31DECEMBER

Vilka underbara dagar jag haft här nere och inte ens 1 vecka har passerat!
Gårdagen spenderades på stranden, Jemaira(?) open beach. Den ligger inte långt ifrån vårat hotell (Pearl-Continental Dubai Creek) och det går en gratis buss härifrån. Vi kom tillbaka till hotellet efter en hel dag på stranden och åkte till Irish Villige där det finns 30 resturanger på rad. Alla har olika maträtter från världen över, hela världen i ett! Vi åt Libanesisk mat. Kall, varm och grillad mat. Det var hur mycket som helst och servitrisen sa att det var för två pers! Glömde ta bild på allting men det var mat för över 1 vecka!

När vi skulle hem vid 22:00 snåret och körde förbi Dubai City Mall kom vi på att vi inte hade någon frukost så vi svängde in snabbt tänkte vi. Givetvis var vi inte ensamma och vi stod i taxikö i 1h, var inte hemma försen 01:00 och då var jag helt slut!

Denna dag började detsamma, fast det var mycket svårare att kliva upp ur sängen..
Att ligga på stranden idag var underbart det var perfekt fläkt från vinden och man kände hur solen stekte och att man fick färg. Yes, nu har jag pressat 3 dagar i rad och jag är brun, wohu!!

Ikväll är det nyår och planerna är följande:
Vi gör egen middag här i lägenheten (vi har en hotell lägenhet). Vid 20:00 tiden ska vi åka till Burj Khalifa (världens högsta hus) där som ska smälla av världens största fyverkeri, givetvis.. Dom ska slå New York. 

Bild från gårdagen, man fick inte ta kort på stranden. Men idag fick reda på att det var pakistanier (killar) som kom hit och fotograferade tjejer. Så åker ni hit och ser en sådan skylt så får ni ta kort. Knäpper dom av en bild på någon i bikini blir det böter och fängelse!

Ledsen att det blev allt för mycket text men så blir det när man inte hinner uppdatera hela tiden..
Ha en fin kväll!


29DECEMBER






Detta är bilder från dagen. Vi var och badade på en strand, gick till The Dubai Mall (stort men rekomenderas) och tittade på byggnaderna. Vi åkte inte upp i den högsta byggnaden idag.

Nu börjar klockan närma sig 01:30, godnatt!

AL SOUK




Oj, det gick jättefort att lägga upp bilder, wohu! Det är mest min morbror som tar bilder eftersom han har en systemkamera, och vi har inte lagt in de bilderna än, så ni får vänta tills de bättre kommer.

De två första bilderna är inte s speciella, ganska random tagna från en båt vi åkte idag på floden. På bild nummer 2 ser ni världens högsta hus, Burj Khalifa. Det är 820meter och dit upp ska jag.. Jag som hade världens höjdskräck när vi åkte upp i Empire, 381meter (443 med masten högst upp).
Den sista är från köpcentrumet vi var på igår. På bilden är det en massa resturanger, men sen är det 13 st till som jag inte fick med på bild, haha! Gick runt 3 gånger innan jag kunde bestämma mig - kinamat

Idag var vi som sagt på marknaden i Al Souk, det var egentligen inget speciellt. Jag förstår inte hur säljarna orkar gå efter en och prata hela tiden. ''Special price, just for you'' ''Do you want a bag? Prada, Gucci, D&G'' osv. Förstår dom inte att man tröttna och inte vill köpa något av dom?

Jaja, vi gick in på ett muséum där man kunde se hur Dubai såg ut innan dom hade byggt speciellt mycket. Det var intressant tills man insåg att gångarna tog aldrig slut och fötterna började värka..

Imorgon ska det bli upp mot 27 grader, strålade sol och torrt i luften. Antaglien beger vi oss mot stranden och badar och solar. På tal om att sola har jag fått en del färg idag, det var nice tills jag insåg min converse bränna, haha! Ni vet, converse går upp en liten bit på benet och nu ser man den linjen ganska väl..

Kram!

28DECEMBER

Hej!

