30DECEMBER


Tröja-LovelyGirl | Blus-Saint Tropez | Blus-Cream

-


MELLANDAGSREA


+ ett till par trosor.

CHRISTMAS PRESENTS



29DECEMBER


Det va ett tag sedan jag skrev här. Anledningen är: julstress förra veckan, allting skulle fixas innan jul. Julafton. Juldagen = lillebror fyller år. Måndag, tisdag, onsdag = Mellandagsrea!
Nu är jag här igen och hade tänkt visa vad jag fick i julklapp och mina fynd från mellandagsrean.

22DECEMBER

Hej! Sitter här hemma och njuter av min första dag på lovet. Ska städa på mitt rum till att börja med, det ser ut som någon haft krig här inne.. Efter det ska jag möta upp mamma i lilla stan och handla julmat. Älskar att handla det don't no why men det är mysigt, hoppas även på att jag kan få lite julstämmning!
Nej, nu måste jag slita mig från datorn och få någonting gjort. Kram!

21DECEMBER


Top-BikBok | Blus Saint-Tropez
Har även köpt en nyårskläning men jag hittar ingen bild på nätet så antingen tar jag tummen ur röven och tar en bild eller så får ni vänta till nyår.

JULLOV!

20DECEMBER









Imorgon får jag äntligen jullov och halva gymnasiet är avklarat!

17DACEMBER


Massage/ansiktsbehandling
Marc by marc jacobs parfym
Maria Montazamis bok
Macbook
Resa till New York/Paris i vår
Spotify premium

13DECEMBER

Fått förfrågan ang. hur jag lägger upp träningen under veckodagarna, here you go!

Träningsprogram
Måndag: Handbollsträning
Tisdag: F&S
Onsdag: Handbollsträning
Torsdag: F&S
Fredag: F&S
Lördag: F&S/Hemma träning
Söndag: F&S/Hemma träning

Självklart hinner jag inte alltid med både lördag och söndag, eftersom att jag oftast jobbar eller pluggar, men veckodagarna stämmer ganska bra.

THE RUM DIARY


Vill se filmen nu, nu, nu, nu!!!!!

12DECEMBER


Var på bio idag efter skolan med familjen (+mormor) och en annan familj och såg Simon och ekarna. Anledningen till detta kalas var för att min lillebror har en liten bi-roll. Han är inte med mycket med några sekunder är mer än bra eftersom det va svårt att få rollerna i filmen. Grattis lillebror, igen!

11DECEMBER


Frölunda - Luleå med pappa idag. Matchen slutade 2-3 till Frölunda..

9DECMBER

Har ni som jag, svårt att somna om kvällarna? Jag är gjord för att vara vaken på natten och sova sent in på för-/eftermiddagarna. Men i söndags kväll, för ungefär en vecka sedan, slog det mig att jag alltid blir väldigt trött efter avslappningarna efter träningspassen på F&S. Så jag gick in på youtube och hittade dessa två klipp. Båda två är väldigt bra då man vill gå ner i varv och bli riktigt avslappnad. Jag kan lova er att ni kommer att somna kort därpå. Varje kväll den senaste har jag lyssnat på en av dem precis när jag lagt mig i sängen - och somnat i tid.



De första sekunderna i båda klippen störde jag mig på musiken men man blir så avslappnad att man glömmer bort att lyssna. Jag personligen tycker att det första klippet är bäst, då man ska spänna hela kroppen, för att sedan bli tung/lätt av avslappningen.  Den andra är också bra, men den är mer för att komma ner i varv. T.ex. i stressade situationer. Känner du dig stressad p.g.a skolan, lyssna och njut på klippet, och sedan, efter du lyssnat klart, ta en sak i sänder, så kommer det garanterat gå bättre med 'pluggandet' när du är mer avslappnad och koncentrerad.

Godnatt!

8DECEMBER


Den var riktigt god, varm choklad med marshmallows men vad jag ångrar det nu i efterhand..
Jag har tränat varje dag hittills denna veckan och har planerat in imorgon och lördag också. Men jag kände att jag inte va värd den. Jag skulle stå emot, för både igår och idag hade jag sötsug efter träningen.. Wellowello får se till att få bort denna kopp imorgon och på lördag.

Som jag skrev har jag tränat varje dag + att jag pluggat en del så det är därför bloggen varit lite död under veckan. Helgen är väldigt planerad dvs uppbokad så vi får se hur mycket bloggande det blir.
Godnatt!

6DECEMBER






5DECEMBER


Jag ångar ingenting om det jag skrev igår att folk inte har någon moral när de skriver så elaka kommentarer osv. att barn mår dåligt idag p.g.a mobbning, men jag ångar varenda ord jag skrev om den här killen! Jag var medveten om att filmen som han gjorde först är 4 månader gamal, men på så kort tid tror jag inte det tar att läka de såren han hade.. Men istället för att undra vad han ville uppnå med filmerna, tycker jag hellre man ska se budskapet.

"WHAT'S GOIN ON.."


När jag såg detta klipp rullade några tårar ner. Jag tycker så synd om Jonah Mowry och skulle vilja ge honom miljoner kramar för att han är så modig och vågar gå ut med något sånt här. Han är en av många miljoner barn som mår dåligt p.g.a mobbning. Efter att jag sett klippet scrolla jag ner för att titta på kommentarerna och jag blev verkligen arg, rasande, ledsen (you name it) på kommentarer som
"hahahahaha my daily LOL go jump in front of a train hahahahaha" och "Id like to see you do that to someone in real life, pussy." Hur i hela friden kan människor vara så känslokalla?? Jag mår illa när jag ser såna kommentarer! Att människor inte har någon moral i kroppen. Att andra människor kan "må bra" av att trycka ner någon..!
Efter del läsande av kommentarerna under Jonah's film upptäcker jag denna filmen, det måste vara det finaste som gjorts, någonsin!!

Tänk om hela världen kunde bestå av såna fina människor!

"
you are amazing! everyone should be like you, we all know that jonah is not faking and you might not know him but you still care about him, im with you like the others here! you just inspired me to and now I like you more than I like myself because you are must be a good person, respekt <3"
Kommentar från youtube.

4DECEMBER


Fjärde december är slut om bara några minuter, så även helgen, så även andra advent som jag spenderade på jobbet.
I fredags hade jag några vänner över på bastu & film mys. Väldigt avslappnande efter en lång vecka.
Igår, lördag, ägnade jag, mamma & mormor åt julstök till tidig eftermiddag och därefter ägnade jag resten av dagen på jobbet.

Hanna i bastun.

Pepparkakor.

1DECEMBER


Innan jag somnade igår glömde jag hoppas på att dagen skulle bli en bra dag eller så slog önskan inte in. Idag var inte min dag. Ganska irriterande med tanke på att jag hade franska prov och en muntligbokredovisning i engelskan.. Äh, får ha överseende med att alla dagar inte kan vara bra.

Julkalendern låg jag och halvsov till imorse och fick därför ingen klar uppfattning om vad det handlade om.. Får ta och se reprisen ikväll. Nu ska jag lägga mig i soffan kolla på TV och lägga denna skoldagen bakom mig.

xoxo

RSS 2.0