Estland, dag 2

någon var väldigt trött imose när vi skulle gå upp till frukosten, somnade inte försen 02;00.

idag har vi gått i ''gammla stan'' som dom säger, eller det är en mycket gammal del, dom flesta delarna är från medeltiden. blev massor med mat och gå runt i affärer och kollade. målet var att komma fram till det stora köpcentert Viru, hur mycket kläd affärer som helst! blev inget köp idag, alla var trötta och hungriga så det slutade med att vi gick tillbaka till ''medeltiden'' och åt på en medeltida resturang, Pepper sack, mycket god mat!
sedan blev det att gå tillbaka till hotellet och nu sitter jag här och ska gå och borsta tänderna och gå och lägga mig.

vi hörs imorgon, puss.

Estland, dag 1

yes, då var jag framme dårå.
somnade 05;00 imorse, 09;00 var jag tvungen att gå upp, 09;45 gick bilen till Landvetter.
givetvis hade dom espresso house där och det vill säga att jag skulle ha en frapino, mumms mumms!
planet gick 12;25, vi flög i 1h och 20minuter, helt okej, kändes som det gick fortare, framme i Estland vid 13;45.

givet vis så glömde jag USB sladden till mobilen, eller rättaresagt, jag orkade inte packa ner den, så det kommer bli tusentalsbilder när jag kommer hem!

i alla fall, när vi kom fram till hotellet så sov jag en stund sen blev det gymmet en stund senare ner till Poolen och alla olika slags basturna dom hade, var typ 5-6 stycken olika, sjukt gött! haha, låg i buddelpoolen i princip hela tiden och kollade tom och jerry som dom hade på en duk på väggen, sjukt gött!
sen blev det middag på någon asiatisk resturang dom hade här, har typ 10 stycken, så det är ju ett väldigt stort hotell och mycket finare i verkligheten än vad det var på bilder jag sett!

morgon dagen vet jag inte riktigt hur den ser ut, men blir väl att kolla stan och shoppa massa och så.
senare gymmet och poolen, sjukt gött!

men nu ska jag kolla klart på en film som är på 3;an, kommer aldrig ihåg vad den heter, men bra är den i alla fall.
pusspuss!

som man säger



tredje gången gillt!

alla sony ericsson.
två är walkman.
en har krashat helt totalt.

alla har varit/är grymt bra mobiler.
två har mycket bra kameror.
en faila helt totalt i början.

alla är mobiler.
två av dom älskade jag allra mest.
en äger jag just nu.




skönheten själv!

2 timmars inlägg

hemma sen 2h och 17minuter sen, hatar mam, fast det har gått över nu, men hallå, 21:00 på en Lördag, nu går hon över gränsen, vi ska inte åka försen 10:00 imorgon och jag skulle bara slänga ner mina kläder i ett par väskor..
så kommer hon in i mitt rum och ser en liten godis skål med lite gotti i så spärrar hon upp ögonen och säger;

hon; ska du äta upp allt det där!?
jag; nej, ska ha lite imorgon också.
hon; aha.
jag; du kan ta om du vill ha?
hon *tyst och går*
jag; HALLÅ!? skulle du ha eller?
hon; va? nej.

helt efterbliven.
aja, nu är det gjort i alla fall, i princip helt klar, ska slängas ner lite things imorgon också.



kläder, kläder och ännu mera kläder!



saknar min lille skrut hur mycket som helst! ska vara utan honom i en hel vecka!

som ni märker så stämmer inte tiderna in med varandra att detta inlägg publiserades 01:08, för jag började skriva på det för typ 2h sen så kollade jag massa på Youtube och glömde av att jag höll på att skriva, hehe.
men nu ska jag sova, Estland next, borta en hel vecka på spa! hur skönt som helst och massa shopping!
ska se om jag får in något inlägg under veckan, blir det säkert, men annars hörs vi om en vecka, ha det bra i Svergie nu!



bilder från hotellet, spa varje dag, lovely!
puss och kram!

29 augusti - New York

1 år sedan vi åkte dit, shit vad jag saknar staden!
vill så in i helvete tillbaka, jag ska verkligen flytta dit när jag blir stor, det är ju inte så fint som många tror, stor smutsig stad, men bortset från smutset är det den bästa staden jag vet! så jävla underbar.



love love love!

14:49

slänger in ett inlägg lite sådär smått snabbt om hur dagen antagligen kommer se ut.
börjar med att städa mitt vackra rum, sen blir det packa för att imorgon åker jag till Tallin och är borta en hel vecka på spa! sen ska jag fixa mig och sedan in till Göteborg med Lisafisa!

så, nu var det lite sådär smått snabba inlägget klart, hare gött!

