HUNGRY?


30NOVEMBER


Detta är verkligen min humor!

Sitter på Fyren och har precis blivit helt klar med en engelska bokredovisning jag ska ha imorgon + att jag har pluggat franska. Om några minuter ska jag träna handboll och därefter hoppas på att morgondagen blir en bra dag! Btw, imorgon är det december (!!) tiden går sjukt fort, men det gör inte mig så mycket för att jag vill ha jullov (=ledighet)! Jag hoppas verkligen att man kan kolla på julkaledern för att det har man inte kunnat göra de senaste åren.. Saknar Håkan Bråkans julkalender! Varför kan dem inte ta repriser från 90-talet framtill 2004 ungefär för efter det har det bara gått utför!

Nu stänger dem här och jag måste ta mitt pick och pack och kila till träningen.
Ciao!

20% PÅ MELROSE CO & ALFONS



Shorta-Ralph Lauren | Örngott-Lexington | Tröja-Chill Norway

29NOVEMBER


Sitter just nu på Pascha Lounge med Lisa (höger), Paulina (vänter) och Luisa (ej med på bild). Vi har just avslutat en fika och sitter och pluggar. Om någon timma ska vi traska bort till K-mäss och gå på Melrose & Alfons rean!
Latero!

WEHEARTIT.COM










“IT IS EASIER TO JUDGE A PERSON’S MENTAL CAPACITY BY HIS QUESTIONS THAN BY HIS ANSWERS"


Jeans-Nudie Jeans | T-shirt-Levis | Lösnaglar-Trind

28NOVEMBER


Hej. Här sitter jag i min ensamhet, i mitt kök, hostar sönder halsen och fräser sönder näsan. Ja, jag är sjuk. Kände mig ganska dum när jag ställde mig och rostade mackor, som om det skulle vara bra för halsen.. Nu i efterhand kan jag säga att känslan stämmde.

I fredags åkte jag och tränade direkt efter skolan, direkt efter träningen träffade jag Josse och vi satte och på Karma. Direkt efter att vi varit där åkte vi hem till mig. Direkt efter att Idol hade slutat åkte Josse hem och jag hoppade bums till kojs.
I lördags jobbade jag hela dagen kände att förkylningen var på G så jag beslutade mig för att stanna hemma. Klokt beslut!
I går, söndag, första advent, åkte jag och mamsen in till stan och shoppade. Väl hemma igen satt jag med skolarbete, kollade på TV och julpyntade lite.

Latero!

27NOVEMBER


Jack Johnson. Världens härligaste röst!

Sitter just nu med ett skolarbete så vi hörs senare.

24NOVEMBER


Nu är det bara 1 månad kvar till jul, fint!

TALK THAT TALK


När jag satt på bussen påväg hem från skolan påminde jag mig själv om att lyssna på Rihannas nya album Talk That Talk. Överlag tycker jag att låtarna är bra men jag känner redan nu att låtarna kommer bli uttjötade på radion och andra medier. Speciellt låten Rihanna – Where Have You Been som är en av mina favoriter, grymt bra när den väl kommer igång! Rihanna – Farewell, Rihanna – Talk That Talk, Rihanna – We All Want Love och den "gamla låten" Rihanna – We Found Love är några andra favisar.

ORDNING&REDA


Jag la plugget åt sidan och åkte in till Göteborg för att köpa pennfacket och Stabilo pennorna. Jag sprang runt i 2h och letade efter de där jäkla pennorna! De fanns på vissa ställen men var onödigt dyra. Jag har gått in på Bokia tusen gånger men så var jag inne på en vid Domkyrkan och där hade de pennorna - på utförsäljning. Ni anar inte vilken lättnad jag kände!

23NOVEMBER



Provet och kulturkunskapsdiskussionen gick jättebra! Nu ska jag skriva på en inlämning sedan glo på TV tills träningen börjar. Med andra ord bara ta det lugnt! Men först ska jag fixa en chailatte & något att äta.

Kram!