Har nyss kommit från ett gympass och ett dopp i poolen. Hur skönt? Vi ska nu gå till en båt som tar oss vidare till Al Souk där det finns en enorm marknad, dom har allt!

Önskar jag kunde lägga in bilder så att inläggen inte blev så tråkiga, men först och främst hinner jag inte det nu. Sen tar det 43 år innan det kommer upp, men när jag får tid lovar jag att lägga in!

Puss!


27DECEMBER

Hej vänner små!
Nu har vi landat och nosat lite på Dubai. Klockan är nu runt 00:00 tiden, vi ligger 3 h före er hemma i Sverige. Vi kom till hotellet 05:00 (Dubai tid) i morse, somna vid 06:00 och gick upp vid 13:00 tiden. Sängarna här var fööör sköna, hade kunnat spendera några dagar i den, hehe.

Idag har vi varit på Diera City Mall. Det kändes mycket större än Macy's (värdens största varuhus) i New York. Fick med mig ett par röda convers och solglasögon.
Har inte lagt in några bilder i datorn så det kommer senare, men nu ska jag sova.

Puss!

Mmm, gott väder!

Denna bild kan ni sitta och kolla på och tänka på hur underbart jag kommer ha det! ;)

26DECEMBER

Nu är bilden visserligen från Thailand 2005, men jag tyckte att bilden var bra ändå!

Dags att lägga väskorna i bilen och åka mot flygplatsen. Vi kommer mellan landa i Riga, Lettland vänta där i 2h till planet tar oss vidare till Dubai. Jag kommer att ha tillgång till internet och datorn (som vi tar med) där nere så det kommer komma upp inlägg varje dag (hoppas jag).

Ha det gôtt, haaaaaaj!

RESFEBER


Åhh, i övermorgon kan jag gå runt såhär! Shorst, tunika, sommar sjal och solbrillor. Bara tanken på härlig sol får resfebern att stiga, fast jag har inte riktigt fattat att vi ska åka redan imorgon.

Håller på att byta om till olika klädesplagg för att jämföra vilka jag ska ta med mig, jobbigt.. Måste lägga in fler låtar på iPoden, rensa kamerans bilder och välja ut smycken också. Nej, nu kan jag inte sitta här mer, kram!

För er som inte sett hotellet:

25DECEMBER

Denna dag är nog den dag som är mest stressig på hela året! Man hinner knappt vakna innan man ska hurra för bror, städa, fixa i ordning sig osv! Men det blev ett bra kalas ändå!

Nu måste jag packa. Ska få ner kläder i en väska, EN! Nu måste jag verkligen planera och prioritera saker, men sen tar jag med en väska till som ska fyllas med saker jag köpt där nere, hehe!

EFTER 3 TIMMAR AV JULKLAPPS UTDELNING

Nu var alla julklappar öppnade! I dom fanns bl.a bodybutter, pengar, smink och trisslotter! Nu är det bara 36h kvar tills vi lämnar Onsala och åker till Dubai! Bara tanken på Dubai, marknader och stränder får mig att le - nu ska pengarna brännas upp!!

Nu ska jag äta smörgåskex, mina favoriter och det nästa bästa som finns på julbordet. Det bästa är omelett och mammas skaldjursstuvning. Jag gillar verkligen grejen med julmat, men jag tycker inte om den när den är i munnen..

God jul!


24DECEMBER

GOD JUL!

Har precis ätit en massa julmat, ska ta mig en liten nap så att jag orkar med julklappsöppningen senare. Var uppe med tuppen i morse för att vi skulle åka till våra kusiner för att äta frukost och dela ut julklappar!

Internet tog lite semester 2 dagar + att det har varit annat som jag var illa tvunget prioritera före datorn. Igår var jag (tiiidigt!!) på gymmet, sen i kungsbacka med pappsen och gjorde ärenden. Åkte hem städade och slog in de sista julklapparna.

Skriver mer senare, puss!

FIT FOR DUBAI!

Efter 1.5h gym och 1.5h handbolls träning (40min fys) känner jag mig redo att ge mig ut på beachen i Dubai! Fast nä. Måste försöka ta mig in till gymmet imorgon/torsdag också, hur ska jag hinna!? Jag ska träffa Josse och ha mini jul, städa och träffa Hanna för att se sista avsnittet av bonde söker fru. Fullspäckad dag!!

