28FEBRUARI

Ledsen för dålig update, det kommer inte komma ett jättelångt inlägg nu: 
Vill bara önska er godnatt och hoppas inte ni missar Oscars galans ''repris'' som håller på nu på Kanal 5!!
Bye!


ESTER ELENORA


Har haft en jättetrevlig eftermiddag med Hannah i storstan.
Vi kikade runt i några affärer och till sist slog vi oss ner på Espresso House. 
Kläningen som ni ser ovan hittade jag på Tara idag, från Ester Elenora, sjukt söt! Kanske blir den min, wuhu!

27FEBRUARI

Hej!
Är hemma en snabbis för att lasta av och på lite saker, ska tillbaka in till Göteborg snart för att fika med Hannah. 
Går kvällen var lugn och skön, precis som jag ville, hehe. Vi gjorde en jättegod middag (som jag själv tänkt göra i veckan och bjuda familjen på) och tittade på The Reef, en haj film. Den var bra, men ganska förutsägbar, som alla andra såna filmer.. 

Over and out!

26FEBRUARI

Hej min bloggeliblogg! 

Kvällen igår var jättetrevlig, tack Patrik! Kameran glömde jag hemma sååå typiskt mig, men ni överlever säkert. Sitter här insvept i badlakan och har bråttom like always, ska ta bussen om 20 min.. Ska hem till Hanna och stannar antagligen över natten. 

Hejdååå!

HURRY UP

Måste kila till bussen nu, bråttom like always..
Ha en bra kväll!

25FEBRUARI

Hej kompisar!

Äntligen är det fredag och jag är glad för att:
♥ Jag har lämnat in mitt SH arbete, finally!!
♥ Jag har tränat.
♥ Jag ska träffa Josefine.
♥ Min övriga helg är fullspäckad med en massa roligheter.
Måste strax börja fixa mig för att sedan åka och träffa Josse och vidare på fiesta i Askim.
Adios!

23FEBRUARI

Jag har verkligen tappat all min motevering till att lägga tid på skolan. Timmarna bara rinner iväg och jag behöver hjälp. Facebook och bloggar tar upp min tid och jag hatar det!
Givetvis är mamma på möte och kommer hem sent ikväll och pappa har innebandy.. Imorgon slutar jag sent och det gör inte saken så mycket bättre, jag får lämna in det när jag vill, men det blir ju så pinsamt och genomskinligt om jag inte lämnar in det denna veckan. Efter varje SH lektion har jag sagt att jag ligger bra till, att jag bara har de två sakerna kvar, men i själva verket har jag knappt jobbat någonting på det. Yes I know, jag har bara mig själv att skylla, men ändå..

GODNATT

Är helt okej nöjd med min insats av pluggandet idag!
Får lite damp på denna datamusen (som jag får av alla bärbara, men denna är speciell) för att ibland när man kommer åt den förstorar/förminskar den bilden eller sätter text osv på olika ställen (detta hände x antal gånger när jag satt och skrev i word). Kommer nog dampa lite imorgon också, för att då fortsätter mitt äventyr med skrivandet på sexmissbruk, på word! Måste bara tillägga också att jag älskar att datorn har cam, som är bra och har roliga inställningar, som alla de nya bärbara med cam.

Nu är klockan to much och jag ska bara lägga mig tillrätta i sängen så kommer jag sussa gott.
Sleep tight!

22FEBRUARI


Håhå, nöjd tjej med sin nya dator! 
Det var lite krångel med utlämnandet för mig och min dator för att jag inte stod med på den listan.. Men, som ni märker fick vi löst det, thank God for that!

Hade jag inte bytt linje hade jag inte suttit med detta fina ting idag, för det är så att Teknik och Samhäll/Media får inte datorer, fråga mig inte varför men jag är lyckligt lottad! (och dom är eeegda!) Det ''roliga'' är att esteterna får datorer, dom som inte ens behöver det, haha!

Sitter och studerar, håller på att bli klar med SH arbetet, tror faktiskt inte att det är så mycket kvar. Ska vara inne på fredag och jag har gott om tid.
Back to work!

21FEBRUARI

Hallihallå vänner små!

Dagen har gått ovanligt fort och det bugar och tackar jag för! (Slutar nämligen 16:45 och måndagar förövrigt brukar vara extremt sega). Vi fick reda på att vi äntligen ska få datorer, som vi får redan imorgon så jag är nöjd och bugar och tackar för det också!

