31JANUARI

Sitter i min säng, skriver lite smått på de arbeten vi har. Har precis kommit hem från F&S. Provade på en ny träningsstil för mig, fuego. Det är snarlikt zumba. Det var kul, men jag har, i vissa fall, så dålig taktkänsla.. Efter passet kilade jag upp på gymmet för att träna några muskelgrupper lite extra.
Ska gå till köket hämta en smoothie och redan vidare till TV-rummer för att kolla Veckans brott med familjen.

TTYL

31JANUARI

Sitter i min säng, skriver lite smått på de arbeten vi har. Har precis kommit hem från F&S. Provade på en ny träningsstil för mig, fuego. Det är snarlikt zumba. Det var kul, men jag har (i vissa fall) så dålig taktkänsla.. Efter passet kilade jag upp på gymmet för att träna några muskelgrupper lite extra.
Ska gå till köket hämta en smoothie och redan vidare till TV-rummer för att kolla Veckans brott med familjen.

TTYL

EN LITEN HISTORIA


MARIA MONTAZAMI


Åh, titta vad som trillat ner i brevlådan idag! Idol kort från Maria Montazami.
Längtar så otroligt mycket till att hon släpper sin kollektion, hon ska till Stockholm 8-12 februari för att vissa upp den! Synd att jag missar!!

På tal om Stockholm ska till dit 3-5 februari och träffa på Hanna, åh vad jag saknar dig Hanna!!

30JANUARI

Nu har jag flyttat hem igen. Från Krilles crib (facebook in-cheekning), till Krilles nya crib (facebook in-cheekning) och tillbaka Borta bra, men hemma bäst. Dagarna har varit de samma som en vanliga dagar här hemma, förutom att jag och en kompis har bott där. 3 veckor går riktigt fort och jag skulle tänka mig att bo så igen för det har varit riktigt mysigt och alldeles lagom för två! Lärorikt har det också varit. Det är inte lätt att knåpa ihop en vardag med träning, skola, jobb, städning och middag. Men vi lyckas riktigt bra!

Fick en mysdress och en klocka (ej med på bild) som tack för att jag passat katten och huset. Tusen tack!

25JANUARI

Tänkte bara flika in att det har varit mycket med träning och skolan denna veckan men jag har samlat inspiration till inlägg i alla dess kategorier. Kika in på fredag igen för imorgon ska jag jobba!
Kram!

18JANUARI
Jacka-PeakPerformance | Shorta-RalphLauren | Byxor-Crocker

17JANUARISåg The Rum Diary i fredags och den var riktigt bra! Kändes bra att få se min man på film duken igen, va ju ett tag sedan, men han kämpar på!

16JANUARI


Dagarna går riktigt fort och halva januari har passerat! Om exakt 5 månader fyller jag 18! FEM MÅNADER!!

Veckan som gått, då jag bott här i huset, tillsammans med Emma, har varit riktigt mysiga och roliga! Har haft lite kompisar här på helgerna och på veckodagarna har det varit jag och Emsa.

Kom hem från jobbet för några timmar sedan. Skola + jobb, tufft (måndagstrött) men kul! Så nu ska jag dejta kudden. Godnatt!

10JANUARI


Då bussarna kommer sent och säger att man kommer missa sin nästa anslutning för att ta sig till F&S, tog jag på mig löparskorna även idag. Känner mig riktigt duktig och när jag nu kollar på hur långt jag sprang frågar jag mig själv: Hur orkar jag? Keep it up girl!

8JANUARI


Tog mig en långlöpning efter att ha degat i soffan i 2h och kollat på I used to be fat. Eftersom jag va riktigt seg tidigare idag är jag nöjd över hur långt jag orkade!! Det krävdes en stor spark i rumpan för att ta sig ut i kylan, men jag klarade det!

7JANUARI

Nu tänkte jag avslöja den "otroligt bra saken". Det är nämligen såhär att mina grannar åkte till Thailand igår och är borta i 3 veckor. Dem har bett mig ta hand om deras katt och hus, nice huh!?
Dock vågade jag inte sova här första natten då jag hade fått sova själv. Plus att tidigare på kvällen hade en granne kommit hit och kikat in genom föntrerna på mig och Josse när vi lagade mat. Inte knackat på för att kolla läget, eftersom dem som bor här är killar i min ålder och annars är det bara mamman som är tjej och när Josse öppnar dörren och ropar på honom springer han iväg - till sitt hus..