Nu ska jag i alla fall ta mig en dusch och fira in jullovet med film mys!

HJÄRTA

Får fjärilar i magen varje gång jag ser dig!

21DECEMBER

Det är äntligen jullov!!

Efter avslutningen i skolan tog jag mig en gympass, inte gjort det på drygt 1 månad och det kändes! Nu ska jag fördriva tiden genom att städa mitt rum, vid 18:00 är det träningen igen..
Månförmörkelse. Dock hade vi i södra Sverige en vit måne men som den lös upp allting! Bilderna är väldigt suddiga p.g.a att det var väldigt kallt om handen och hade svårt att vara stilla..

HOLLYWOOD FRUAR

Jahopp, då var sista avsnittet av Hollywood fruar avslutat för min del. Jag som vill se när alla träffas, vilket är nästa måndag - då jag är i Dubai. Men jag ska inte deppa över det, det går ju att kolla på när jag kommer hem + att jag själv befinner mig i värmen! 

På tal om L.A, USA, ska min classm8 Julia, resa till New York imorgon. Jag är riktigt avundsjuk, men det hade nog vart värre om jag själv inte ska åka iväg snart. Det tråkiga med att jag åker är att jag åker när hon kommer hem och jag kommer inte hem försen i slutet av lovet. Efter det har vi bara en vecka kvar tillsammans i skolan eftersom båda byter. Jag kommer sakna dig din apa!!

Nu ska jag ta mig en dusch och därefter sätta på Ice Age 2.

RIVIÉRA MAISON


Jag tappade hakan när jag klickade in på rivièra maison hemsida! Jag tänker inte på priserna, utan på möblerna, gisses vad fina!! Sängen är favoriten, därefter kommer garderoben!
Min haka är fortfarande tappad, kan inte hitta den.. Skämt och sido, för er som känner mig eller följt bloggen ett tag vet nog att jag är stort fan av Lexington och den Amerikanska stilen, slitna byråar osv så detta är helt klart någonting jag skulle vilja inreda min lägenhet med!
Synd bara att priserna är höga, men drömma kan man göra! Frågan är om riviéra maison tog första platsen. I'm totally in love!

LUSSEBULLAR

Detta är några konstverk jag och Hanna fick ihop förra söndagen då vi bakade lussebullar!

20DECEMBER

Ja, då var det bara 4 dagar kvar till julafton, 5 dagar tills min lillebror fyller år och 6 dagar kvar tills vi åker till Dubai, känns bra!

Just nu sitter jag på datakunskapen, alltid lika tråkig, inte ens facebook kan underhålla en..
Angående den där ''listan'' jag håller på med tror jag att jag bojkottar den nu. Har alldeles för mycket att ta igen och jag orkar inte ta igen det som kommit efter.

Dags att återgå till lektionen.
Puss!

18DECEMBER

Hello bloggi!
Är på bättre humör idag, thank God! 

Jag, Hanna och Moa hade en liten mini jul när jag kom hit och cheeka in den (för) snygga ringen jag fick från Hanna! 
Armbandet, fick jag från Lisa och Paulina igår, som jag glömde skriva.. Love it too!
Nu måste jag göra mig i ordning för kvällen, ha det gött filles!

17DECEMBER

Jag var helt off igår från bloggen och är det idag också. Det har nog med att min förskyldning sitter riktigt hårt i ögonen. Det lät jättekonstigt, men när man blir förskyld kan det sätta sig där och det blir värre när man sitter vid en skärm som sprudlar ut vitt ljus!

Istället för att statistiken gått neråt (för att jag inte bloggat någonting) har den gått uppåt. Ni kanske tycker det är bättre när jag inte bloggar? Haha. Ne, men jag ska försöka komma igång igen så smått när jag blivit bättre och mina ögon inte sticker som små nålar..