FFFFRRRREEEEDDDAAAGGGG

GÖTT! jag kommer inte sluta 16:00 på Fredagar längre, slutar 13:45, det blev byten med grupperna, så att dom andra kommer sluta 16:00 nästa termin också för att då ska dom ha slöjd och jag kommer få hemkunskapen på Tisdagar, då jag nu har slöjd, as najs!

efter skolan idag stack jag och tränade på friskis, hur gött som helst, fast det var ändå det jobbigaste passet jag vart med om fyfan, trodde helt seriöst att jag skulle dö! fast kände ju verkligen att jag hade rätt inställning när jag kom dit, pepp, pepp, pepp som fääään!

efter det stack jag hem och åt/duschade/fixade mig sen stack jag hem till Lisa, där även Iris, Nora och någon Axel var. helt okej kväll, lite smått irriterande, men det löste ju sig till slut, Lisa fattar, haha! 

nu ska jag sova, sjukt härligt med helg!
god natt.

svar på tal

jag tror det regnar, men jag är inte säker?


Shan Atci - Japaner karateh



shan the man is the best!

21:00

helt okej dag, fast var ganska trött på idrotten orkade inte göra någonting, väldigt ovanligt för att vara mig!
efter skolan stack jag in till Friskis och gymmade sjukt gött! efter det stack jag bort till karma och träffade Josse, Julia, Jennifer och Amanda, trevligt.

imorgon är det fredag vilket menas med längsta dagen, hur fan ska jag orka? 08:00 - 16:00 börjar morgonen med bollsport, fotboll, till sist, hemkunskap på 2h, myyyyyyyyyyyys!
sen är det fredag och då slipper jag skolan i 1 vecka och 2 dagar, sjukt gött!

men nu ska jag duscha och så, ska fanimig lägg mig i tid idag!
ha det bra.
puss.

NY MOBIL!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
fick min älskling idag, hehe! gud vad jag längtat efter att få den! as bra!

så grymt glad är jag nu va! maha, fast det fattar ni nog

dagen; skolan var helt okej idag, hade bollsportsprofil saken idag, fast vi skulle bara göra sammarbetsövningar, och det pågick i 25minuter, så istället för 1h och 25min så fick jag 2h och 25min.. helt okej i alla fall.
efter skolan blev det hemmåt en stund sen hem till Carro där även Alva, Sanna och Pauline var, efter en stund stack vi ut och så hämtade jag Josefine och vi chillade lite smått vid Iserås.
sen blev det hemfärd för mig och Josefine, sen körde jag hem henne.

slänger in en dagens outfit bara för skojs skull, höhö.



jeans jacka - vet inte, men mycket gammal
linne/tunika - bikbok, finns ej kvar i butik
jeans leggins - bikbok
sjal - lager157
strumpor - mammis
armband - konfa present

håller på att slänga in mängder med musik till mobilen, fetting najs!
men nu måste jag sova, eller ska läsa min bok lite, gööd.
sen blir det nana, puss och godnatt!

vad ska man skriva?

orkade inte skriva imorse var tvungen att fixa mig för skolan, började 08:00 och min väckarklocka går 30 minuter efter märkte jag när jag vaknade, vaknade av mig själv vid 06:30, grym jag är, sen så kollar jag mobilen, nej, vafan? klockan är ju 07:00..
skolfotot blev ju riktigt snyggt! orkade inte göra en ''fin'' minn så jag stod och fulade mig och hängde på Sanna/Felix, stod åt fel håll osv, porträtt kortet blev ju as snyggt! HAHA! fulaste jag sett på länge, jag KAN verkligen inte vara seriös på bilder! det blir ju överdrivet tillgjort smile, jaja.

efter skolan stack jag in och träffade Linnéa och Yulia en snabbis sedan blev det att träna på friskis med mammi, cirkelgym.
sjukt najs är det, efter det stack jag och träffa Linnéa en snabbis sen hem, har precis käkat har redan fått läxor, fick en igår och en idag, orka, kommer få imorgon också på spanskan, usch, så ah, jag måste kolla igenom dom lite snabbt nu innan jag lägger mig. kollar just nu på schemat, blä, vi har 1h och 25 minuters rast imorgon lunch inräknat, det kommer vi ha varje Onsdag, okej, det är bra ibland om det skulle vara prov i no;n eller spanskan, för dom lektionerna ligger efter lunchen, men det hade ju räckt med 1h?

aja, lånde en bok idag som jag länge behövt göra, för jag somnar bättre då, Såld heter den, verkar bra.
men nu ska jag plugga lite smått.
puss.

