27FEBRUARI


Bulgursallad
4 pers.
ca. 15-20 min.

4 dl bulgur
3-4 kyckling filéer
2 avokado
2 paprikor
1 gurka
1 ask coctailtomater
1 grönsaks buljontärning
Några droppar limesaft

1. Börja med att steka kycklingen.
2. När kycklingen börjar bli klar kokar du upp bulguren (lock på!!) på låg temperatur i 8min (tiden varierar beroende på vilket bulgur märke du har).
3. Häll ner vatten i stekpannan, tillsätt buljong träningen, häll även i några droppar av limesaft, sätt sedan ett lock över kycklingen och låt den koka på låg värme.
4. Gröp ur avokadon, haka gurkan i runda skivor och skär dem sedan i halvmånar. Skär paprikan i små tärningar. Dela coctailtomaterna på mitten.
5. När kycklingen är klar, skär den i tärningar och häll ner allsammans i en skål och bland om.
FINITO!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0