Jag hade egentligen inte så mycket mer att förmedla, förutom att jag kommer spendera morgondagen hemma hos Hanna, igen. Jag ska hjälpa henne med lite smått och gott inför inflyttningsmiddagen. Det ska bli mycket trevligt och kvällen spenderade jag med Lisa och Paulina hos Paulina. Vi hade mini jul och tittade på Night and Day, med Tom Cruise och Cameron Diaz, riktigt bra action komedi! Värd att se.

Nu ska jag lägga huvudet gott på kudden och få sova ut, för en gångs skull.
Godnatt!

16DECMBER

Nu har jag fixad tidsinställda inlägg, fast bakåt i tiden. Sen i fredags då jag åkte till Hanna, till igår. Det tog verkligen på krafterna! Inläggen kan därför vara lite slarviga, but who cares?

Jag är fortfarande sjuk så därför var detta super jobbigt, haha. Har inte haft någon lust att skriva och har egentligen ingen heller men fick mer och mer ångest ju fler dagar som gick..
Nu måste jag försöka plugga matte!
HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!

DAG 17 - MITT FAVORITMINNE

När jag och familjen var i New York är mitt favoritminne!
Inga frågetecken om varför jag valde detta? Ne, tänkte väl det.

Detta är förövrigt mitt 1000 inlägg, wuhu grattis!!

15DECEMBER

Har legat hemma hela dagen idag för att jag vart sjuk. Har inte fått sova så mycket sen i måndags heller.. Ikväll kommer bonde söker fru, men eftersom jag är sjuk får jag kolla på det i min ensamhet.. 
Jaja, hejdå!

DAG 16 - MIN FÖRSTA KYSS

Jag vet inte med vem, eller när den var så tyvärr kan jag inte skriva någonting om denna..

14DECEMBER

Idag hade vi sammarbetsdag med klassen. Vi fick göra olika övningar och baka tårta! Efter det åkte jag direkt till Göteborg, träffade mormor och vi åkte och hälsade på morfar. Efter det åkte jag och tränade.

DAG 15 - MINA DRÖMMAR

Mina drömmar är:
Att jag ska flytta till New York, Manhattan, när jag blir stor.
Jag vill träffa Johnny Depp. 
Att Dubai resan blir bra.

13DECMBER

Jävla piss dag. Ta bort mig från jordens yta!

Jag vill att allting ska bli bra igen.
HOFFMAESTRO – Lullaby

DAG 14 - VAD HADE JAG PÅ MIG IDAG?


Tjocktröja - Holebrook / Blus - Saint Tropez / Jeans - Levi's USA / Skor - Helly Hansen / Klocka - Rolex (kopia) / Pärlörhängen - Glitter (?)

12DECMBER

Julkonserten var riktigt bra, tills jag blev super kissnödig och inte kunde tänka på något annat.. Det var en trevlig kväll här igår. 

Nu ska jag och Hanna handla några julklappar till sedan ska vi hem till mig och baka lussebullar, gotti!!
Glad Hanna i sin nya mössa, haha..

DAG 13 - DEN HÄR VECKAN

Söndag - Julshoppa och åka hem för att baka lussebullar.

Måndag - Skola och därefter ha matte

Tisdag - Elektronen med klassen, hälsa på morfar och träna

Onsdag - Skola och plugga

Torsdag - Skola och träna

Fredag - Skola, träna och ha mini jul med Lisa och Paulina

Lördag - Inflyttningsmiddag hos Hanna

Söndag - Plugga

11DECEMBER

Nu drar jag och Hanna ut för julklappsshopping. Vid 15:00 tiden ska vi (inklusive hennes mamma och kompisar) på julkonsert då b.la. Timo Räisänen sjunger och spelar!

PUSS!

DAG 12 - I MIN HANDVÄSKA

Vantar
Necessär
Kalender 
Pennor/sudd
iPod
Clementin 
Plånbok
USB

Jag brukar vanligt vis inte gå runt med ett USB i väskan, men när jag plockade ut sakerna som fanns där låg det där i och fick vara med.