 
''Hon såldes av sin egen far till en okänd
man i Jemen. Här berättar hon själv...
''

ny mobil på G?

kom precis ut ur duschen, skolfoto och sånt imorgon, måste gå upp extra tidigt för jag orkar inte stressa och sånt så det blir nog att lägga sig snart.

skulle kolla på ny mobil idag då på ThePhoneHouse, trodde det skulle gå snabbt och enkelt på 10 minuter, men nänä, det blev 1h, men det är det nog värt, ska fjäska som fän för den mobilen jag vill ha, jag var så nära i slutet av konversationen, så frågar mam; har ni några fler walkman? hon ba; jaja, 5 stycken till.
och givetvis skulle mam hitta en dubbelt så mycket billigare fast som är lite smått jobbig att skriva och så med, men den är ju billigare och så, så jao, mam och pap vill ju den, men så sa mam att hon inte tänker köpa en mobil till mig som jag inte vill ha, tur är väl det, men samtidigt sa hon att i sånna fall om jag får behålla min farbrors mobil så kan jag ju ha den, men nejnej, aldrig i livet, nu börjar den blir extremt jobbig att ha!
så nu diskuteras det mellan mam och pap om vilken det blir, heja W715, hähä.

efter det så gick vi och kollade på skor, vita convers var det vi skulle kolla på, hittade några, men när jag skulle prova dom med sula i för att dom var lite stora utan så skär jag upp ett litet sår jag hade på fingret så hejdå den affären, blev inga skor, men mam vet vilka jag vill ha och hon hade sagt att hon hittat mycket billigare på Freeport eller nåt sånt, dom kostade ungefär 700kr på kungsmässan.
aja, fick köpt puder i alla fall, från maxfactor, 100kr. tänkte prova något nytt och se om det är något att fortsätta med, hade Isadora innan.


måndag...

tjäna!
min data startade till slut, sjukt bra med en bror ibland som kan hjälpa mig. så det blev underbar musik till slut medans jag fixade mig, kändes bra, tål inte tystnad precis, inte på morgonen, då ska det vara musik!

skolan var så extremt seg idag va! måndagar blir nog den segaste dagen, inte bara för att det är måndag utan för att vi har långa tråkiga lektioner. fick en förvåning idag, eller vi har fått nu matte lärare, som verkar as chill! när hon skulle presentera sig i Torsdags förra veckan trodde jag att jag ville strypa henne, hon verkade så sträng och bitchig! och jag menar, det var ju första intrycket, men idag förändrades allt, hon var as trevlig och gick igenom året, mycket chill kommer det bli, skönt!

ska snart in till Kungsbacka för att träffa mamma, ska kolla min mobil och kanske kolla skor också, behöver det, känner verkligen för att kolla på det också.
nu ska jag fixa mig lite smått sen tar jag bussen in.
puss k.

24 augusti

godmorgon!
blev väldigt sur imorse när jag skulle sätta på min data för att få lite musik, SÅ FUNKAR DEN INTE! det finns seriöst inte att den inte startar! så nu fick jag sitta vid mam's laptop, typ från 1998 eller nåt sånt. fast jag menar det är musik jag är ute efter och hon har ju inte precis dom bästa, fan vad jag stör mig på henne ibland va!?
aja, i alla fall nu då så måste jag ha en mobil, kan inte gå runt med min fula tjocka låne mobil mer. så nu vet jag i alla fall vilket jag vill ha, sony ericsson W715 - sjukt snygg och bra!





men nu ska jag fixa mig och så, ha det bra i skolan!
puss.

love

så, nu är jag hemma igen, najs dag/kväll ändå.
var hos Sanna vid 16:30 åt lite sen stack vi och träna, skivstång sen blev det gymmet en stund, sjukt gött.
nu får jag nog börja med handbollen igen, fast det blir en vecka till på gymmet, sen går kortet ut och då är det handboll som gäller, om jag inte slutar då, vi får se hur det är nu, det var ju rätt segt nu i våras när vi slog ihop med 93/92/91;orna EUB = elit, utveckling och bredd. aja, sen när vi kom hem från gymmet stack vi och träffa Jacob och Josefine en stund.
sen körde jag hem Sanna och vidare hem till mig för min del och nu ska jag äta och kolla lite tv, är någon film på 4;an som verkade lite små intressant.
imorgon börjar skolan på ''riktigt'' usch, vårat schema är ju as dåligt! sen kanske jag ska träffa Josefine och sola, behöver det, skolfoto på Tisdag också, inte för att jag tror att jag kommer få så mycket färg om jag solar imorgon, men vi får se.

