plugga.. Istället målade jag ett självporträtt på Josefine, brevid bilden skrev jag: Josefine Eklund <-- Adda på face, singel och sökande. Lämnade kvar den fina 'teckningen' på bussen så vi får väl hoppas att någon tar kontakt med denna människa - ensam mamma söker. ;)

Nu ska jag sova, är döds trött, provet kommer gå åt helv*te imorgon men jag har bara mig själv att skylla, ska försöka läst igenom sidorna innan jag lägger mig, läser det jag kan mindre bra och det jag tycker är viktigt, så nu vet ni det också!

Mitt spotify konto.
Ibland fungerar det perfekt och ibland står det att någon är inloggad på det, det verkar ju heller inte gå att byta lösenord.. Men jag är fortfarande ''för glad'' för att bli sur över det.

UPDATE: Nu har jag byt lösenord, h3h3.

UPDATE nr.2: CP, det står fortfarande att någon är inloggad på det.......................... Jag tänkte inte göra ett nytt konto, dampellidampdamp!

Kram!

3MAJ

Godmorgon!
Detta är nog det andra morgon inlägget jag gjort under hela min blogg period, hej jag är uppe tidigt på monarna.. Idag var jag verkligen uppe med tuppen, var t.o.m vaken innan honom!
Nu ska jag göra lite frukost (kommer inte bli lika bra som igår, to cold..) och fixa mig. Efter skolan måste jag plugga, hkk-prov imorgon, great, så det blir bibloteket efter skolan!

Ha en fin måndag!

Sov gott!

Hur trött man än blir har jag aldrig tråkigt med dig!
Det var riktigt skönt att få träffa Hanna igen, har inte träffats på 1 månad så detta tillfället tänkte jag inte sumpa! (Var nämligen sjuk då vi kunde ses förra gången). Vi åkte till Iserås, där sommar stugan ligger, så visade jag henne den pratade lite om hur vi skulle göra i sommar osv. Sedan åkte vi hem till henne, pratade jätte mycket, fixade mat och tittade på humorgalan. Efter att halva programet hade gått sa vi hejdå. Tycker det är jobbigt att säga hejdå, det blir så segt och tyst.
Jag älskar dig Hanna, min bästa vän!

Nu ska jag ta mig en dusch, kolla på en film och sedan sova, är väldigt trött med tanke på hur mycket min mage har jobbat idag (finns inte ord på hur mycket jag skrattat).

Godnatt.

Underbara vän


Nu ska jag åka och träffa min otroligt saknade vän Hanna!
Puss!

2MAJ

Underbara söndag!
Josefine åkte hem vid 12:00 för att hon skulle iväg. Så jag gjorde lite frukost till mig själv och satte mig ute i det otroligt fina vädret med radion på hög volym och bara tog det allmänt lugnt.
Hej snygging!
Nu ska jag fixa iordning mig lite och vänta på att Hanna ska höra av sig.
Kram!

Hemma

Blev en lugn kväll och inte så länge ute på Rödaholmen eftersom vi drog ganska direkt till Enen där det var lite folk. Helt okej kväll, jag och Josse stack hem vid 23:30 och satt och prata, drack te och åt choklad. ♥
Nu ska vi sätta på en film och sedan gå och lägga oss.

Godnatt från oss! ♥

Röda holmen

Nu sticker K,L&L till Röda holmen, vad som väntar där har jag ingen aning om.
Längtar tills imorgon!

Broken strings

Kul att jag är för glad för att bli sur för att mitt spotify konto inte fungerar, eller det står att det är inloggat någonannanstans. Ah, jag är ju känd för att ha grym musik smak.

Ikväll ska jag antagligen träffa Linnéa och Lollo, får se vad vi gör, inte bestämt ännu.
Nu ska jag fixa mat så att jag inte behöver vara hemma mer!

Shulu!

1MAJ

JAAA, TAGGA, 16 DAGAR KVAR TO MY BIRTHDAY!

Kvällen igår va mer än bäst, toppen, underbar osv osv. Som vi skrattade! Underbar servitris, love to him! Killarna i ''hörnet'', som dom glodde och vi får ju inte glömma norsken som hade sin svensexa där och gick fram till oss och frågade: Får jag känna på dina balonger, haha! Heliumet efter när vi väntade på hemfärd!

Efter den otroliga kvällen i Sveriges framsida, Svergies stolthet osv, åkte vi hem till Lisa där vi träffade lite tjejer satt och tjöta hela natten lång, när alla dragit satt jag och Lisa kvar och prata ännu mer tills hennes syster och kompisar kom hem. Blev väldigt sent igår, men det var det värt!
Bilder från kvällen ska jag se till att få, min kamera låg tyvärr i väskan hela kvällen.

Drömde hel sjuka drömmar, sen vaknade jag av att min mamma(Josefine) ringer..

Nu måste jag städa mitt otroligt vackra rum.
Love!

RSS 2.0