Nu..! Måste jag sätta mig med SH och skriva på den ett tag. Sedan hoppas jag på att jag kan klämma in lite hemma träning innan klockan blir to much. :)

Bild: Maj (?) 2010

20FEBRUARI

Idag är det bara 3 månader kvar till Pirates of the Caribbean On stranger tides har premiär!! Hur taggad? SUPER TAGGAD!

Idag ska jag göra någonting speciellt, någonting alla vill göra, någonting som verkligen lyser upp ens dag. Jag ska plugga!
Adios amigos!

SOLSIDAN


Sitter här i min säng (som jag gjort hela dagen) och kollar på solsidan samtidigt som jag skriver lite på SH. Humöret har jag fått tillbaka, wuhu lovely. Är väldigt shopping sugen så jag hoppas jag får en lucka innan (den nya) veckans slut.



19FEBRUARI

Idag är ingen bra dag, alls.

Jag skriver, på SH inlämningen, men jag har ingen motivering alls.. Fakta delen som ska vara 2-5 sidor är 1 sida (är inte helt klar) och det finns inte så mycket mer att skriva just nu.. Tänkte börja på de andra delarna, resultat och diskussion, men då måste jag ha fakta delen klart, typiskt..
Jag måste få träna också har inte gjort det sen i onsdags.. När jag inte får träna blir jag sur och irriterad eftersom jag tar ut ilskan på gymet, nu får ni inte tro att jag går runt och sur varje dag eller fångar upp varje liten sak som kan irritera, men idag har jag snappat upp för mycket..

Lär inte få så mycket gjort om jag sitter här, men nu vet ni hur det ligger till.

LEXINGTON SPRING 2011

Lexington SPRING COLLECTION.


VICTORIA'S SECRET

Letar runt lite smått på nätet för att hitta en bikini och har fastnat ganska rejällt för Victoria's secrets bikini collektioner. Den i mitten ligger mig just nu närmast om hjärtat men långt bort ifrån plånboken, eller..? Hehe.

18FEBRUARI

Hej vänner små!
Hur mår ni? Jag mår jättebra, solen skinner och det känns vår i luften, fasten det snön ligger kvar. Men det hindrar inte mig att dra på sig ett par converse, lyssna på glad vår/sommar musik iPoden, sätta på sig ett par solglasögon, ta några cupcakes och hälsa på mormor & morfar i Göteborg.

Så vill ni mig någonting så vet ni hur jag ser ut och vart jag håller hus. ;)
Adios!


CUPCAKES


Gjorde en smet till ''vanliga-muffins'' och gjorde sedan en topping som till cupcakes.

''Jag gick loss'' lite med toppingen eftersom jag fick så mycket över (den bakom den rosa i stora bilden med alla färger).

17FEBRUARI

Igår kväll var Paulina & Lisa här, vi pratade om Malmö/Köpenhamn resan vi vill göra. Kollade hotell m.m och det ser ljust ut! Ganska direkt efter att dom gått hem gick jag och la mig.

Idag har egentligen inte fått gjort speciellt mycket. Kollat på Alpina VM, pratat i telefon och bakat. Vad jag bakat kommer upp alldles strax, check in a few minutes.

Puss!

SMOOTHIE


16FEBRUARI

Kom hem från gymmet för en stund sedan och ska strax möta upp Paulina vid hemköp, för att köpa grönsaksdipp och sånt för att mysa till det lite extra nu det är snöstörm.

I MISS YOU

Till för en vecka sedan hade jag någonting jag velat ha i hela mitt liv.
Han är borta och jag saknar honom mer än någonting annat.
Jag kollar fortfarande efter dig i fåtöljen, i soffan i källaren, i mamma och pappas säng 
och utanför altandörren, men ingen Ziggy. Förr var det en god rutin, nu har det blivit en dålig.
Ju mer jag letar desto ledsnare blir jag. Jag saknar dig!
I still cry for you.

The Motorhomes – Into The Night
Kent – Utan dina andetag

15FEBRUARI

Idag har jag varit och hälsat på Josefin i hennes lägenhet i Göteborg. Vi har spelat kort, handlat, lagat mat och pratat om allt från killar till psykologi. Mycket trevlig och bra dag! 