Sitter och tittar klart på Sherlock Holmes. Hann bara kolla 1 timme igår innan vi kollade på bion.. Jäklar vad bra den va och damn vad snygg Shrelock Holmes (Robert Downey Jr.) är!! Nu måste jag se klart slutet på filmen. Puss!

Denna scenen i filmen va sjukt bra!

6JANUARI

Vilken rys(s)are det va inatt/imorse. Sverige - Ryssland. Men vilken otrolig glädje man fylldes med när Mika Zibanejad lägger in pucken. Somnade 05:30 imorse och vaknade 13:30, scooore! Jag som försöker vända tillbaka dygnet..

Sitter just nu och kollar på Sherlock Holmes, första filmen, och fixar mig. Om dryga halv timmen ska jag åka in till stan och kolla Sherlock Holmes 2 med Josse. Det är ju då ganska smart att se första filmen först ifall det är något man måste veta till andra filmen.

När vi kommer hem sen eller imorgon ska jag berätta en otroligt bra sak, men det tar vi då..
Nu måste jag fokusera på filmen.
Talktoyoulater!

5JANUARI

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?: Ja, skaffade jobb!

Dog någon som stod dig nära?:
Ja, min morfar ♥

Är det något du saknar år 2011 som du vill ha år 2012?:
En resa med mina vänner igen. Danmark i juni var riktigt roligt!

Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?: 19 april, 12 maj, 18 maj, 4 juli, 9 juli.

Vilka länder besökte du?: Förenade Arab Emiraten (Dubai), en snabbis i Oman, Danmark och Norge.

Dubai 2010-2011

Köpenhamn, juni


Vad var din största framgång 2011?:
Att jag sökte jobb och fick ett och att jag börjat träna mycket bättre de senaste halvåret!

Största misstaget du kan komma på?: Att skjuta fram saker..

Vad spenderade du mest pengar på?: Mat (!) shopping.

Bästa köpet?: Biobiljetten till Pirates 4!

Blev du kär i år?: Nej.

Gjorde någonting dig riktigt glad?: JA! Familjen, vänner, att jag fick ett jobb, att jag fick se min man än en gång på filmduken osv.

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011?:
Hans Zimmer – I Don't Think Now Is The Best Time
Timbuktu – Resten av ditt liv
Den svenska björnstammen – Vart jag mig i världen vänder
Ke$ha – We R Who We R
Petter – Baksmälla
bland annat..

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Hemskt att säga men kom inte ihåg hur jag va 2010. Men hade/har väl perioder då jag är gladare/ledsnare.

Vad önskar du att du gjort mer?:
Pluggat

Vad önskar du att du gjort mindre?: Skjutit på saker!

Hur skulle du beskriva din stil år 2011?: Som jag klär mig nu, hehe..

Hur tillbringar du julen?: Hemma. Med familjen + mormor.

Favoritprogram på TV?:
HIMYM (How I met your mother)!!

Bästa boken du läste i år?: -

Största musikaliska upptäckten?:
Åh, massor!

Något du önskade dig och fick när du fyllde år?:
iPhone

Något du önskade dig men inte fick?: Minns inte.

Vad gjorde du på din födelsedag 2011?:
Kalas med släkt

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?: Ja

Vad fick dig att må bra?: Vänner och familj.


CHILLNORWAY


Blus-ChillNorway

4JANUARI


2012 har börjat riktigt bra. Året firades in med tjejerna på bilden: Emma, Ellen & Josse. Vi började med middag hos mig och sedan någon timma innan tolvslaget drog vi vidare till en kompis här i Onsala. Det blev en riktigt lyckad nyår, jämfört med förra året då jag (och min familj) firade på en motorväg i Dubai..

Mina nyårslöften för de nya året är att:
- Springa de lopp jag sprang förra året (Onsala runt och Strömstad Milen) och förbättra mina tider. Även att jag ska boka mig i god tid till Midnattsloppet så jag får sprungit de också! För att nå detta gäller det att hålla uppe träningen som vanligt och hoppas på resultat!
- Ta körkort

RSS 2.0