INREDNINGSSHOPPING + CLUTCH


Åh jag bara älskar toffsarna! Dem syns inte så mycket men dem gör ändå så mycket i ett rum! Det är de små detaljerna som syns.
Clutchen är jag helt såld på och tackar mig själv för att jag köpte den, det fanns nämligen bara en kvar! Var osäker på om den va värd pengarna första gången jag såg den, värkte på de i två dagar och nu slog jag till. Blir bara mer och mer kär i den!

INSTAGRAM NÖRD


Jag måste vara världens snällaste dotter som kommer ihåg sin mammas namnsdag utan att bli påmind..

Förövrigt har jag förstått mig på Instagram.. Det tog sin tid! Idag har jag laddat upp en massa bilder för att de ska se ut som att jag är jätteaktiv, haha! Sen blir det jäkligt snygga bilder med den redigering man får använda sig av!

SITTING, WAITING, WISHING


22NOVEMBER

Studiedagar äger!

Sitter med min vän Ebba på Fyren och pluggar på historia. Vi har ett jättestort prov imorgon och båda vill skjuta sig i huvudet.

Historia oäger!

21NOVEMBER


Det var riktigt längesedan jag gick upp i tid och åt en rejäll frukost, det var det värt!

Och en till sak: Vecka 47 blev ingen "helvetsvecka" längre. Kulturen var idag inställd. Imorgon har vi studiedag och min muntliga engelska redovisning blev flyttad till nästa vecka, för att vi ska på någon hälsogrej på torsdag. Men det stora historia provet på onsdag ligger kvar, dags att fortsätta plugga.

Ciao!

19NOVEMBER


Fredagskvällen tillbringades hos Paboo med klassen och några till! Jäklar vad kul vi hade, dansade hela natten lång!

Nu sitter jag hemma och skriver på några arbetet. Min lördag äger, men man får ta den smällen och jag hade jäkligt roligt igår så det jämnar ut det! Ska jobba imorgon också så det blir en tidig kväll för mig. Kan redan nu säga att veckan som kommer är ''helvetesveckan'' för mig och det kommer inte bli så mycket uppdatering här.

xoxo!

16NOVEMBER




Efter ett svenskaprov på morgonkvisten var skoldagen slut. Jag och mammsen åkte till IKEA och åt frukost för 10 kr!! Därefter åkte jag in till city á la Göteborg till Stadsbiblioteket, mötte upp Hanna för att plugga företagsekonomi och matte. Tog en paus i form av lunch på Evas Paley.
Vi precis avslutat en mysig TV kväll med Bonde söker fru & Berg flyttar in och det är dags att krypa till kojs. Stannar här över natten för att jag är ledig imorgon (men mest för att jag vill umgås med min bästis, såklart) och ska fortsätta min pluggning på Stadsbiblioteket.

Kram!

GAMLA SAKER VARAR LÄNGST


iPhoneskal

Får lite nostalgi när jag kollar på skalet. Tänker tillbaka på den tiden jag använde kassetband och video. Varje kväll satte jag i mitt Gulliversresor-band i stereon för att sova. När man alltid fick spola tillbaka banden efter åt. Det värsta var när någon inte hade spolat tillbaka bandet/filmen och man fick göra det själv och det tog sån lång tid.

13NOVEMBER


Idag har jag tagit igen tid med min vän Julia. Är svårt att ses nu eftersom vi går på olika skolor och båda tränar så är all tid vi kan få tillsammans dyrbar (ni ser ju bara hur glad hon är att få träffa mig igen)!

12NOVEMBER


Sitter i TV-rummet och kollar på film, äter godis och dricker julmust. Otroligt skön lördag, jag har knappt gjort någonting. Jag skulle pluggat men behövde verkligen en ledig dag. Jag gick med lillebror och köpte godis, därefter hem, bestämde oss för vad vi skulle laga för mat (m & p skulle bort), handlade mat, lagade mat, hyrde film och käkade godiset. Hur bra lät inte min lördag?

DAGENS


Tröja-Holebrook/blus-saint tropez/byxor-levis/skor-palladium

Nu ska jag kila iväg på ett skivstångspass, ciao!

11-11-11-11-11


Snygg bild, I know, hehe..