Imorgon ska jag komma iväg för att träna, har inte gjort det sen i torsdags och då blev det inte så mycket gjort.. Så imorgon ska jag ta mig ett redigt pass!! Senare på dagen ska jag träffa Paulina och chilla. 

Ulric, 16 år, Kungsbacka.

Hela artikeln hittar du här och här har ni låten, han är gryyyym!


HAPPY VALENTINES DAY

Hade en jättefin och rolig kväll. Åkte in till Göteborg som sagt och fikade på Frid och Fröjd i någon timma eller två. Sedan åkte vi till ett secret place och chillelidillade. I'm not gonna tell you where we were, h3h3h3h3h3..

Godnight!

Efter bläddrat och gillat 20 sidor gick jag tillbaka i min logg och insåg - KAOS!

YEAH YEAH YEAH

Chris Brown – Yeah 3x - Explicit Version
Rätt skön låt!

14FEBRUARI

Glad alla ♥ dag!

Pappa väckte mig vid 10:00 med frukost fram dukad. efter frukosten gick jag tillbaka till mitt favorit ställe - sängen- för att kolla på Alpina VM. Ni må tycka det är gammaldags men jag älskar att se dom susa ner för backarna! Jag hinner se några få åk innan jag somnar(!!!!!!) och vaknar inte förens 12:15 då pappa kommer in och väcker mig.

Nu ska jag skutta in i duschen, göra mig i ordning och åka hem till Josefine. Ikväll ska jag ''fira'' alla ♥ dag med henne och några goingar från fredagen med fika/middag i Göteborg.
Love!
Lillskiten. ♥

EGD JOSÉ

Satt och skratta för mig själv väldigt länge, hur sant är det egentligen inte? ;)

Nu ropar sängen på mig och jag skriver tillbaka att jag kommer snart.
Ha de gôtt haaaaaj!

AT DAWN, WE'RE AT WAR

Några bilder från Josefines middag i fredags.
Fler bilder hittar ni på fejan!

13FEBRUARI

Hola bola! 
Gårdagen spenderades som sagt med Julia. Vi startade upp med en tripp till Kungsmässan och Espresso House och satt där i flera timmar och pratade. Vi åkte hem till mig en stund senare för att käka thaimat och titta på solsidan, efter lite fix och trix åkte vi till hennes kompis, och fest/krökade, helt O.K. 

Idag har jag sålt fika i Aranäshallen, varit på kalas i Vallda och spenderat kvällen här hos mig med Josefine + popcorn, choklad, te och cola. Lovely!

UNFAIR



12FEBRUARI

Lyckad kväll igår, tack Josefine för det! Bilderna kommer upp när jag lagt in dom i datorn, vilket nog blir imorgon. För nu måste jag göra mig i ordning sen ska jag träffa Julia. Min saknade cpJula.

Ciao!

THE CARDS WILL TELL

LOVE

11FEBRUARI

Slutade 11:00 idag (började 10:00), men det var bara jag som gjorde, de andra sitter och gör matteprov just nu, som jag redan gjort.
När jag kom hem gjorde jag och mamma cheesecake som jag ska ha med mig ikväll till Josefines middag. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig så jag får väl ta och vända garderoben ut och in till jag finner något. Fast det får bli lite senare, hade tänkt att koppla bort hjärnan från gårdagen, som jag inte kan glömma, och kolla på Solsidan.

Det är inte bara vi som saknar dig Ziggy..

10FEBRUARI - RIP

RIP

Hittat  påkörd på Onsala vägen 9 Februari av ett dagis som var på promenad.

Lille plutten. 
Du hann inte bli gammal, 1 år, 9 månader och 5 dagar. Vad allt kommer bli tomt utan dig. Tomt i den blå fåtöljen som var ''din''. All kattmat, kattlådan, kattluckan, tomt. Tomt utanför altan dörren där du alltid satt när du ville gå ut/komma in. Hålen du gjort i vissa kläderna. Fåtöljer och soffor du rivit på och alla andra spår efter en liten Piggy kommer finnas kvar - föralltid.
Inte nog med att du var mitt allra första husdjur som jag verkligen tyckte om, du blev även en riktig familjemedlem som vi alla tyckte om jättemycket.
Man vet inte vad man har, förens man förlorat det.
Jag saknar och älskar dig.
Keane – A Bad Dream

L.O.V.E


Nelly – Just A Dream - Main

ZIGGY


Bebis, vart håller du hus? Kom hem!