10DECEMBER

Haft en jätte bra morgon, eller förmiddag kanske man ska skriva, hehe. Nu har jag städat mitt rum och ska klä på mig och om 30 minuter tar jag bussen till skolan. Gott om tid, skönt!
Mm, sommar & värme! 
På söndag är det bara 2 veckor kvar tills jag åker till Dubai. Tänk, att när jag fick reda på att vi skulle åka dit var det lite mer än 3 månader kvar. Tiden går fort!

DAG 11 - MINA SYSKON

Jag har 2 syskon. Ett ''hel'' och två ''halva'', därför blir det två (pappa har varit gift en gång innan han träffade mamma). Oftast brukar jag räkna med de två ''halva'' som riktiga men rätt ska vara rätt. 


Vincent, den äldsta av alla syskon (halv bror). Han är 20år och är bosatt i Göteborg. När vi var små umgicks vi väldigt mycket. Varannan helg rättare sagt (och några gånger till ibland) men när man slår ihop allting känns det som han bodde här 24/7. De bästa minerna jag minns med Vincent var då pappa spelade innebandy på fredagarna och vi (4, jag bror, bror och syster) sprang runt och lekte jage på läktarna. På lördagarna cyklade vi alltid och köpte oss varsin godis påse för att kolla på film när vi kom hem.


Isabelle
, nästa äldst (halv syster). Bosatt i Nykorpa, Värmland och är 19 år. När jag och Isabelle var små kunde vi har riktigt stora fighter när det väl gällde. Glömmer aldrig när jag putade ner henne för Källartrappan i Strömstad, hos våra kompisar. Det låter jätte hemskt, men det var inte en så lång trappa.. Eller när jag kladdade och klippte av håret på hennes smink docka, haha, hemsk unge jag var när jag var liten - men tro inte hon var en liten ängel!! 
Självklart hade vi våra underbara stunder (har en idag!!), vi hade drömmar om att bli frisörer och resa jorden runt. Vi byggde massa kojor, sov i lådor och lekte modeller. 


Philip, den yngste skiten av oss alla. 13är(snart 14) bosatt här i samma hus som mig, en våning upp. Philip kan ibland vara den bästa lillebrorn man kan önska sig men han är (faktiskt!!) precis som oss andra här på jorden - mänsklig. Även fast han ser ut som Gollum i sitt snaggade hår..
Vi har våra enorma fighter (som jag nuförtiden alltid vinner) men slutar aldrig som fiender. Det värsta är att sitta i bilen flera timmar med honom bredvid sig, pain in the ass!

Jag kan faktiskt inte förstå att jag och Philip vart så syskon kära, vi lekte i princip alltid med varandra när vi var små! Vi lekte med hans dinosaurier (jag skulle alltid ha de finaste och bästa) och han accepterade det. Vilken makt jag har/hade över honom, mohaha! Eller när vi lekte med hans riddarborg (jag hade givetvis borgen!!) och han attackerade den och sa att han brände upp hela den. Jag blev sur och sa att den hade en skyddsbubbla runt sig så att den inte kunde gå sönder, då accepterade han det.

Men nu, han sitter vid sin löjliga dator hela dagarna, är i skolan och spelar handboll. Jag gör detsamma (fast min dator är bäst).. Kan inte riktigt förstå hur vi växt upp så fort, det känns som igår när vi satt där på hans golv och slogs med dinosaurierna!

Ja, för att sammanfatta detta jag skriver kan jag säga: Jag har haft en riktigt händelserik barndom!

9DECEMBER

Kom nyss hem från träningen och jag är helt slut. Min hals börjar bli dålig och inte ens 2 koppar te gör det bättre.. Jag tror att det kan vara för att jag fått för lite sömn de två senaste nätterna så det ska bli skönt att få sov ut denna natt. Jag börjar nämligen 11:45 och slutar 13:30 så min skoldag är väldigt bra imorgon.

Fast det blir bättre senare på dagen, ska nämligen hem till Hanna och bo där hela helgen. Det är helt otroligt vad jag längtat att få komma hem till henne och se lägenheten och till denna grymma helg vi har framför oss! 

Nu ska jag packa och kolla igenom min svenska redovisning en sista gång innan jag kryper till kojs.
Puss!