nu är min mat klar i mikron och filmen har börjat igen, vi hörs imorgon.
godnatt.

söndag

tjäna!
orkade inte blogga igår, var hemma sent och så sov Linnéa hos mig, fränt!
kvällen tillbringades vid Röda Holme med najs folk, mycket trevligt var det.
sedan stack jag och Linnéa och träffade Adde, Jacob och Angelina en snabbis sen hem och kolla film med popcorn och te, najs.

nu ska jag fixa mig för att sedan åka ner till Sanna, najs!
fixar ett bättre inlägg ikväll för nu har jag lite smått bråttom.
puss.

hos korvbajsen. (L)(L)(L)(L)(L)

TJÄNABLÖ!
är hos Cass och hon är knäpp. var på NRJ igår det var ju bra... nej, det var det inte.
sov hos Cass då, det var ju kul.. nah, tveeeeeeeeeeeeeeeksmek. närå, det är ju alltid kul och sova hos henne, h3h3h3.

nämen jag är godis sugen så jag vill att vi tar och åker och köper det, för er som bryr er nivet ju själva vilka ni är liksom, höhöhöhöhhhöööönaaaa! det var ju kul.. JA DET VAR DET inte.

puss och kram och sånt nivet.

NRJ

onödig skoldag, efter skolan följde Angelina med mig hem och chilla lite, sen ner till Onsala pizzan vidare till videonytt och ''tattuerade'' oss, haha, love barbie!

nu håller jag på att fixa mig och så, ska snart åka in till Göteborg med Lisa och Casso, ska på NRJ, sen är det fler som är där som ska vara med, men dom är randoms just nu, hehe.
men nu ska jag kila, hare gött!

Shan da man - Rap battle



så jävla rolig!

scrubs?




det här ä
r fan lågt!
till och med, lägre än gloocelnet..


varför måste folk vara så jävla deppiga hela tiden, okej, det är skola, men vafan, kom igen ändå!
det här är ju löjligt!

okej, nu är det såhär att min tv är knäpp, och scrubs börjar om 2 minuter så jag får la kolla i källaren eller nåt, men det finns ingen fjärrkontroll eftersom alla bara går i sönder heeeeela tiden! sur blir jag på det, samma med telefonerna, blä!
hejdå.

21:41

tjäna!
sitter här och dricker te och snackar med Casso i telefon, jävlar vad hon tjötar, haha!
träffade ju Yulia som planerat, men även Linnéa, Pauline, Erica, Hamp och Fillan, det var rätt najs.
nu är jag helt dödstrött verkligen! funderar starkt på att lägga mig nu snart, men måste fixa lite things först.

men nu ska jag ta och stänga av datan, orkar inte sitta här mer.
puss och godnatt.

schema

jag har väldigt svårt för att säga att jag fick ett bra schema, cheeka in fredagen, hallå eller..!?



måndag; 09:20 - 15:50
tisdag; 08:00 - 15:40
onsdag; 08:00 - 14:25
torsdag; 08:00 - 15:00
fredag; 08:00 - 16:00
myyyyyssssss, det är ju verkligen så att man längtar till fredagarna!

kungsbacka next

kom precis hem från skolan, ska antagligen ta bussen till kungsbacka för att träffa Yulia om 20 minuter, annars blir det om 55 minuter, hähä.

haha, snacka om att jag är bäst ändå, vi har våra trygghehets saker i skolan så skulle jag, Paulina och Oskar skriva vad ''vi peppar varandra'' menades och givetvis skulle jag vara ganska fiffig, som vanligt? så ah, det blev; vi kryddar till det lite med uppmuntrade ord. något i den stilen, fattar ni sammanhanget? peppar - kryddar, haha! the king is back!
men nu ska jag ta och käka lite grann om jag orkar, åt lite i skolan, sen drar jag mig in till Kungsbacka.
hare gött, hörs ikväll.
puss.