LILL LÖRDAG

Nyss hemkommen från skolan, satt kvar i 2h och pluggade och jag är helt okej nöjd. Följande planer för kvällen lyder: Kryper ner i sängen med en kopp te och glo på tv + Solsidan for a while. Efter det ett bad m. ansiktsmask, sen Halv åtta hos mig och Sveriges mäster kock.

Talktoyoulater, alligator.
Inawhile crocodile.

9FEBRUARI

Sitter i skolan och försöker skriva ihop mitt sexmissbruk - arbete så gott som det går. Ska lämna in allt det jag hittills gjort till henne imorgon, vad jag har gjort. Vad har jag gjort då? Ja.. Skrivit lite på litteraturöversikten, inledningen och gjort klart min enkät med statistiken = inte så långt som jag borde med all den tiden jag egentligen skulle satt mig med arbetet..

Om det nu är någon där ute som undrar hur det gick med mitt I-val, så valde jag 1. Rättskunskap 2. Företagsekonomi 3. Etik och livsfrågor 4. Idrott-bollspel.
I denna ordningen som det står nu var det inte när jag lämna in det imorse, hade sådan beslutsångest att jag kastade om alla siffrorna, kommer säkert vakna upp imorgon över att jag ångrar mitt val..

Nu måste jag återgå till det jag sysslade med för 3 min sen.

Ciao!


8FEBRUARI



Heeeej! 
Det värsta med tisdagar är nog att vi har de tråkigaste lektionerna (bl.a spanska), samma gäller onsdagar, men vi slutar tidigt.. Jag har i alla fall bestämt mig för att lämna 5 år spanska kunskaper bakom mig och rikta in mig på Mandarin, kinesiska. Ser framemot lektionerna, i början i alla fall, sen får vi ser hur det går. Skönt att det bara håller på 1 år och det ska/borde jag klara av. 

På tal om i-valen har jag bestämt mig för 4 av alla 27 kurser jag vill söka. Företagsekonomi, rättskunskap, etik och livsfrågor och idrott-bollspel, dock har jag ingen aning om vilken ordning jag vill ha dem och det ska in imorgon. De 3 första är väldigt bra att ha i livet, idrott-bollspel valde jag bara för att få lite mer än bara 1 idrottslektion i veckan.. Jag har sån beslutsångest

Efter skolan träffades några av tjejerna hemma hos Emma och mös, och sa hälsade henne en bra resa i Afrika. Är jätteavundsjuk!! Innan jag dör ska jag varit i minst ett land i varje världsdel och jag har Sydamerika, Afrika och Australien kvar och Antarktiskt om dem nu vill räkna det som en världsdel.

Puss!


Bara helt okej snygg, inget mer liksom, inget speciellt alls..

7FEBRUARI

Som ni ser har jag ny design och jag är nöjd! (Uppdatera sidan om du inte ser den med F5) För er som läser thingsyouremember påminner denna väldigt mycket ja, men jag har en liten crush with it. Bloggen är tagen från någon hemsida, via google, och där var en tjej som gjorde denna design till en annan som ville ha en i princip likadan som ''things you..'' - tjejen.
Jag ska uppdatera texter och bilder i headern eftersom de inte är mina personliga och det är roligare, men det får bli senare. 

Kom precis hem från gymmet och är just nu väldigt trött. Borde egentligen suttit med SH och skrivit men det hann/orkade jag aldrig med.. Nu måste jag hoppa in i duschen innan det blir to late.

Kram!



6FEBRUARI

Hej! 

Mådde sådär imorse men tog mig upp ändå och spelade. Vi mötte Hylte och vann med 24-5 och hade en utespelare i mål..  

Efter matchen åkte vi hem för att förbereda inför kalaset. Min morotskaka jag gjorde igår blev succé även idag!
Just nu sitter jag med papper om val inför 2:an. Vilken inriktning, vilket av blocken (ekonomisk eller internationell), vilket av alla 27 i-val jag ska välja jag ska deala med det i en termin så får välja klokt, även vilket språk jag ska ha, tänker inte fortsätt med spanska. Det enda jag är säker på är att jag ska gå Internationell, sen lutar det mer mot det internationella blocket, men efter det har jag ingen aning..

Det är inte riktigt lika jobbigt som att välja linje/gymnasium (som man gjorde precis för 1 år sedan) men det är inte långt ifrån.. Får väl ta och vänja sig vid att man måste göra 1000 val i livet. 