GLAD KRISTIN

Har suttit större delen av förmiddagen och pillat med koderna i bloggen. Ni anar inte hur svårt det var att få över menyn från höger till vänster sida och än är jag inte nöjd. 

Nu ska jag ta mig en kopp te, några pepparkakor och skriva lite stödord till svenska redovisningen som äger rum på fredag.
Puss!

MUMS!

Han ser sjukt bra ut, jaja!

UTÖKAD ÖNSKELISTA



DAG 09 - MIN TRO

Jag är inte kristen även fast jag är konfirmerad, gjorde det bara för att det var kul. Annars låg jag bara och sov på lektionerna vi hade.. Vet egentligen inte vad jag ska skriva på denna eftersom jag inte tänker på ''min tro'' speciellt mycket..
Ja.. Så intressanta var lektionerna på konfirmationen. Annars hade vi väldigt roligt!!

ARG KRISTIN

Var mindre glad igår när min lillebror tog bort alla mina 196 låtar från iPoden, HUR LYCKAS HAN? 
Kan ju säga att det var ett jädra jobb jag fick lägga på att få in dom i iPoden till en början. Men tills slut fick jag 'kläm' på de, men det är fortfarande ingenting jag vill lägga min dyrbara fritid på!
Det värsta är att nu finns inte ens låtarna kvar på iTunes. Han borde förgöras!

7DECEMBER


Jag älskar min kreativitet på morgonen för att få ut det sista av filen.

Just nu är det bäcksvart ute + att det snöar = jag känner inte för att gå till bussen för 5 öre!

DAG 08 - ETT ÖGONBLICK

Att sluta nian var ett stort ögonblick (dag) för mig.
Lämna lilla Kapareskolan till att komma till stora Aranäs. Från litet till större - underbart! Dock saknar jag vissa stunder som fanns i klassen. 
Jag kom så väl ihåg när jag skulle ''gå plankan'' från skolan på avslutningen, så snubblar jag på brädorna, bara för att jag var så nervös.
Balen på kvällen var jätterolig. Det har verkligen blivit ett minne för livet.
Nog om det - detta var ögonblicket jag ville dela med er.

HERE YOU GO GRANDMA


♥ Ringar - Style by Tyra (behöver inte just vara därifrån, men det stuket på dom. Dock inte i guld! Jag har 18mm)
♥ Påslakan - Lexington
♥ Systemkamera - Nikon d5000
♥ Scrubs - alla säsonger, har första så tvåan och uppåt
♥ Kläder - På bilderna ser du ungefär vilket stuk jag vill ha, alla blusar/klänningar är hittade här http://www.sidandsally.com/system/search/search.asp?ot=6&gender=2&_ot=0&offset=0, grymma priser!
De två vita klänningarna i hörnet kostar 99:- och skulle vara perfekta i Dubai (helst den som är i större bild)
♥ Johnny Depp t-shirt - http://cgi.ebay.com/JOHNNY-DEPP-Celebs-Movie-Star-Vintage-Rock-T-Shirt-M-/270581441326?pt=US_CSA_MC_Shirts&hash=item3effe9232e#ht_2207wt_1139
♥ SATC - boxen (sex and the city)
♥ iPhone4

Puss & kram!

PIRATES OF THE CARIBBEAN - DEAD MANS CHEST

Den går just nu på kanal 9. Eftersom korten och det ska hålla på att krångla (så att jag inte får igång TV3) kollar jag med nöje på Pirates 2 istället. Det tycker jag ni kan göra också!!

6DECEMBER

Sitter och skriver ihop min no-labb, som förövrigt är jätte tråkig att göra, någon som vill göra det åt mig? Om några minuter ska jag och mamma baka pepparkakor, därefter blir det dusch, paradise hotell och Hollywood fruar. Det visar sig faktiskt alltid att måndag kvällar inte alls är så dumma som man tror!

DAG 07 - MIN BÄSTA VÄN

Min allra bästa vän är Hanna Maria Sandell!
Hanna och jag var bästa kompisar redan på dagis, men grundskolan skiljde oss åt.. 
Vi träffades en gång i slutet på 2007 då vi var hemma hos mig och kollade på film. Den stämningen som fanns där, den där pinsamt tysta, den finns inte kvar ett dugg! Den november kvällen blev det sista vi hörde av varandra på 1.5år.