sista året

okej, nu är det sista året på kapareskolan, idag är första dagen.
det är ju ingenting jag ser framemot helt seriöst;
nu i början kanske det är kul och så, men sen bara om någon vecka eller två är man helt död!
man riktigt önska att det var sommarlov igen, att det är sista dagen på skolan, 10 juni.
att läxor kommer redan första veckan, proven kommer in på andra/tredje veckan.
utskällningarna av lärarna för att man snackar eller skrattar alldeles för mycket.
man sover bort lektioner.
läxorna som bara blir fler och fler hemma på skrivbordet.
pressen ökar på en, man hinner varken träffa kompisar eller träna.
att ta en cigg mellan lektionerna för att få bort det mesta av stressen men som plötsligt ökar så fort man rökt klart.
klassen blir mer och mer en grupptryck klass där ingen annan platsar förutom dom som gått där sen 6;an.
springa mellan lektionerna för att dom ligger alldeles för tätt i schemat.
försova sig varje morgon för att man somnar alldeles för sent natten/morgonen innan, hehe.
kvarsittningarna för att man snackat/skrattat så mycket så att man fått gå ut ur klassrummet och missat mer än halva lektionen för att man antagligen åkt ut på en engelska lektion med Cecilia, världens bitch.
finns massa mer, men som jag inte orkar ta, hehe.

nu snart om 10 minuter ska jag dra mig ner till skolan, usch, inget jag ser framemot, ni kanske förstår varför nu?
jag menar, jag har inte ens rabblat upp hälften av det värsta..!
puss k.

skola! (L)

TAGGA SKOLAN BÖRJAR OM 2TIMMAR!
orka att jag vaknade 20 minuter innan jag ens skulle gå upp? nej.
nu ska jag fixa mig och så, ha det så bra i skolan.
love.

00:20



en före och efter bild.
saknar mitt långa hår! var han verkligen tvungen att klippa SÅ mycket?
satt nästan och grät när håret föll ner på golvet..
har inte haft lugg sen i 2;an och jag blev verkligen rädd när jag fick luggen, trodde jag skulle se ut som en 4 åring, men har fått extremt mycket kommentarer om den, bra kommentarer, t.o.m. dom som jag förväntade mig minst har sagt att det är fantastiskt snyggt, det var ju bra? ah det var det.
hähä, men NU snart ska jag sova.
godnatt.

godnatt

godnatt.
nu drar jag mig till sängs, äntligen? nej, haha.
inte van vid den här tiden alls! nej usch och fy inte skola!
måste slänga ner lite papper och sånt från skrivbordet, ser jätte stökigt ut, min katt är specialist på att stöka ner i mitt rum..
nu ska jag tvätta bort sminket och så, ha det fint.
puss.

15:00

god eftermiddag.
vaknade för 1.5h sen, kanske inte det bästa eftersom imorgon är det skola och jag kommer aldrig kunna somna ikväll och hur ska jag klara av att komma upp imorgon!? det kommer ju aldrig fungera..
sitter och fixar mina spellistor på spotify, knarkar in musik också, ska nog städa och fixa på mitt rum idag, eller en stund i alla fall, kanske ska träffa Sanna senare sen blir det någon ben and jerry's med konfan, som förövrigt är slut, konfirmerades i lördags.
ska även fixa till min garderob, ser inte så trevligt ut när man öppnar den, får fixa med den också, det löser sig, precis som allt annat.

sen måste jag ju också tilllägga att 9;orna har det fetting gött imorgon, 6-7;orna börjar 08:00, 8;orna 09:00 och 9;orna 09:45, haha, suckers!

men nu måste jag kila om jag ska få gjort allting.
take care, kristin.

lugg..?

så, hemma nu igen, måste lägga mig tidigt idag, fast ser jag på klockan nu så har jag inte lyckats..
det blir väl marspannkaka i säng så fort jag skrivit klart.
aja, en bild på mig nu då, herrejävlar vad jag ser ut! HAHAH! bilden är ju inte precis den snyggaste heller, men den får duga en så länge.



cassie gjorde lite snabbt på designen, bra.. det kan ju diskuteras, nejmen det löser sig ska ni se.
nu ska jag sova.
pussen.

hos Sanna

tjäna!
sitter hos Sanna nu, precis vart ute med hennes hund, mysigt, den är ju så himla söt nu med sina öron ihop tejpade, haha.
ska fixa lite med designen när jag kommer hem, vilket blir inatt?
funderar starkt på att fortsätta med blogg, men måste fixa designen först, så det är ingen som läser den ännu, men det löser sig, haha.
kan förklara varför jag vill byta också om det är någon som bryr sig, men det tar jag när jag kommer hem.

ska kila nu, ha det gött.

ny blogg

tjäna, ny blogg?
det vet jag inte riktigt än, ska ha den här, har även en på blogspot som jag haft sen i mars, men jag börjar tröttna på den; nittinioprocentkristin.blogspot.com

inget fixat med desing eller så, det kommer om jag nu ska ha kvar den.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0