Nu börjar Wallander igen, bye!

5FEBRUARI

Och grattis mamma!

Dagen började med frukost på sängen som innehöll bl.a morotskakan jag gjorde igår, med glasyr som jag improviserade. Eftersom vi inte hade någon Philadelphiaost använde jag istället Gräddfil & Creamfresh. Jag la i riven citron och citronsaft (behöver nog inte skriva att jag la i florsocker eftersom det är så självklart?). På morgonen fick hon en värmeljushållare.

Under dagen städade jag mitt rum (finally!!) och så gjorde vi i ordning oss och åkte in till Göteborg och gick på bio, Cornelis. (Innan tog vi en super go fika på ett underbart ställe där jag är stammis - Espresso House, love love love).
Damn vad jag gått på bio sen jag kom hem från Dubai, ups..
Jag hade mina ''fördomar'' om filmen, att den skulle vara dålig och att det bara skulle vara äldre människor där. Jag hade rätt om en sak, att det bara var äldre där, men filmen.. Den var faktiskt riktigt bra gjord, really impressed!

Efter filmen åkte vi till en restaurang vid Korsvägen, Eat heter den. Riktigt god mat Eat there! Där fick hon kopparna och blusen vi, jag och pappa, köpte tidigare i veckan. 

Jag blir som ett barn på julafton när någon fyller år och jag ska ge bort en present. Nu måste jag lägga mig i sängen och sova, verkar som jag sovit alldeles för dåligt de senaste nätterna så att jag åka på en riktigt taskig förkylning idag.. Hoppas det värsta försvinner till imorgon för då är det match, kalas och plugg som står på ''what-to-do'' - listan.

Glömde kameran i bilen hela dagen, ber så hemskt mycket om ursäkt för min usla uppdatering med bilder. Jag lovar, jag ska ta igen det!
Ciao!



TRASSEL I 3D

Jag dööööööör vad rolig filmen va! SE DEN, SE DEN!!!

Håller verkligen med om att det är Disneys bästa (tecknade) film (Pirates är ju bättre)! Det var en film som man enkelt hängde med i och man skrattade/log hela tiden! Jag och Emma fick oss en riktigt skrattanfall så att tårarna rann då det var som mest sorgligast.. Det var nämligen så att det var i slutet då det var sorgligt, det blev knäpp tyst i bion och så hör vi från en tjej på raden bakom oss säga: Pappa, vad är mina ostbågar?
Jag har nog aldrig skrattat så mycket som jag gjorde då och det var verkligen heeelt fel tillfälle, men roligt var det!

Efter bion gick jag, Lisa och Emma och satte oss på Karmá och fika, då de andra åkt hem. Vi satt där och prata i 2h och nu ligger jag här i min sköna säng och glor på TV och sneglar på Facebook.

Ska göra i ordning en morotskaka nu som mamma ska få imorgon på sängen eftersom hon fyller år! Ska göra kakan på samma recept som jag gjorde i höstas. Receptet hittar du här.

Vi hörs imorgon, puss!

4FEBRUARI

Hellu!

Har precis kommit hem från skolan och ett gympass med Lisa, mina armar håller på att bli störr, nöjd!
Nu ska jag ta bussen in till Kungsbacka möta upp tjejerna och sedan går vi på bio, vi ska se Trassel i 3D. Den är klassad som Walt Disneys bästa film hittills.
Gick inte att lägga upp trailen, klicka här för att se den.

Ciao!

SLEEP TIGHT


I would literally be able to kill anyone to be in his closeness right now.

SAKNAR DUBAI


Ååh, nu börjar all färg försvinna så sakterliga bort från mig.. Vill inte ligga i ett solarie, jag vill ligga på stranden och götta mig precis som jag gjorde där - dumma Sverige!

Kom på mig själv idag att jag inte skrivit om de två sista dagarna i Dubai än. Så detta får bli en påminelse till mig själv att göra det i helgen innan jag förtränger det.

FINDING NEVERLAND

.. Har precis börjat på TV4 FILM, love it!


S - EX - MISS - BRUK

Sitter här på mitt stökiga rum och skriver på min SH inlämning.. Jag är väldigt rädd att jag ska kopiera någonting omedvetet, för vi ska skicka in det till urkund och där ser dem om man gjort det. Har du det, får du skriva om arbetet..