Konfa 2009
Det var ren tur att vi (jag och Cassandra) ändrade konformations grupperna, för att annars hade inte jag och Hanna kommit i samma. Dock umgicks vi inte alls mycket, växlade lite kallprat då och då men inte mer. En dag bestämde vi oss för att ses efter konformationen. Jag åkte hem till Hanna och de första gångerna vi sågs var nog det pinsammaste jag vart med om. När det ibland blir sådär pinsamt att man säger helt fel saker, gör fel och allt blir ett litet kaos (tror Hanna kände lite detsamma, haha). 

Med tiden lärde vi känna varandra bättre och bättre igen. Vi (jag) glömde bort alla problem med Hanna, lärde mig att tycka om Bonde söker fru, Halv åtta hos mig och enormt mycket fräckisar (hon lär mig en idag). Vi har skapat så många minnen som aldrig kommer att suddas ut! 

Det goaste med dig, Hanna, är att jag kan vara mig själv till 100% och jag ångrar inte en enda sekund med dig! Varje gång jag är med dig vill jag inte lämna dig, jag vill vara hos dig jämt och ständigt. Att även du kan bjuda på dig själv och alla skratt vi delat. Alla ful-blickar vi skickat till varandra över matbordet hemma hos din pappa, bara att skriva detta får mig att skratta.. När vi praoade på Le Petit, hela den veckan vi bodde hos din pappa och bara flamsade bort saker och ting. Och en sak som jag ej får glömma - Långasand 2010, underbaraste veckan på hela sommarlovet!

Ja du Hanna, det finns så enormt mycket roliga saker jag skulle kunna rabbla upp som skett under 1.5 år vi umgåtts. Men då skulle någon säkert ta dig ifrån mig för att dom vill ha en sån tur jag haft med dig, min underbara vän.
Du är det absolut bästa jag har! 

JAG ÄLSKAR DIG!


6DECEMBER

Fullspäckad dag även denna dag. Den bestod av 40 års firande, mammas kusin fyllde år!
När vi kom hem satte vi ihop en pepparkaksborg och för engångs skull fick jag pynta hela borgen alldeles själv!

Nu ropar sängen på mig, hejdåååååå!

DAG 06 - MIN DAG

Min dag började med att jag vaknade upp och insåg att jag sovit 10 h, MUMS! 
Gick upp åt frukost, duschade och gjorde i ordning mig lite snabbt. Åkte in till Kungsbacka och köpte lite julklappar, tillbaka hem och chillat. 
Nu kommer Josefine vilken sekund som helst, så hare gôtt!!

IDAG SÅG JAG UT SÅHÄR

Tänkte liva upp bloggen med lite outfit bilder, bara för att. Men detta blir nog den sista gången jag ger mig in på det.. Inga av alla 20 bilder jag tog blev bra, men jag valde ut en bara för att jag kämpat så hårt för att få fram en!
Kofta - Saint Tropez / Blus - Replay / Jeans - Crocker / Skor - Helly Hansen / Klocka - Rolex (kopia) / Armband - present från Julia

Nu ska det väljas ut party clothes, hair set, make up och invänta Josse så drar vi iväg på äventyr!

DAG 05 - VAD ÄR KÄRLEK?

Egentligen skulle jag skrivit om det igår, men det kommer upp idag så jag får med det också! 
Dag 06 - Min dag, får ni också, fast lite senare.

Ja, vad är då kärlek för mig? 
♥ Det kan vara sena kvällar, alla årstider, med personer man tycker om.
♥ Asiatisk mat. 
♥ Musik.
♥ Semester, både med familj och vänner.
♥ Dusch och mat efter ett hårt träningspass.
♥ Det kan vara existenz natthumor med en go vän.
♥ Johnny Depp.
♥ New York.
♥ Eller bara vara hemma och känna att livet leker och att man faktiskt duger som man är!



BRUUUN! ♥
Hade gôtt haaaj!