10NOVEMBER


Passet var helt otroligt! Det var så jäkla roligt och väldigt jobbigt.
Man körde alltid två och två och gjorde en massa övningar med koordination, styrka, uthållighet och smidighet. Oftast var det övningar där man var emot varandra, som dragkamp till exempel. Men även hjälpa varandra genom att vara tyngden (istället för att använda vikter) t.ex. benpress, biceps, triceps, mage m.m.
Summa sumarum, denna träningsstil var/är sjukt rolig! Ska absolut lägga till flera av de övningar vid gjorde i mina egna fyspass som jag kör på lör-söndagarna!

Imorgon är det fredag, äntligen!

HAPPY

Det har skrivits alldeles för mycket om plugg, när det väl skrivits någonting, vilket är deprimerande att läsa, såå:
Jag ser väldigt mycket framemot morgondagen (passet med Martin Lidberg). Inte bara för att det är han som håller i det utan, också att det kommer bli en helt annan träningsstil än vad jag är van vid.
Efter passet imorgon kommer Paboo hit och kollar på Robinson finalen med mig, är så taggad! HEJA OLA!

9NOVEMBER


8NOVEMBER


JAG KOM MED! Satt och stirrade på klockan och precis 17:30 tryckte jag på boka. Var inte ensam om det, sekunderna senare var 25 platser redan tagna!

Som ni ser har jag fixat bloggen lite (om inte, tryck F5 för att uppdatera) och nu ger jag upp för idag. Hade tänkt försöka mig på att lägga in en ''profil-bild'' och ändra lite annat smått. Får liite panik på alla koderna, men, övning ger färdighet!

ANGRY GIRL


Att fixa blogg designer är absolut inte min grej. Har suttit här den senaste timmen och försökt lägga in en bild i bakgrunden och ingen bild har kommit upp. Lönlöst! Är det någon själ som förstår bloggkoderna och kan hjälpa mig? Och säg inte att ''designadinblogg.se'' hjälper - för det gör den inte, då hade jag haft en bakgrund just nu!
I'M OUT!

STRONGER


Kelly Clarkson – What Doesn't Kill You (Stronger)

7NOVEMBER


Då har skolan dragit igång igen. De två närmsta veckorna har jag ganska mycket att stå i, prov, inlämningar och redovisningar. Så här sitter jag nu igen. På Fyren. Back on track. För att plugga. Jag vill ha lov igen!

6NOVEMBER


Har precis kommit hem efter en lång dag på jobbet. Nu kollar jag på Beck och har det gôtt. Imorgon börjar skolan igen och jag längtar!!

5NOVEMBER


Igår jag, mamma & bror tidigt, 10:45 hehe, på F&S och körde cirkelgym. Efter det tog jag och mamma en lång och väldigt välbehövd massage på Siam i Kungsbacka. När vi senare kom hem på kvällen var det tacomys och TV-tittande som gällde från 19:00 till 23:00. Skön fredag!

Idag har jag jobbat mellan 07:45-17:00, därefter en sväng till Paboo på filmmys och snack. Kom hem för en stund sedan och ligger i sängen och väntar på John Blund. Morgondagen: Jobb mellan 11:00-20:00.
Godnatt!

1NOVEMBER


Efter många timmar på Gekås, Ullared, sitter jag och mamma här i TV-rummet och kollar på Alice in Wonderland (som jag köpte med mig hem).
Ursäkta röran men skåpet håller på att installeras.

NEW IN



Älskade, käraste jacka, jag älskar dig!

31OKTOBER



Hej!
Tråkigt att det inte går så bra med uppdatering på bloggen men det finns två anledningar till detta. Den första: Jag sitter knappt vid datorn längre utan klarar mig utmärkt med iPhonen. Den andra: Jag tar bilder för att kunna mobilblogga, men blogg.se-appen fungerar inte med mitt konto.. Jag vet att det var problem med den i början men min fungerar fortfarande inte!

Annars så kom precis hem efter har varit på tjejmiddag hos min klasskompis Ebba. Det var jättemysigt att träffa alla tjejerna utanför skolan!

Tidigare idag (och igår kväll) var jag hos Hanna på myskväll och idag fotade vi Oktober bilder, precis som förra året. Fick en del bra bilder trots duggregnet. En bra start på lovet!

RSS 2.0