Rätt go dag i skolan, hade engelska provet som faktiskt gick bra! Är så nöjd eftersom jag slet som en oxe för att få in alla 64 glosorna. Efter engelskan var det bara mentorstid - där gjorde vi ingenting. På SH skulle jag få gjort mycket, men ne, det fanns inga datorer på hela skolan som var lediga/vi hade tillgång till.. Lektionen efter, svenskan, var inställd så det var bara att bege sig hemåt. Fast innan det gick jag till gymmet och pumpa mina fin fina molusker!!!! Gosh vad stark jag är, skulle kunna ta vem som helst i armbrytning! 

Nu ska jag duscha och sen är det TV kväll. Hoppade handbollsträningen idag för att jag var tvungen att plugga. Tagga fredag imorgon.

Ciao!

3FEBRUARI

Samtal mellan mig och Hanna på Facebook chatten. Vi satt och pratade lite om vad som hänt osv, som ett vanligt samtal, tills jag får Bonde Roger på hjärnan, när han badar i sitt badkar, och skriver det. Som svar får jag:

H - ''HAHAHAHA! Rogge min kärlek!''

K - ''Rogge'', hahah, Hanna! Vad är det för SMEKnamn?''

'H - 'Mhm, tänk att dela badkar och vatten med honom,
blurp så fiser han och säger att han fixat bubbelpool och
ler sitt charmiga leende så att den sträva rödlätta mustachen
hamnar på sniskan och så lutar han sig bakåt och masserar
hårbotten och tycker han är den sexigaste varelse på jorden :):)
Ett SMEKnamn jag kom på när vi MYSTE i badkaret''

K - ''HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Jag dööööööör inte lite åt dina historier..''

H -''Plupp så bubblar ett litet rött hårstrå upp till ytan och så
ler han sådär gulligt igen och säger att det kom från hans kanonkula''

H - ''Mhm säger du och lägger det lilla hårstråt i ett blommigt
kuvert och förvaltar under kudden, ett minne till de dagar
då Roger ränner ute på nätterna och du bara längtar och
längtar och längtar och kan åtminstånde dra det lilla rödlätta
hårstråt mot kinden och dra ett djupt andetag och tänka: yes!
jag har tamejfan hittat mannen i mitt liv"

Jag sitter fortfarande och skrattar åt detta hon skrev..

2FEBRUARI

Hola bola.

Har pluggat engelska sen 16:00 tiden (nej, inte i sträck p.g.a facebook och TV:n..) och jag börjar tröttna ganska rejält nu.. Ååh, vad jag önskar att mamma hade en webbcam på sin dator så att man kunde lägga in lite bilder..

Nu började Transformers på TV400 och eftersom jag aldrig sett den ska jag ta mig en titt. Av dessa 8 min jag sett hittills är den riktigt bra! Sen undrar jag någonting, är det Hans Zimmer som gjort musiken i filmen, annars har personen som gjort den kopierat Pirates låten väldigt mycket, detsamma gäller .. Ah, nu kom jag inte ihåg vad filmen hette. Men där är det inte Hans Zimmer som gör musiken så ''Mr. Copy'' kan ju ta tummen ur röven och hitta på något eget *typisk ''knäpp med fingarna'' och  som bl.a spanjorskor gör*, håhåh!

Peace!

UPDATE: Jokie, jokie! Jag hade visst sett filmen, 2 ggr minst innan. Visst är jag rålig?

1FEBRUARI

Efter skolan idag var jag och pappa på Kungsmässan och letade present till mammi and we found a really nice present! Ville bara dela med mig av det..

Är helt slut efter kvällens intervall-flex pass på Friskis&Svettis. Jag brukar inte hålla till där men det var match på våran hall tid (klockan 18:00) och vi (HK Aranäs) får inte gå in på gymmet förens klockan 19:00, så när mamma ändå var på Friskis tog jag mig dit. I vilket fall som helst rekommenderar jag det för dig/er som vill bränna bort de där extra kilorna eller bara vill få riktigt bra träning, det känns verkligen i hela kroppen!

Måste även dela med mig av ett problem jag har just nu. Jag sitter på svanskotan i soffan i vardagsrummet med mammas dator och nu håller den på att ''somna'' och jag har ingen ork att resa mig upp, vad gör jag?

Nu ska jag duscha och därefter lägga mig i en skön säng och soooooooovaaaaaa, här helt slut som sagt.
Pöss!

RSS 2.0