4DECEMBER

Gårdagen var fullspäckad. Först skolan, åkte in till Göteborg med klassen till ekocentrum. Sen tillbaka till skolan, i Kungsbacka, för att ha dom två sista lektionerna, efter det träffa tjejerna för att åka in till Göteborg för att julhandla. För min del blev det bara 2h för att jag var tvungen att åka tillbaka till Kungsbacka för att torka under herrarnas match (eliteserien). Jag ogillar västtrafik så mycket att jag inte vet vart jag ska ta vägen, det tog mig 48 minuter att ta sig med pendeln från Göteborg till Kungsbacka!! (Vanligtvis tar det 20min)!


Dom första 5min sög i matchen, min tanke var att nu är hela min fredag förstörd.. Men sen, hoho, det blev faktiskt roligt, det var en händelserik match! Lite slagsmål, en glad/super nervös Kristin omringad av vältränade, snygga (och svettiga) handbolls spelare inne på planen. Jag fick kroppskontakt med den snyggaste spelaren, mohahaha! När jag gick av planen för att sätta mig på min stol slog mitt hjärta jätte fort och jag satt och skakade! 

Inatt drömde jag världens bästa dröm och den kändes så jädra verklig - jag träffade Johnny Depp. Sad face på mig när jag vaknade upp..

DAG 04 - DET HÄR ÅT JAG IDAG

Frukost: - (försov mig så jag hann inte)..
Lunch: Makaroner & köttbullar
Mellanmål: Fil & flingor
Middag: Potatisgratäng m. kyckling + ett knäckebröd

Super duper intressant, right?

Dags för sängen, puss!

2DECEMBER

Var hur trött som helst när jag skulle upp i morse och nu när jag satt på bussen hem. Jag hatar torsdagar för att dom är så långa..
Nu är det 97% säkert att jag byter till internationell till vår terminen. Så nu är det bara för rektorn att prata med de arbetslaget och för mig att komma tillbaka nästa vecka för att få beged! 

Ska strax åka till träningen. Fys 1h ute (innan vi får träna i hallen) i -12, jag längtar!

Mitt nya beroende på facebook, har nog som många andra, blivit data worm! Slog nyss mitt rekord 1365 points, gröömt!

DAG 03 - MINA FÖRÄLDRAR

Patrik & Cecilia. Cecilia & Patrik. Dom är underbara!

Pappa, familjens skogsmulle. I hans värld kretsar Clas Ohlsson, (eld) brasor, grävmaskiner, natur, familjen och inte minst hans (för det mesta) usla skämt! Pappa är sportkommentatorn på matcher, han står för skämten som vill ta en bort från jordens yta. Trots detta är han världens goaste farsa!

Mamma, lilla fina mamma. Hon är och har vart som en hemlig bästis för mig. Hjälpt mig när det vart tufft, hjälpt mig i alla väder. Hon är den absolut bästa mamman som finns!

Jag har tur som har dom som föräldrar!
Jag älskar dom! 


MUSIK TIPS!

Pepp lepp låt!
Nicole Scherzinger – Poison - New Main Version

Myspys låt!
Linnea Henriksson – Hope There's Someone

Go flow låt!
My Chemical Romance – Na Na Na [Na Na Na Na Na Na Na Na Na]

Lätt som en plätt låt!
Shakira – Loca (Featuring Dizzee Rascal) - JS Mix (English Version)

Chillidill låt!

Willow – Whip My Hair

Whip my hair la jag ut för någon månad sen, fast via youtube.

1DECEMBER

Fick reda på att jag kan byta av syon idag, dock vet jag inte vart. Skulle tro att det blir internationell, har hört att det är fullt i samhäll/samhäll, men det får jag reda på imorgon, happy girl!
Nu ska jag skriva om (sten) ras i geografin och jag lovar er, det är precis lika intressant som det låter!

Vill tillägga till mig själv när jag läser detta om några månader (brukar gå bak i bloggen) att min nuvarande klass äger!!
Respekt. Respekt. Respekt. - Är någonting vi saknar.
Peace!

RSS 2.0